Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sirch
Mikor ellentámadásokat vagy kivégzéseket csinálsz, milyen gyakorisággal váltson a kamera filmszerű közelikre, látványos snittekre.

MoRT2195
Assassin's Creed 2-ben ez az "Akciójelenetek gyakorisága" menüpont mit takar?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scooter
Köszi! Csodálkoztam is rajta, hogy csak 178-an tettek rá. 15 szén az nem olyan sok.
ffxi
Azon akkor ne múljék. Ha eljön az idő, betereljük oda a népet 😄

Fákjúal!

Troger911
Grat!
Jim Morrison
ja igen, elfelejtettem, hogy természtesen nem kap mindenki értesítőt (több ezres, milliós csoportok is vannak ugye), de annyit talán mindenki meg tud csinálni, hogy belép oda 😊 de be lehet invelni embereket is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Happy vagyok. Gameminer-en bejött a Meridian: New World <#taps>
Látom Tomb Raider-ezni fognak páran. Én is mennék, mert megvan a játék, csak nincs a gépen, plusz még ki se játszottam a single részét. Jó játékot nektek! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MoRT2195
Azért nem válaszoltak, mert ők nem voltak bent a chat-be. Nekik is be kell lépniük, mint neked. 😄 Attól, hogy online vannak, még nem kapják meg az üzenetet így.

Szerk.: De amúgy én a TeamSpeak-et ajánlanám (mikrofonos beszélgetős program), bemegy a két csapat külön szobába, aztán lehet csapatni neki, ez a legjobb megoldás, mert egy pillanatra nem kell megállnod, ha beszélni akarsz, elvégre itt nem írni kell, hanem konkrétan beszélni. 😊

Szerk2.: Na meg a hangulat is jobb úgy ha ott beszélhettek egymáshoz, mint ha csak néma csendben pötyögnétek. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.01.03. 20:44:37
MoRT2195
A Quake 3 még nem lenne rossz, azzal én is rengeteg játszottam multiban, és haverokkal lanon. 😊 A 4. részt single-be toltam végig kétszer, nem volt rossz szerintem, de a multijára nem emlékszem, lehet nem is próbáltam. Mondjuk ez már egyértelműen nem az a Quake volt, mint az elődök, viszont én elvoltam vele. Az UT-k meg valahogy nem jönnek be nekem, próbáltam 1-2 részér, de inkább nem erőltetem. 😄 Amúgy készül az új UT, azzal azért majd még én is teszek egy próbát.
ffxi
Megcsináltam a leírtakat. 17 tagból 1 sem válaszolt 😞

Fákjúal!

benőmenő
Amennyiben az első 1-2 tesztfázis lement és még tartani fog, mint hagyomány én is csatlakoznék!
Azok a fránya multis achik máshogy nem oldják ki magukat 😄
Steam név az aláírásomban.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.03. 20:35:40
Jim Morrison
barát listán van két fül. egyik fülön emberek, másikon csoportok. Csoportoknál kikeresed a EJ topik csoportot és csatlakozás a group chathez 😊 az a legegyszerűbb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ffxi
Ha tudnám hogyan kell steam group chat kreálni 😄

Fákjúal!

Jim Morrison
ingame chat nincs? vagy steam group chat?😊 egyszerűbb is mint alt tabolni böngészőre (vagy steam web browsert használni)

wantonly
Hmm... Ez vagy szörnyű lesz vagy nagyon jó. 😄

Inkább érdekesnek hangzik, mint izgalmasnak.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.01.03. 20:02:34
IMYke2.0.0.0
Holnap benne vagyok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Aki akar, vegyen fel Sztímen és a többit meg ott: lostprophetHUN

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ffxi
Ugye, hogy most jól jönne a chat funkció ide? Annak idején momdtam is, hogy legyen. Az más kérdés, hogy mennyire lesz kihasználva. Viszont most jól jönne 😊

