Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
~800 Ft-ért megvehető, akit érdekel és nincs meg: Nuuvem - "Ridge Racer Unbounded"

Kosárba tehető:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.09. 14:50:10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Na beszereztem én is egy kontrollert Xbox-os vezeték nélküli kíváncsi leszek mennyi idő lesz hozzászokni 😄 És mennyire kopaszodok meg ezalatt....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Hanem? Azon kívül mit kellene még megvalósítani, amit az eddig kiadott 3 különböző javított verzió nem valósított meg? 😊

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Még a "grafó" - retusálás és textúra kitalálás - sem olyan eget rengető. Csak a régi verzió mellett és helyett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Nem kell benne a kamera felé fordulva a vakfoltba lövöldözni => végtelenszer jobb.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.09. 14:32:25
Shep
Grafikában lehet, de szerintem itt nem az az elsődleges.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
>Mit ver?

Mindent, ami a témában eddig megjelent. Megelőlegezve azokat is, amik meg fognak jelenni valaha.

darkSectorxxx
Mit ver? GC-s Remake-et semmi esetre. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby

darkSectorxxx
Nem látom telefonon.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Re nem ijeszt meg, attol félsz, nyomasztani fog.

Ez soha nem volt ilyen talán 2x egyszer a beugró kutyák, meg utána a berepülni madarak.

Ennyi.

Moby
Másik topikbó:

Szerintem ez így agyon is veri.

grebber
Igen és az általam leírt dolgok hiánya miatt mindegy egy rakás nulla is lett vagyis valami lett csak azt én nem horrornak hívnám.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Nem akarom eldönteni. Mondtam az elején megértelek.

A re állat játék.
Igen kell a fejlődés de a 4 rész óta butulás van ez a probléma.

IMYke2.0.0.0
Akik ijesztgető játékokat akartak az elmúlt években, azok a sötétben-őrültekházában-elhagyatott_helyeken-fegyvertelenül-mobillal_világítva-menekülő játékokra számíthattak...

grebber
" Akinek meg jumpscare kell, az eddig sem a Resident Evilekben kereste az alanyát..." Ezzel az a baj ,hogy már kb sehol nem is lehet keresni,mert ez a "legfélelmetesebb" horror ellem a jump scare ahogy látható nem menő már szinte semmiben nincs jelen max 1-2 jelenetben ,de hát ez nulla.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, hogy helyettem akarod eldönteni, hogy mi érint engem , közben meg nem vagy hajlandó még csak felfogni sem, hogy a fejlődés nem állt és nem állhat meg, és a franchise-ok vagy megújulnak, nyitnak a közönség / közösség felé <és egyúttal a nagyobb pénzforrás felé>, vagy elpusztulnak, süllyesztőbe kerülnek.
A Resident Evil újított, és fog is. A pixel-matatás másoknak már nem lenne izgalmas... Akinek meg jumpscare kell, az eddig sem a Resident Evilekben kereste az alanyát...

darkSectorxxx
Most. Játékmenet, nem játékidő a lényeg de persze ha anyira nem érint a stílus akkor nehéz értékelni.

darkSectorxxx
Játékmenetben egyformán profi, grafikára meg már nem lehet panasz.
Nekem hangyányit a 2 jobb, de ezek annyirra jók hogy a kicsit szarabb is a játékfelhozatalban még mindig messze kiválót jelent.

Itt elsőre nem lesz ember aki ne akadna majd el, a rejtvények miatt.

És érdemes végignézni, főleg akiknek csak a résztől ismeretes a játék, hogy miaz hogy túlélőhorror játék és miért szajkóztam hogy manapság a pályatervezés és dizájn egy kalap fos az új részeknél.

Shep
Nekem az első rész annyira nem jött be. Persze lehet az volt a gond, hogy a 2 után játszottam vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
Addikt a cucc az biztos. Nekem csak a sima Binding-ben van eddig 49 órám, pedig nem gondoltam volt egy ilyen indie programtól <#alien>
IMYke2.0.0.0
Engem nem érdekel, ha 600 órát is ad(hat), ha egyszer drágállom.

darkSectorxxx
Ebből sem jött le.
Mivel alapesetben ot a régi irányítás nem vesztek vele semit

darkSectorxxx
Csak hogy ez megér simán ennyit.
Brutális játék, garantáltan lesz kihívás és nem fogsz pikkpakk végigszaladni. Játszottál már régi residentekkel?

