Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár hónapja szüneteltetem a futást...Sajnos a rossz idő bejövetelével kattog a térdem és időnként fáj is. Futást egyébként a bokám nem bírta.

Amúgy az a pár hónap amíg műveltem sokat jelentett. Nem fulladok ki lépcsőn fölfelé szaladáskor sem és a focin történő szaladgálást is sokkal jobban bírom. Sajnos a lábam a rendszeres (naponta mentem) futást nem szereti...

Na de erős off így elnézést is kérve abba is hagyom a témát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Child of Light és This War of Mine piszkálja a fantáziám. Utóbbinak húzos az ára és hörcsöglimiten felül van sajnos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ám W77D lett a szerencsés, aki a zélienekkel tud majd izolálódni... Küldöm is a kódot mailben!

Pont megfogalmaztad szóról szóra az én problémámat is a videóval kapcsolatban. Néhányat felismerek, másokat nem.

GTA 5 a tuti vétel januárban, a többit vagy nem ismerem vagy nem érdekel.
Februárban az Total War: Attila, amire hörcsög szemeimet vetem, másrészt a Dead or Alive 5, de ezeket a bunyós cuccokat én inkább nézni szeretem szóval abból valószínű nem lesz vásárlás.

Itt is van sok ismeretlen cím, amiről nem tudom eszik-e vagy isszák.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felső/alsó terén viszont már nem jó sem a polár, sem a pamut, mert benne tocsogsz. Van direkt erre alkalmas futó felső és aláöltöztet is. Nekem ma 10 perc után abba már melegem volt -5 fokban :-)

Nem tudom mikor kezdted, vagy milyen rendszeresen mozogsz, de nem feltétlenül szerencsés télen a repkedő mínuszokban elkezdeni. Ha nincs meg a hozzászoktatás, akkor jobb ha csak séta/erőltetett séta van.

Rengeteg helyen írják és én is tanúsíthatom, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a légutakat és a szervezetet a hideghez. Ehhez pedig az kell, hogy 2 naponta menj ki futni, mert akkor kint vagy +38 fokban, de kint vagy +5-ben, 0-ban és -5-ben is.

Örömködés: Emlékszem fiatalkori önmagamra, meg arra, hogy mire voltam képes és az már csak röhejes árnyéka annak, amilyen most lettem. Fiatalon még amikor jó kondiban voltam, azért akkor is zakatolt a szívem, ha meredek dombon felfelé mentem erőltetett menetbe... most futok a dombon felfelé, közben meg dudorászok. Ez többet ér nekem bárminél :-)

Ezért sem szoktam én kellemes ünnepeket meg boldog új évet kívánni, mert ezek sokat nem érnek... ami sokat, sőt egyre többet ér az az egészséged.
Így Erőt és egészséget kívánok minden topiklakó hörcsi társnak idénre :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Hidd el, nem vezetek én annyiféle táblázatot, hogy pusztán az akadályozna abban.
Egyszerű: ember vagyok, és nem gép.

Például, én is szeretek tudod enni-inni-aludni, szociális életet élni,
* néha-napján a megvett/ajándékba kapott/megnyert játékaim egyikével-másikával akár 300+ órát is játszani:
,

* netán anime-sorozatokat megnézni: MyAnimeList
* vagy a harmadik hobbimnak élve saját zenéket, néha pedig valamiféle remixeket készíteni.
Továbbá fórumozok, és az efféle provokatív hozzászólásokat is olvasgatom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kár hogy nem fogadott senki ,mert nem én nyertem az Alient 😞

Next PC upgrade: 2022

ffxi
<#banplz>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
😊))

Mutatok még valamit - nem fokozásként, inkább érdekesség (a kártyáimról is van ilyenem):

Meg sok mindenről.
Ahogy írtam a PH-n: ha programozó lennék, akkor írnék magamnak egy nagyon kezes adatbázist ezekhez, minden jelentéktelennek tűnő infóval, ami csak engem érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ha nem szánna ennyi időt a sok táblázatra, már rég készen lehetne az összes fordítása.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Újreg, fingja nincs még az itteni szabályokról. <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ezt nem hiszem el. Ennyire precíznek nem lehet lenni. Vásárlásról screenshotok, mappába rendezve ... áhh Imy, újból leborulok nagyságod előtt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Köszi, van polar sapkám meg kesztyűm, a felsőm meg garbó szerű, de a kondim mostanában nem az igazi, így sokszor elfogy a levegő és ilyenkor nem elég az orrom 😞
ffxi
<#worship>

Fákjúal!

