311803
  • Tinman #251879
    Annyi esélyem lenne itt, mint a CERN-be. Olyan távol áll tőlem a W40k világa, hogy arra szavak nincsenek :-D
  • Tinman #251878
    Nekem eddig:

- Valkyria Chronicles - 4.99
    - PlayWay's Sim Bundle - 0,89
    - Sir, You're Being Hunted - 1.99
    - Despair - 0.09

100%-ig kártyapénzből.
  • Tinman #251877
    Ebben az esetben simán! Amúgy is csak sztori DLC párti vagyok, a többi szemét ehhez a játékhoz is. Ha ez a DLC 0.3 euro lenne az fair lenne. DE A TELJES ALAPJÁTÉK ÁRÁNAK FELÉÉRT ADNI 5 percet??? Na ne már!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.13. 10:19:50
  • Tinman #251876
    Nem létezik ennél jobb parkour videó. Ennyire profi munkát, még soha az életemben nem láttam! Tökéletes!
  • grebber
    I am dö hiró semmit nem vettem nem is fogok.
  • wantonly
    SS eddigi vásárlásaim és még csak a 2. nap...

Metro Redux Bundle - 7,99€
    Child of Light + DLC - 6,72€
    How to Survive - Storm Warning Edition - 1,89€
    PlayWay's Sim Bundle - 0,89€

Ebből 12€ wallet volt, de már kifogytam sajnos.
  • wantonly
    Az a rész tényleg teljesíthetetlen.
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos voltál már állásinterjún. "Ami előnyt jelent:" az nem viccnek van ott.
  • jarlaxxe
    Nem birtam ki csak megvettem a Wolfeinstein ordert.
  • wantonly
    Ha kötelezve lennének, akkor szerintem valami hivatalos helyen kellene közzétenniük az álláshirdetést, viszont ebben az esetben a honlapjukon tették közzé önként, szóval én korrektnek gondolom. A feltételek sem vészesek, de én mondjuk egyáltalán nem ismerem a Warhammer 40k világát, a konzolokat és nem mellékesen az angolom sem profi, de ez az én egyéni problémám, a követelmények ettől függetlenül nem tűnnek vészesnek. Ez egy jó lehetőség bekerülni egy játékfejlesztő céghez.
  • Totti5
    "Koji Igarashi (五十嵐 孝司 Igarashi Kōji?), also known simply by the nickname IGA, is a video game designer and former producer of the Castlevania video game series. He is best known as the assistant director of Castlevania: Symphony of the Night, his first major involvement in the Castlevania series (he was partially involved in Castlevania: Rondo of Blood and is listed under "Special Thanks" in the ending credits). He served as producer between Castlevania Chronicles and up until Castlevania: Harmony of Despair"
  • IMYke2.0.0.0
    Ez volt a lényeg: "mintha lenne már van kiszemeltjük, csak kötelező kiírni..."
  • tegla
    Mivel ez egy álláshirdetés igy persze,hogy "olyan, mint az álláshirdetések".
    Én semmi kivetnivalót nem találok benne,ha kicsit jobban menne az angol nyelv;simán jelentkeznék rá.
  • IMYke2.0.0.0
    Az elvárások alapján olyan, mint az álláshirdetések: mintha lenne már van kiszemeltjük, csak kötelező kiírni...
    Olyanok a kritériumok, amik teljesítése... khm...
  • tegla
    Kicsit off de hátha érdekel itt valakit.A Neocore(Van Helsing 1-3)csapata asset managert keres egy még be nem jelentett WH40K játékhoz.
    Bővebben magyarul: WH40K asset manager
  • Fpocok
    Örülök, hogy neked megy. Sajnos ettől még ratyi port. Jó nagy felháborodás volt megjelenéskor a sok crash és szar teljesítmény miatt.
  • MoRT2195
    Elárulna nekem valaki, hogy ez miért lett ilyen sikeres? Képek és videók alapján (amiből nem sok van) nem nagy valami játék, több tucat ilyen van.
  • grebber
    Bloodstained: Ritual of the Night Successfully raised $5,545,992 USD with 64,867 backers

• ratgab
    Kaphattak volna igazán 75-öt ha az alapjáték már megkapta.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy román parkour-ös srác megmutatja, hogy milyen is lehetne az új "Mirror's Edge Catalyst" egyik Time Trial küldetése.

