Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
Az oké, hogy meg tudom venni, de ez akkor is jó nagy kibaszás kb mindenkivel...
Kulcsos oldalakon még meg tudod venni Steamre is. Habár számítani lehet rá, hogy ahogy fogynak a kulcsok, úgy fog drámaian növekedni az ára.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.20. 22:43:42
Ainz
Ez az epic launcher egyre jobban felbasz..
Aki eddig nem vettem meg a Walking Dead befejező évadját steamen, az mostantól nem tudja, mivel EPIC EXCLUSIVE LESZ
MOST KOMOLYAN ???
grebber
Van még ott Titanfall 2 és NFS Rivals 4.99$-ért.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ja értem, hogy külső forrásból lehet még venni steam-est...

Így értem, bocs kicsit megzavart, mert csak a steam-ben gondolkodtam... 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Mehet oda nyugodtan áldásom rá... amekkora sikere van a játéknak hogy bedőlt a stúdió is biztos ettől lesz világsiker az epic store..még marketing érzékük sincs a csöveseknek

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. A Hörcsögök tartsanak össze 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Köszi! <#worship> Most nézem a VIP részleget a felső menüsorban.
Az levelet kap a Hogwartsból.

Amúgy el tudom képzelni, h kulcsos oldalakon még van Steames verzió, habár ezek után előbb-utóbb valószínűleg az egekbe fog emelkedni az ára.

Szerk: Megnéztem. Kulcsos oldalakon még vehető Steames verzió. Kb. 15 eurótól kezdődik az ára.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.20. 21:34:28
darkSectorxxx
És aki azután vette meg Steam-en, miután megvehetetlen lett Steam-en? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:30:11

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Epic Games Store tovább erőlködik. Vagyis inkább bosszantja fel a játékosokat. A The Walking Dead utolsó évada Epic Store exkluzív lesz. A hátramaradt, megjelenésre váró epizódok csak azok számára lesznek elérhetőek Steamen, akik még azelőtt megvették a játékot, mielőtt azt leszedték volna Steam store-ról.
IMYke2.0.0.0
A 15%-os VIP kóddal meg: 3,82 font (~1360 Ft)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Dirt Rally a Green Man Gaming-en mínusz extra -12%-os OFF-al 3.96£ = 1406 Ft. Lehet, hogy most kéne megvenni.
IMYke2.0.0.0

zorrobomber
Star Wars Battlefront II (2017) - $4.49

Ennyit talán már megér a single player is...(?)

Lol. Mi ez a Steam sale már? 😄 A kívánságlistámon levő játékok nagy része nem kapott semmi leárazást és nem pár hete megjelent játékokról van szó.
Voltan
Good deal! Ez mondjuk full áron is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
https://www.chrono.gg/: "Yakuza 0/Zero" - 11,5 dollár (~3230 Ft)
STEAM: Klikk az adatlapjához!

genndy
Köszi! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Én is ezt vettem meg ugye, és nem az állítólagosan "jobbakat" 😊))

//Bár, az a távlati tervem, hogy egyszer az összes KoGY-ot végigjátszom...

Atisz
Állítólag ez a leggyengébb, de a videókat elnézve valahogy mégis ez tűnt nekem a legígéretesebbnek. Lehet, hogy nekem rossz az ízlésem :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//Mondjuk, nekem épp csak ez a CoD van meg. <#vigyor5>

Atisz
Eredeti játékok (bár ahogy nézem már nem sokan vannak benne) + Adult Elite Gamers + Whitelist.

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.12.20. 16:54:45

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

benőmenő
"Engem a DS4-nél meg az zavar a legjobban, hogy a bal mutatóujjamat az L1-L2 közötti rész vágja, ahol pihentetem, de ez is egyéni kín." <#fejvakaras>
Ezt így hogy? Max azt tudom elképzelni, hogy egy különösen sorjás darabot fogtál ki.
Tény, hogy vannak, akik nem szeretik az aszimmetrikus karokat, és DS-ről érkezve nekem sincs igényem rá, de egy óra után fel sem tűnt ez, mint különbség. Másnak meg nyilván igen, és azok sem alkotnak kis halmazt, akik az aszimmetrikus preferálják.