Én még mindig a Transistoron gondolkodom. Van még kicsit több, mint egy napom.
IMYke2.0.0.0
Nem egészen. Több mint 2 órával megelőztem:

Tinman
890 Ft a Decathlonba a sapka-nyakvédő. Polár az anyaga és ha akarod sapka, ha akarod nyakvédő. Na én utóbbi célra vettem és mondhatom baromi jó!
Ettől függetlenül nem húztam a szám elé, csak a nyakamra. -5 fokot simán ki kell bírnia a légutaknak. Mondjuk én orron keresztül veszem a levegőt szinte mindig.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.01. 15:41:42

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Este én is elmegyek szerintem, bár -12 fok van kb... Kéne vennem egy maszkot vagy kendőt, mert a torkom nem bírja...
Tinman
Meg is fogadtam a tanácsod, 20 perce értem haza futásból... hát mit mondjak, nem volt egy nagy forgalom :-D

Zala, havas, síkos/jeges utak, -5 fok, este -14 volt, tegnap este pedig -18.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.01. 15:39:01

ffxi
Topik első vásárlója 😄

Fákjúal!

darkSectorxxx
Rendben, csak 1 volt, ez sem történt meg. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 15:23:45

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nincs mentség. Következő alkalommal, ha így szúrsz be videót: törlés.
Nincs további kivételezés.

darkSectorxxx
2015-ben! Első vásárlásom! <#vigyor3>

darkSectorxxx
Amúgy az új reg miatt nem írhatok linkeket még hozzászólásban, ez legyen nekem még egy kis plusz mentség. 😄

darkSectorxxx
Én azt hittem már megjelent X360/PS3-al együtt.
AC Freedom Cry még olcsó PS4-re ahogy néztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 15:10:33

darkSectorxxx
Igaz. <#love11>

darkSectorxxx
Jó de én ismertem őket meg itt szerintem mindenki más is...kis arcade játékokra meg oda sem fittyent a legtöbb ember. 😄

grebber
Assassin’s Creed Rogue pc is valamikor év elején jön elvileg!

Witcher 3-at várom a legjobban ,de csak azért,hogy kiderüljön buktam-e a pénzem vagy sem!
Idén semmit nem tervezek venni pc-re!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.01. 15:10:31

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nálam az epizodikussággal elrúgta a piros pöttyöst a Revelations 2.
Saints Row: Gat out of Hell már megvéve.
Grand Theft Auto V = ohne gép hozzá
Heroes of Might and Magic III: HD Edition = veszem, ha jó lesz a kezdő ára.
Dead or Alive 5: Last Round = érdekelne, de félő, hogy nem lesz elég a gép.

IMYke2.0.0.0
Darkot kéne karanténbe tenni, hogy szokja a magyar levegőt - sok volt neki a nyugati szabadság, elszokott a közép-európai diktatúrától. <#buck>

////VICCCCC

IMYke2.0.0.0
Gyűlölöm az ilyen hatásvadász videókat, amiknél még a címek feliratozásra sem veszik a fáradtságot (a végére odahányják a logókat).
Úgy, hogy nap mint nap játékok között forgok sem ismerném fel az ÖSSZES CÍMET...

darkSectorxxx
<#fogmosas>

Most elvonom erről a figyelmedet szépen. 😄
Pirosan amiket előrendelek.....

