Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Pont megvagyon, az ajánlott, hát kíváncsi leszek..😊
Shep
Na jó, jó de az anyag amiből készül az is magyar?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"dohos padlásszobában"

Na most ennek alapján ács és kőműves vénád is vanik, vagy elküldöd nekem p.ü.-ben a tutiszuper, becsületszobra brigád elérhetőségét :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Az újsághírek/bírósági perek a működésükről szólnak... A működésük milyensége alapján sorolom be őket. És azoknál, akiket nem választok, erősen rossz felé húz a mérleg. Ez az én véleményem. Az aljas indokkal elkövetett piaci erőfölénnyel való visszaélés az nem kommunikáció, hanem működés és ez szorosan a tevékenységükhöz kapcsolódik... A "kedvelt" oldalról is szoktam tájékozódni, nem csak a nagy port kavaró dolgokat járom körbe. Azt viszont nemtom mi az a jósági tényező. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Mégse hallgattok rám 😊 Majd egyszer mikor a steam bezárt és oda lesz a sok összehörcsögölt cucc, azért jussak majd eszetekbe, hogy én bezzeg megmondtam 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Én ezt értem, de én nem ezt kérdeztem. Azt értem miért NEM választod ezeket a cégeket. Vilinger. De akiket választasz, azok biztosan olyan patyolattiszták-e, amit sugall a posztod vagy az internetes újságírás egy rétege?
Szerintem alig tudsz ezekről a cégekről valamit. Mármint ez nem bántás, vagy kritika, csupán oda lukadnék ki, hogy újsághírek határozzák meg komolyan az érzelmeid, amikből aztán valamiféle elveket kovácsolsz. Nem az eredményeik, a fejlesztéseik, a működésük, a jósági tényezőjük, vagy valami olyan alapján, ami szorosan a tevékenységükhöz kapcsolódik, hanem a kommunikációjuk alapján, vagy mások kommunikációja alapján.
Ha engem érdekelne, hogy kinek adom a pénzem komolyan szarba lennék. Keményen utána kéne néznem mindnek, nem rikkancsok alapján döntenék, és élek a gyanúperrel, hogy végül sohasenki egy huncut fillért nem látna tőlem, és éhesen fagynék halálra egy dohos padlásszobában, magányosan. Hálisten köpök rá, csak azt próbálom ismerni amit megveszek. Az sem nagyon megyen.

Adversus solem ne loquitor

Botond
Asszem 5 aktiválás limit volt benne eredetileg, de lehet már kipatchelték, nemtom. Mindenesetre nekem fent van, és végigtolom őket, mielőtt eldobom a konfigot. 😊
Rapid81
Videoton cuccokat sem veszek. Pár ismerős dolgozott/zik ott... <#integet2>
Próbálok lavírozni, mert személy szerint engem érdekelnek az ilyenek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Akkor anyám* könnye van rajta, igazi hungarikum <#worship>

*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Varrónő, szalagmunkás 40 éve, borzalmas miket mesél...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
...és mit takar pontosan? Valamit rosszat hallottam róla, de annyira nem vágom.
Rapid81
Magyar zoknit hordok. <#puszis>

Fpocok
WOOHOO!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Én az utolsó mondatodra reagáltam csupán. Nem azok jöttek jól éppen, hanem más márkák között nem is kerestem...

Tinman
Ez nagyon ingoványos terep. Sok neves hazai cégről tudok nagyon csúnya dolgokat, pedig a megítélésük a közvélemény szemében pozitív, de félő, hogy az a zokni amiben ma melóztál, az is olyan körülmények között készült, hogy lehet a DNS vizsgálat egy kínai nő könnyét meglelte volna rajta Day1 :-/

Rapid81
Tudomásom szerint nem az AMD volt az, aki erőfölényével visszaélve befolyásolta a piacot, hogy riválisát tönkretegye. Tudomásom szerint nem az AMD volt az, beadta a népnek, hogy csak az ő kártyái képesek a pisixet futtatni és más kártyákon annak futását szándékosan korlátozta, valamint a kártya helyett ugyanúgy a procival számoltatta a dolgokat.

Tudomásom szerint az AMD volt az, akinek mind a Mantle, mint a TressFX és hasonló dolgai opensource-ok, és azok mindenki számára (még NV tulajoknak is) elérhetőek...

