Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Totti, túl toleráns vagy a játékokkal. Ezt már régóta el akartam mondani neked. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
És miért kellene őket odatenni?

WD azért csalódás mert pár graf csicsa elem ki lett véve? a játék ugyan az, a mechanika, újszerű, jól kidolgozott a gameplay izgalmas friss a tartalom pedig bőséges és kurta jól is néz ki mellesleg még így is.

AC:U miért lennne az? mert pár bug és frém probléma volt vagy van? attól még a játék nagyon jó, amit a fejlesztők összehoztak az teknóban előremutató kb az egyik legszebb kurrens cucc, gameplayban pedig a legjobb AC ami valaha megjelent, az irány nagyon jó a legjobban játszható AC ami végre hű a nevében leírtakkal. Assassin vagy benne, most először. Párizs pedig ELKÉPESZTŐ.

Értem én hogy szar, de mennyit játszottál ezekkel? ha nem érdekel akkor meg mit foglalkozol velük. Attól hogy 1-2 technikai baki van benne még egy játék nem lesz szar, vagy csalódás. Mondjuk a WDre ez sem igaz, mert prefketül szalad ( sose volt még ilyen szép városi sandbox és sosem futott még ilyen jól ) és bugokról sem tudok ami több vagy másab lett volna mint egy GTA 5 vagy akármi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Maak
Kb ot helyen olvastam mar, hogy az Indiegala Deadbreed kulcsokat szor de az oldalon semmi jele. Nem is volt, vagy csak en nem talaltam mert allitolag mar vege. Vak vagyok vagy vak vagyok?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Nem, ez is jó de az jobban tetszett 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maak
BUÉK mindenknek!

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Azért van 786millió game-er oldal mert mindegyik (mivel minden ember más és más) máshogyan értékel egy játékot.

Ezért is van az ,hogy engem ezek az értékelések soha nem érdekelnek ,és soha nem valaki vagy valamilyen oldal leírás/elmondása miatt veszek meg bármilyen játékot. Én a szememnek és a saját ízlésemnek hiszek, cserben még nem hagyott soha.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.01. 09:31:38

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én is így érzékeltem hajnalban. Igaz, én sem okéztam le végleg a kosár tartalmát. Még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Hát itt végül is nem a legrosszabb játékokról van szó, hanem a legnagyobb csalódásokról. Ha mondjuk a WD-tól, és az ACU-tól nem vártak sokat, akkor nem is csalódhattak benne. 😄 Mondjuk azért kíváncsi vagyok, hogy a felsorolt 5 játéktól mit vártak, ha csalódás volt, mert ezek azért egész jó játékok. Biztos világmegváltást vártak ezektől, és ezért csalódtak... nem lett egyik sem tökéletes, hanem csak nagyon jó, és ez csalódás. 😄
IMYke2.0.0.0
Mié' olyan kaki ez a mostani? 😊

Rapid81
Jelentem nem drágult semmi a Steam-en. Vásárlásnál sem számít fel plusz költséget. Próbáltam behúzni a Prison Architectet és nem kért extra összeget egészen a Paypal bejelentkezésig.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Nem brókerezek nem is fogok majd magamtól megtanulom a sok sok veszteség után ,hogy a kicsit is meg kell becsülni...

Shep
Követelem vissza a píszlávjunity logót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tőzsde hosszú távú befektetés....Lesz az még annyi....Lehet hosszú idő lesz, de lesz annyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A tőzsdéhez mindneképp a türelem az elsődlegesen legfontosabb tulajdonság - a bátorság után.
Az ész meg ahhoz kell, hogy hozzáértő bróker céget keress fel, és kellő időben merd őket vásárlásra/eladásra ösztökélni és ezzel bezárult a kör, mert visszaértünk a türelemhez.

grebber
Majd ha 4300 lesz megint az RG akkor jobb lesz igen,de addig csak a <#rinya>

Legfeljebb akkor rád vonatkozzon a többi kitétel + alakuljon a tőzsde is úgy ahogy szeretnéd... :-) Így már jobb?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ugyanezeket viszont kívánom Néked is 😊

Még van 7 órája a lemaradóknak jelentkezni a zélienes izolálódásért...

