Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Tomb Raiderben, Payday 2-ben én is benne vagyok.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wantonly
Nálunk is ugyanez van. Ha online vagyok nem tud játszani... Ennyi erővel megadhatom neki a fiók adataimat, ugyanott tartunk.
Egyetértek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
srácok nem tudjátok, hogy a skyrim kiegészítőkhöz is készült honosítás már?

IMYke2.0.0.0
Ha csak egy meccset játszottál Tomb Raider multiban, akkor a véleményed finoman szólva is inkompetens.
Én sok meccset játszottam, és nagyon pörgős, izgalmas.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Így van. Dungeon-öket kell kipucolni négyen. VoIP nélkül, idegenekkel nem sok értelme, viszont beszélgetve, ismerősökkel jó móka... lesz ha jön végre javítás hozzá, mert lagos, bugos szarkupac a multi.

[merlinw.org]

MoRT2195
Two Worlds: Epic Edition - Steamen megjöttek a kártyák hozzá, 8-at lehet kiszedni, összesen 15 van hozzá.
MoRT2195
Ja, azt hittem a Tomb Raiderre értetted... 😄 Akkor az biztos jó lehet, legalább is én imádok coop-ban játszani, legyen szó bármilyen játékról. 😊
Úgy tudtam DA: I coop móka és nem egymás elleni küzdelem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MoRT2195
Nem sokról maradtál le. Én egy meccset toltam le, de több is volt ez, mint amennyi kellett volna. 😄
Akkor már inkább CoD2, vagy CoD4, ha multiban akarjátok szétlőni egymást. 😊
MerlinW
Hogy nyertem volna, ha nem is jelentkeztem? Nem ez volt az oka. Kiléptem és ennyi, senkinek sem fogok hiányozni, nem zavartam sok vizet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.03. 16:07:32

[merlinw.org]

Nekem pl megvan és még nem próbáltam a multi részét.

IMYke2.0.0.0
Minden ilyen csoportos ingame találkában benne vagyok, ha nem éjjel van, és megvan a játék, telepítve is. Emellett, mondjuk hétvége...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Aha, akkor lehet én nem találtam más levezető utat, de így hamar meg ha ráugrok a kábelre. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen ez a vicces felmáztam mert van itt még cucc, erre nem találom , mert fehéren jelzi de semmi, ha megtaláltam volna akkor el kéne tünni az ikonnak a térképről nem?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
9 megás gif? Rly?

Amúgy meg az ittlévők között sokaknak megvan a Tomb Raider. Miért nem ültök össze és multiztok egymással?
Persze az NFS Hot Pursuit is jó móka, ahogy a Rivals is az.
De szerintem Tomb Raider tulajdonosból itt több van. Ismerősökkel amúgy is baromi nagy fun (solo-ban pedig brutális pangás van a szervereken). És ott el lehetne "rendezni" a nézeteltéréseket. <#violent>

Dragon Age Inqusition is nagyon szuper multiban még idegenekkel is (ismerősökkel maga a Kánaán lenne), de az itt nem hinném, hogy sokaknak megvan. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Ment válasz vissza ! <#worship>
Moby
Igen, én is arról beszéltem. Azon lehet lejönni. Vagy normálsan, körbe a mészkősziklán

Adversus solem ne loquitor

Szabi
sok csoport alakult ki sg-n, sőt sokan személyesen is összejárnak, én is sok-sok sg-ssel találkoztam már személyesen is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam, hogy ugye viccelsz... Mert mindenki le tud ott jönni. Én is lejöttem. Fentről pedig akkor jössz, amikor végeztél Shanty Town-ban.

Szerk.: Bocs, Shanty Town-ból a kép szerint mögötted jössz.

