311803
  • Botond #251035
    Jajj, ne. 4-ben nincs autóvezetés. Ott vmi scifivilág van ahol egy x5ös felborul az egyenesben, mert vicces azt szimulálni, hogy az autó súlypontja 3x olyan magasan van, mint az autó teteje. Agyrém.
  • Rony94
    Azért ahogy elnézem, a Saints Row úgy ahogy próbálkozik a GTA babérjaira törni, de azt is meg kell hagyni hogy az is más stílus. Nem feltétlenül hasonlítható össze.
  • Totti5
    Feszesebb, sportosabb, tunning, sok sok sport-hyper autók vannak az 5ben. Ahhoz nem illik a hajó felfüggesztés ami a 4ben volt. Szimplán ok okozat miatt lett reszponzívabb és jóval kevésbé dölöngélős.
  • zorrobomber
    Szubjektív véleményt írtam le aminek semmi köze nincs az autó felhozatalhoz.
  • Totti5
    Teljesen más az autó felhozatal is.
  • zorrobomber
    5ben a vezetés rosszabb mint a 4ben
  • Totti5
    Hypolva? a legeslegtöbb mindennel beöntött sandbox? hát ezt nem kell hypolni. Nincs más ami a GTA5 méreteihez, tartalmához felérne. Semmi. Nincs kihívója, nincs ellenfele. Van a GTA5 ami a LEG.

Multi? ez is van benne, és óriási.

Co op? ( Heist ) az is van benne és baromi minőségi.
  • Rony94
    Na azért a Mafia tényleg más kategória. A GTA egy teljes openworld egy teljes szabadsággal, míg a Mafia egy történet orientált játék megspékelve egy kis szabadsággal.
  • Totti5
    Nem tudom mi másról lehetne beszélni.

Tartalom. Mennyiség. Nagyság. Változatosság. Lehetőség. GTA5.

Mafia 2 egy teljesen lineáris játék, ahol a helyszíneket ótókázással kötötték össze. Zseniális volt minden téren az is, de mint sandbox, vagy openworld nem működik, mert nem az. Nincs benne semmi.
  • Botond #251026
    Ez az ő véleménye, szerintem meg túl van picit hypeolva a dolog. Csak a single részéről beszélek, a multit még nem láttam, és jelen állás szerint nem is fogom.
  • IMYke2.0.0.0
    Tartok tőle, hogy Totti5 arra gondolt, hogy a GTA 5 az Olympus Mons... míg a többi csak a Kékes-tető lehet...
  • MoRT2195
    A 4. részhez képest az 5, maga a megváltás. Ami a GTA 4-ben nem volt jó (semmi), az itt igen (minden). A Mafia 2 meg az 1-hez képest elég gyenge eresztés lett. Többet vártam volna ennyi közel 1 évtized után. Na de szerintem - és remélem - a Mafia 3-ba oda teszik magukat.
  • Botond #251023
    Nem, az egy klasszissal jobb szerintem is. Sleeping dogsot nem is említem, mert ott sokkal jobban építettek a kombókkal verekedésre, szóval az kicsit tényleg más játékstílus, de az is sokkal jobb volt.
  • Totti5
    Mafia 2 NEM ez a kategória.
  • Botond #251021
    Semmi kiemelkedő nincs benne a 4-hez, a San Andreas, Vice Cityhez vagy a 3-hoz képest. Szebb lett a grafika, kaptunk egy új sztorit és ennyi. Egyedüli újítás a három főszereplő, ami tényleg dob rajta, de olyan sokat azért szerintem nem. Szóval szép iparos munka ez, ahogy egy sorozat 7. részéhez illik. Személy szerint nekem ebben a kategóriában a mafia2 sokkal jobban bejött, de ez csak azért van, mert már vice cityben is agyf*szt kaptam a helikopter/repülő erőltetésétől.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
    A baj csak az, hogy kevés cég engdheti meg magának az évekig fejlesztést és a rajongók váratását nagyobb bukás nélkül.
    S ez a 2 cég is átment már a méretre igazított kaptafa-gyártásba.
  • mulli1986
    Én nem tudom, annak a híve vagyok, hogy inkább fejlesszék évekig és utána valami jót adjanak ki, minthogy kihányjanak évente több félsiker vagy sikertelen vacakot....
  • Totti5
    Semmi kiemelkedő? közelében sincs senki és semmi a műfajban.
  • mulli1986
    Az Old Republicot máig fejlesztik és egészítik ki. Fektetnek bele, persze nem annyit mint egy új gammába, de most az ME 4-en dolgoznak nagyon
  • Fpocok
    Má megint ittál, mi? Ilyenkor ne kommentelj.
  • Totti5
    2011

Jah hogy ja. Akkor nálad teljes Ignore a Mass Effect.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.31. 19:50:38
  • Botond #251014
    Kutyaütők, mint a blizzard, az is szökőévente ad ki vmit.
  • TBTPumpa
    Star Wars: The Old Republic

Ez 2003-as játék. 2015 van, ha az utolsó 10 évet nézem, akkor ez már kiesik a szórásból (2005-ig visszamenőleg). Az utolsó érdemleges dobásuk a 2009-es Dragon Age Origins volt, ennek már 6 éve!
  • Botond #251012
    Na GTA5 pipa. Szép iparos munka, remek sztori, semmi kiemelkedő, tizenkettő egy tucat ebből, jó hogy nem jön évente, mert olyan gyakran nem bírnám elviselni.
  • Totti5
    Nemá, ezekkel szégyenkezniük kellene?!!! ME trilógiával óriásit alkottak, de a Dragon Age fanok is ki lettek szolgálva, még ha a 2. rész megosztó is volt.

