Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.20. 22:43:42
Aki eddig nem vettem meg a Walking Dead befejező évadját steamen, az mostantól nem tudja, mivel EPIC EXCLUSIVE LESZ
MOST KOMOLYAN ???
Így értem, bocs kicsit megzavart, mert csak a steam-ben gondolkodtam... 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy el tudom képzelni, h kulcsos oldalakon még van Steames verzió, habár ezek után előbb-utóbb valószínűleg az egekbe fog emelkedni az ára.
Szerk: Megnéztem. Kulcsos oldalakon még vehető Steames verzió. Kb. 15 eurótól kezdődik az ára.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.20. 21:34:28
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:30:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
//Bár, az a távlati tervem, hogy egyszer az összes KoGY-ot végigjátszom...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
//Mondjuk, nekem épp csak ez a CoD van meg. <#vigyor5>#vigyor5>
Ezt így hogy? Max azt tudom elképzelni, hogy egy különösen sorjás darabot fogtál ki.
Engem a DS4-nél meg az zavar a legjobban, hogy a bal mutatóujjamat az L1-L2 közötti rész vágja, ahol pihentetem, de ez is egyéni kín.
És még még mindig azt mondom, hogy bármilyen gagyi a hatása, az én kezeimre a Steam Controller hosszú távon a legpihentetőbb, aztán az Xbox One-é, aztán a DS4, és a DS3 már egy borzalom bármelyikhez képest. A SNES-kontrollert is a DS4 mögé tenném (a Mini végül is "currentgen"😉, de ez játékon is múlik, mert nyilván egy keményebb platformer jobban megkínozza az ember kezét, mint egy Zelda. A hosszabb DKC-etapokat napokig éreztem a kezemben.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.12.20. 15:58:47
A DS4 kézbe véve valóban teli találat, de a "szarvai", amire rámarkolok túl egyenesek, ami intenzívebb face button (x, o, négyzet, háromszög) püfölésnél kényelmetlen.
A DS3 szegény nyiszog, a ravaszok is bazáriak illetve az analóg karoknak gyakorlatilag 0 az ellenállásuk, de még mindig azzal tudok a legtovább kényelmesen játszani. Amit a PS3-hoz kaptam kontrollert sikerült kigyógyítani szigszalag moddinggal a fantom inputokból szóval most abból van kettő, a DS4-eket meg átvittem ismerőshöz, akinél van PS4, hogy lehessen 4-en csapatni ott. Neki az egyik kontroller egy ilyen Razer Raiju, ami szerintem borzalmas, de ő meg egy másik haver mindig veszekednek rajta, mert jobban szeretik a DS4-nél.
Szóval tökéletes kontroller nem igazán létezik, csak egyéni preferenciák.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.12.20. 11:27:38
Attól még szeretem azt is, kötődöm hozzá 😄
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.12.19. 20:33:39
Per Aspera Ad Inferi.
Nyilván az extra funkciókat nem veszem itt figyelembe, hiszen amit a 360-as nem tud, az nem játszhat az összehasonlításban.
Ugyanakkor a 360-as analóg karok asszimetrikus pozíciója továbbra is jobban kézreáll kicsit sztem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lassan igazán megpróbálhatnál egy rendes Shmup-ot 😄
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.12.18. 21:35:10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
G2A = felhasználók árulnak
CDK = maga a bolt árul
Nem ugyanaz.
//Hogy azt már ne is említsem, hogy az idézőjelet észre sem vetted... <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.18. 18:37:59
A voucher code: GMG12 (12% OFF)
//A "vicces" az, hogy még így ~1700-1800 Ft-al drágább ugyanaz a cím az angoloknál, mint a CDKeys-en komolyabb karácsonyi akció nélkül 😊
Hyper ugrásból vagy 15-öt csináltam eddig 😄 Össze vissza ugrálok megyek egy elképzelt útvonalon, hogy az majd jó lesz. Egyszer elfogyott a nafta meg is fulladt a karakterem. Felfedezni a kis bolygókat érdemes, mert el lehet adni az infót róluk szóval nem baj, ha csak repkedsz az is jól fizet. Arena-t állítólag ajánlott tolni már az elején, de oda még nem léptem be pedig könnyű pénzkeresetnek tűnik.
Kisebb állomások vannak mindenfelé a Galaxy map-on rá tudsz keresni szűrővel is csak az állomásokra. A legtöbb fogad is szívesen csak 7.5Km-en belülre kerülsz kell kérni dokkolási engedélyt különben rázós lesz 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.12.18. 15:30:46
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.