Fpocok
Tényleg? Hol? Egyik sincs említve.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Legyen sok jó játék a birtokotokban nálam már régóta üti a sok nő az ágyban témát. Valahogyan nincs szükségem rájuk nem érzek késztetést, hogy nyissak a nők felé.

Legyen sok jó játék a birtokotokban, sok pénz a pénztárcátokban, egyedülállóknak sok nő az ágyában és érjen benneteket minél több jó dolog 2015-ben. Boldog új évet Mindenkinek!

IMYke2.0.0.0
Arra a pár évre miért kéne megváltoznia egy Hörcsögnek? <#vigyor1>

grebber
<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Még nem néztem. De, ha így van ahogy írod, akkor inkább kicsit pihentebb és nyugisabb időszakomban nézek rá 😊

grebber
Ezzel a Full Mojo Rampage nevű játékkal játszott valaki?
Menteni ,hogy lehet? Mert jó a game tetszik csak mindig meghalok a 2-3-as pályán és mindent kezdhetek a legelejéről 😞

IMYke2.0.0.0
Boldog Új Évet Neked és Nektek újfent! 😊

Tinman
Pont a Lego The Movie-t néztem... a nézés mondjuk túlzás, mert kb. nézhetetlen szeméthalom, viszont nagyon sok kocka van benne, nagyok sok...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
BÚÉK

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Az ACU ott van, a WD-t nem tudom, nem néztem végig.

[merlinw.org]

Seth
És nincs közte az említett két játék.Amik szerinte nagy csalódások gondolom.

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Ööö a videó amit linkeltél egy "év csalódásai" összeállítás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.01. 03:30:56

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Gondolom, ismered a reklámot: "Mindenki kidőlt. Én szedek itt egyedül Béres-cseppet?" 😊

Szabi
wut ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Na, mi van? Csak én szedek itt Béres-cseppet? <#beka3>

Fpocok
LOOOOOOOOOOL
Itt meg épp az UBI seggét nyalják. ACU? WD? Mekkora egy rakás szar ez a GT, nem is értem, miért nézem. Miért is?

IMYke2.0.0.0
Előfordulhat, akár - de, mivel kapitalisták a tulajdonosai, szerintem, ha lett volna bármiféle emelés betervezve, akkor 00:00:01-kor már a script dobta is volna a magasabb árakat.
Ugyanis, "nem engedhetik meg maguknak", hogy ~1 napig ők fizessék helyettünk az adót...
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.01. 01:43:27

IMYke2.0.0.0
A Tomb Raider tegnap este 7-ig volt 80%-on...

Szabi
kíváncsi vagyok, hogy holnap hatkor lesznek-e 3 centes kártyák, vagy megint inkább hagyják hogy törölje őket a steam 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Szerintem majd ma hétkor fog változni.

ffxi
10 napig nem volt nete...

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider 2013 - egy fikarcnyit sem drágult.
Csak most 50%-os OFF van rajta, szemben a korábbi 80%-al.

darkSectorxxx
Jó Tomb drágábbnak tünik viszont, lassan minden drágul. 😞

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Én megnéztem a sláger Skyrim-et - 1 eurocentet sem drágult. Elég komoly indikátor. Szerintem.

darkSectorxxx
Assassin-t dobd be ps3-ba. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😛

darkSectorxxx
Igen? Én láttam. Itt-ott-amott. 😊

ffxi
Én is ma, vagyis mondjuk tavaly 😊 húztam be az AC: REV GOLD-ot. Lassan végzek a Brotherhood-dal, akkor jöjjön az. Messze van még a 3 és társai nagyon messze. Gép update nem mostanába lesz.

Kiváncsi leszek idén összejön-e a 4Gb-os modulom, ehhez az kell hogy nem szabad hörcsögölnöm 😄
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.01. 01:21:04

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Én mondjuk direkt tegnap még mindazt megvettem, ami nagyon érdekelt.
Innen már csak a 8 euró és a még beáldozható maradt az esetleges csábító ajánlatokra = akkor kiderülhet.

ffxi
Szerintem majd kosár véglegesítésnél szembesülunk a +27% kőkemény magyar ÁFÁ-val 😄

Fákjúal!

grebber
Pixel Puzzles Undead Z: Azután hogy a Japán részét sima végigjátszással ki lehetett maxolni itt már elborultak és már nem lehet,mert mocskos nehéz 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.01. 01:11:07