Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Aha nekem is ezek vannak csak, akkor hát ennyi, nekem a Shure-Shot jött be a legjobban ezek közül.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
nope - lehet, hogy tervezték, aztán nem jött ki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
És akkor a 7 ruhán kívül nem létezik 8.?
Mert mintha lenne egy halvány kihagyás neki a sor végén.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Köszke.

Dzsini
Nem, a single tartalom annyi, ami az alapjátékban van, meg a +1 DLC-s sír (ahova a játék elején be lehet keveredni) és a ruhák tetszés szerint, ha valaki szereti a hidegbe felöltöztetni a digitális lánykát 😊

A fejlődés megszerezhető játékban, a többi letölthető dolog pedig multihoz fegyverek, pályák, szereplők.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nem lesz több sír DLC - csak ez van: "Tomb Raider: Tomb of the Lost Adventurer"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
És nincs és nem is lesz több sír?

Rapid81
Egyetlen egy sír van a DLC-k között... Többi ruha, meg fejlődésgyorsítás.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Ja oks, akkor jó mert a tombokat akarom hogy mind meglegyen azt tudtommal ps4-en akkor az tartalmaz mindent, mert pc-n még csak sima TR-em van.
Biztos a warez mentést azért nem komázza 100%-osan, mert abban ugye voltak fizetős tartalmak, lévén warez, de rég toltam lehet nem volt akkor még elérhető minden tomb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.04. 16:32:39

lostprophet
A GOTY tartalmaz mindent.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

darkSectorxxx
Ja értem akkor egyiksem tartalmazza az összes dlc-t a TR-hez?

wesker24
Egyik sem mert csak egy kacat vackot ad a multiplayerhez mindkettő + az egy szem Lost Adventure DLC van benne és néhány ruha skinek ennyi !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.01.04. 16:13:37
darkSectorxxx
Melyik jobb? vagy több? 😊A Survival vagy a Goty?

Sirch
Kösz, de ez titok. Maradjon kettőnk közt.

lostprophet
Senki sincs kirekesztve, vegyél fel Steamen: lostprophetHUN

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Troger911
Bakker meg kellett volna vennem nekem is a Need for Speed™ Hot Pursuit-ot...
kigyi
Majd lesz olyan is amikor a kívülállók nincsenek kirekesztve?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Gamersgate elárazás!

Tomb Raider 12.5 euro
Tomb Raider: Survival Edition €6.25
Tomb Raider GAME OF THE YEAR EDITION €7.50

<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Vazze, családtag levette Win-ben teljesen a hangerőt <#falbav> Nem volt nehéz rájönni <#alien>
MerlinW
Nem tudom, hogy milyen a magyarítás minősége, de a te érdekedben nagyon remélem, hogy jó, mert rengeteg, könnyen félrefordítható szimbolikus tartalom van a játékban. Bízom benne, hogy a fordítók végigjátszották párszor a játékot és értették miről van szó benne😊

Közben a To the Moon fejlesztőinek új játékának (A bird story) is végére értem. 70 perc, ez teljesen szöveg nélküli "némafilm". MEssze nem éri el a TtM szintjét, ettől függetlenül a képi és zenei narratíva ismét superb. A történetben fordulat nincs, egyszerű, ismert, szép történet, hangulatos kivitelezésben.

[merlinw.org]

Troger911
Köszi! Szintén 😊
darkSectorxxx
+1

kill3r21
Van magyarítás! Akkor neki is ugrok asszem 😊
Troger911
+1 angolul nehezen, de megértem. Még valamelyik bundleből van meg, eddig nem foglalkoztam vele, de ezt pótolom.
kill3r21
hmmm bíztató 😊
Sajnos ennyire nem jó az angolom, de letolnám szívesen
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Sirch! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Majd jössz amikor tudsz. Mondom az csak 1 felület, olyan mintha online vagy steam-en. Csak egy plussz mozdulat, hogy becsatizol a csoportba. Nincs semmilyen megszólalási kötelezettség. Most is benn vagyunk páran, csendben 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.04. 14:13:58

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Te érted félre. Tudom, hogy csak ők tudnak belépni.
Viszont, nincs szükség újabb ostromlókra...

ffxi
Félreérted Imi. Csak csoporttagok tudnak belépni.

Fákjúal!

