Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja én aludtam kicsit most reggl felkeltünk menni ujévetköszönteni rokonoknak, és most kockulás meg filmezés meg alvás ebben a hidegben. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nekem van hozzá DX11, de fullon picit szaggat. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
5 óra előtt pár perccel már majdnem lebólintottam a 20"-es Benq-t.
Na, akkor bevonultam a fotelbe, és aludtam kemény ~3 és fél órát. De inkább félálombeli alvás szimulálás volt.
Ma este nem kell majd altató, az hét szentség 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Osiris nem indul el DX11-es VGA nélkül. Itt meg az nincs.
Idei ápgréd terv az is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Én elkezdetem nézni fasza horrorfilmeket azt bealudtam 2-körül. 😄

darkSectorxxx
Osiris a lényeg. 😄
Nem a 2013-as TR. 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem is van pár címem, amihez hozzá sem szagoltak normálisan.
Az egyik a Driver: SF

Sőt: ezek még jobban fájnak
Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD
Castlevania: Lords of Shadow 2 - Digital Bundle

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.01. 14:24:59

IMYke2.0.0.0
A Kingdom még meg is éri.

IMYke2.0.0.0
SZTÍM:

Ja, egyébiránt: elköltöttem az utolsó filléremet is: nincs semmiféle adó még az árakon.

IMYke2.0.0.0
Idé Dél-Baranyába kőne az a möleg mostanság. 😊

Most nézzétek meg, az egyetlen cucc amit tényleg nagyon meg akartam venni, erre nem áraztak le egyszer sem! Szomorú vagyok, szar volt ez a Winter Sale. 😞

Jedi Knight Collection

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Moby
Sprache😄eutsch

Létezik, hogy csak az?

Adversus solem ne loquitor

grebber

Next PC upgrade: 2022

Shep
Itt is, fűteni meg nem győzök és még nincs is bent meleg, úgyhogy úgy döntöttünk jövőre visszaüzemeljük a cserépkályhákat. Egyébként karácsony másnapján esett fél centi hó abból látszik még valami.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.01. 13:43:04

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tegla
2napig "ingyen" lehet játszani(kipróbálni) a Titanfall és a Kingdoms of Amalur játékokat és 7napig a Battlefield 4-t originen.Nekem csak most tűnt fel,szóval sorry ha már régi info.

Játékokban gazdag Boldog Új Évet mindenknek!

<#wave>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Scooter
Itt BP-n -0.5 fok van. Majdnem nulla.
Moby
Jah. Deka havat nem láttam. Elvittem a fiam a normafához, hogy ki tudja próbálni a szánkóját. Ott volt kb fêl centi, legalább csúszni tudott párat.

Adversus solem ne loquitor

Rapid81
Itt sincs semmi. -8 körüli hidegek este, nappal meg -4, aztán ez a tél eddig.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
A tél 27-én érkezett. 18+ cm hó, jeges és erős szél. Azóta jegesmedve kifektető múnuszok.

ffxi
Tonnányi havat lapátoltam vasárnap óta. Oda is van rendesen a derekam.

Fákjúal!

Pest megye közepe: Hideg van...valamelyik nap egy pár szem zúzmara volt a tetőn, de ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nálatok van hó? Nálunk még egy gramm nem esett, csak simán hideg van. Szép tél ez. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.01.01. 12:35:02

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
Köszi májsztró¡
IMYke2.0.0.0
Boldog Új Évet Kívánok! 😊

IMYke2.0.0.0
Nem csak neked. Topikjában is írtuk.

Botond
BÚÉK!
Maak
Deadbreed erdekelt volna, de ket nappal ezelott lattam mar en is, steamen is irtak meg fb-n is, de en nem lattam. Nincs folos peldanyod?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kigyi
AZ Ubisoft csak nekem nem oldotta fel a mai "ajándékot"?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Néked is 😊

Scooter
BÚJÉK mindenkinek itt hörcsögland-on!
kigyi
Így már érthető akkor nincs is olyan nagy baj 😊 Ill van az idén is megvetette velem vagy 2x a race sorozatot bundle-ban 😊 Igaz nem maradt a nyakamon egyik sem, mert valakinek mindig kellett így elajándékozgattam őket szépen, legalább most mindenkivel tudnék multizni már a baráti körből. Mindig valami vacakot társítanak mellé ami miatt kell az egész csomag... Majd jól elraktározom a képet és jól megijesztem, ha ilyenre vetemedik.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.01. 11:40:56

ffxi
Megnevelted azért 😊

Fákjúal!