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
"Fallen: Enchantress: Legendary Heroes" - saját kép, és még kábé csak a felszínt kapargatom <értsd: tanulgatom az egészet>, a térképnek kábé a negyedét sikerült, és közben több bajnokom is elhullott:

Kötelezővé tenném mindenkinek a játékot, aki szereti a Heroes, a Civilizationt és a King's Bounty-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Bennevagyok 2. playerként. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
ffxi
Délutáni összejövetelre senki sem hal bele szerintem 😊

Imi: észrevettem és írtam én is 1 pár helyre 😊

TR-t csak ma este tudom letölteni, holnapra lennt lesz 😞
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.03. 19:55:58

Fákjúal!

lostprophet
Holnap napközben én ráérek, Steamen is fent vagy nekem.
Akinek meg van kedve, ma este mehetnék pár karikát.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Én angolul játszom - ezek szerint, benne van a magyar nyelv is .
Viszont, én kommenteket is fűztem a teljesített kihívásokhoz 😊

darkSectorxxx
Órára lebontva ez mettől meddig érvényes? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Én csak napközben tudok - autós és TR multit is 😞

ffxi
Bejelentem sikeresen lezajlott a 2. SG-EJ NFS-HP futam is. Ezuttal kergetőztunk DjTommy-val. Én voltam rendőre és elkaptam tolvajt 😊

Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.03. 19:52:18

Fákjúal!

darkSectorxxx
Én beállítom addig a játékot.
remélem összejövünk páran. 😊

lostprophet
Fél óra múlva lenn van a TR, ha multizni akar valaki 😄

Jim Morrison
"Most tényleg az EU tehet róla."<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.03. 19:39:48

Nem értem, hogy az miért baj....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
genndy
Egyelőre még csak a bétában.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
Letoltest elinditottam, jatekkal meg nem jatszottam, es ha osszejon ez a meccs akkor pls 21:00 utanra idozitsetek. thx

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

darkSectorxxx
asztapica
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 19:10:47

Fpocok
HOPPÁCSKA!

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Nekem is megvan, a multit nem próbáltam, mert amikor anno játszottam vele egy lélek sem volt a szervereken.

Viszont előtte kicsit gyakorolni kéne, különben levadásztok. 😄
darkSectorxxx
PS4-ről is lehet csatlakozni? 😄

De amúgy részemről is mehetne TR multi! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 19:02:43

TBTPumpa
Az a baj, hogy a CoD adott része még kevesebb emberkének van itt meg. Nekem az utolsó a sorozatból a 2007-es Modern Warfare volt. Az volt a CoD csúcsa (meg az Infinity Ward is akkor volt a csúcson).
Macerás lenne a CoD multikat összehozni (kismillió van belőlük és mindenkinek más és más rész van meg). Tomb Raider-t pedig már szinte mindenki beszerezte (innét) - akár 0day, akár AMD kuponként, akár 80%-os kedvezményben, akár GotY változatban.
Tehát ott adott a lehetőség a közös multiplayerre.

De ha már szóba került az FPS és a CoD, egyik CoD sem tudná űberelni a Quake és Unreal játékok multiplayer meccseit. De ez csak az én véleményem. Egy igazi Quake vagy Unreal/UT játék multija lenne a totális 10/10 élmény. Bár manapság már nem készítenek ilyeneket, hisz jóval kevesebb fantáziával és ötlettel is lehet milliókat/milliárdokat kaszálni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.03. 19:05:32

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Még nem, de Morrohunék csinálják, időpont nincs, nem is lesz, majd kész lesz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lostprophet
Nem gáz 😄
TS-t tudok azért adni 😄

ffxi
Csalódást kell okoznom mivel nekem nincs mikim 😊

Fákjúal!