De ez csak pár példa volt, aminek köze nincs a bulvárhoz, hanem bizonyított tények, amelyek közül párat bírósági határozatok is alátámasztanak...

Tudnám mit magyarázkodom... Ez az én véleményem, amin mint már mondtam nyugodtan lehet mosolyogni vagy egyetérteni...

Az elvi alapokat többször leírtad, én pedig direkt nem reagáltam rá, mert nem akarok erről vitát nyitni. Szóval szerintem többször ne címezd nekem, mert fölösleges, és értettem elsőre is 😉
Moby
De hol nézed meg? Mármint mennyit tudsz azokról akiknek odaadod, az internetes bulváron kívül persze (ami jól láthatóan erősen befolyásolja az érzelmeid)? Eleget?
Biztos?

Rapid81
Soha nem is keresgéltem NV kártyák vagy Intel procik között a következő áldozatomat...

De, hogy magamat idézzem
"Én megnézem hová/kinek adom a pénzem, még ha ez egyesek szerint nevetséges is..."

Botond
Igen.
Én ezen nem fogok vitatkozni, csak megjegyeztem, hogy a fényesebb páncélúnak vélt cégeknek ne írjunk a javára olyan önigazoló erényeket is, melyeknek ehhez nincs közük, és nem is feltétlen állják meg a helyüket. Azt persze elhiszem, hogy neked éppen mindig jókor jöttek a nyerő termékeik, az általad kinézett kategóriában.
Egy igaz látnok vagy te shep...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Én már csak ilyen vagyok. Nem fogok támogatni egy ilyen mocsadék céget. Ugyanez van számomra az Intellel is... 😊 Én megnézem hová/kinek adom a pénzem, még ha ez egyesek szerint nevetséges is... Ugyanígy nem veszek Apple vagy Samsung terméket sem és semmilyen Foxconn cuccot sem.

Moby
Ó most látom...az a dungeon keeper...ó jaj 😊

Scooter
A Two Worlds első és második részében is benne van ez a hardware csere mizéria?
Moby
És az új csodáknak sem kell szar sem. Ez a 660 kettő éve volt közepes kártya. Ez most elvitte a játékok nagyrészét vagy 60, vagy 30 és 60 között fullhd-ban. Azokat, amiket a mai konzolok 30, vagy sub30-al visznek. Néha 900p-ben.
Aki másfél éve lőtt egy 680-at jó árban, az még sokáig boldog lesz.

grebber
Én azóta is várok mert még se a GTA5, se a Witcher,se a Batman csoda nem jött még ki 😊

Mondjuk most már megvárom a DDR4-es i5 procikat.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Amúgy nem tudom emlékszik-e még valaki arra mikor anno 1,5 éve óva intettem mindenkit a nagy gépfejlesztésektől, mondván meg kell várni mi kell az új csodáknak, ennek ellenére persze páran ugyebár, aztán most meg ...

mooo
Akit érdekel egy ajándék Indiegala - Hostile Reaction bundle az jelezze privátban!
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.01.07. 20:58:24
Moby
És meg is van a helye, meg tonképp kedvelem én ezt a generációt is a sikeressége okán. Én a játék szentségében hiszek, kvázi mindegy min fut, és ezek jó sok emberkének viszik el ezt a szentséget. Az más kérdés, hogy nekem lenne igényem valami durvább cuccra, ami végülis van is pécé képében, csakhát a tartalom miatt nem ignorálhatom azokat sem.

Soha nem volt igazán jó gépem....Meg nem is sűrűn vesz az ember új gépet. Alap hangon 2 évente max.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
970 100k, konzol meg 120k. Árérzékeny lett minden, kivéve a PC 😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ezt a konzolok nem indukálják. Van némi rinya az architekt különbségből fakadóan, de má nemsokáig. Amúgy meg vicc, de a 970 előtt egy 3 gigás fostoros 660 volt a gépben. Agyonverte a cucc a konzolokat bármiben, amit néztem. Teljesítményben a béka segge alatt van ez a konzolgeneráció már most.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.07. 20:52:45

