Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na most ennek alapján ács és kőműves vénád is vanik, vagy elküldöd nekem p.ü.-ben a tutiszuper, becsületszobra brigád elérhetőségét :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem alig tudsz ezekről a cégekről valamit. Mármint ez nem bántás, vagy kritika, csupán oda lukadnék ki, hogy újsághírek határozzák meg komolyan az érzelmeid, amikből aztán valamiféle elveket kovácsolsz. Nem az eredményeik, a fejlesztéseik, a működésük, a jósági tényezőjük, vagy valami olyan alapján, ami szorosan a tevékenységükhöz kapcsolódik, hanem a kommunikációjuk alapján, vagy mások kommunikációja alapján.
Ha engem érdekelne, hogy kinek adom a pénzem komolyan szarba lennék. Keményen utána kéne néznem mindnek, nem rikkancsok alapján döntenék, és élek a gyanúperrel, hogy végül sohasenki egy huncut fillért nem látna tőlem, és éhesen fagynék halálra egy dohos padlásszobában, magányosan. Hálisten köpök rá, csak azt próbálom ismerni amit megveszek. Az sem nagyon megyen.
Adversus solem ne loquitor
Próbálok lavírozni, mert személy szerint engem érdekelnek az ilyenek.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudomásom szerint az AMD volt az, akinek mind a Mantle, mint a TressFX és hasonló dolgai opensource-ok, és azok mindenki számára (még NV tulajoknak is) elérhetőek...
De ez csak pár példa volt, aminek köze nincs a bulvárhoz, hanem bizonyított tények, amelyek közül párat bírósági határozatok is alátámasztanak...
Tudnám mit magyarázkodom... Ez az én véleményem, amin mint már mondtam nyugodtan lehet mosolyogni vagy egyetérteni...
Biztos?
De, hogy magamat idézzem
"Én megnézem hová/kinek adom a pénzem, még ha ez egyesek szerint nevetséges is..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki másfél éve lőtt egy 680-at jó árban, az még sokáig boldog lesz.
Mondjuk most már megvárom a DDR4-es i5 procikat.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.01.07. 20:58:24
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.07. 20:52:45
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.07. 20:40:25
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.07. 20:33:42
Miniszörny a házban. Alapon semmi hangja, játék közben viszont lehetne picit halkabb is (bár a feleségem azt mondja őrült vagyok, tök halk...nekem hangos kicsit😊
Nem volt még 100k-s vga-m, de most lehet lesz...azért még megvárom a tavaszi bejelentéseket és természetesen majd belátásom szerint döntök is.
""Hi
We're very sorry for the delay, our supplier ran out of stock of the promotion as it was doing so well!
We're doing everything in our power to get this sorted for you, and anyone else that ordered (we're currently waiting for a response from our supplier) - you can opt for a refund if you would prefer not to wait, just email [email protected] with your order number."
Thanks Steve"