311803
  • wantonly
    Összesen? Én 1100+-ért látom a Never Alone-t.
  • mulli1986
    Na vettem G2A-n egy nortoan antivírust egy 10000-es 100%-os vevőtől. 300HUF volt, de nem jó a kód, a Norton oldala nem fogadja el a kulcsot... Írtam az eladónak, kíváncsi leszek mi lesz. Persze ki volt kapcsolva a g2a shield. Ha bukom, akkor se fog fájni a 300huf
  • Fpocok
    SPLATOON pc-re!
  • Fpocok
    Ezen most jót nevettem :D

• IMYke2.0.0.0
    Majd a City Interactive a premier utáni 9. hónapban 75%-ért fogja adni a a legjobban fogyó és legjobban sikerült játékát?
    Én kétlem.
    De...
    ...d.r.u.k.k.o.l.o.k.
  • darkSectorxxx #251554
    Jó akkor fél. :)
  • IMYke2.0.0.0
    De nem telt el még 1 év...
  • darkSectorxxx #251552
    Meglátjuk, szerintem 1 év elég hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért írtam azt, amit: szerintem nem fog 75%-ot kapni.

Release date(s)
    NA 28 October 2014
    EU 28 October 2014
    EU 31 October 2014
    AUS 31 October 2014
  • darkSectorxxx #251550
    Pontosan a 75% kell, szerintem kap annyit.
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadt mód meglepne, ha 66%-nál magasabb leárazást kapna.
    Ugyanis, csak akkor közelítené meg a most is elérhető legalacsonyabb árát:

Minden más esetben elszalasztott lehetőségről beszélünk, mert GMG-n olcsóbb volt.
  • Tinman #251548
    Fúj-fúj G2A, már megint volt 2 jó vásárlásom.

- The Fall
    - Never Alone

Összesen egy ezresért. Fúj-fúj :-P
  • darkSectorxxx #251547
    Ahoz képest szerintem van esély igen.
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM sale alatt nem hiszem, hogy a #251515-ben látható árnál olcsóbb lesz majd a Deluxe...
  • Fpocok
    Most 11 és fél font lenne GMG-n de elég fos az árfolyam.
  • darkSectorxxx #251544
    Én egy médiumot sem ismerek sg-n. :)
    De max 75% off-ot tudok elképzelni.
  • Fpocok
    Szerintetek lesz LotF olcsóbban most a sale alatt?
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.07. 17:07:06
  • IMYke2.0.0.0
    Nem.
  • zsoltia
    A Tomb Raider 2013-as. Jó volt, szép volt. A DLC-k viszik tovább a story line-t?
  • Totti5
    Tudni kell válogatni. A piacot a vásárlók formálják a szokásaikkal. A cégek kitalálnak valamit, ami vagy sikeres, vagy nem. Erőszakkal senkit nem kényszerítenek hogy te mit veszel a steamról.

EA-val nincs semmi gond, nekem sokkal jobban bejön mint a kickstater. EAnál kapok egy demót vagyis állapotot arról h milyen lesz, milyen most, látom mi készül ( persze bedőlhet a project lásd Flatout 3 avagy Wreckfest... ). Kicknél azt hogy leírja minden fejlesztő a megszokott nyálcsorgatós, ez lesz a legjobb, legszebb, legtöbb, leg leg evör méd ha ennyit meg ennyit kaszálunk nekem teljesen idegen.... nem tudok azzal mit kezdeni. Hisz mi mást írnának...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.07. 10:39:39
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj*, hogy mindkettőtöknek igaza van.
    Nem szabadna mindent felengedni. A cég meg nem hülye, hogy megfossza magát a zöldhasúaktól.
    Ennyi.
    Tinman (és vele egyetértők) 1:1 (Rapid81 és a vele egyetértők)

* = kinek mi, ugye
  • Rapid81
    A Valve nem próbálhat ki minden egyes játékot, ami felkerül. Ha a vásárlók annyira hülyék, hogy azért, hogy kapjanak egy sz@r játékhoz kulcsot, felszavazzák azt Greenlight-on, hát tegyék. Mondjuk elvileg ez ellen már készül vagy már van valami. Nemtom, nem greenlightozom.. Attól még, hogy felkerülnek a sz@rok, nem kötelező ám megvennie senkinek. A Valve szolgáltat. Az, hogy ezt a felhasználók miképpen használják, az már 100%-ig rajtuk múlik. Ha Te nem szereted a romantikus filmeket, akkor nem mész olyan videotékába, ahol olyan is van? Vagy csak nem tévedsz be abba a sorba? Ott sincs több minőségi kontroll. Vagy szerinted a téka tulaja minden filmet végignéz, mielőtt kirakja és ami SZERINTE szar, azt nem rakja fel a polcra? Ha a vásárlóknak kellenek örli ekszessz játékok és hajlandóak fizetni érte, mindenféle bizonyosság nélkül, hogy valaha is elkészül, akkor tegyék. Ha hajlandóak fizetni epizodikus játékért, aminél szintén nem biztos a befejezés, tegyék. Ha hajlandóak 1000$-t fizetni egy kés skinért, tegyék. Hülyeség lenne a Valve részéről, ha ezeket megszüntetné. Egyszerűen csak meglovagolja a manapság népszerű dolgokat. Én sem vágnám le az aranytojást tojó tyúkot.
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.06.07. 10:17:17
  • IMYke2.0.0.0
    "Nincs semmiféle minőségi kontroll"

Szajkóztam én is, kaptam is érte, hogy már pedig van...
  • Tinman #251536
    USA-ból is max sebességgel jön, még amazontól is...