Gépközelben sem leszek 4 után valószínűleg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ffxi
Támogatom az ötlelet!!! <#worship><#heureka><#eljen>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Pont azért nem megy bannerbe, mert a csoport zárt. Mindenki eltalál a STEAM-re...

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mehetne bannerba, link, hogy mindenki gyorsan tudjon csatlakozni: steam://friends/joinchat/<csoportID> (pl: steam://friends/joinchat/103582791431709511)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ffxi
Majd részletezunk ott élőbe, hogy kinek mikor mi baja lesz? 😊 Nem feltétlenül azonnali start game. Az csak 1 szervezkedési felület.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.04. 14:05:57

Fákjúal!

lostprophet
Nekem azért havonta beficcen valami, Karácsony után a Wasteleand 2 Ranger Editionjét vettem meg. Én még azok közé tartozok, akik szeretik fizikailag a polcukon tudni a játékot.

Jó lenne, de nagy eséllyel nem fogok ráérni abban az időben..

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Szóljatok, ha nem értitek, miért is írtam...

Totti5
Xbox One sale alatt 2 hete 8 ezer volt a digit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MoRT2195
Még így is irgalmatlan drága, de hát az AAA játékok megjelenés után mind ilyen drágák, legalább is a digitális boltokban. Amúgy jól sikerült, nem véletlen lett rengeteg helyen év játéka.
grebber
Ez nem a játék hibája. PC-re kutya sem vesz ma már játékot kb!
És mivel tegnap előttre kell a pénz nekik mindent elkövetnek csak hogy jöjjön a bevétel!

Ez egy remek lista, a "bottal esetleg megpiszkálnám őket, ha egyetlen véggigátszatlan játékom" sem lenne kategóriából. Pár kakukktojás van, azok egy része meg is van másik platformra.

A Forza meg egyszerűen kizárt nálam, agyonkorlátozott lehetőségek közül kormányt venni, amikor gyűlölök vezetni. Mondjuk biztos nem szappantartók dodzsemeznek benne, mint a GT-ben (real driving simulation!), hogy sírva futok vissza az 1997-es Carmageddonhoz realitásért, de nem az én asztalom.

A Horizon gamepaddel érdekelne, de nem tudom, hogy a második rész mellett mennyire érdemes miatta prevgen konzolt venni. Rajta kívül semmi mással nem sikerült bővíteni a listámat, van egy pár száz játékom egyéb platformokra, melyekkel inkább játszanék.

ffxi
Akik szeretnének közösen erejüket mérettetni 😊 16:00 körül itt talizunk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fákjúal!

darkSectorxxx
Legjobb játékmenet a judgement-ben, ezt mire érted, mert nem tünt fel eltérés régiekhez képest. 😊

IMYke2.0.0.0
Elég jól sikerülhetett a "Dragon Age: Inquisition", ha már MOST 33%-os engedménnyel adja az EA...
Editions: Standard Edition
SAVE: 33% €59.99 €40,19

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Megvettem, köszi az ajánlást! Nem is tudom miért nem volt meg eddig, pedig biztos volt bundle-ben.
MerlinW
4 órás interaktív könyv, ritka mély tartalommal, csodálatos zenével. Nem igen akarok többet írni a játékról, mert minden spoiler lenne. Feltétlenül ajánlom. (Steam-en a 11 ezer pozitív ajánlás is jelent valamit). Nincs szinkron, olvasni kell, de észre sem fogod venni az első 15 perc után, mikor beindul a történet.

[merlinw.org]

Totti5
Forza 2-3, PGR3 kihagyható. Forza 4be ha elkapja dooog beletolhat singlibe 100 órát. Az majdnem mindent tartalmaz amit előtte és még annál is többet. PGR4 dettó, mindenben több és jobb mint a 3.

Gears Judgment, meg a legjobb játékmenettel rendelkező Gears, alapmű cover lövöldéseknek.

+ Ace Combat 6, Dead or Alive 4, ha kinect akkor mindenkép a The Gunstringer, RARE Kinect Sports 1-2
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.04. 12:17:53

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Na végre már azt hittem ,hogy a csodálatos és jó sokunk kedvencét elfelejtették:

A Street Legal utódján dolgozik az Invictus

Tinman
SQJ, Dzsini meg aki tolta a KB: Dark Side-ot!

104, (SZÁZNÉGY!) FELESLEGES rúnám van, hol a rákba lehet ezt MIGHT rúnára tradelni??? Mert abból meg van KETTŐ... tökök szúrom magam komolyan -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.