------------------------------------------------------------

<#worship>

2015. januári játékmegjelenések:

Captain Toad: Treasure Tracker - január 2. - Wii U
Warhammer Quest - január 7. - PC, Mac, Linux
Funk of Titans - január 9. - Xbox One
Disorder - január 13. - PC
Duke Nukem 3D: Megaton Edition - január 14. - PlayStation 3
Tristoy - január 15. - PC, Mac, Linux
H1Z1 - január 14. - PC
Blackguards 2 - január 20. - PC, Mac
Citizens of Earth - január 20. - PC, PlayStation 4, Wii U
Resident Evil HD Remaster - január 21. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Grey Goo - január 23. - PC
Saints Row: Gat out of Hell - január 23. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Saints Row IV: Re-Elected - január 23. - PlayStation 4, Xbox One
Grand Theft Auto V és Grand Theft Auto Online - január 27. - PC
Grim Fandango Remastered - január 27. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4
Raven’s Cry - január 28. - PC, Mac, Linux, SteamOS, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Heroes of Might and Magic III: HD Edition - január 29. - PC
Dying Light - január 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Life is Strange: Episode 1 - január 30. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360

2015. februári játékmegjelenések:

There Came an Echo - február 1. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One
Akiba’s Trip: Undead & Undressed - február 6. - PlayStation 4
Ubinota - február 6. - PC
Evolve - február 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Dragon Ball Xenoverse - február 17. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Total War: Attila - február 17. - PC
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1 - február 18. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
American Truck Simulator - február 20. - PC
Dead or Alive 5: Last Round - február 20. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
The Order: 1886 - február 20. - PlayStation 4
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 2 - február 25. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Trainz: A New Era - február 27. - PC
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 14:58:06

Szabi
rakjam szpojlerbe a videókat ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Nagyon repülni akarxxx a topixxxból látom 😊)))

Troger911
Ejj a W3-at nagyon meg kéne vennem 0day...
Shep
Hát ezeknek a fele konzolos a másik fele meg úgyis késni fog, marad a W3 meg a Batman 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na igen, nagyon zavaró az az analóg irányítás, át kell állnia az agyadnak!

darkSectorxxx
<#worship>

darkSectorxxx
Ez max 1 feketepont van még erre az évre 19. 😄

Troger911
Azé rakott bele egy spoilert is, azt írjuk a javára 😊
darkSectorxxx
Nem, engem megvételre még annyi sem. 😄 De nem azért mert rossz a többi csak én nem játszanék vele. 😊

Scooter
Én reggel 4-ig bírtam. Szombaton ping-pong-ozni voltam szórakozóhelyen. Érdekes, hogyha nem gép előtt vagyok, hanem talpon, akkor jobban megy a fentlét. Persze ott folyamatos mozgás van. Akkor reggel 6:40-re értem haza.
ffxi
Érik a bann megint érik.... 😄

Fákjúal!

Troger911
Rossz hörcsög vagyok, ha csak a fele érdekel?
lalakov
Csak most szólsz? :o 3 órát kinn szaladgáltam a kertben a te felhívásodra. :-D

Rony94: Van. Kb. 2 milliméter. 😊
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.01.01. 14:43:55
darkSectorxxx
Most vegyük úgy hogy Imike elfordul háttal 1 komment erejéig! 😄

BUÉK
Nekem, nektek ezt jelenti az új 2015-ös év! 😄

Amit meg én előrendelek 2015-ben először! 😊
Érdekesség:
(azt hittem a 2. féle irányítási mód az lesz hogy vállnézetből lehet irányítani a Remastered-et, de nem, nem is hittem de mást jelent az új irányítás, mégpedig annyit hogy mint a mai tps-eknél annyi hogy analóggal nem kell arra nyomni az analóg kart amerre a karakter néz, hanem ha például a kart fel nyomod akkor a képernyőn felfelé fog futni a karakter, na ez már király, erre nem is számítottam. 😊 )

Nézzétek meg a videót a különbségek végett. 😊

/ON 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 14:40:40

Troger911
De jó nektek 😊 Én melóban ülök egy óta és 7-8-ig itt is leszek...
BÚÉK! Épen és egészségesen túléltem a tegnapi estét. 😄 Mi a fenét csináltatok itt különben? Tegnap este óta 237 új üzenet. 😄