Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudom, hogy melyik cimmel kapcsolatban, de olvastam olyat, hogy elobb lep ki az EA-bol a vartnal... Talan a Torchlight 3, talan/es a BG3.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tehát gyakorlati értelemben véve fizetsz azért (is), hogy egy játék gyengébben fusson. Míg az ingyenes megoldás hívei 5 hónapot "fizetnek". Ebben az évben egyetlen játékot vásároltam teljes áron, mondhatni első napon, ami a szóban forgó RE 3 volt. Erre mondtam, hogy ezentúl Capcom bojkott lesz a részemről, ha nem szállnak le róla (szerintem meg is fogom írni nekik, hogy legyen visszacsatolás és megkönnyítsem az analitikusaik dolgát). Megjegyzem, éppen a Fanatical-on vásároltam, ami 20% kedvezményt jelentett, ami egy zsírúj játéknál egész jónak mondható. És igen, mivel kb. 300 olyan játékom van, ami végigjátszásra vár, ezért nem halok bele az ilyen 5 hónapokba, szóval az utolsó mondatoddal egyetértek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Minden a tudatos fogyasztói magatartás kérdése.
Amióta HB és a Fanatical ennyire dominál, szerintem nem érdemes játékokat törögetni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként felháborító, hogy még mindig használják ezt a szemetet, bár én sem olvastam utána.
Egy biztos, akármennyire szeretek is egy játékot, a jövőben nem fogom megvásárolni, ha ilyen selejtes másolásvédelmet használ.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.10.02. 09:14:15
Denuvo was removed from the game on October 1, 2020.
Női karakterrel játszanám majd, ofkorsz 😊
Meg tolok még egy ilyet is:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.09.30. 09:49:59
Én wishlistre tettem 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.30. 00:37:04
[merlinw.org]
Azért lehet, mert a randomitása nagyon lényeges, nekem egy ruha 40 óráig tartott kifarmolni + megvenni. Merlin-nek mikor ha jól emlékszem megcsináltuk töredék idő volt.
Van akinek 10 végigjáték alatt nem ad be olyat amit másnak 3-ból, ezért van az Adventure ugye.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Most a Venturebeat számolt be arról, hogy belsős források szerint az Elecrtonic Arts eredetileg októberben szerette volna kiadni a felújított Mass Effect-trilógiát, mintegy meglepetés gyanánt, így a bejelentés nagyon közel esett volna a megjelenés dátumához. Ezt azonban az utolsó pillanatban inkább lefújták."
"Annyit tudtunk még meg, hogy a Mass Effect: Legendary Edition néven érkező csomag tartalmazni fogja a három epizód mellett az összes megjelent kiegészítőt, azonban a Mass Effect 3 többjátékos módja hiányozni fog a csomagból - ami így első hallásra eléggé érthetetlen, hiszen a maga idejében rendkívül népszerű volt."
Köszi neked is meg mindenkinek az infókat.
Ezek vannak:
1.
- Story (N, H, N, A)
- Adventure (N, H, N, A) - Story modban lévő mapok, kivéve Undying King + Dreamer/Nightmare
2.
Hardcore Story (N, H, N, A) - ugyanaz mint a sima, csak 1 életed van
Hardcore Adventure (N, H, N, A) - ugyanaz mint a sima, csak 1 életed van
3.
Survival - Itt alap karakterrel indulsz és random itemekkel felszerelkezve kell előre jutni, fejlődni, amíg végleg meg nem halsz
Ez 7 különböző mentés!
És azok, amiket egy pontba szedtem, azok használnak közös karakter mentést. Vagyis azoknál oda-vissza ugrálhatsz ugyanazzal a karakterrel.
Ha így vesszük, hogy 5 karaktered lehet, akkor az összes 3 karaktert igényel, ha mindel egyszerre akarsz játszani.
És a két első ponttban 2 darab autosave van. 1 a story-ra és egy az adventre modra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 17:00:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ÉRDEMES tudni, és tisztázni, hogy a SEKIRO-ban a dodge olyan mint a Bloodborne-ban a pajzs. 😊
Jó-jó, meg van, de kb sokkal nehezebb mint a védekezés. Mert a Sekiro-nak a védekezés a fő eleme, és azt ha egyszer megtanulod, akkor ráébred a játékos hogy valami hihetetlen egyszerű lesz minden és a dodge-ot nem is fogja használni a játékos.
