Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én már küldtem is kölcsön. Szóljatok ha ilyen van. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
22% OFF Voucher: HAPPYN-EWYEAR-22OFFG
Nekem még nincs meg, annyira dicséritek, hogy elcsábulok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rendi vagyok, megint összegyűjtöttem nektek mi akad még a konzoly exlcu címeken kívül játszani való X360-on:
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Banjo Tooie
Blue Dragon - kiddie, de 1x érdemes letolni
Crackdown - 1x patron
Crackdown 2 - 1x patron
Dead Rising - ez a játék jó, de én még mindig kevés vagyok hozzá...
Fable II - legjobb fable
Fable: The Journey - fillérekért vehető (4 GBP körül vettem), 1x arra alkalmas személlyel végigmókázni szuper
Forza Horizon - alap
Forza Motorsport 2 - alap
Forza Motorsport 3 - alap
Forza Motorsport 4 - alap... mondom a fentieket úgy, hogy antiótókás vagyok, de nem vagyok vak.
Gears of War 2 - legjobb GeoW!
Gears of War 3 - 1x elmegy, engem fárasztott...
Gears of War: Judgment - itt a polcon... jéééé... ez itt a polcon, öööö... hmmm... hát öööö
Halo 3 - abs. kellemes, csak túlértékelt
Halo 3: ODST - alapvetés, kedvenc Halo volt, míg a Halo 4-et le nem toltam.
Halo Wars - meglepően jól szórakoztam! Halo RTS konzolon... woot!
Halo: Reach - erre sokan ráverik a cerkát... de én csak az alvás közben kifolyt amiláz oldatot tudtam rácsapatni.
Halo 4 - legjobb Halo
Haunt - megvettem, majd ránézek, ijesztgetős kinect bohócság.
Infinite Undiscovery - itt a polcon ezer éve, kelleme cím, szégyen, hogy még nem toltam végig.
Kameo: Elements of Power - alap
Kinect Adventures! - ne nevess, ez arra alkalmas személlyel oltári móka
Kinect Star Wars - jópofa, ha már a platformon vagy miért ne?
Kingdom Under Fire: Circle of Doom - sokáig elvittem, de aztán jött a Condemned 2 és akkor úgy ezt elfelejtettem.
Lost Odyssey - Ez egy annyira kiqrt jó játék, hogy ezert megéri X360-at venni, annyira szeretem, hogy az leírhatatlan. Ezeröté' megy... EZERÖTÉ!
MagnaCarta 2 - itt a polcomon, tervben van ez is, asszem Kúnó tolta.
Ninety-Nine Nights - középszer
Ninety-Nine Nights II - ellenben ez középszar
Ninja Gaiden II - alap
Onechanbara: Bikini Samurai Squad - viccelesz? Alapmű! :-D
Perfect Dark (Xbox Live Arcade) - hoppárézimi!
Perfect Dark Zero - nofene :-D
Prince of Persia Epilogue - frankó!
Project Gotham Racing 3 - még a Tinman is elismeri...
Project Gotham Racing 4 - ahogy ezt is...
Rise of Nightmares - itt a polcon, feltétlenül ráreppenek majd erre is
Saints Row - A KEZDETEK! OMG, kötelező látni, honnan indultak!
Scrap Metal - ilyen autós arcoknak why not?
Shadow Complex - bottal se :-DDDD
Splosion Man - jópofa
Tomb Raider: Underworld - Beneath the Ashes - szuper DLC!
Tomb Raider: Underworld - Lara's Shadow - kellemes DLC!
Too Human - történelem. Szerintem egy fos, sokan szeretik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.04. 12:13:01
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki nem játszott vele, nem fogja érteni, és NE nézze meg, mert giga SPOILER
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.04. 12:02:09
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt is azért tudom, mert most ingyen hétvége van.
Bazi drága a játék és a kiegészítő tartalmak együtt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SQJ te, hogy látod? Az alaphoz képest milyen lett a "kieg"?
Páran emlegetik a Heroes 3 Remake-et azoknak szeretném elmondani, hogy ne akarjatok neki rosszat! A H3 remake, egy undorító Ubisoft pénztarhálás, mely NEM tartalmazza a szuper Armageddon's Blade és a Shadow of Death kampányokat!
És köszönjük UBI van már nekünk H3 HD-nk...
Nincs miről beszélni.

Egyetlen pozitív hozadéka van a H3 riméknek, kijön tapira is, lehet ott is toszni a 2 kieg nélkül...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.04. 11:05:20
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ajánlom helyette a Pressure-t. Sokkal durvább átszabás, de nekem tetszik. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A Fallen Enchantress: nagyon kemény, de fincsi, gyerekek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 10:17:35
Tudom, triviálisan hangzik, de vedd komolyan, ha pénzről van szó!
A körökre osztott játékok közül próbálj ki egy olcsót, vagy meglévőt, hogy érezd, bejön-e neked ez a fajta molyolás, vagy türelmetlenné tesz
Szerk.:
A "Fallen Enchantress: Legendary Heroes"-t tudom ajánlani pl. Még ingyen próbálható.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.04. 09:38:59
Aktiválni akartam, de nekem már megvan, szóval hajrá, nem tudom mire jó. 😄
De amúgy itt bárki igényelhet ingyen DLC-t a játékhoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
Nem baj, 3-ból úgyis jön valami HD remake, azzal majd azért pótold.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.03. 23:06:19
Brutálisan jók a csaták:
Beszerzési forrás:
Steamtrade-en 7.5 kulcs volt darabja oroszoktól. Állítólag a 2-pack 2. példánya region free. Kettőt vettem, az első példányt fizetés előtt odaadta, utána paypal, a másodikat pedig emailben küldte.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.03. 22:23:57
Prófétához vagy Pedro-hoz és még valak van aki utánam ment be. 😊
Next PC upgrade: 2022