311803
-
qb: 2016 -
Ja amúgy ez az ár nem is vészes ahogy nézem, én eladnám a 3 játékot, a 3 játék ér kb 15k-t nem?
Mondjuk ráérek még vele legalább 1 évet, de ha kötl szakad berántom a 3 régi konzolt és beszámoltatom. :)
QB-t mindenkképpen megvárom, hogy mikor jelenik meg addig semmi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.30. 12:40:44 -
Nvidia w3 kuponok 4-5K-ért mennek. Fillértbaszni mindig lehet. De elfogyott a pécés gyűjtői is előrendelésben 40K-ért, szal nem mindenkinek az a hobbi, hogy fillértbasszon. Ez ilyen szakma. Ők másfajta bölcsességet kamatoztatnak, és máshol. -
Valahogy így.
De lényegtelen. A Silent Hills meg jön majd amire jönnie kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.30. 12:37:16 -
Ha megtehetnéd megtennéd. Ennek a bölcsességhez semmi köze nincs. Hogy a játék egy adott platformra mennyibe kerül, az főleg rajtam áll. Ha várok, olcsó mindenre. Az olcsó értelmezése platformonként eltér, de még mindig a platformnak van ára, nem a gépnek, és nem a játéknak.
Olcsón venni bundliszart, amit sosem veszek elő, az drága. Olcsón venni játékot amivel játszok az olcsó. Drágán venni bloodborne, amivel 250 órát toltam szintén olcsó. Az olcsó meg drága szubjektív. Én megveszem a day1 20k-s játékot is konzolra, ha nem alapmű, akkor 1 hét múlva eladom 2K buktával. Ha valaki olcsón akar day1 játszani, jelenleg ez az ultimate megoldás, ez pécén drágább, mert a kikúrt kódkilópos tetvek miatt eladhatatlan minden, de a kuponok is 5-7K-n mennek. Tehét a "lopott"játék drága, az eredeti, lemezes meg szart sem ér.
Nincs olcsó meg drága. Ideológiák vannak. -
Mondom, megértem ha hülyeség, akik ne használják, azoknak ezt nem lehet megmutatni fórumban hogy hogy megy.
Nem is áll szándékomban, de annyit hogy az hogy valaki nem vesz konzolt manapság az nem bölcsesség, max olyan félelem, mikor te 1-2 weoldalról féltél venni cd-kulcsokat. -
Most te egy olyan példát írtál ami aztán elég kirívó.
Tudod az a tag mit tesz?
Megveszi digitálisan ha később akar vele játszani, ~8-9k-ért.
Most valószínüleg 1000-1 ilyen van akivel ez előfordul, PC-n is történek kellemetlen dolgok. Megveszed xy játékot 5-6k-ért azt letiltják mert kiderül hogy lopott kulcs és veheted újra.
Azért mondom aki nem ismeri hogy megy gyakorlatban milyen árak-akciók vannak, megoldások, annak ez lehet bölcs dolog, nekem pl nem.
Ott van példának a Trials Evolution, nemrég volt 5 dollár, holott magyaron 6000ft lett volna.
Van egy kis eltérés nem?
De számtalan játékot vettem 2-3 ezerért.
Az meg hogy a pre-order-ek drágábbak, 7-9k, az meg egyértelműen olyan döntés hogy azonnal akarsz játszani?
Ha például megtartanád akkor digitálisba, ha meg nem, akkor dobozosan.
Nem beszélve hogy már olyan szinten el vannak kényesztetve a játékosok funkciókat tekintve hogy télleg olyan minden mint a qte játékok, 1 gombnyomás.
Pl ez a rest mod téma is, meg ilyenek.
Bár ez már részletkérdése, meg maga a müködése, de ezt kitárgyaltuk, ez azoknak egyeltalán nem nagy dolog, akik fix tuti müködést szeretnének, mindenféle busszúság nélkül.
Igény és pénz kérdése, csak nem annyi, amennyit sokan hangoztatnak, mert a 18-20k-s összegekkel könnyen dobálózik bárki, steam-en is 60 dollár egy játék általában, csak a gyakorlatban ez csak egy SZIMPLA ADAT.
Gondolom érted mire gondoltam ezzel a komentemmel.
Elfogadom hogy ha mellényúlsz veszthetsz pár ezret, de ez nem általános, steam miatt pc-n meg esélyed nincs bizniszelni használtan, nekem ez pl mindigis unszimpatikus volt, ezért van hogy még demozgatásra használok warez-t. -
Hülyeségeket beszélsz. Ez van. -
Csak érdekességképpen.