Engem a DS4-nél meg az zavar a legjobban, hogy a bal mutatóujjamat az L1-L2 közötti rész vágja, ahol pihentetem, de ez is egyéni kín.

És még még mindig azt mondom, hogy bármilyen gagyi a hatása, az én kezeimre a Steam Controller hosszú távon a legpihentetőbb, aztán az Xbox One-é, aztán a DS4, és a DS3 már egy borzalom bármelyikhez képest. A SNES-kontrollert is a DS4 mögé tenném (a Mini végül is "currentgen"😉, de ez játékon is múlik, mert nyilván egy keményebb platformer jobban megkínozza az ember kezét, mint egy Zelda. A hosszabb DKC-etapokat napokig éreztem a kezemben.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.12.20. 15:58:47
benőmenő
Elég keveset használtam xboxos kontrollereket, de mindegyik fura volt, főleg az aszimmetrikus karok miatt.
A DS4 kézbe véve valóban teli találat, de a "szarvai", amire rámarkolok túl egyenesek, ami intenzívebb face button (x, o, négyzet, háromszög) püfölésnél kényelmetlen.
A DS3 szegény nyiszog, a ravaszok is bazáriak illetve az analóg karoknak gyakorlatilag 0 az ellenállásuk, de még mindig azzal tudok a legtovább kényelmesen játszani. Amit a PS3-hoz kaptam kontrollert sikerült kigyógyítani szigszalag moddinggal a fantom inputokból szóval most abból van kettő, a DS4-eket meg átvittem ismerőshöz, akinél van PS4, hogy lehessen 4-en csapatni ott. Neki az egyik kontroller egy ilyen Razer Raiju, ami szerintem borzalmas, de ő meg egy másik haver mindig veszekednek rajta, mert jobban szeretik a DS4-nél.
Szóval tökéletes kontroller nem igazán létezik, csak egyéni preferenciák.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.12.20. 11:27:38
A DS4 is nagy ugrás a DS3 után, de így, hogy van Xbox One-kontrollerem is, azt kell mondanom, hogy az még jobb, (továbbra is) az MS a nyerő ebben a műfajban.
Voltan
Persze, ez is egy opció, nem panaszként írtam, csak nagyon meglepő volt, hogy mennyivel merevebb a 360-as így pár hét után.
Attól még szeretem azt is, kötődöm hozzá 😄

Használd a PS4-es kontollert PC-n is. Én azt szoktam mióta a 360 kontroller bedöglött.
RatBaG
na jó, de a 360nak a ps3 az ellenfele, nem? mondjuk nekem ps controller utoljára vagy 20 éve volt a kezemben, annak nem ismerem az evolúcióját, de a 360ról xbox one controllerre váltáskor hasonló élményem volt. hirtelen vajpuha lett minden.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.12.19. 20:33:39

Per Aspera Ad Inferi.

Voltan
Főleg az analóg karok tekintetében a PS4 kontroller sokkal gördülékenyebb, simább érzés. Persze tényleg lehet, hogy csak kissé öreg már a 360-as, azért tűnik nehézkesebbnek. A response ugyanolyan jó, de valahogy könnyebb, természetesebb érzés a másikkal.

Nyilván az extra funkciókat nem veszem itt figyelembe, hiszen amit a 360-as nem tud, az nem játszhat az összehasonlításban.
Ugyanakkor a 360-as analóg karok asszimetrikus pozíciója továbbra is jobban kézreáll kicsit sztem.

Shep
Miben jobb? Azért kérdem mert csak ps4-em van, nincs viszonyítási alapom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Hehe, tegnap játszottam egy kis Dead Cells-t (ragyogó, ragyogó darab), és e célból elővettem az Xbox 360 kontrollert, amit általában használok PC-n. Basszus, annyira elszoktam már tőle, mert az elmúlt hetekben főleg a PS4 pörgött, és összehasonlítva azzal a kontrollerrel nagyon durva 😄 Tudom, hogy nem összehasonlítási alap, hiszen ez előző generációs, meg nem is új, bár megkímélt állapotban van, de akkor sem fair összehasonlítani egy vadi új, korszerűbb darabbal, de olyan szinten durva volt a különbség, hogy mosolyognom kellett. 😄