Dodge az talán néhány ellenfél, esetleg boss egy-egy mozdulatánál jó esetleg, amit nem tudsz kivédeni a kardoddal....
Sejtettem valahol hogy dodge-olással játszhattad, mert akkor van az hogy iszonyat szenvedés, mer sajnos a dodge nagyon rossz benne és látszik, hogy eléggé háttérbe van szorítva a védekezéshez képest.
Illetve a védekzéssel pluszba még azt is eléred hogy felnyomd neki a csikját, ilyenkor nem is szükséges levenned az életét ugye hanem jóval előbb kivégezheted őket, rengetegen, ezt használják ki például arra amit én is kipróbáltam, hogy a sima kard ütés nélkül végigjátszd a játékot....
Én a főboss-t nem tudtam így megölni, de addig a többit végig sikerült régen, szimplán csak a protézisekkel és azzal hogy védekeztem.
Star Wars Jedi Fallen Order is ilyen lett, sokkal egyszerűbb a dolgod, ha megtanulsz a karddal védekezni, mint dodge-olni a játékban....
Nem tudom hogy ez direkt van így, hogy rávegyen a védekezésre, vagy csak így sikerült véletlen... De mind2 játékban a könynebbik haladás az amikor védekezéssel ölsz. 😉
Egyedül tud nehéz lenni, de koopban kifejezetten nehezedik a cím - ezt viszont MerlinW és DarkSector Pisti videói alapján tudom -, ahogy egy koopra kiélezett cím esetén már-már "kötelező".
A Reroll az Adventure módé - amit ráadásul azonnal el tudsz érni, amennyiben a szükséges DLC-kkel rendelkezel - a Subject 2923 kifejezetten kellemes DLC, érdemes megvenni.
A környezet valamilyen szinten random generált. Egyébként ahogy egyre több cuccod van, megnyilnak a build lehetőségek, amelyekre szükséged lesz nehezebb fokozatokon. Teszem hozzá hard-on megkapsz mindent, a többi szint csak for fun van a játékban. Továbbá hardcore mód és a survival mód jutalmak a játék legerősebb itemjei.
Emberre válogatja, nekem csaknem 200 órám van a játékban, kimaxoltam szinte mindent és még mindig nem unom. Hangulatos, fun a gunplay és mindig van valami új amit ki akarsz próbálni. Főleg miután az új DLC behozott vagy 40 gyűrűt meg trait-eket elemental sebzésekre. Ha más nem, mindig beugorhatsz random emberekhez coop-ozni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.29. 13:55:01
[merlinw.org]
A Subject 2923 DLC megér 2000-et? Van benne pár loot is ami nem tudom mennyire hasznos és a másik DLC-ben is, de az a survival mód annyira nem hatott meg.
Képzeljétek annyira balfék voltam, hogy megvettem egy gyűrűt (majd jó lesz valamire) aminek az volt a tulajdonsága, hogy 15% plusz sebzés nekem, de +300% az ellenfeleknek és nem vettem észre, hogy egyből fel is húzta a karakter. Nem értettem miért halok meg folyton. Ráadásul bejött valaki public-on egy nehezebb résznél, biztos totál hülyének nézett, hogy maximum 1 percet tudok életben maradni.
Szóval nyugodtan reroll-olj, mindened megmarad, quest itemeken kívül.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.29. 13:17:47
[merlinw.org]
Olvastam most, hogy a world stone-nál lehet emelni a nehézséget, de gondolom ez a reroll lehet. Nem néztem még. Az elején nem mertem kapásból kipróbálni a hard-ot. Most találkoztam az első boss-al és elég simán ment, szóval kezdek belejönni. Te végigjátszottad?
Az annyira jó, hogy lehet távcsöves puskával lövöldözni. 😊

Coming 23 April, 2021
Az igazi móka az, hogy a karidat átviheted magasabb szintekre, a Világ újrapörgetésével (reroll), és akkor derül csak ki igazán, mit tudsz - Hardcore, Apocalypse.
