Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Az 1 is humble havi volt... + egy későbbi csomagban az összes DLC-t is adták hozzá (GOTY upgrade)... Hasonló koncepcióba várom a CARS 3-at<#nyes>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.29. 08:37:33

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Project Cars 2 😊

Nem is figyeltem, de megkaptuk a januári Humble Monthly első felét. A Project Cars-ra mindig is kíváncsi voltam, remélem Xbox kontrollerrel még tűrhető az irányítás. A Just Cause 3 még egyáltalán nem volt meg, így meg most megvan a fullos csomag. A Wizard of Legend meg egy jó kis rogue-like játéknak néz ki, valamikor egy szürke keddi napon biztosan előveszem majd. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
A SOMA ingyenes a GOG-on. 😊
Tinman
Kismillió progit próbáltam, de csak az én megoldásom segített. Meg is kaptam érte a Superhuman rangot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Már kezdtem örülni, hogy felfedeztél valami béta javítást... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Végre megoldottam a Fallout New Vegas problémáim.

1. Meg kell nyitni a Steam GUI-t.
2. Library, installed.
3. Fallout New Vegas-t ott kikeresed, majd jobb klikk.
4. Utolsó előtti opció kiválasztása! Erre figyelj, mert ez a legfontosabb.
5. A felugró ablakban a BAL oldali opciót kell választani!!! Szintén kulcsfontosságú!
6. Örülés és boldogság vanik!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.28. 11:20:48

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Mondom én lassan vége a steamnek és szépen minden költözik át gog-ra <#banplz>

IMYke2.0.0.0
Na jó, a gyerekképűek "átka", hogy fiatalabbaknak nézik őket 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Csak ti... rendre megkapom, hogy 30 vagyok. (40 lassan)<#beka3>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.27. 20:11:31

zorrobomber
Nekem ezeket dobta:

IMYke2.0.0.0
Two Worlds Epic Edition -- nálam is.

Amúgy nem adott semmit. Ami azért érdekes, mert a teljes Divinity szériával rendelkezem (a képen nincs, de a Beyond Divinity-vel is).

Scooter
GOG-on megint van GOG connect 8 új játékkal. Nekem csak a Dustforce DX ment hozzá. A Two Worlds Epic Edition meg már megvolt. A másik 6 nincs meg.
IMYke2.0.0.0
Öregszünk Tesó, rohadtul öregszünk.

Lásd, a törzsmag majdnem minden tagja már trónörökösöket is nevel...

//Én nem (szamár elől). Isti, grebber Peti, és asszem Te sem, MerlinW sem. De a többiek igen.

Tinman
2009. áprilisban lett nyitva... még pár hónap.

3Error
Imi, 10 éves az EJ csoport? Az komoly. <#wow1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
PlayStation Plus members will receive
* Steep
* Portal Knights
* Zone of the Enders HD Collection + Amplitude (PS3),
* Fallen Legion: Flames of Rebellion + Super Mutant Alien Assault (PS Vita)
(2019.01.01 - 2019.02.05)

Xbox Live Gold members will receive:
- Xbox One: Celeste + WRC 6 FIA World Rally Championship
(2019.01.16 - 2019.02.15)
- Xbox 360: Lara Croft: Guardian of Light (2019.01.01 - 2019.01.15) + Far Cry 2 (2019.01.16 - 2019.01.31)

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy a modding miatt, vagy helyből, de a "Fallout: New Vegas"-nak sikerült az, ami sok év alatt semminek: csak az újraindítás segített a gépem feletti hatalom visszaszerzésében, mert a játék befagyott, és bár a billentyűzetem működött, az egérkurzor eltűnt...

