Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az a pár hónap amíg műveltem sokat jelentett. Nem fulladok ki lépcsőn fölfelé szaladáskor sem és a focin történő szaladgálást is sokkal jobban bírom. Sajnos a lábam a rendszeres (naponta mentem) futást nem szereti...
Na de erős off így elnézést is kérve abba is hagyom a témát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Februárban az Total War: Attila, amire hörcsög szemeimet vetem, másrészt a Dead or Alive 5, de ezeket a bunyós cuccokat én inkább nézni szeretem szóval abból valószínű nem lesz vásárlás.
Itt is van sok ismeretlen cím, amiről nem tudom eszik-e vagy isszák.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom mikor kezdted, vagy milyen rendszeresen mozogsz, de nem feltétlenül szerencsés télen a repkedő mínuszokban elkezdeni. Ha nincs meg a hozzászoktatás, akkor jobb ha csak séta/erőltetett séta van.
Rengeteg helyen írják és én is tanúsíthatom, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a légutakat és a szervezetet a hideghez. Ehhez pedig az kell, hogy 2 naponta menj ki futni, mert akkor kint vagy +38 fokban, de kint vagy +5-ben, 0-ban és -5-ben is.
Örömködés: Emlékszem fiatalkori önmagamra, meg arra, hogy mire voltam képes és az már csak röhejes árnyéka annak, amilyen most lettem. Fiatalon még amikor jó kondiban voltam, azért akkor is zakatolt a szívem, ha meredek dombon felfelé mentem erőltetett menetbe... most futok a dombon felfelé, közben meg dudorászok. Ez többet ér nekem bárminél :-)
Ezért sem szoktam én kellemes ünnepeket meg boldog új évet kívánni, mert ezek sokat nem érnek... ami sokat, sőt egyre többet ér az az egészséged.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyszerű: ember vagyok, és nem gép.
Például, én is szeretek tudod enni-inni-aludni, szociális életet élni,
* néha-napján a megvett/ajándékba kapott/megnyert játékaim egyikével-másikával akár 300+ órát is játszani:

* netán anime-sorozatokat megnézni: MyAnimeList
* vagy a harmadik hobbimnak élve saját zenéket, néha pedig valamiféle remixeket készíteni.
Továbbá fórumozok, és az efféle provokatív hozzászólásokat is olvasgatom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mutatok még valamit - nem fokozásként, inkább érdekesség (a kártyáimról is van ilyenem):

Meg sok mindenről.
Ahogy írtam a PH-n: ha programozó lennék, akkor írnék magamnak egy nagyon kezes adatbázist ezekhez, minden jelentéktelennek tűnő infóval, ami csak engem érdekel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ettől függetlenül nem húztam a szám elé, csak a nyakamra. -5 fokot simán ki kell bírnia a légutaknak. Mondjuk én orron keresztül veszem a levegőt szinte mindig.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.01. 15:41:42
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Zala, havas, síkos/jeges utak, -5 fok, este -14 volt, tegnap este pedig -18.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.01. 15:39:01
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 15:23:45
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nincs további kivételezés.

AC Freedom Cry még olcsó PS4-re ahogy néztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 15:10:33
Witcher 3-at várom a legjobban ,de csak azért,hogy kiderüljön buktam-e a pénzem vagy sem!
Idén semmit nem tervezek venni pc-re!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.01. 15:10:31
Next PC upgrade: 2022
Saints Row: Gat out of Hell már megvéve.
Grand Theft Auto V = ohne gép hozzá
Heroes of Might and Magic III: HD Edition = veszem, ha jó lesz a kezdő ára.
Dead or Alive 5: Last Round = érdekelne, de félő, hogy nem lesz elég a gép.
////VICCCCC
Úgy, hogy nap mint nap játékok között forgok sem ismerném fel az ÖSSZES CÍMET...
Most elvonom erről a figyelmedet szépen. 😄
Pirosan amiket előrendelek.....
------------------------------------------------------------
<#worship>#worship>
2015. januári játékmegjelenések:
Captain Toad: Treasure Tracker - január 2. - Wii U
Warhammer Quest - január 7. - PC, Mac, Linux
Funk of Titans - január 9. - Xbox One
Disorder - január 13. - PC
Duke Nukem 3D: Megaton Edition - január 14. - PlayStation 3
Tristoy - január 15. - PC, Mac, Linux
H1Z1
Blackguards 2 - január 20. - PC, Mac
Citizens of Earth - január 20. - PC, PlayStation 4, Wii U
Resident Evil HD Remaster - január 21. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Grey Goo - január 23. - PC
Saints Row: Gat out of Hell - január 23. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Saints Row IV: Re-Elected - január 23. - PlayStation 4, Xbox One
Grand Theft Auto V és Grand Theft Auto Online - január 27. - PC
Grim Fandango Remastered - január 27. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4
Raven’s Cry - január 28. - PC, Mac, Linux, SteamOS, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Heroes of Might and Magic III: HD Edition - január 29. - PC
Dying Light - január 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Life is Strange: Episode 1 - január 30. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360
2015. februári játékmegjelenések:
There Came an Echo - február 1. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One
Akiba’s Trip: Undead & Undressed - február 6. - PlayStation 4
Ubinota - február 6. - PC
Evolve - február 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Dragon Ball Xenoverse - február 17. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Total War: Attila - február 17. - PC
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1 - február 18. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
American Truck Simulator - február 20. - PC
Dead or Alive 5: Last Round - február 20. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
The Order: 1886 - február 20. - PlayStation 4
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 2 - február 25. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
Trainz: A New Era - február 27. - PC
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 14:58:06
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rony94: Van. Kb. 2 milliméter. 😊
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.01.01. 14:43:55
BUÉK
Nekem, nektek ezt jelenti az új 2015-ös év! 😄
Amit meg én előrendelek 2015-ben először! 😊
Érdekesség:
Nézzétek meg a videót a különbségek végett. 😊
/ON 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.01. 14:40:40