311803
  • Fpocok
    Steamen még a filmekhez is lehet DLC-t kapni.
    Pofám leszakad.
  • MoRT2195
    Hát ja, és sajnos nem is kapkodnak a bejelentéssel. Epizódikus játék révén nagyon hosszú ideje van már csönd, lassan 1 éve várunk a folytatásra. Ha az E3-on nem hallunk semmit róla, akkor én már nem is bízok abban, hogy lesz folytatás. Úgy pedig tényleg nincs értelme ezt megvenni, főleg ha még a végén van is valami cliffhanger, akkor csak ideges leszek, hogy nem folytatódik. :D (Mint amikor kiderült, hogy bár jön a Runaway 3, de a 2. rész története nem folytatódik, pedig szerintem rohadt jó történetet megépítettek, és nagyon vártam a folytatását. Akkor az nagyon bosszantott... de még a mai napig zavar, hogy a kedvenc P&C játékom elcseszték.)
  • darkSectorxxx #251517
    PS4-re nem rég vettem meg, nekemis valami hasonló volt, asszem 10 dollár vagy hogy.

De nekem nagyon nem jött be.
  • grebber
    Köszönjük majd külön jelezd ha ezer alá ér!
  • IMYke2.0.0.0
    Lords of the Fallen - Digital Deluxe Edition - GMG-STEAM - 50% OFF - 14,99 font + 23%-os kód (23PERC-ENTOFF-48HOUR):
  • IMYke2.0.0.0
    Megfogadom a tanácsot, ha nehezen is megy, mert ez is izgat.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, ne dőljünk be semmiféle trailernek, de rebootolt és "Carnivores: Dinosaur Hunter Reborn" címmel kiadásra került dínóvadász játék birizgálja az agyalapomat.
  • Totti5
    Amíg nem hivatalos hogy lesz 2. szezon nem ajánlom, mert így semmi értelme, 1 dollárért sem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 13:54:22
  • IMYke2.0.0.0
    Csak átfutottam akkoriban (ugye az Unreal 4 dolog) - és próbáltam a lehető legkevesebbet megjegyezni, hogy a játék újszerűen hasson rám.
    Ahogy a helyzet is mutatja, sikerrel el is felejtettem, hogy szezonális a cucc. Felkavaró lett a rádöbbenés. :(
  • IMYke2.0.0.0
    grebber, Rony94: mindenkinek megvan a véleménye a másikról (ki fanyarul, ki a maga kendőzetlen, faragatlan, netán furfangos módján, de közölte is) - ki is beszéltük. Ha van célja a palotaforradalomnak, tessék közölni. Minden más esetben az egész köhögés egy porviharban.
    Jó tanács: tessék továbblépni! Nem egy fórumban fogtok, fogunk jobb táradalommá vélni azzal, hogy mindennap megmondjuk a másiknak az "igazunkat".
  • Totti5
    Nem olvastad a tesztemet! Pedig nincs benne semmi spojler.

A helyzet az hogy gigantikusat bukott a cucc X1en, bár ettől függetlenül az a hír járja hogy lesz 2. szezon, amivel remélhetőleg lezárják a dolgot, mert a játék iszonyat jó. Gondolom ez már az MSen múlik, hogy fektet e bele pénzt megint.
  • darkSectorxxx #251508
    DaS2-re 1 milliót írt, de a DaS 1 eladások az a 2.3 milla az 2013-as adat, ezért ha beszélgetünk a témáról akkor jó lenne rendes végleges adatokkal szemlélteni a dolgot, mert ez így keszekusza, hogy az összeladás 2013-as a pc-s érték meg későbbi.
    Csak erre akartam rávilágítani, de 2013-as adat amikor megszületett, akkor abban az időben a pc-s eladás még a fél milliónál sem járt.

Nem lenne rossz egy oldal amin ezek fel lennének jegyezve, mert így erről érdemben nem is lehet beszélni.