Az egy dolog hogy a stílust valalaki nem szívleli de ez a játék bőven ér ennyit, én azt hittem drágább lesz.

benőmenő
Az mmo-k hidegen hagynak, ahogy az is hogyan vágtak át pár elvakult fant a havidíj mizériával.
Egy Elder Scrollst ígértek, amit lehet haverokkal csapatni, ehhez képest egy tucat cash-in mmo lett, amit egy sikeres sorozat nevével adtak el.
Egyébként a FF XIV-ről egész jókat olvastam a realm reborn óta és az is havidíjas.
Már csak Kai miatt is érdemes megnéznem. Annyira jó karakter volt a játékban is. 😊
IMYke2.0.0.0
Én láttam. 7 pontot megért nekem.
"A játék(ok?) ismerete nélkül láttam, ettől függetlenül: jó volt ez, még kissé klisés is. Grafó itt-ott olyan volt, mintha egy játék motorjával készült volna, máshol meg - elsősorban a közelieknél - kifejezetten szép látványt nyújtott ."

Jó, majd egyszer megnézem. Így már nem magamat kell szidnom, ha nem tetszik, hogy miért nézek ilyen mocskot, hanem téged.

Az a lényeg, hogy a Prisonersnél jobb, mert rövidebb 😊
IMYke2.0.0.0
Drágállom még azt az árat 😞

IMYke2.0.0.0
Fogja. 4 kedvenc koreai színészem is játszik benne.

IMYke2.0.0.0
Mostanában háttérbe szorult - és már rég nem vagyok képben melyik indie kaland jó és melyik akar csak az lenni.
A "Montague's Mount" tűnt egyedül érdekesnek, első ránézésre.

IMYke2.0.0.0
Néztem - köszi - a baj csak az, hogy ezek olyan sorozatok, játékok, amik nem igazán animék 😞

Fpocok
DING

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hoppá! Erről teljesen meg is feledkeztem. Itt az ideje megnézni.
Tinman
Olyan értelemben, hogy ha nem tudod mi az a Heavenly Sword játék, ha nem játszottál vele, ha nem ismered a játékot és annak történetet, akkor mi marad? Egy egész pofás animációs film, amiben a karakterek kissé súlytalanok, úgy érezheted, hogy valaminek a közepébe csöppentél és a hangulat is egészen különös, pedig csak a játék hangulata jön át egész jól.

Ez egy kiegészítő a játék mellé, annak pedig egészen jó.

Ha Mortal filmhez hasonlítjuk, ahhoz képest sokkal igényesebb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.09. 10:19:06

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Milyen értelemben? Mint Mondjuk a régi Mortal Kombat volt, hogy jól hozta a hangulatot, ezért élvezhető volt, de filmnek persze nem sokat ért?
Dzsini
Igen, nézegettem én is azóta, van több még, de olyan "nagy név" tényleg a DAoC és az FFXI még, talán az Asheron's call... mindenesetre az ESO-n kívül 2009 óta nem jelent meg olyan MMO, ami még mindig előfizetős lenne.

Köszi a kiegészítést.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
DAoC
Sir Quno Jedi
Bár azt írják, hogy semi köze a HS-hez, de ezt ki hiszi el...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
nemigazán,de akkor fogom

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Heavenly Sword-öt láttad már amúgy? Egész faja, persze kizárólag annak, aki tolta a játékkal, mert anélkül sokat nem ér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nézd meg.
Főleg a legutolsó jelenet beszédes.

Sir Quno Jedi
Milyen faja lenne, ha kiadnák mellé PC-re előzménynek a Heavenly Sword-ot, esetleg HD remake... Hmmm... Játszanám is újra egyből.

darkSectorxxx
Az az irányítás olyan mint egy H&S játék, sokkal egyszerűbb lesz. Vagytudsz valamit amit én még nem?

darkSectorxxx
Most ezt hogy érted?

Fpocok
Aki arra játszik, hogy majd úgy tolja, az be fogja szopni.

Fpocok
Hát az pont nem fog hozzáadni semmit, sőt. Az NEM FOG MŰKÖDNI.

darkSectorxxx
Simán ér annyit az a klasszikus már csak azért is mert 2 féle iránytási mód is lesz benne.

Fpocok
4800ft a RE remasteredért... elgondolkodtató.

Dzsini
Az elmúlt 10 évben a WoW és az EVE mellett melyik MMO bírta ki a fizetős sávban több, mint egy évig? Már mielőtt megjelent sokan mondták, hogy az ESO is havidíjmentes / F2P irányba fog menni elég hamar (akár az is lehet, hogy ez benne volt az üzleti tervben a tapasztalatokat ismerve).
A mikrotranzakciók, apróságok is fenn tudják tartani ezeket, a kezdeti költségeket pedig valószínűleg behozták az első év előfizetői.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.