311803
  • Fpocok
    Úúú... a sok szemét közt találtam még egy gyöngyszemet. Lesz új South Park RPG játék.
  • Voltan
    A teszkós trükköt idézőjelben értettem.
    És nem érdekel, hogy mennyire válik be, attól ez még egy nagyon szemét trükk.
    Nem mintha meg akartam volna venni, hülye lennék ennyiért - már rég megvettem sokkal olcsóbban.
    Csak eddig a Steam-en ilyen mocsokság nem tűnt fel, ennyi.
  • grebber
    1. Ez nem tescos trükk a világon mindenhol alkalmazzák.....ÉÉÉS beválik
    2. Hagyjuk már ezt a steam az atyauristen. Nem ők szabják meg az árakat.
  • Fpocok
    De... de... mellé dobták a p2w kártyákat, amik senkinek nem kellenek... szóval így már jogos az áremelkedés. Nem?
  • Voltan
    Azt jól láttam, hogy a fergeteges Steam sale keretén belül a GTA5 árát felvitték hetvenvalahány ajróra, és akkor a HIHETETLEN kedvezmény abból jött le, és nem az eddigi 60 ajrós árból?
    Már a Steam is eljátsza ezt szar tescós trükköt?
  • grebber
    Meg kellett néznem mi is az előzmény. (Máglyán égetném el ezeket a kickstarteres népeket hogy valamit 0 infoval akarnak eladni) A 2. rész ránézésre egy förtelmesen gagyi Sleeping Dogs szerűség.

Ez a 3 a nagyszerű kampány miatt halvány lila fingom sincs hogy mi a szar lesz. Így elsőre ugráló szimulátor
  • Fpocok
    Még el sem telt egy nap, de már majdnem megvan a Shenmue 3 2millió dolcsija. Jön PC-re is.
  • Totti5
    pl megnézed a gamer365 oldalát
  • HeadHunter86
    Tomb Raider alap :)
    Már bizonyított, bár szerintem másodszorra nem fog akkorát ütni. Lehet nem fogom már 3x kitolni.
    Uncharted 4 nekem is tetszik, de mivel PC-s vagyok így kimarad. Vagy majd havernál.
    Nekem még Mirror's Edge tetszik, első rész máig legnagyobb kedvencem. Pedig irtó rövid, de nálam hangulatban nagyon betalált. Remélem tényleg ilyen jó kis ingame átvezetők lesznek benne. Faith pedig marha jól néz ki.
    Ghost Recon-t még nem is láttam.

Van még több cím ami érdekel, például Division is, de szerintem előző E3 óta már csúnyult, szóval várjuk ki a végét.
    Doom egyáltalán nem hozott lázba, talán kipróbálom.

Hitman is érdekel, remélem lesz olyan jó mint az előző rész, de sajnos nem sokat láttunk ebből sem.

Egyelőre tolom a Witcher-t mert sose végzek vele, köv héttől meg Batman. Ezek a játékok amiket bemutattak nagy részük még nagyon messze van.
  • IMYke2.0.0.0
    Én - sajnos? - nem láttam mindent, csak ezt a kettőt.
    Hol tudom pótolni az összes ilyen videót?
  • zorrobomber
    Megfordítom a dolgot, nekem eddig egyedül az XCOM2 tetszett eddig igazán.
  • TBTPumpa
    Csak a Mirror's Edge Catalyst (névadás by AMD) tetszett az EA részéről, meg az a kis platformer. Na ott szimpatikus volt a srác (nem az a szokásos bullshit szöveget nyomta, mint az öltönyösök), nagyon örült a játékának, ami nagyon hangulatos is volt. Várós. Mass Effect Andromeda nem hozott lázba. Szépnek szép, de ez is egy public alfa/pre-beta változat lesz majd a megjelenésekor, mint a DAI volt. EA+Bioware-től többé már semmit... Na meg az új NFS is, így 5 hónappal a megjelenése előtt pre-afla verziót mutogatni? Public pre-béta szagot érzek, vagy ez lehet még csak a DAI "utószele"?

Meg a Rise of the Tomb Raider tetszett nagyon még, de az meg XBox exklu. Lara gyönyörű lett ismét (a modell, a mozdulatai, a formás feneke). Venni kéne egy X1-et az a biztos. Van olyan érzésem, hogy a PC-s tábor is hanyagolva lesz ebből a részből, nem csak a PS4-es vonal. Mert ugye az borítékolható, hogy az XBox-os verziókból jóval több fog fogyni (és ez a fontos a Micronak, ezért is vették meg ezt a részt), mint a PC-s verzióból (a többség úgyis lewarezolja, mert ingyen van/drága a boltban/drága a hardver), az meg nem pálya a Microsoftnak, ami érthető is. Kicsit szkeptikus vagyok a PC-s verzióval szemben.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.16. 09:49:50
  • grebber
    Nekem ezek tetszettek eddig:

Uncharted 4, Tomb Raider, Ghost Recon.
    A Doom 4 valahogy nem tudom anno a 3 jobban ütött lehet amiatt mert akkor "nagyot " ugrott a grafika színvonal vagy nem tudom ,de ez most már kb csupán átlagos.
  • zorrobomber
    Átskinnelt Titanfall érzésem volt nekem is, annak is pont ilyen megrendezett trailere volt.
  • Evoluti0N
    Ameddig nem játszottad a Shadow of the Colossust, addig nem is fogod érteni.
  • IMYke2.0.0.0
    A DOOM például nekem nem is tetszett. Műmájernek hatott.