Mass Effec
    Dragon Age: Origins
    Mass Effect 2
    Star Wars: The Old Republic
    Mass Effect 3
    Dragon Age: Inquisition
  • darkSectorxxx #251010
    Ránézek majd még1x figyelmesen.
  • Tikal #251009
    GTA V

következő részre remélem azt is sikerül megcsinálniuk, hogy mikor elindítom a játékot akkor rögtön oda dob be ahol abbahagytam, a lá GTA V :)
  • Rony94
    Ez hülyeség úgy ahogy van. A W3 az átlagos középkategóriás gépemen pöpecül fut Full HD-n, high beállításokkal (egyedül a textúrák minősége van ultrán), élsimítással, vsync-el. Simán tartja a 30 FPS-t. (a 30 FPS lock-ot bekapcsoltam, mert megőrülök az FPS ingadozástól).
  • darkSectorxxx #251007
    Project Cars ugyanúgy nem jó példa, alig tér el a pcs verzió, és ott is nyögvenyelősen tudsz elérni 60 fps-t.
  • TBTPumpa
    Csak azt sajnálom, hogy a The Witcher 3-ból nem dobozos verziót vettem. A Ciris poszterért és fémdobozért fél karomat is odaadnám. Huhh, az a csaj az egyik legjobban kidolgozott női karakter a videojátékok történetében. Bár valószínűleg ebben a könyvek is szerepet játszottak.
    Bezzeg voltam olyan hülye, hogy a DAI-t a megjelenése napján megvegyem teljes áron. De EA szemetet többet soha, teljes áron meg főleg nem.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 17:24:29
  • ratgab
    Alap, talán alsó középszintű gépem van...High-on megy a Witcher 3 (30 fps alá nem megy sehol)... Intel proci és amd vga társaságában...Hogy is van ez akkor?
  • TBTPumpa
    Azért nagyon durva a Witcher 3 technikai oldala. Nemcsak a karaktereket, küldetéseket és a sztorit kell elemeznie minden egyes fejlesztőnek (hogy jó játékot készítsen), hanem azt a technikát is, amit a Witcher 3 alkalmaz. Hihetetlen mennyire folyamatos a játék. Nincs töltőképernyő, csak átvezetők vannak, amik ismertetik az addig megtörtént eseményeket, közben pedig tölt a játék, de olyan csendben és gyorsan teszi (PC-n), hogy öröm nézni. És csak bizonyos helyzetekben tölt. Hatalmas területeket nyom be egyszerre, oda megyünk és azt teszünk, amit akarunk, mindenféle játékmenet-megszakítás (betöltések) nélkül. Nemsemmi. Ezentúl minden játéknál ezt várom el. Ehhez képest a Dragon Age Inquisition töltögetése nagyon gáz. Előfordult, hogy 5 percig tartott neki egy cseszett átvezetőt betölteni. És a játék közben is számtalanszor nekiállt tölteni, ha áthaladtunk egy határon. A legszebb az volt, amikor kimentem az ajtón, töltött a játék és a karakterem a betöltés után pucéran szaladgált (páncélzat és fegyverek nélkül). Vicc, amit a BioWare az elmúlt években játék címén kiad. Előttem már végérvényesen leírták magukat. Hiába 20 éves a cég, csak az első 10 éve nagyon szép, a második 10 évben már nagyon elindult a hanyatlás.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 17:18:57
  • Totti5
    Xboxon játszom és stabil 30 fps ( kiadáskor unlockolt frém volt és 30-40 közt ugrált, ami rettentő rossz volt, végig reszelt a kép minden pillalantában ). Pénteken lockolták 30ra, azóta perfekt. Javarész fix 30 fps. Vannak helyzetek amikor esik pár frémet, de hát istenem... openworld. Ez van.
  • Evoluti0N
    Ennyit erről.
  • Totti5
    CARS semmin sem megy jól vagyis stabilan.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.31. 16:54:22
  • Totti5
    Alaptétel. Yutubról nem szakértünk frémet.

Akit érdekel szedje le a nyers anyagot és nézze úgy a frémet. Én ezen nem látok azon a ponton semmi "szaggatást". Szaggatás mellesleg azt jelenetené hogy 10 fpsel se menne. Frém esés jobb szó rá... ha 30ról lemegy 27re pl.

Download MP4 1049.78 MB 1920x1080
  • Evoluti0N
    Most néztem videót. Project Cars 60 FPS a cél, ami inkább 45 körül van, mindezt rondább grafikán, mint a PC verzió.
  • benőmenő
    A Witcher lassan 3 évvel ezelőtti középkategóriás vga-n is szépen fut, a Project Cars pedig egy félkész valami, ahogy konzolon is.
  • Evoluti0N
    Nekem úgy tűnik a kommentek és videók alapján, hogy a Witcher 3 jól fut normális gépeken Nvidia cuccok nélkül. Az meg konzolon nincs. Project Cars. Ez egy játék.
    Witcher 3 meg hogyan fut konzolokon? 30 FPS-sel, néha annyival se, mindezt Boxon 900p-ben. Project Cars esetében megvan a fix 30?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.31. 16:41:54
  • grebber
    Witcher 3, PC Cars csak hogy a gépigényesebbeket említsem..... 290X ha szar akkor nem szóltam....