Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Azt tudjátok, hogy a GTA IV-ben hogyan lehet menteni a W. Live hiányában?
darkSectorxxx
PRG-t kár lett volna kihagynom messze állnak tőlem a sportjátékok, versenyzősek, de a PRG egy classzikus, amit még utólag is érdemes kipróbálni, tetszett hogy auto és motor is volt benne, és abban az időben ütős volt a látvány.
Meg úgy emlékszem multiban is a motorokkal volt valami üldözös dolog.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.04. 20:52:05

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Egyébként tényleg sajnálhatod. Én nem vagyok racsingbuzgár, de ezzel rengeteg nyomtam. Illetve a a 2. rész benne van az 5 legtöbbet játszott játékom listájában (az még xclassic volt).

Adversus solem ne loquitor

Mondjuk az autós cuccok éppen olyanok, hogy ha nem avulnak el, az gáz, mert akkor az ipar fagyott be. Másra ez kevésbé igaz.

Nagy kedvenc volt annak idején a Test Drive (a legelső) és a Street Rod, de ma már nyilván nincs értelme vezetési élményért, pályákért játszani, de tartalomért sem, mert egy demó szintjén mozognak.Egy Legend of Kyrandiánál - az egyik játékról, ahol ennél szó volt köztünk - más a helyzet, hiszen a műfaj a formulái, megoldásai máig ugyanúgy élnek tovább, csak máér nem mainstreamben. Az egy más kérdés, hogy soka szinte egyforma képernyőn mászkálni és a Mass Effect szintjén lévő inventoryval szívni annak idején kevésbé ugrotta meg negatív értelemben az ingerküszöböt, de ettől még az összes komolyabb rivális befogadhatóbb volt annak idején is ebből a szempontból. No jó, az ősi King's Questek talán nem, de a Maniac Mansion már igen.
darkSectorxxx
Jajj te finnyás. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

genndy
Nem saját felajánlás, nem kő! <#schmoll2>

<#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
OMG 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk Volgarr-t én a Sale alatt vettem - talán épp a Te írtál valamikor róla jókat, ezért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
PGR-ben grafikai felett járt el az idő ami természetes dolog, de mint írtam tartalom és mint autós játék máig elismerásre méltó, mert ilyen csomag azóta sem jött ki. ( összes fajta időjárás, belső nézet, sok és különleges pálya, autó-motor, kudos rendszer )

Pár autós cuccal toltam, vagyis mindennel, láttam mindent... kár hogy a fejlesztők kinyiratták magukat az Actival.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.04. 19:52:25

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Már nem kell sok és megvan az 1.4k :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Gondolod, hogy nekem van olyanom ami neked nincs? Megtermett hörcsög vagy hozzám képest. 😊
darkSectorxxx
270????????????
Most vettem amazonról kártyákat 260-ért 1-2 napja, atyaég.

Botond
Erről beszéltem én is. És zóval is ilyenekkel szoktam zsákutcába futni, hogy vannak játékok amik akkor és ott nagyot ütnek, de ma már van jobb, szebb, több, és aki most látja először, annak nem adja úgy. Van persze játék ami kiállja az idő próbáját. És persze mindenkinek máshol a határ. Nálam a PGR4 nem állta ki az idő próbáját. 2007ben tuti nagyot ütött, de ma már 12 egy tucat és abból is a gyengébb fajta. Mint a dune2. Anno az volt a csúcsok csúcsa, szuper játékmenet, szuper sztori, kellő kihívás. Ma viszont egy vicc. Eljárt felette az idő. PGR4 fölött is.

/szerk: De nagyon köszi, hogy leírtad, és nagyon sajnálom, hogy akkor ebből az érzésből kimaradtam. 😞
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.04. 19:48:30
Tinman
Öööö.. cserére gondoltam, semmi lézés :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ajánlom szeretettel. 😄

http://www.steamgifts.com/giveaway/qoe7S/metal-gear-solid-v-ground-zeroes

wantonly
Semmi gond, nem sajnáltam érte a lét, bár inkább neked adtam volna mint a gbp-s géemgének.
Jó ez a bundle. 1 dollárért vannak a jó játékok 6-ért pedig olyanok, amelyekről nem is hallottam 😊 (A 10-esekről se nagyon, azt tudom, hogy az escape Goat létező cucc, de hogy micsoda, azt nem.)
darkSectorxxx
Ja bocs nekem elsőre csak 1 képet töltött be. 😄

ffxi
Ott van. Ne csak nézzél, lássál is 😊

Fákjúal!