Voltan
Válasz is,köszi 😊

zorrobomber
pü ment

Voltan
Engem lehet, hogy érdekelne. Mi érdekelne csere alapon? Akár utalhatok is zsét, ha az jobb

zorrobomber
Véletlenül kettőt vettem... az egyik nem kell valakinek? Csere esetleg?

zorrobomber
The Sims 4 - $4.99

<#eljen>
Lassan igazán megpróbálhatnál egy rendes Shmup-ot 😄
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.12.18. 21:35:10
Tinman
G2A = boltok, sw kereskedők, userek is árulnak. Tehát igen, van rengeteg olyan eladó, aki 90-100.000 értékesítésen is túl van. Ezt magánszemélyként bajos lenne, sok esetben látszik is, hogy IRL mi a shopjának a neve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Na ennyire érdekelnek ezek a kulcsos site-ok. Ezt jó tudni.Mindig tanul valamit az ember

IMYke2.0.0.0
"cdkeys meg kb g2a isten tudja ki a fasztól veszed úgy nem nehéz..."

G2A = felhasználók árulnak
CDK = maga a bolt árul

Nem ugyanaz.

//Hogy azt már ne is említsem, hogy az idézőjelet észre sem vetted... <#wilting>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.18. 18:37:59

grebber
Mitől lenne vicces? Itt GMG-en maguk a cégek szabják az árat cdkeys meg kb g2a isten tudja ki a fasztól veszed úgy nem nehéz...

IMYke2.0.0.0
https://www.greenmangaming.com/ -n elindult a Holiday Sale
A voucher code: GMG12 (12% OFF)

//A "vicces" az, hogy még így ~1700-1800 Ft-al drágább ugyanaz a cím az angoloknál, mint a CDKeys-en komolyabb karácsonyi akció nélkül 😊

Voltan
OK, köszi, megnézem!

kigyi
Nem tudom van-e olyan, bár állítólag vannak mindennel felszerelt bázisok, de az még nekem felesleges nincs pénz hajóra 😄

Hyper ugrásból vagy 15-öt csináltam eddig 😄 Össze vissza ugrálok megyek egy elképzelt útvonalon, hogy az majd jó lesz. Egyszer elfogyott a nafta meg is fulladt a karakterem. Felfedezni a kis bolygókat érdemes, mert el lehet adni az infót róluk szóval nem baj, ha csak repkedsz az is jól fizet. Arena-t állítólag ajánlott tolni már az elején, de oda még nem léptem be pedig könnyű pénzkeresetnek tűnik.

Kisebb állomások vannak mindenfelé a Galaxy map-on rá tudsz keresni szűrővel is csak az állomásokra. A legtöbb fogad is szívesen csak 7.5Km-en belülre kerülsz kell kérni dokkolási engedélyt különben rázós lesz 😄

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.12.18. 15:30:46

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Igen, amikor kijött steamre (ahogy te is, sokan mások is megvették már előtte), akkor bekerült a profiloldalra egy "kérek steames kódot" gomb, amivel a meglevő vásárlásaidhoz kérhetsz kódot, amivel össze tudod kapcsolni - és akkor onnan is indíthatod. Igazából sokat nem számít, de van, aki szereti (meg a SteamVR szempontjából hasznos tud lenni).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Ja, hogy kérhetek Steam-es kódot is?

Dzsini
Nem kell, simán ha belépsz a Frontier accountodra, kikérhetsz Steames kódot hozzá. Ugyanúgy be kell jelentkezned a launcherbe, úgyhogy nem lehet vele csalni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Lehet, hogy ostoba kérdés, de régről megvan nekem az Elite Dangerous, és tavaly megvettem akciósan a Season pass-t is. Egy a gond, hogy nem Steam-re, hanem a saját rendszeren belül ( anno még megjelenés előtt vettem meg early access-ben, nem volt más választás) olyan nagyon sokat nem haladtam benne tavaly, szóval újra kezdeni nem lenne egy nagy cucc, a kérdésem, hogy érdemes-e esetleg most 3000 körül megvenni a fullos pakkot Steam-en?