Forced restart = minden oké.

grebber
Nem kell messzire menni..itthon is annyi pl Skyrim szaki van aki olyan szinten szétmoddolta hogy a game úgy néz ki mint a 2022-ben kiadott Skyrim 2se fog kb (csak mondtam valamit) de egynek se jut eszébe hogy a sok szerencsétlen áhítozó fenegyereknek csinálnának értelmes magyar leírást <#rinya>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.26. 19:10:45

zorrobomber
Az emberek 95%-ára igaz, hogy a pontos leírás, instrukció írás nem az erősségük. És miért? Azért, mert az iskolában a metaforát meg az eufemizmust tanítják, de a szakszöveg írást abszolút nem. Ezek után nem csoda, hogy egy definíciót nem tudnak megfogalmazni.

Tinman
Annyi időt beletettem már, amennyiből egy jó játékot végig is lehetne tolni akár. És mit láttam? A játék első 2 percét.

Most épp azon akadtam, hogy tele van tutoriallal a net, hogy mit, hogy csinálj és tök vicces amikor a 12 percben használ egy olyan programot a nagyokos, amiről egy büdös szót nem szól. Azt elmondja a marhája, hogyan kell másolni fájlokat egy mappából mappába, de azt nem, hogy melyik segédprogrammal és hogyan injektál be adott fájlokat.

Aztán volt egy másik leírás, ahol meg írja a muki, hogy ezt másold ide és ide. Na de ember... van ott még egy mappa benne 2 fájllal amiről semmit nem írsz, azt hová? És tobzódok az ilyenekben. Egy rettenet az egész.

Jól megtalálta a Bethesda a vásárlóit. Tökéletesen passzolnak egymáshoz. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Elkezdett fájni a fejem a fejmozgástól... delete. 😞

IMYke2.0.0.0
Fallout New Vegas ügyben ha meggondolnád magad, és játszanál vele: Solid Project

Olyan feature-öket tesz be a játékba (nem okoz semmiféle galibát semmivel), amiket a fejlesztőknek helyből be kellett volna tenni.
Én a sprintelési lehetőség miatt választottam (animációt is gyártottak hozzá) és a "Wheel Menu" is jól jön!

//Jó, mondjuk a "head bobbing" idegesítő benne... 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.26. 17:31:11

zorrobomber
Most hogy szóba került, a dzsungelbe 50 bombával, ~10 élettel, jetpack-el, udjat eye-al jutottam és így se lett meg a black market... 😄 Keresgélés közben belerobbantottam a store-ba, aztán a szellem elől menekülés nem jött össze 😊

Dzsini
Ó, akkor van még bőven szórakoznivaló 😊 addigra a 2 is kijön...
(én már egyszer bejutottam Hell-be... onnan sokáig nem, de bejutottam 😛 - viszont van egy streamer akit szoktam nézegetni, és ő nagyon jó kis runokat művel)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.26. 13:34:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nem kapkodom el a dolgokat... 😄 Ugye egyrészt az alagutakat se használtam soha... mindig nulláról kezdtem (vagyis nem gyakoroltam a világokat), és a wikit is csak módjával olvastam. Szóval nem hogy eggplant runom nem volt még, de Hell, és City of Gold is kimaradt még. Sima végigjátszás is "csak" 11szer volt meg (Vita-n), de még ezek is érdekesek és izgalmasak. Első köpeny, jetpack nélküli végigjátszás, boss kinyírás bombák nélkül, stb.

Dzsini
Eggplant runod volt már Spelunkyban? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ízlések és pofonok. A Bastion-t mindig is a kommentár miatt dicsérték, amitől nekem sem jött be jobban. A Sky Force Reloaded is nagyon pozitív értékelésű, aztán valahogy még sose vettem rá magam, hogy kipróbáljam, mert alapból nem szeretem a stílust. Majd egyszer PS Vita-n, ott el tudom képzelni hogy bejön, de az egekig ajnározott Resogun-nal sem játszok, még mindig Spelunky gépnek használom kizárólag a cuccost. Hogy a Spelunky ennyire jó, vagy tényleg a stílussal van baj, az lehet örökre rejtély marad 😊

DasIsFuck
Az engem is érdekel még tőlük, de most a Wolfeinstent veszem majd meg.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tinman
Aztán közben 45+ órám van a Sky Force Reloaded-ben. Vannak akik tudnak játékot készíteni, vannak akik meg próbálják.