Szemléletváltás kell akkor.
De védekezés mellett a Sekiro egy vicc.
Valamint rövid stb és a Sekiro-ban van egy trükk, amit sokan használnak is, ha jó gyorsan nyomogatod a védekezést akkor is kivédi az ütéseket.
A DS II-ből emlékezzünk meg a Darklurker opcionális boss-ról. Emlékszem, hogy Tinman egy hét szenvedés után gyűrte le, mondta is miután megölte, hogy "nem érzek semmit..." . Én azt fel is adtam. Talán az 50. halál után mondtam azt hogy hagyjuk. Ugyanakkor a második részben indíthatunk pl. dark mage build-et, amivel egy vicc a játék, a boss-okat fél percen belül meg lehet ölni, ezért is kezdtem azt újra kard+pajzs kombóval. Szóval, mindegyik nehéz, de a kiforratlansága miatt talán még mindig az első részt mondanám a legnehezebbnek, nem feltétlenül a boss-ok miatt.
Ugyanakkor nem mondanám, hogy a DS I+II+III vágigjátszása után sem, hogy mennyire ügyes vagyok. A Mortal Shell például nagyon nehéznek tűnt nekem, már az elején is szenvedtem, igaz nem próbálkoztam túl sokat, nem ismertem ki igazán.
A Sekiro-ban már az első boss-ok is kifogtak rajtam. Nekem ez tűnik eddig a legnehezebbnek.
Most a Remnant-ot kezdtem el, ez is nehéz még normálban is, jönnek az ellenfelek hordában, de azért ez nem DS szintű nehézség, a halálnak sincs olyan jelentősége. Amúgy meglepően jó, addiktív játék.
A Nioh még várat magára, félek az sem lesz könnyű menet nekem, ez talán jobban hajaz a Sekiro-ra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.28. 22:30:39
[merlinw.org]
Utána The Surge első végigjátszás.
Utána Nioh.
Utána összes többi DS.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Dark Souls 1-el elobb jatszottam, es a Sekiro megis rohadt nehez a szamomra.
Sot, perceken belul egyikrol masikra valtva is erzem a nehezseg-kulonbseget.
Nioh, DS2, DS3 is telepitve, de azokkal meg varok.
Én anno láttam a Dark Souls 2 cinematic előzetesét, ami nagyon felhájpolt, így nekikezdtem a DaS1-nek. Nekem ez volt a legelső Souls-like játékom. Ha 2020-as szemmel nézzük, a DaS1 a könnyebbik kategóriába esik, de én személy szerint ezzel szoptam a legtöbbet. (az egyik boss egy teljes hétvégémbe került, ki lehet találni hogy melyik 😄)
DaS2 és DaS3 papíron nehezebbek, mégis azokat már könnyűszerrel kijátszottam, mert megvolt a Souls-os rutinom.
Szóval szerintem ez nagyon szubjektív. darksectorral egyetértek.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.09.28. 19:03:11
Most kérdezték 2020-ban, és aszerint írtam a saját véleményemet, hogy többszöri végigjáték alapján, illetve a gyengébb részekre azért mondtam hogy gyengébb mert kb vakon elsőre lezuzhatók a boss-ok.
Mobok minden souls játékban ha sokan vannak akkor erősek csak, ha egyedül akkor könnyűek, illetve kikerülhetőek....
Ha valaki nem játszott soha még csak hasonlóval, akkor a legnehezebb értelemszerűen az amivel elkezdni. 😄
Egymáshoz képest kb így vannak.
Igazából pici eltéréssel azért sokban egyezik a véleményünk, nekem is, Merlin-nek is, hogy a Mortal nagyon a gyengébbek közé tartozik, és a stílus legnehezebbje a NioH sorozat.
és ezek a kacsacsőrök nem minden cím közt jelent ugyanakkora eltérést, csak az a lényeg hogy míg a Mortal shell egy durvább H&S nehézség, a másik végén a NioH 2, az ami kb próbára teszi az ember idegszálait és kétséges az hogy ha belekezd valaki akkor eljut egyeltalán a végére.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.28. 17:23:01