Fél órát röhögnétek a hangomon...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A használt masinák árait nem néztem, de a 360 újonnan drágább, mint a PS3 volt akkor, ahogy a Sony gépe sem lépett olcsóbb. Pár játékkal már 70-80k-nál járnék. Ráadásul nekem nincs meg az általad emlegetett bűvös 15-ös szám. Azóta már a játékok jó része jött PC-re, PS3-ra vagy One-ra (akár a Gears is jöhet 10 éves jubileum alkalmából), az Xbox 360/PS3 játékokat a Conan és az RDR kivételével végigjátszottam, ami érdekelt, utóbbi meg már megvan PS3-ra.

Szóval ami maradt, az kevés és alacsony prioritású, a fizetős multi miatt pedig még azt sem tehetem emg, hogy extra tejelés nélkül pár körre kipróbáljam az adott játékokat multiban, ahogy a Killzone-okkal és az Uncharteddel tettem a Demon's Souls online acc mellett. Egy sokadlagos pótló platformért havidíjat fizetni, pláne ha közben másikon is kell, akármilyen olcsó, de taszító. Ismétlem, pár meccs miatt. Mivel pedig más platformokra már berendezkedtem, eleve csak pár napra kéne, azért meg letöltős játékokat is kevésbé éri meg vásárolni, mint az örök PC-re vagy a hosszú távú PS3-ra (az utóbbi a PS1-2-3-exkluzívok miatt minden bénázása ellenére jó üzlet volt, évekig fog még szolgálni, és idővel talán valamilyen formában PS4-en is lehet használni a játékokat). A One hátránya, hogy a hardveres előnyét is elvesztette, de majd egyszer talán jó lesz kér generáció lefedésére. Aztán lehet, hogy lesz belőle időleges 360 is, de három másik platfrom mellett idén nem reális.

Egyáltalán Kameón és Shadow Complexen kívül mi miatt kéne nekem? A Rare játékai ugye más platformon vannak/lesznek meg, a Halók Gearsek nagyon ráérnek, a Fable 2 egyszer jó lehet majd, de csak szódával ment el nálam az első rész is. Lost Odyssey csak évek múlva jöhet szóba (de nem vágom a centit), előbb akkor már FF széria PC-n és PS3-on. A TR: Underworld Xbox 360-exkluzív DLC-je vagy a magyar PSN-en nem elérhető PoP Epilogue?
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.03. 18:31:49
IMYke2.0.0.0
Inkább ezt nézzétek meg: Live2D Euclid animates 2D illustrations in rich 3D environments #DigInfo

"Live2D Euclid software, which allows for a much smoother transition of 2D drawn graphics into a 3D environment – most commonly utilized for visual novels, but soon to have wider gaming and anime implications it would seem."

Shep
Az Rapid.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Mondod ezt te, aki úgy ír véleményt a CoD-okról, hogy abszolút nem is játszik velük."
Egyes, megbuktál, leülhetsz.

Végigjátszva:
* Call of Duty
* Call of Duty: United Offensive
* Call of Duty 4: Modern Warfare
* Call of Duty: Modern Warfare 2

Nem végigjátszva:
* Call of Duty 2
* Call of Duty: Black Ops

Nem játszva:
* Call of Duty: World at War
* Call of Duty: Modern Warfare 3
* Call of Duty: Black Ops 2

S mielőtt azt hinnéd, hogy kajánul leütheted a magas labdát, amit "feldobtam": nem, multival nem játszottam, mert egyetlen CoD sincs a STEAM fiókomon.
Tehát, a CoD-okról van véleményem. A CoD multiról nincs.

Megfordítom:
Tomb Raider 2013-at végigjátszottam, és multival is sokat játszottam. Ellentétben veled.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.03. 18:16:38

MoRT2195
Mondod ezt te, aki úgy ír véleményt a CoD-okról, hogy abszolút nem is játszik velük.
ffxi
Akkor TR multi 1-2 meccs erejéig összeülhetnénk. Én se próbáltam még. Jól jönne közös chat részleg az ilyen összejövetelekre 😊

Fákjúal!