Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
A videó címe: "Why Resident Evil 6 is Awesome"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a 0-3 vonal is tetszik, de jó ötletnek tartom az akció vonal erősítését (mondjuk az 5. részre már szinte teljesen eltűntek a horror jellemző stílusjegyei). Csak az irányítást találnák már el végre... apropó, a 6-ban milyen? Lehet pl. mozogni lövés közben?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy, ha másképp nem, akkor a
- Resident Evil Degeneration - <2008>2008> --- TRAILER
- Resident Evil Damnation - <2012>2012> --- TRAILER
- Resident Evil Vendetta - <2017>2017> --- TRAILER
CGI animációs filmekkel már belekóstolhattál ebbe a világba. Sőt: a Damnation az egyenesen a 6. rész felvezetője volt!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.10. 20:09:16
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Edge of Eternity ea státuszba került (nagy szívfájdalom) pedig hatalmas reményeket tápláltam iránta.
Viszont még sehol nem tartok,majd ha sorba letudtam mind a 4 történetet eldöntöm 😊
Eddig a "Just Cause 4 GOLD" náluk jóval drágább volt euróból, mint a GMG-nél fontból átszámolva.
Nos, 7 órára (vagy a délután folyamán, mert délelőtt még nem így állt) levitték 57 euróra, és így néhány száz forinttal alálicitáltak a briteknek! 😊
Így most már ez a helyzet:
"Hitman 2 Gold"
CDKeys --- ~12170 Ft
GMG --- 19170 Ft
"Just Cause 4 Gold"
CDKeys --- ~18450 Ft
GMG --- 18870 Ft
"Pathfinder: Kingmaker"
CDKeys --- ~9230 Ft
GMG --- 10720 Ft
"Resident Evil 2"
CDKeys --- ~11520 Ft
GMG --- 12670 Ft
en spec a valodi jatekosbarat felfogasuk miatt szeretem oket es nem zavar h sok friss cim nem jelenik meg naluk. (de tegyuk hozza h en extrem valogatos tudok lenni jatekok teren es eleg sok stilus van amit bottal sem piszkalnek kategoria nalam (tobbnyire mert c64-en vagy 'korai PC-s koromban' egy eletre csomorom lett toluk (shoot them up-ok, platform jatekok, auto/motorversenyzos cuccok, repszimek, sportjatekok, etc)))
Ezzel a vásárlással végre nem kell mostanában EA játékra költenem, a számomra összes lényeges megvan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Saját képek itt
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.12.10. 10:42:25
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Lands of Lore trilógiából csak az 1. résszel játszottam, mert azt hallottam az a legjobb (bár a 2. is jónak tűnt a sok fanyalgó vélemény ellenére).
Remek játék volt, sokáig el is jutottam (szerintem már majdnem a végéig), bár az egyszerű felépítés (3 tulajdonság) kissé zavart. Az azonban tetszett, hogy az a tulajdonságunk fejlődik, amit használunk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnos a Wizardry 8 és a Lands of Lore is abbamaradt gépcsere miatt (pedig azokat már érett fejjel kezdtem el).
Csúnya tőlem, de szerintem itt a szülők felelőssége mérhetetlenül nagy. Észre kell venni, hogy a gyerekem, hogy viselkedik és igen, egy 20 évesnek is rá kell nézni a körmére, ha felmerül a gyanú, hogy valami nem oké vele a suliban.
De igen, alapvetően a Dota függőség, a játékfüggőség miatt történt ami történt. Ez persze az egyén gyenge jellemére is utal, de ezen a szülő segíthet...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De az emlékek megszépültek, már csak a jóra emlékszem belőle... komolyan :-)
O.M.G.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.10. 09:52:28
Csak sajnos újra ezek a technikai problémák, már megint képtelenek voltak optimalizálni. Kénytelen voltam lemondani az ultra beállításról, sőt néhol a high-ról is, és még így is időnként simán lemegy jócskán 60 alá az FPS. Pedig nincs gyenge gépem (i7-7700K, 24Gb RAM, GTX-1060 6G😎.
Why so serious?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az online csapatjáték egy pokol. 4-6 ember összehozni úgy, hogy azok ott és akkor 2-4-5 órára ráérjenek? Qrva nehéz és amikor 1 emberre vársz 1.5 órája mert ő a healer és közben semmi nem történik, mert lehet, hogy 2 perc és beesik.... pffff... a gaming legalja. Soha többé!
Ja és Zomil anno annyit Dota-zott, hogy jó, ha pár órát tudott aludni, a tanulást/sulit teljesen ellógta, a szüleinek sokáig hazudozott, végül végzett magával. Bizony a Dota miatt, a játékfüggősége miatt!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.09. 21:15:39
De nem is csak erről van szó, hanem amiről beszéltünk itt, is láttunk is jeleit: a Steam képes reagálni, de a többiekből azt sem nézem ki, hogy a tépőzárás cipővel megbirkóznak, ha már a cipófűző egyszer tutira űrtechnika nekik.
Pedig de.
Ez viszont körökre osztott magyar beütéssel, ami elég csábítóan hangzik.
Szerintem ehhez amúgy nem kell végtelen pénz, és a Steam kiszorítása sem az egyetlen végeredmény, ami sikert jelenthet. A többiekkel az a bajom, hogy mind csak saját üzletet akart, de modern formában, azon túlmutató funkciókkal, esetleg mások játékait bónuszként árulni (ugye Battle.net vagy a Rockstar Social Club, de talán a Bethesda Launcher is, csak azt nem is láttam még).
A GOG volt a kivétel, de az a retróigények kielégítése mellett vált indie platformmá is, meg-megjelengető frissebb AA(A) játékokkal. (És a retróáttörés begyűrűzött onnan Steamre is.) És ők maradjanak csak önállóak!
A végtelen pénz+alkamatlanság+ambíciómentesség kombinációjánál a sok pénz+tehetség+innováció kombója sokkal többet ér. Vagyis érhet. Az a következő egy évben derül ki, hogy az Epic össze fog-e rakni olyan alapokat (pl. GMG-s árakat több komolyabb előrendelésnél, erősebb akciókat stb.), amivel kisebbségi, de releváns tényezővé tud válni, amire már lehet építeni. Ha egy 100%-os lefedettségű Windows Store-t vagy PSN PC-t kellene lenyomniuk, már most nyertek volna, de a Valve-nál nem elvárás a szellemi fogyatékosság, mint másoknál.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.12.09. 17:24:41
Nem ismerem a konkrét körülményeket, de erősen kétlem, hogy bárki is egy játék miatt halt volna meg. Persze a nem százas ázsiai példákon kívül, akik dehidratálódtak a napokig tartó akármizés közben.
Ez már kb. az az szint, nagyon durva...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"