Meg mint jelezni próbáltam tudjuk hogy az eladott darabszám még köszönőviszonyban sincs a bevétellel vett arányosságában.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 11:11:27
  • Totti5
    Ezek biztos fals számok.

2.5 million copies worldwide a DAS2, s van egy tippem hogy ebből nem 2 millió a PC.
  • Tinman #251506
    Fogj egy marék homokot a kezedbe, mintha csak kérnél. Most szorítsd ökölbe a kezed, egyre erősebben...
  • Totti5
    Senki nem filozófus, meg jövőbe, múltba látó hogy mi lenne ha. Ez van most és kész.

Az igazság úgy is a fejlesztőknél van, minden más bullshit.

"If the consoles are not involved there is no Witcher 3 as it is," answers Marcin Iwinski, definitively. "We can lay it out that simply. We just cannot afford it, because consoles allow us to go higher in terms of the possible or achievable sales; have a higher budget for the game, and invest it all into developing this huge, gigantic world."
  • Rony94
    99%-ban sejtettem hogy ilyen választ kapok. :(

Reménykedtem abban az 1%-ban hogy normálisabban reagálsz, de nem. Most sokan örülni fognak (te legalább is biztos), de nem bírom tovább itt az SG-n. Feljövök olvasgatni és csak a marcangolást látom sokszor. Így is néha kész vagyok idegileg, de az SG csak rásegít. Rájöttem hogy nem kell ez nekem és ahogy elnézem, én se kellek ide. Nem írok regényt, mert gyerekes, lusta ember vagyok. Így ennyivel be is befejezném.

Pá mindenki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Köszönöm az elmúlt szép éveket. :)
  • grebber
    Mindenféle személyeskedés nélkül írom ezt: látszik, hogy nem tudod felfogni, hogy túlzottan erőlteted itt a " menőt"
    Mindenkire rá akarod sulykolni a dolgaidat. És ha hiszed ha nem láthatóan ez itt nem menő. (Nem hiába van minden 2-nap lassan beszólogatás odamondogatás feléd)
    Remélem egyszer öntudatodra ébredsz majd mint a Skynet.

100% hogy más is így gondolja ,csak nem "merik " leírni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.06. 11:01:21
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenféle személyeskedés nélkül írom ezt: látszik, hogy "új" vagy még itt.
    S bárhogy is írogatod, a sértődöttség beszél belőled.
    Mindenféle személyeskedés nélkül: a kirohanásod gyerekes, annak fényében, hogy a témát már régen lezártuk, és még csak megszólítottnak sem kellene érezned magad.
    Darabokra lehetne cincálni minden hozzászólásodat, de nincs kedvem hozzá.
    Ehhez képest, úgy tűnik, alig vártad, hogy lecsaphass az én írásaim egyikére.

Szerk.: Ja, és ezt most mindenféle személyeskedés nélkül írom, úgy kb. a magam nevében mondom ezt.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.06. 10:58:18
  • Rony94
    "Sosem fogsz senkinek sem igazat adni."

Mindenféle trollkodás és sértegetés nélkül mondom, ez ugyanígy rád is vall. Te vagy a topik házigazdája, ezt elfogadom. Lefektettél pár szabály, elfogadom. Eddig még teljesen rendben vagyunk. De hogy én még egyszer nem láttalak volna hogy beismered a hibáidat, az is biztos. Örülök hogy vannak szabályok, mert ezek teszik rendezetté az egész topikot, de könyörgöm ez nem azt jelenti hogy mindenkit le kell hordani a földig. És tényleg ismerd el hogy te is csinálsz/mondasz/írsz hülyeségeket ami a topiklakók többségének nem tetszik.