Ettől függetlenül, onnan, a lift tetejéről mindenki le tud jönni. Sőt, megszerzendő is van ott emlékeim szerint.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.03. 14:11:50

darkSectorxxx
Hogy ott leugrasz? fentről nem kell visszafelé jönni tudtommal, csak ott továbbmész a libegőknél a story szerint, de még1x nem tudsz. 😊

IMYke2.0.0.0
Te most viccelsz? Ez ekkora felfedezés?
Ráadásul, a játékmenet része is, emlékeim szerint, amikor visszafelé jössz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.03. 14:00:16

Shep
Hát itt nem is az ingekről van szó, hanem a csoport maradékáról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Kép egyel lejjebb. 😊

darkSectorxxx
Neked és Moby-nak. 😊

Laratól jobbra az a lift. 😊
Még jobra lent egy kifeszített fehér kötél, na arra ugrottam rá fentről és úgy jöttem le. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 13:53:29

Shep
Nem baj, lépjenek csak, jobbak lesznek az esélyek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Ez az, léptek itt ki, én meg alig várom már a GTA-t 😄
IMYke2.0.0.0
Ha túl oldalon (a képen bal oldal), akkor még egyszerűbb a dolog.

darkSectorxxx
Nem erre gondoltam, minnya lövök képet.

darkSectorxxx
Grat! 😊

IMYke2.0.0.0
Végül is nem baj ám, hogy a játék is segít 😊
Végig ott volt a kezedben ráadásul a megoldás, ránézel a kötélre, a ledőlt árbócra és bemm...

Itt is a kép - szemben pedig a kérdéses hely.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.03. 13:39:05

IMYke2.0.0.0
Nézd csak - Normal, és 100%:

Alatta a Hard nehézség van 97%-al.

Moby
Mármint az vilinger, hogy direktbe se fel, se le nem lehet mászni? Balról kerülni kell a sziklát, amibe a lift serkezete fut.

wesker24
Irtam privátot majd olvasd el várom a véleményed köszi ! <#worship>
darkSectorxxx
Én valahogy nem találtam utat, aztán néztem lefelé ahol a rozsdás tank van és oda a kötélre ugorva lecsúztam mint egy hyperszuper akiófilmjelenet. 😄

Moby
Ott van egykötél pálya lefele a partig.

/mármint a lift tetejétől. De le is lehet mászni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 13:01:21

darkSectorxxx
236362.

Próbáld ki, felmész és nem lehet lejönni. 😄

darkSectorxxx
Ja megvan a 100%? 😊
Mert nekem volt pár dolog hogy a térképen látom az ikont, de azon a területen semmit nem találok.

Én 97% körül emlékeztem de most látom csak 92%-ra voltam kész...ez miatt régebben feladtam nem tudtam lejönni, de tégy egy próbát kíváncsiságból ha megvan még a játék. 😊

Tengerpart a nagy törött hajókkal, és ott van egy leszakadt lift, ott fel lehet mászni.
Vagyis lehet eredetileg asszem nem lehetne, mert emlékeim szerint ott kicsit trükközni kell.

ffxi
Hol van az?

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Sehol sem akadtam el benne, addig nem álltam le, amíg mindenre rá nem leltem magamtól.

darkSectorxxx
De szuper, Tomb Raider-hez jó a warez mentés csak acsikat nem ad éppen. 😊

De ellenben régen tudom miért hagytam fel a TR-el, mert van egy hely ahol úgymond el lehet akadni.
Ha kint a part mellett felmászol a leszakadt liftnél, mindezt úgy hogy freerun-ban vagy a játék befejezése után, felmászva nem lehetett vagyis nem tudtam régen hogy kell onnan lemenni, mert felmászás után ugyanott nem képes valamiért lara leereszkedni, továbbhaladva a felvonóknál megintcsak elakad a játékos.

De most sikerült találnom egy megoldást, annyira durva hogy lehet nem szándékos, és lehet észre sem vettem volna még évekig. 😊

Szóval ha méég valaki ugyanitt beragadt, szóljon. 😊

Fpocok
VICCES:

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hetek óta tudni már 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Akinek nem inge nem veszi magára.

Botond
Meg akik eleve be sem léptek, mert hülyeség az egész steamgiftesdi. Pl SQJ meg én. 😊 De volt már több kilépés mióta van a csoport, sőt a komoly viták is csak ebből a hülye csoportból fakadtak emlékeim szerint.
darkSectorxxx
Ja és a többiek. 😄

ffxi
+MerlinW

Fákjúal!

Shep
Imádom benned ahogy burkoltan lehülyézel mindenkit és magadat a többség felé helyezed. 😊

darkSectorxxx
Én nem, max a többiek közül mondják ezt én most hallom hogy Tinman-t kivéve te is kiléptél.