Tinman
To the Moon kulcsom volt valahol, most olvasgatom, hogy kellett volna :-(

wantonly
Akkor én jártam a legjobban, mert egyik sem volt meg. 😊

270 a dollár? Pffujj.
Totti5
Pont ezért nem reagáltam eddig, mert hülyeség ostoroznod olyan miatt ami nincs. Mitől lenne sínautó? árkéd játék, abból is a jobbik fajta. Nem padlógáz padlófék és instant drift mint az NFS HP pl. 2007-ben FOTOREAL minőségű pályái, időjárás ( szemerlélő eső, eső, vihar, szállingozó hó, erős havazás, köd, nappal, éjszaka és ezek kombinációja máig egyedülálló ). A városi pályák élethűek, az épületek a valós nevezetes épületekről voltak lemodellezve 2007ben elképesztően nagy pontossággal, amit előtte még nem láttunk így autós cuccban. Gameplayban is frissességet hozott a kudos rendszer, versenymódok, drift remekül működött. Autós paletta nagyon változatos volt és voltak benne motorok is! Motorozásban sokáig a legjobb volt, nagyon eltalálták az irányítást. Multiplayere is patentul ment anno, élvezetes és sokat játszottam online vele. Jah, majd elfelejtettem egyedülállóan árkéd játékok közt minden autó és motor részletes belső nézettel bírt ( döbbenet jól festett esőben, éjszaka a víz, ablaktörlő kombó belülről ). Nomeg amellett sem mennék el, hogy az autó hangok kiválóak voltak és máig megállják a helyüket annyira jók ( zene OST is minőségi ).

2007 körül ez volt non plusz ultra autós cucc minden téren. Sajnálatos h neked nem jött be, de nagyon nem sínautó és nem is könnyű. Ma már a graf megkopott nyilván, de aki hhozzá szokik az az elmúlt gen egyik legtartalmasabb és legjobban összerakott minőségi autós élményt kap, ami sok mindenben máig egyedülálló.

ui: Nordschleife havzásban? PGR4ben ilyen is van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.04. 19:23:42

darkSectorxxx
Tomb Raider. 😄

Tinman
Nekem is megvolt Volgarr-on kívül a másik 3 három, de mosolyogva perkáltam Volgarr-ért 277 FT-ot :-)

Atyaég... legalább 1 éve akarom megvenni, de mindig túlzónak találtam az árazását, azért mégis csak egy indie címecske.

Botond
Ez melyik játék? 😄
darkSectorxxx
Miértnem azt mutatod ahol én vagyok 2.? 😄DDDDDD

IMYke2.0.0.0
Jók voltak a meccsek.
Csak tessék bátrabban mozogni - nem BF3 ez, ahol kempelni kell 😊

Legközelebb nyomjunk 2vs2-t, vagy menjünk publicra és "alázzunk" 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.04. 19:01:04

ffxi
Lezajlott az SG-EJ háború is. Látszik nagyon kezdő vagyok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Masszív.
Kár, hogy az Abe-n kívül mind megvan 😞
A drágább tier meg... <#ejnye1>

grebber
Bárki létrehozhat egy ilyen szabad országban élünk ,hajrá!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy rosszul fog hangzani, de abban a New Age-ben nekem már nem lesz helyem.

ffxi
Lavina?

Fákjúal!

Tinman
Volgarr the Viking???

Váááá!!!! VÉGREEEEE!!!!!!

darkSectorxxx
Én sem...:S

Botond
Aki ma vesz 360-at annak rendelkezésere áll vagy tucatnyi jobb autós cím. 2007ben lehet csak ez a sínautózás volt, de ma már nem. Ma vkit PGR4-re rábeszélni csak merő rosszindulatból lehet.