576-nál egy Witcher 3 - 14k......Steam-en 60 euro - 19k
Hányan vettetek ennyiért W3-at például?
Szerintem egyikőtök sem. -
"De mivel eladhatod, cserebere, ezért nem is érdekel sok embert."
Meglehetősen érdekes érv.
Példával megvilágítom:
1. Megveszed a Bloodborne gyűjtői vagy sima dobozos verzióját, mert miért ne akarnál a PS4-eddel játszani is, ha már ott porosodik a lapostévé alatt, ugye? Ára legyen az egyszerűség kedvéért 15,000 Ft.
2. Végigjátszod, netán ki is maxolod, mert rajongója lettél és elpasszolod "áron alul", mondjuk 10,000 Ft-ért. Tehát, 5,000 Ft-ért [postaköltséget, meg ilyeneket most nem számolunk, megint csak az egyszerűség kedvéért] (szerk.) játszottál, majd huss, volt-nincs Bloodborne-od.
3. Telik-múlik az idő, és egyszer csak rokodon/haverod/újdonsült idegene-haverod* betoppan hozzád, és játszanátok, és mutatod neki az ípénisz eredményt, és akkor... "Akkor megmutatnád nekem a játékot, kipróbálnám"... mondja a *.
Hát, sajna, már nincs meg, de várgyá, megveszem gyorsba valami digit leárazásba PSN Store-ban, mert már én is akarok újra játszani vele...
4. Felmész és voilá - teljes áron veheted újra. Egyszerűség kedvéért: 40 euróért....
Érted?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.30. 12:05:17 -
Bölcs , inkább maradjunk a makacs meg tudatlanságban.
Mert sok értelmes érv nincs még. -
Pontosan, régen is 14-16k volt simán egy zsír új játék.
De mivel eladhatod, cserebere, ezért nem is érdekel sok embert. -
Pontosan. Bölcs ember amúgy sem ugrik fejest még a nextgen-kurrgen konzolok világába. -
Azért ez a nagyon drága olyan dolog mint a pc-nél, te sem a bolti áron veszed a játékokat, nehogy azt gondolja bárki hogy a 18-20 ezret 10-ből 10 ember kifizeti.
Akik meg igen dobozossan veszik oszt eladják, ne hasonlítsd a steam-hez, hogy beregelesz egy játékot és kész vége ott fityeg életed végéig a profilodban.
Én nem vásároltam még ps-ra 9k felett játékot pl. -
Semmivel sem drágábban mint az előző generécióban ilyenkor. Árak nem változtak. Viszont digit világ a konzolt is teljesen meghódította és rengeteg az akció, leárazás, így aki a hörcsög mesterségben utazik nagyon sok járékt tud összeharácsolni. Persze nyilván itt azért nem 1 dolláros humblikban kell gondolkozni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.30. 11:54:42 -
Persze.
Én is ezt mondom régóta ez van.
Nem váletlen volt nekemis mindig többféle.
Nem azt jelenti a többféle hogy adjuramisten azonna mindent 0day. Idővel, 1-2 év csúszással akár. -
Hát ja. Én pl ebben a pillanatban akár el is mehetnék venni egy Xbox One-t és PS4-et, meg hozzá pár játékot, aztán pár óra múlva már tolhatnám a játékokat rajtuk ezerrel, de nem teszem, mert én nem adok ennyit ezekért. Még a konzolok árával nem is lenne gond, de a játékok iszonyat drágák, és ez engem teljesen eltántorít a jelenlegi generációs konzol vásárlástól. -
Akik most keltek fel a téli álomból? Most van PC, Xbox, PS, WiiU.
Előző genben volt. PC, Xbox, PS, Wii.
Azelőtti genben volt. PC, Xbox, PS, GC
Azelőtti... mindig több platform volt. Nincs ebben semmi új.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.30. 11:52:30 -
Ha nincs lóvéd nem gond, akkor választasz, ez logikus, én csak azt mondom hogy ez nem szegényeknek való hobbi, lehet régen az volt manapság már nem.
Aki tudja fejleszteni a pc-jét nem gond gyüjteni konzolra, fordítva már nem biztos, de van rá esély.
Erre mondják azt hogy szegény ember vízzel főz.