Ezt most mindenféle személyeskedés nélkül írom, tehát nem a múltkori Witcher téma következménye beszél most belőlem, hanem úgy kb. mindenki nevében mondom ezt.
  • darkSectorxxx #251500
    Egyetértek, de nem is mondtam ellenkezőjét, ezért nem tekintettem erre vita formában.
  • IMYke2.0.0.0
    "ugyanúgy feltételezed csak, mint ahogy a fejlesztők feltételeznek"

Így van. Te is, a fejlesztők is feltételezik, hogy nem létezik PC-n digitális vásárlás, és minden családi PC-n csak WRZ folyik, és a konzol-tulajok szentek.
    Részemről a téma lezárva.
  • darkSectorxxx #251498
    De a Dark Souls 3 kizárt hogy ne jönne PC-re, a kérdés csak az mindössze hogy mikor.
    Sem Microsoft, sem Sony kéz nincs mögötte, szóval csak kicsit várni kell max rá.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 10:30:31
  • IMYke2.0.0.0
    Ne már, hogy ez is szezonos játék lesz?!: "D4: Dark Dreams Don’t Die -Season One-" - 10% - 13,49 euro.
    "Season One includes the Prologue, Episode 1, and Episode 2. "

Végig abban a hitben voltam (direkt nem olvastam, nehogy spoilerbe fussak), hogy 1, egész, kész játékról van szó...
  • darkSectorxxx #251496
    Igen nem lenne szegregáltság, de a warez miért lenne másabb? Kevesebb?
    Ezt ugyanúgy feltételezed csak, mint ahogy a fejlesztők feltételeznek.

Szerintem az a fontos hogy ma mi van.
    Igen szar hogy játékok exclusive-ok, elhiszem szar, én is örülnék neki ha nem kéne 2 konzolt vennem a játékok miatt, de most durcizzak mint mások?
    Jó a vergődés? Inkább megveszem ami kell, mert ezt a hobby-t választottam.
  • IMYke2.0.0.0
    488-asban keresd, a sorok között.
  • Fpocok
    Nem is vettem észre, hogy konzol vs pc téma van, amíg meg nem említetted.
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj, hogy semmit sem akarsz megérteni.
    Ha a PC lenne az elsődleges és egyetlen platform - mert felvetésed szerint a KONZOLOK nem léteznének (s akkor ugye idetartozik az összes handheld, Wii és fekvő, álló konzol is), akkor eleve nem jutott volna idáig a játékipar: szegregáltság.
    Ha pedig csak a korábbi, 1994 (PS1) előtti állapotokat nézzük, akkor valóban csak a PC létezett. Ja, és a játéktermek, amikben álló ládába rejtett TV + PC-szerűség volt.

Szóval, ha nincs szegregáltság, akkor a piac csakis PC-ről PC-re fejleszt (és nem PC-ről konzolra, ahogy manapság - mert ugye PC-n/munkaállomásokon írják a játékokat), és bevállalja a veszteségeket (amik most is vannak, és nagyobbak, a szegregáltság miatt: a PC-sek nagyon nagy része hozzá sem fér bizonyos címekhez!), ideértve a WRZ-t, és a rosszul sikerült franchise-ok miatti bevétel kiesést.

S ha már WRZ: ha csak PC létezne, akkor mára már az is háttérbe szorult volna, köszönhetően az online DRM-nek.
    Szóval, a warez témával jönni manapság eléggé felemás kifogás a konzol vs. PC témában.

De, ne is forszírozzuk. Sosem fogsz senkinek sem igazat adni.
  • darkSectorxxx #251492
    Igen a PC lenne az elsődleges, csak a mostani állás alapján nem lenne annyi bevételük és abból feljeszteni nagy költségvetéssel AAA címeket. (a fejlesztők a mostani dolgok alapján nyilatkoztak, lehet ha más világ lenen más lenne a helyzet de mivel nem tudod pontosan mi történne, nem tudsz mást csak jósolni)

Valamint a bundle kifejezést használva én a digitális vásárlásokra értettem.
    Konzolokon is van dobozos és digitális vásárlás, szóval ezügyben nem értem a problémát. (ott is a nagy része már digitálisan folyik le tudomásom szerint)

Amúgy elhihetesd ezt csak te vagy páran látjátok ellentétnek, engem nem izgatna az sem ha pc-re fogyna 50x annyi, engem semmi nem érdekel, csak hogy én hozzájussak ahoz ami érdekel.
    Csak meglepő hogy egy ilyen HC játékból többet vesznek majdnem mint egy causal cod-ból.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 10:12:41
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nem bírod ki...

