Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.18. 14:34:34
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//Illetve azoknak, akik jobban szeretik a shopot:
https://store.ubi.com/eu/anno-1602/58ab345b6b54a4cc2a8b4567.html --- itt a 2,5 € alatti "GET IT FOR FREE BEFORE 12 / 23" szövegre kell klikkelni indulásként.
//És persze, ezt talán mondanom sem kellene, de ki tudja: a kliensből is megy...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.17. 20:33:54
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.17. 19:34:38
Next PC upgrade: 2022
Annyira pure, kihipózott gameplay, mintha 1990-et írnánk. Art, küllem, zenék, hangulat, fejlődési rendszer, az elődhöz beletolt extrák, boss harcok, mind-mind a csúcson pörögnek. A korábbi részre volt aki azt mondta, hogy grindelős. Most sem értek egyet, mert semmi nem kötelező! Ha ügyes vagy, pár óra alatt az elejétől a legvégéig elviheted. Ha nem vagy elég ügyes, akkor támaszkodhatsz a fejlődési rendszerre, ami mindig picit többet segít és néha tényleg csak egy 5 mp-es pajzson múlik, hogy sikerül-e a dolog, vagy sem. Egy tipikusan olyan játék, ahol a HC ugyan úgy megtalálja a számítását, mint a casual, no meg a kettő közötti réteg is.
Valami 5 euro se volt, mikor vettem, de 50-et is megér.
Egyelőre itt tartok:
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.12.17. 18:20:09
- alapjáték
- Civilization VI - Vikings Scenario Pack
- Civilization VI - Poland Civilization and Scenario Pack
- Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack
- Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
- Civilization VI - Nubia Civilization & Scenario Pack
- Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack
- Civilization VI - Rise and Fall
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.12.17. 11:20:43
Van valami ingyenes megoldás, hogy úgy érzékelje az oldal, hogy US lakcímem van?
Az hagyj ám, hogy kismillió buktató van, hogy miért nem megy, de amikor belövöd, sírva dugnád vissza a PS4-be a cuccot annyira trábölsúting vele minden egyes lépés.
Ott szálltam ki a dologból, hogy 60 Hz-en okés a kép, de szétcseszi a fejem, mert villog. 90 Hz-en nem cseszi szét a fejem, de homályos és ugrál enyhén a kép. 120 Hz-en szuper lenne, kevésbé ugrál, de bluros, mint a k. élet. Hát ez így egy rossz vicc.
Ja, egyébként jó nagy kretén volt a Trinus készítője, ugyanis baromi gyorsan lelövi az "emulációt" a free verza, így vagy 4x is megesett, hogy mire belőttem mindent, állíthattam le és indíthattam újra az egész xart, mert feldobálta a vedd meg a teljes verzát üzenetet. És meg is akartam venni, mert bíztam benne, hogy okés lesz, de nem az és rohadtul frusztráló, hogy nem tudok kísérletezni vele, mert mindig leáll az egész a free verza miatt. Nem hiszem el, hogy egy 24 órás trialt nem tudott beletenni ez a marha -.-
(Adr1ft-et meg akartam venni minap PSVR-ra, de még időben kiderült, hogy a szerencsétlen fejlesztője nem tett bele VR támogatást PS4-en, PC-n meg igen. <#sniffles>#sniffles>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
- PS4-re a Wipeout Omega Collection 7.99$ és VR támogatás is van. Érdemes? Érdemes!!!
- Hidden Agenda meg 4.99$, annyit röhögve...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.15. 10:36:38
Biztos olvassák a topikot (nem), de most, hogy ezt leírtam begyorsult 27-re, ami még mindig szerény, de alakul.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.14. 17:13:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egy hónappal a megjelenés után már féláron 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.12.14. 09:34:17
Úy vagyok vele, hogy a kártyajáték asztalra való, nem számítógépre (max. mobilra még, csak vigyázz, ki ne raboljanak a metrón a nagy játék közepette 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gyakorlatilag elvárás ma már 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.14. 08:41:33
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Just PC Guru things...
Akkor véletlenül se amiatt, hogy kb. az összes digitális CCG-ben el lehet boldogulni F2P játékosként valamennyire, itt meg úgy esélyed sincs. Mindenki mondja és én is állítom, hogy az alapok jók, van benne fantázia, csak több sebből vérzik, de a legnagyobb a mikrotranzakció kérdése. A Hearthstone iszonyúan high lvl szintet képvisel hozzá.
PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LITE
"A free-to-play version of "PES 2019" is here!*
Now you can play the Online myClub and PES LEAGUE Mode, as well as the Offline Exhibition Match and Training Mode all for free!
Create your very own dream team with myClub, where current and historic superstars can be signed. World renowned legendary players like Beckham and Maradona feature, as well as FC Barcelona's Ronaldinho, and Inter's Recoba, Cambiasso, Djorkaeff and Adriano. More Legend players will appear in-game throughout the year in myClub!
Aim to be the best PES player in the world by competing in this season's PES LEAGUE. Users will be able to qualify for global events by participating in the CO-OP (3v3) ONLINE Championship, time limited tournaments, or the newly introduced PES LEAGUE myClub 1v1 competition.
PES LEAGUE is an online mode which features exciting tournaments to compete against each other to become the best PES player in the world.
(*Offers in-app purchases)"
Aki nem ismerné ez az a horror game ami resi 2 remakenek indult az a gyökérfasz capcom lelőtte volna ha nem lépnek egy huszárosat <#mf1>#mf1>
Egy héttel korábban jön a Metro Exodus
+ steamen lett FREE PES 2019 LITE ez van benne
"Now you can play the Online myClub and PES LEAGUE Mode, as well as the Offline Exhibition Match and Training Mode all for free! "
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.13. 23:26:51
Viszont egy ABZU-t boxon is szó nélkül ki fogok maxolni ha már az is game passos
Különösen, ha általában öcsi maxolni akarsz egy játékot --- a gyűjteni/tennivalók például...
Fel kell fejlődnöm gamescoreilag a haverokhoz minden ami mozog belejátszok kell az acsipont<#zavart1>#zavart1>
És igen van amelyik game több katban is ott figyel...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.13. 21:44:57
Bináris vagyok, már kezdetek óta:

Szerencsére kb az egész melós/haveri kör konzolon van így coop is lazán lehetséges... Pl a mai Gears of War 1-is atom volt... Érdekessége az INSANE nehézségű coopnak ,hogy ott ahol egyedül kb 2.-ra átmentem ketten haltunk vagy 15x minimum... Ahol meg egyedül szívtam k******* órákat átmentünk elsőre. Nincs itthon mikrofonom de a konzol kontrollerbe beledugtam a telom headsetjét és még beszéltünk is közbe. Jó volt. Holnap jön a Gears of War 2 <#eljen>#eljen> Már szereztem társat a Way Outhoz is... (Itt emelem a kalapom a megoldás miatt a fejlesztőnek...1 ember megveszi és az egész világ le tudja vele tolni...)