"Hogy vajon a Londonban élő és alkotó, tizenhárom évnyi freerunning és parkour tapasztalttal bíró rendező, Claudiu Voicu merő lelkesedésből készítette-e el legújabb alkotását, vagy mindez az EA olajozottan működő PR-kampányának része, alighanem soha nem fogjuk megtudni. "

"Az azonban tény, hogy a nemrég bejelentett Mirror's Edge: Catalyst által ihletett videót semmiképpen sem szabad kihagyniuk azoknak, akiket csak egy kicsit is szeretik a hajmeresztő ugrásokkal megfűszerezett felvételeket. "
    (ipon)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.13. 07:49:00
  • IMYke2.0.0.0
    A Konami tényleg komolyan gondolja: "Mikrotranzakciók lesznek a Metal Gear Solid 5-ben"

"Fontos kitétel, hogy a jelek szerint a tranzakciók nem érintik majd az egyjátékos kampányt, így csakis a másokkal vívott multiplayer meccsek során fogjuk tudni használni a bónuszokat. Mivel a Konami még nem nyilatkozott, nem lehet tudni, hogy csak kozmetikai jellegű tárgyakról van-e szó, vagy pedig pay-to-win lesz a játék multija... "

"Mindez elsőre talán megdöbbentőnek tűnhet, de nagyon is jól illeszkedik a bevallottan a mobilt fő platformjának tartó Konami terveibe. Hideki Hayakawa, a cég új vezérigazgatója ugyanis még májusban úgy nyilatkozott, hogy meglátása szerint a vásárlók kifejezetten szeretik a mikrotranzakciókat és ezért a jövőben a vállalat kötelékébe tartozó fejlesztőknek olyan konzolra és PC-re megjelenő játékokat kell majd készíteniük, amiknél mindenkinek módja lesz extra tartalmak megvásárlására. A jelek szerint tehát a jövőben a mikrotranzakciók szerves részét fogják képezni a japán fejlesztő-kiadó programjainak."
  • wantonly
    Ha ezt előbb olvasom lehet nem veszem meg, de azért nem bánom így sem.

Asszonnyal játszom majd, úgyhogy szigorúan csak kezdő fokozaton. :)
  • IMYke2.0.0.0
    ratgab: Fallen Enchantress: Legendary Heroes DLC-k 50%-ot kaptak.

//kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.13. 07:22:32
  • Totti5
    Zavar az erőben. DLC nélkül teljes élmény?
  • wesker24
    A Lords of The Fallen Porttal nincs semmi gond csak neked túl magasak az igényeid !

Mert minden áron 60 FPS-t akarsz a LoTF-ban nekem röhögve viszi a játékot Highon szaggatás nélkül még sincs 60 FPS-em !
  • Fpocok
    Még sosem játszottam. Bekapcsoltam random dolgokat meg az ironman-t. Jól tettem? :D
  • Tinman #251853
    Nemrég toltam le.

Szerintem 1.79 euro-t nem ér az a DLC. Annyi, hogy egyik pályán kb. ÖT perc alatt összeszeded a gólem darabjait és akkor van egy gólem társad, aki ha újabb társakkal összefutsz 1-2 felejtős mondatot levágnak egymással. Maga a gólem nem rossz a harcban, de az előnyei igazából csak expert fokozaton jönnek elő, azon meg úgysem fogod tolni szerintem. Sőt, nem is ajánlom, hogy azon told, mert a játék nem nehezebb lesz tőle, csak grindelősebb. A harcok meg hamar megunhatók, így teljesen felesleges experten nyomni. Még annyit a gólemről, hogy van 1-2 kellemes extrája, lassító/sokkoló csapás, de igazából a többi karinak is vannak csúnya húzásai, teljesen jól el lehet lenni az amúgy LASSÚ gólem nélkül is.

Abs. teljes élményt kapsz a gólem DLC nélkül is... persze már mindegy, mert már tuti megvetted :-D
  • Fpocok
    Csak annyi, hogy ratyi fos port. Szarul fut. Valszeg majd a másik gépen fogom végig tolni.
  • Evoluti0N
    Azzal hogy jártál? Le vagyok maradva.
  • Fpocok
    Na akkor csekkoljuk xcomot. Remélem nem járok vele úgy, mint a lords of the fallennel... /sóhaj
  • Jim Morrison
    jó a twitch válasza xD
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.12. 21:41:36
  • Evoluti0N
    Most már nálam is.
  • wantonly
    Korai ezt még kijelenteni. :)
  • MerlinW
    No, én azt hiszem bevásároltam idénre :)
  • Fpocok
    Nyáron indul a Google válasza a Twitch-re.
  • wantonly
    Köszönöm a tanácsokat.
  • Rapid81
    Black Mirror Bundle
  • Maala
    Maximum a Golem's Plighttot, ha teljes sztori kell... Meg egy értékelhetetlen új segítő.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem: egyedül az 1,79-es éri meg.
  • wantonly
    Child of Light ügyben kérnék tanácsot.

Akciós a steam-en, viszont ott figyel egy rakás DLC. Melyiket érdemes megvenni, vagy érdemes-e bármelyiket egyáltalán?