Shep
Nem kellett volna szó szerint érteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A Hörcsögöd felnőtt. Nem kapkod, nem ideges. Ez természetes folyamat. Hőmérőzni akkor kell már eztán, ha implulzus-vásárlás miatt kapar nálad... például, mikor a GTA 5-öt akarja 3 példányban megvetetni veled, mert azt hiszi, hogy az neki is, neked is megér annyit, és meg különben is.
Ilyenkor megijeszted egy ilyennel: KÉP - és béke lesz.

Enyém is már degeszre zabálta magát a tavalyi év folyamán és alig habzsolt most a vásár alatt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Hát srácok az idén valami baj van lehet beteg a hörcsögöm 15.4€ steam wallet-el indultam neki a nagy sale-nak és marad 14.65 lol. Vagy éppen most lett egészséges és ezért drágáll mindent? 😞

IMYke2.0.0.0
Éjjel nálunk -21 volt. 😞

szerk.: Legalábbis a hőmérő app, amivel egyik itt bulizó villogott, ennyit mutatott.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.01. 11:20:35

lalakov
-3 fok, hó, ónos eső. Mi ebben a szép? 😊
Troger911
ACU kapcsán egyetértek. Bár nekem a jelenlegi gépemmel az optimalizálatlanság igen nagy gond, de a játék maga teljesen megfogott. Látszik mögötte a munka, a környezet elképesztő, a játékmenet is sokat fejlődött!
Shep
Ne itt bujkáljatok, menjetek bújócskázni a szabadba, úgyis olyan szép idő van kint 😊

IMYke2.0.0.0
BUÉK 😊

lalakov
BÚÉK!
IMYke2.0.0.0
Ennek örömére el is indítottam a játékot 😊

IMYke2.0.0.0
Bocs, de ahhoz már tényleg fáradt vagyok, hogy az elmúlt évekből akár csak egy eklatáns példát is citáljak - de folyamatosan azt érzem Veled kapcsolatban, mióta megismertelek, hogy olyan vagy, amit leírtam a 753-as üzi 2. és 3. mondatában.

Szerk.: Félre nehogy essék: ezt én nem tartom hibának. A "toleráns" szó semmilyen értelemben nem szitokszó. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.01. 10:25:37

Totti5
Mikkel szemben? példák?! Ha végigjátszok egy játékot akkor az tetszik. Akár 6 pont ( mondjuk a Ryse ), akár 10 pont. Ami nem tetszik azzal eleve nem játszok, nem is üldözöm, nem is érdekel. Olyan meg nincs hogy csak azért is lenyomom, csak azért is megmutatom, aztán megyek okádni 10 fele h mennyre rossz volt nekem. Ez szórakozás és nem munka.

Hibákon sosem szabad átsiklani! Szóvá kell tenni. Teljesen egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.01. 10:22:45

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem konkrétan a 2 címre gondoltam.
Egyszerűen toleráns vagy. Hajlamos a kevés jó fényében is a hibákat kevésbé hibának látni.

A fikázó trollok - akiket névtelenül említettél - általában meg csalódottak, és a hibákat reálisan, vagy felnagyítva látják. A pénzükért kicsit vagy nagyon többet vártak, és jogosan vagy vélt jogosan, de a (nekik megbocsáthatatlannak tűnő) hibák felett nem tudnak és már nem is akarnak elsiklani.
Ebben az IPAR is hibás ám. Kitermelte ezeket a trollokat. Gondolom, ezt nem is kell kifejtenem, érted te is.

//OFF: wazzer - 3 és fél órányi "alvás"(szerű valami) után is tudok még gépelni 😊)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.01. 10:18:52

Fpocok
Akár azt is mondhatnád, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igénytelen.
Mert hát nincs az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Számtalan cím van amit porba lehet alázni, de ez a felszínes antihype ami megy az hányingerkeltő. 1-2 dologba belekapszakodnik az mber akik tömegeket állítanak maguk mögé és indul a fika. Igazából azt se tudják milyen a játék, azt se tudják mi ellen megy a harc, csak megy. Tudnak egy címet és kiadót, láttak egy yutub videót és ettől már szakértők. Nem azok.

AC-nek van sok hibája, én szívesen leírom neked, köztük van a bug és a frém is, de mellette tömerédek erénye van. AZ AC U nem csak bug és frémből áll!!! A WD nem csak grafból áll!!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.01. 10:12:30

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
2 nappal ezelőtt szórták, tegnap meg Memories of a Vagabond volt, meg úgy látom még ma is tart...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.