Azért ez nem ilyen egyszerű. Végig a játékban van csomó gonosz döntési lehetőség. Némelyik olyan kemény, hogy el se hittem, amikor utánanéztem.
Van két csapattárs, akik régóta barátok és rá lehet kényszeríteni az egyiket, hogy ölje meg a másikat.
és hasonló finomságok.
Botond
Kimentek utolsó döntés előtt, ott rosszat választassz, és ott a rossz befejezés. Visszatöltés és mehet a happy end is.
Viszont a 8800 GT lassan böngészésre meg YouTube-hoz is kevés. (Az új gépemmel böngészni is élmény a régihez képest.) Még játékra a legjobb 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.07. 20:40:25
Basszus, akkor olyan vagy mint én. Egyszer én is gonosz akartam lenni Kotor-ban, mert gonosz még nem voltam, erre csak jó lettem. Ki érti ezt? 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Én vagyok a legrosszabb fajta RPG játékos. Szinte mindig ugyanúgy játszom végig minden alkalommal. Szóval a válasz: jó. 😄
wantonly
Igen, arra gondoltam. Akkor jó. 😊
Tinman
Ha CPU limitre gondolnál, szó nincs róla... i5 mosolyogva elég alá.

wantonly
Foghúzás kategória nálam ennyi pénzt kiadni egy kártyára. Meg ehhez már i7 dukál nem?
Jó vagy gonosz leszel? 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Neked személy szerint ajánlott... nekem már nem biztos, hogy bölcs döntés volt megvenni (még akkor sem, ha annyiért adtam el amennyiért Rapid vette), mert a következő egy évben is olyan játékokkal fogom tolni, melyekhez elég bőven egy 8800GT is <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.07. 20:33:42

Én nem vagyok meglepve a tendencián. Várható volt, hogy a konzolos nextgen elhozza hozzánk is a rákfenéjét. Lehet szebbek lesznek ezentúl a játékok, vagy nagyobbak, vagy ha szerencsénk van innovatívabbak, esetleg okosabb az ai és eljön a földi gamer kánaán, de a rendszeres gépújítást ezen az áron nem ússzuk meg sajnos. Mondjuk szerencsére 2-3 évente ha jelenlegi életszínvonalamat sikerül megőriznem esetleg még fentebb is tornásznom nem fog gondot okozni új technikát venni a gamek alá.

Moby
Ó akartam má hétfőn posztolni 😊

Miniszörny a házban. Alapon semmi hangja, játék közben viszont lehetne picit halkabb is (bár a feleségem azt mondja őrült vagyok, tök halk...nekem hangos kicsit😊

Erősen kategóriafüggő az a bizonyos ár/érték arány. Egyelőre a GTX 970-nél sincs jobb ajánlat, de az én GTX 750 Ti-m is szuper ajánlat volt a maga nemében, ahogy a 8800 GT-k is egy időben (nyilván a másik gyártónak is megvoltak a maga jó szériái). Az meg ugye nem elv kérdése. Jobb lett volna hát inkább le is hagyni ezt az érvet 😉
Nem kertelek....Beleszerettem abba a GTX970-be, amit Moby mutatott a minap...És ez már így bizony ahogy ismerem magam baromi rossz jel...

Nem volt még 100k-s vga-m, de most lehet lesz...azért még megvárom a tavaszi bejelentéseket és természetesen majd belátásom szerint döntök is.

Meg is csapott a nosztalgia szele. Éppen jön le a KotOR.
Tinman
Ülj le a Maya elé, alkoss meg igényes, hi-res textúrákkal beborítva csak egy fát, lombkoronával, levelekkel, ágakkal aztán rájössz, hogy már nagyon rég a határ a csillagos ég lenne, de a mai hardverek (is) hulladékok. Mindig és mindenhol spórolás van a textúrák minőségével és nem azért mert nem tudnak szebbet alkotni, hanem azért, mert a végeredményt illik legalább 30 képkockával megmozdítani és akkor vagyunk még mi PC-sek, akik a 60 frémre kacsingatnak inkább...

MerlinW
Jaja, nemtom, várjak-e, vagy visszakérjem-e azt az 1000 forintot..😊

[merlinw.org]

wantonly
GRID Autosport (Funstock):

""Hi
We're very sorry for the delay, our supplier ran out of stock of the promotion as it was doing so well!
We're doing everything in our power to get this sorted for you, and anyone else that ordered (we're currently waiting for a response from our supplier) - you can opt for a refund if you would prefer not to wait, just email [email protected] with your order number."
Thanks Steve"