"ha a konzolok nem léteznének" - akkor a PC lenne az elsődleges játékplatform. Pont.
    Továbbá, előző okfejtésekben is bőnyállal kihagyod a digitális eladásokat, amikről minden eladó kussol és/vagy maszatol, nehogy a konzolosok besértődjenek, vagy fájjon nekik.
  • darkSectorxxx #251490
    Csak eladásokról beszélgetünk nem vitázunk.
    De ok.

Ez nem mondom hogy szuper hogy magas árak vannak.
    De amit láttam nyilatkozni, és tökéletesen érthető a Witcher 3-nál is pl, hogy igen, biztos elkötelezettek a konzolok felé, pénzügyileg, de ahogy írták is, ha a konzolok nem léteznének, nem lenne, vagy nem ilyen lehhe a Witcher 3, vagy eleve ennyi játék nem készülhetne még ilyen sokszor kifogásolható minőségben sem.

Most ez biztos valakinek szar hallani , de ez van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 09:59:18
  • IMYke2.0.0.0
    Még idejében hagyd abba a konzol vs. PC témát...!
  • darkSectorxxx #251488
    PC-n nem azért vannak bundle-k mert az jobban megéri.
    Itt tévedés van.

Az Inversion játékot pc-re sem azért tudtam megvenni 40 dollár helyett asszem 10-ért Amazonon a megjelenés után 2 héttel mert az nagyobb hasznot hoz.
    Ez azért nagy nagy tévedés. :D

Konzolon drágábbak, de nem azért hogy bármilyen költséget vissza tudjanak termelni, hanem mert ennyiért is megveszik a játékokat, és fogy anyni, hogy nem kell olcsóbban , akciókkal megsokszorozni a vevők számát.
    Ha megfigyeled a népszerűbb játékokat drágán is tömegével megveszik, miért akciózzanak.

CoD 4 milyen régi, és 1000ft alatt nem láttam máig sehol.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 09:55:07
  • benőmenő
    A leárazások a kiadó dolga, ha nem érné meg, nem csinálnák.
    Konzolon persze, hogy drágábbak a játékok, de ott is azért elkérik a gyártók a licensz díjakat az eladott példányokra meg minden egyes játékot át kell tolni egy viszonylag szigorúbb QA-n és utána az összes többi patch-et is. Persze nyilván a Valve is lefölözi a részét.
  • IMYke2.0.0.0
    Az a pletyka járja, hogy még idén télen a HDD-nken lehet.
  • darkSectorxxx #251485
    Persze én értem, nem alkotok véleményt, meg általánosságban mondtam, eltekintve a sorozattól, BÁRMIKOR elbaszhatnak egy folytatást.
    Resident Evil-nél is azt hittem legalább annyira lesz jó mint az előzők.
  • Tinman #251484
    Már pedig a játék szinte biztos, hogy pontosan olyan jó lesz, mint a 3. és New Vegas. Csak ennyi bajuk van az embereknek.
  • Fpocok
    Az eddigi összes rész remek volt, szóval nagyon mellé lőni nem lehet.
    Ugyanakkor én sem értem. Több értelme lenne megjelenés előtt megvenni, mert ugye két héten belül van refund.

Remélem csak jövőre jön.
  • darkSectorxxx #251482
    Meglepett?
    Az embereket a címek érdeklik nem azhogy milyen a játék. :)
  • Evoluti0N
    Még azt se tudni, hogy mikor jön a Fallout 4 pontosan, egy traileren kívül nem láttunk még semmit se belőle, a 4. helyen van a Steamen. Mi a bajuk az embereknek?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.06. 09:35:39
  • Zóanagyvarázsló
    Valakinek nem égeti mostanság a zsebét egy Zavvi-kupon?