Szerk.: Az új Need For Speed "ingame" trailernél meg ugye a drift kamera miatt majdnem hánytam, szó szerint émelyegtem tőle.
    Szerencsére, a videó alatt valamiféle olyasmi olvasható, hogy opcionális kamera nézet a csúszka-félképernyőt-kitakaró-autópopó-kamera.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 09:47:31
  • HeadHunter86
    Ilyenkor mindenki odavan mindenféle EA-s és UBI-s játékért. Megjelenéskor meg majd megy az anyázás, hogy sok a DLC, mi ez a 6 pálya, miért dobál le a szerver, miért lett ilyen csúnya. Kár beleélnetek magatokat, hogy mennyire überfasza lesz.
    E3 már csak erről szól, elhúzza előttetek a mézesmadzagot. Ennyire nem kell komolyan venni ezeket a "gameplayeket". Főleg, hogy mind megrendezett.
  • IMYke2.0.0.0
    Single Player nélkül én rá se szagolok. Ez van.
  • dartonite
    Egyetertek.Egy Kotor folytatas mar nagyon idoszeru lenne.Shooterhez eroszakkal sem lehetne leultetni.
  • zorrobomber
    Nekem csak még jobban egy hiányzik a KotOR 3.
  • ratgab
    Nagyon úgy érzem aki Star Wars rajongó az erre úgy rácuppan majd, mint kisgyerek a cukorkára... Én biztosan.... Gyakorlatilag teljesen olyan, mintha a filmben lennénk...Coop játékmenet videó erre még csak rátesz egy lapáttal.
  • Zóanagyvarázsló
    Az ICO és a Shadow of the Colossus kultjátékok, jók is nagyon, de mindenképp különlegesek, ha nem is a legpopulárisabb fajtából. Ez bőven elég ok arra, hogy a célközönséget még így zombimódban is izgassa. Az más kérdés, hogy a sok év után mennyi bizalomra van ok, ráaádsul azóta már rengetegen művészkednek, és innoválni is nehezebb lesz. (Nem mintha az előzők fejlesztését nem húzták volna, mint rétestésztát, de azért ennyire nem.)
  • Fpocok
    Jó pár év kellett a microfosnak, de végül utol tudta érni a 20 évvel ezelőtti ipart.:D
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.16. 07:10:26
  • Fpocok
    Végignéztem YTon a feliratkozásaimat és úgy láttam semmi lényeges dologról nem maradtam le a Sony meg Ubi konferenciáról. Itt van XCOM2 játékmenet

Viszont ezt a Last Guardian hype-t nem értem. Már hat éve sem értettem, most se. A játék ugyanúgy néz ki, szerintem semmi újat nem mutattak. Miért várják az emberek? Még a CoD esetében is jobban megértem, hogy van, akinek tetszhet. Ennél viszont abszolút nem.
  • darkSectorxxx #252096
    Uncharted 4 gameplay 1080p

• darkSectorxxx #252095
    Horizon - Zero Dawn gameplay 1080p

• darkSectorxxx #252094
    Horizon játék iszonyat durván néz ki...:)
  • darkSectorxxx #252093
    Division delete........
    Ghost Recon Wildlands .......confirmed. :D
  • Totti5
    Pontosan ennyi.
  • Fpocok
    Dark Souls 3 trailer premieres, PC version confirmed
  • darkSectorxxx #252090
    Sajnos az, megerősitették, az exclusive kontrollerek ennyibe kerülnek, alap kontroller is 20k.
  • Fpocok
    Ummm... wat?
    Ez nem lehet igaz.
  • darkSectorxxx #252088
    Baasszameg! Nem vicceltek.....mikor mondták hogy az első videó ingame volt!!!!
  • darkSectorxxx #252087
    ME 2 iszonyúan szép játék lett. :D
  • Fpocok
    Battlefront gameplay
  • kill3r21
    Nah igen :D :D :D :D
  • darkSectorxxx #252084
    BESZAROK!

Eddig a Single játékokhoz csináltak multit, most a csak single játékból alakult csak multi GW2-ben beletettek single módót....kacag a májam. :D
  • darkSectorxxx #252083
    Elvileg az EA is.
  • Fpocok
    Activision most már nem a MS farkát szopkodja, hanem a sonyét.

Source: Sony to confirm Call of Duty DLC exclusivity partnership in E3 press conference
  • darkSectorxxx #252081
    noooo ! :)