Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Bought the wrong game.
Didn't care. 10/10"
😄
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kalózos
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ebből két játék érdekel, a Chronology és a Last Inua tök jónak tűnik.
A többi viszont érdektelen számomra.
Valaki tervezi a megvételét? Beszállnék, ha tudunk osztozkodni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Idézet PH-ról:
"Közben megvettem a Nuuvemest. Gond nélkül ment a GoG-on, minden előrendelői cuccot megkaptam. 7979Ft volt. A minialbum a zenékkel 5 csillag, nagyon jó lett."
sőt:
A kedvezményt "simán megadta a Nuuvem support (magyar adatok vannak a profilomnál, semmi trükk), csak egy screenshotot küldtem a GOG profilomról, hogy megvan a W1-W2, és már küldték is a -20% kódot." Így jött ki neki ~8000 Ft-ra.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.indiegala.com/game?game_id=75a61cc2976211e4b621ef03e7b83786
[merlinw.org]
//Engem is érdekel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
* Blood Knights
* Chronology
* Guns of Icarus Online
* Last Inua
* Making History II: The War of the World
* Probably Archery
* Skilltree Saga
* Summoner
* Tales From Space: Mutant Blobs Attack
* To The Moon
Ár: 3,8 euró
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.08. 18:16:02
De nem mikor már 2x-ra vittem végig a játékot, rájöttem hogy nem a DMC-ben amiket írtam negatív saját meglátásomat télleg full pártatlanul is fenntartok, a gagyi pályák, főhős, bossok, és ellenfeleket még ha nem DMC-ként néztem akkor is gagyi.
De oks legyen, azzal most már nem tudnának levenni a lábamról még1x.
Én félek a játékaiktól, és félek hogy a videó csak egy lufi.
Mint tudjuk cg filmet készíteni lehet az még nem garantál játékban semmit.
Max a stílust lehet leszűrni de sokszor még azt sem.
Egy RTS átvezetői mennyire durvák utána meg a müty-mügy gameplay.
De inkább kezdjenek új IP-be mintsem meglévőket taposanak el, mint a DMC.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.08. 17:46:45
Valamint igen lehet valakinek a DMC jó játék, nekem full idióta.
Ronda volt egyrészt, baromi ostoba mapokkal, idétlen főhős, vicces és még nevetségesebb bossok, és azok által nyújtott kihívás.
Amit pozitívumként mondhatnk, az a kombók, hogy a játékban léteznek komók, azt jóéccakát. 😊
A dmc egy jó játék volt, csak épp nem dmc. Gyakorlatilag egy Enslaved amiből nem felejtették ki a kombókat.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.08. 17:18:51
NT-ék játékait amúgy nem tartom tul jónak de hát ez személyes vélemény a legszarabb amit a DMC-ben műveltek.
Persze én örülök hogy lesz még 1 tps játék, egy újabb H&S, de azért mivel még egy screenshot se több nem került ki, nem innék a medvére. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.08. 17:17:24
Ninja Theoryék is megtudták mi a jó 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.01.08. 16:13:26
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/