A Steam jelenleg a PC-s játékipar fő digitális disztribúciós platformja. Felelőssége van, felelőssége kell legyen. Ehelyett csak az van, hogy dől be rá a szemét. Szó szerint te is felkerülhetsz rá vicc összegért, bármilyen szar produktummal. Nincs semmiféle minőségi kontroll, aminek meg is van az eredménye. Nyilván nem árulnék szemetet!

Egy ekkora piaci szereplőnek, pedig irányt és utat kellene mutatnia, pontosan azért mert a vásárlók észre sem veszik, de saját maguk alatt vágják a fát és a felmerülő bicskanyitogató problémák nagy részéért, a vásárlási szokásaik tehetők felelőssé.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.07. 10:05:25
  • Rapid81
    Pénz, pénz, pénz...

Abból készül a Vive, meg a Steam kontroller, meg a többi mindenféle. Meg abból vannak fenntartva a Steam tartalomszolgáltató szerverei is, hogy ne usákiából kelljen játékot letöltened 50 KB/s-kel.

Kíváncsi volnék, hogy hogyan nézne ki a Steam, ha Te lennél a főnök, de hogy csődbe menne rövid úton, az is biztos. Ezek mind-mind üzleti döntések, amik kemény bevételi forrást jelentenek számukra. Én biztosan nem dobnék ki dollármilliókat az ablakon, csak mert páran úgy gondolják, hogy ezek hülyeségek.

Megeszi a nép a DLC-ket, epizodikus megjelenést, újrakiadást mindennemű változtatás nélkül, sapkavásárlást kemény pénzekért, fegyver skineket, meg az összes ilyesmit? Akkor hajrá. Hülye lennék lemondani az ingyen pénzről...
  • Tinman #251534
    Megakadt nekem is a szemem rajta, megnéztem és ráébredtem, hogy 4.99 euroért én is tudok ilyet bármikor kreálni és jelen esetben egy kicsit sem túlzok!
  • Rapid81
    Dehogynem. Ott is pont a pénz miatt vonták vissza az egészet, mert elég komolyan elkezdték bojkottálni a Steamet, meg elég nagy felháborodás volt belőle.

Egy filmhez egy 100+ percet (meg még egy rakás dolgot) tartalmazó bővített kiadást a kiadó által közzétenni, szerintem nem a Valve sara. A rendszer már alapból támogatja a DLC-ket, akkor a kiadó használja ki, ha akarja.
  • Tinman #251532
    "Aki másként gondolja, az naív vagy buta."

2 hozzászólás alatt eljutottunk ide? Ez új rekord!

Az én játszóteremen, pontosabban fogalmazva piacomon azt engedném csak árusítani, ami megüt egy bizonyos mércét. Egy film megüti (bár ez továbbra is játékpiac kellene legyen és nem film piac), de egy filmhez készül extra tartalom már nem, ahogy az n+1 fb likeért bekerülő greenlightos szemetek jó része sem. (T. az elenyésző számú kivételnek.)
  • Botond #251531
    A rólad elnevezett csodát végigpörgetted már? 4k-ban is szépen fut bármilyen konfigon. :)
  • Botond #251530
    Fizetős modok visszavonása óta ez azért ennyire nem egyértelmű.
  • Rapid81
    Akkor, ha a Te játszótered lenne és valaki fizetni akarna azért, hogy ne a játékokat vegye igénybe, hanem mondjuk ott egye meg a szendvicsét, akkor nem engednéd be, mert ez egy játszótér? Egy vállalat sosem lesz a saját ellensége, ha pénzről van szó... Aki másként gondolja, az naív vagy buta. Ennyi...
  • Tinman #251528
    Évek óta egyetlen film vételezésén gondolkodtam el: Whiplash.
    Most, hogy ezt így leírtam azt hiszem veszek is belőle valami fullos BR-t.
  • Totti5
    Várhatod.
  • Fpocok
    Alig várom, hogy úgy jöjjenek ki a DVD-k, hogy...
    -előtte 20 perc átugorhatatlan "nem töltenél le egy autót" figyelmeztetés
    -az extrák résznél a behind the scenes meg kommentár részekre rányomva feljön egy ablak, ahol kéri, hogy fizess még, mert csak akkor láthatod.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.06. 23:07:20
  • Tinman #251525
    Nekem ez a vacak úgy lett meg, hogy nem akartam... valami random bundli n+1 soraként jött. Ehhez képest az ingyen is sok, főleg, hogy ez nem játék.
  • Totti5
    100 perc plusz anyag... ingyenkőne adni persze. Alanyi jogon jár.
  • Tinman #251523
    Azt azért továbbra is én döntöm el, hogy a játszóteremen mit lehet és mit nem. Ennyi.
  • Rapid81
    Tisztára úgy írod, mintha ezt a Valve rakta volna fel... Ha a fejlesztő/kiadó/kisjóskamaris DLC-t akar felrakni a pizsamájához, akkor felrakhatja. Ennyi...
  • TBTPumpa
    Season Pass mikor érkezik?
  • Tinman #251520
    Holott az ő pofájuknak kéne... :-(