Kétség nem fér ahhoz hogy ez a pénzről szól, egyértelmű, EZT NEM IS VITATTA SENKI.
Ellenben Valaki vay áldoz vagy kompromisszumok.
Viszont a jó oldala hogy minnél kevesebb hardver annál jobb az optimalizálás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.30. 11:52:25 -
Ne beszéljünk balgaságokat, ha lehet kérni.
Nem "az", hanem egyszerűen csak anyagi kérdés, amit vagy nem engedhet meg magának, vagy nem akar ennyit költeni rá. Kész. -
Sokakanak az. -
"manapság l2galább 2 de inkább mind3 platformra szert kell tenni"
Hát mivel a videójátékok kezdete óta több gyártó és platform volt ez nem újdonság... -
Realms of the Haunting - IndieGala
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EBWHK-538W2-NHQ96 -
Ha már Silent Hills!!!!!!! -
"Hogy ki a kezdeményző teljesen lényegtelen."
Persze, de ha valaki nem kér exclusivitást a fejlesztők maguktól nem mennek csak 1hez....
Amúgy meg nem mondtam hogy ezzel gond lenne, pont ezaz hogy jó az optimalizálás végett, és manapság l2galább 2 de inkább mind3 platformra szert kell tenni akinek ez a "fő" hobby-ja. -
Hát meg szép hogy próbálkozik, ilyen az üzlet. Mindenki a nyereségre és a pénzre megy, máskép semmi nem készülne el. Crystal Dynamics mindig is jó kapcsolatot ápolt az MSel. Hogy kinek az ötlete volt teljesen mindegy, mint írtam. Két fél kell hozzá.
Sunset Overdrive? Sony elhajtotta őket, az MS meg nem. Ilyen egyszerű. Vagy fizetsz és kapod, vagy nem és keresnek mást. Hogy ki a kezdeményző teljesen lényegtelen. -
Nem. Beszálltak a költségekbe, marketingba jó nagy összeggel. Én nem tudom milyen világban életek, de egy üzlethez két fél kell... -
Mondjuk az X360 nem elég azoknak akik teljes pompájában akarnak vele játszani, szóval a gépvásárlás inkább. :)
Mondjuk nekem elég lesz. -
Csak tudnám ,hogy ez miért baj. Kínoznak téged tán?
Ha akarsz játszani vele:
1. Megveszed xbox onere vagy xbox 360-ra
2. Lewarezolod xbox 360-ra
3. Megvárod a pc-s és a ps4-es verziót.
Ki nem **arja le ki fizet kinek. A lényeg úgy is játszunk vele .... -
A végeredmény ua.
Nem hinném hogy a CD éppen most gondolt egyet és felkereste a Microsoft-ot, maradjunk annyiban hogy ilyenkor a M. próbálkozik, kezdeményez inkább.Amúgy nincs ebben semmi rossz, meg miért lenne Maffia-ság? -
Pedig lefizették, hogy x ideig ne jelenlen meg másra. -
"TR-t is lefizették."
Mi ez valami maffia?
Crystal Dynamics eladta nekik. -
Ez üzlet. Ha valaki fizet akkor lesz, ha nem akkor nem lesz. Lásd multiplat Bayonetta. Sem a Sonyt, sem az MSt nem izgatt. Nintendo bevásárolta és megjelent a 2. rész. Inkább ne jelent volna meg?! -
Ja amúgy meg gondolom valamit akarnak reagálni a Bloodborne-ra. Gondolom azért próbálkoznak ezzel.
Nem esélytelen hiszen a TR-t is lefizették. -
Most veszel 100-ért egy használt gépet és ennyi.
2015-ben PC önnmagában nem elég, igazából mind a 3 platform szükséges aki komolyan akar gémelni.
Pc-ből egy átlag gép gondolom 200k-ból kijön, meg 250 legyen a 2 konzol, 500ezerből megvan a hobby.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.30. 09:52:34 -
Ha választanom kéne, hogy legyen RE4 és a többi utáni rész vagy ne létezzenek ezek, utóbbira szavaznék. -
1. Senki ne sajátítson ki multiplatform címet.
2. Microsoft egy fos.
3. A konzol egy fos.
4. Valszeg a játék is egy fos lenne ezek után.
5. Dögöljön meg a szomszéd lova is. -
Bundli az Mohácstól merre van? :D -
Röhej, hogy a játékokat lassan bundliba gyártják. -
+1