De akkor itt a lehetőség ismét. Halljuk, mitől jó, mit nem láttam benne? Ismét megkérdem, mert komolyan érdekel mert én is sok szépet és jót hallottam róla és iszonyat csalódás volt. Aztán ha mondasz vmi érdekeset akkor bármikor kölcsön tudom kérni megint és nekiállok jól, már ha rosszul csináltam vmit az volt a gond.
Totti5
Forza Horizon - 2012
PGR4 - 2007

Miért mondasz olyat hogy csúnya? 5 év van a két játék közt. PGR4 2007-ben a legszebb autós játék volt. Ne vedd el a kedvét másnak azért mert te fogalmam sincs mit csináltál, és afk-ban toltad ( LOL ).

ZsZso
Köszi. Mobilról nem futotta az erőmből.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Mert sz*r. Lenyomtam 15 versenyt fél afkban, nyertem mindet. Csúnya is egy FH-hoz képest, de még egy NFS:HP-hoz képest is. Írtam neked Xbox topikban, hogy mit csinálok rosszul, lehet bennem a hiba, de ezt ignoráltad, vagy a hallgatásoddal egyetértettél az én meglátásommal, ezt nem tudtam eldönteni. Ment rá az uninstall és visszaadtam a DVD-t a kollégámnak. PGR4 egy nulla. sínautózás. persze van aki azt is szereti.

wantonly
1$-ért:

-Duke Nukem 3D: Megaton Edition
-Shadow Warrior Classic Redux
-Oddworld: Abe's Oddysee
-Volgarr the Viking

Link.

Nem rossz.
wantonly
Hiszti...
ZsZso
Nagyon masszív az új Humbli bundli egy dolláros tierje!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
Miért próbálod lejáratni a PGR4-et? nem értem.

Fpocok
Úgy döntöttem kap még egy esélyt a DAI.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
PGR4-el azonkívűl, hogy a képernyőre se nézve nyertem az első 9 futamot más probléma nincs is. Próbáltam rájönni mi benne a jóság, de autóverseny nincs benne, csak sínautózás, ahol akármit csinálok a végén én nyerek. Ez nem játék, forza horizont van bármelyik NFS-t tekintve etalonnak tuti nem az. Techdemónak meg édeskevés (pláne egy FH mellett).

Fable kapcsán meg bizonytalan vagyok igazándiból. 33% esélyt adok neki, hogy szerintem azért gyengébb a 2, mert én 3-2 sorrendben játszottam, és másodikra kb ugyanazt gyengének érzem, és 67% esélye van, hogy azért érzem gyengébbnek, mert mindenki bezzegeli és vmi hűmegha volt a várakozásom, és ugyanaz a semleges egyszer játszható nudlit kaptam, mint a háromnál. Mindenesetre harmatos cucc. AC3 ma végigpörög holnap befejezem fable2-t aztán jöhet vmi komolyabb cucc.

Mindenesetre friss x360 tulajnak én nem ajánlanám jó szívvel se a fable2-t se a PGR4-et.
Tinman
Lehet felépíteni a new age csoportot, úgyis akad bőven jelentkező <#worship>

Tinman
PGR4-ről még azok is pozitívan nyilatkoztak, akik nem szeretik az autós mókákat... az értékelések 8.5-9/10-ekről regélnek.

A Fable 2-ben pedig szinte minden benne van ami a 3. részben, csak ki kell ehhez vesézni tisztességgel. A Fable 3 X360-on, pedig egy hulladék.

Persze kinek a pap, kinek a papLAN.

A survival inkább dobozos verzióban tartalmaz érdekes cuccokat. Poszter, térkép, vízálló szütyő, artkönyv, meg doboz, amiben kapod. Asszem ennyi. Dlc asszem csak pár multis fegyó.
Botond
Többségével egyettértek, de két esetben kénytelen vagyok ellenvéleményt formálni.

PGR4 messze kerülendő, unalmas sínautózás. Borzasztóan gyenge cucc, ha a sorozatnak eza csúcsa ahogy Totti írja, akkor a 3 is. 😊

Fable2 szerintem sokkal gyengébb, mint a 3. Nekem sokkal kevésbé tetszik a 2 eddig, mint a 3 és már eléggé a vége felé járok annak is. A háromban tisztult le az egész. Kezelés, sztori, mindenben.
IMYke2.0.0.0
Ezt komolyan nem értem már:

"arty - 25 Dec, 2014 @ 3:15pm
Nem foglalom tovább a helyet, pá mindenki 😊"

Botond
És mindhármat iOS-re. 😊