Ainz
Ment PM
IMYke2.0.0.0
//én 3 órát bírtam (2013)... 😊

Voltan
Linked van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Őszintén szólva én is így vagyok vele, párévente teszek vele egy próbát, és mindig abbahagyom pár órán belül, valahogy nem gyere be, a fene tudja, miért. Ellenben a Pyre ígéretes tőlük, és most 2100 Ft Steam-en, lehet, hogy ránézek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ainz
Engem érdekel, és én tudok egy olcsóbbat, 9.48€-ért.
Viszont mi lesz a többi játékkal, ami jár hozzá?
4.74 euró lenne fejenként.
Tinman
Bastion? Very positive... 1.5 óra után kiléptem, soha többé el se indítottam. Lényeg, hogy fel legyen Hopva, mer' art, meg mert indie. Jaj.

DasIsFuck
Én azért szeretném egyszer "megnyerni" a játékot, de esélyt sem látok arra, hogy rámenjek az összes story endingre.
Főleg úgy, hogy már 3 igazság felfedése után kimaxoltam a fegyvereimet. Sajnálom azért is, mert a pálya dizájn is nagyon tetszik...

Valakit érdekelne egy Divinity: Original Sin Enhanced Edition közös vásárlással? a két példány az 1.ben csak 12,99€.

https://store.steampowered.com/app/373420/Divinity_Original_Sin__Enhanced_Edition/

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.12.26. 10:59:54
Tinman
Fúúú komolyan... a világot kezdem ettől meggyűlölni. Olyan 6.5 órám van eddig ebben. Nem is tudom volt-e valaha ennyire pusztítóan alja, prosztó élményem. Az egész mod community is úgy néz ki, mintha egy rakat búcsús a város szeméttelepéről összehordott volna mindent egy helyre. 3 millió megoldás van mindenre, csak éppen nem működik, vagy részben, vagy a 15. oldalon el van szórva egy post, hogy használd az újabb verzát... végtelen a sor, de ez egy gyalázat az egész.

Ennek a játéknak léteznie sem lenne szabad ebben a formában! Pont ezért tépem a szám, hogy ilyenre pénzt adni? Erre szavazni?

A CD Galaxistól 990 Ft. Na pont annyit ért amennyiért anno vettük ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.26. 11:05:02

Shep
Én is így voltam vele, megcsináltam pár fejezetet, de aztán beleuntam, mert tök béna a játékmenet. Azóta sem éreztem késztetést, hogy folytassam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, az összes sztorihoz erősen jegyzetelned is kell... (és ugye többször végigjátszani)

MerlinW
Oxenfree-t mindenkinek ajánlom, nagyon feelinges indie cucc. Ilyen fluid párbeszédrendszerrel még nem találkoztam.

[merlinw.org]

DasIsFuck
Ez a Stories: Path of Destinies olyan jó játék lenne, ha nem lenne a "játék" része egy utolsó mocskos sz*r.
Nem értem ezt Spearhead Games-t, olyan minőségi hangulatot képesek kreálni, de a játékaik játék részétől kifutok a világból.
Bastion-hoz 2.5 óra játék után hozzá sem nyúltam, annyira semmilyen volt...

IMYke2.0.0.0
Most nem lépek vissza, hogy megnézzem, de addig is:

Nem tudom, hogy ezt nézted/láttad/próbáltad-e:

NexusMods - Ultimate Lag-Stutter Killer (ami egy szöveges fájlt tartalmaz, tutorialként.

Ezek kellenek hozzá:
- Fallout 3 / New Vegas ENB -- letiltható az "enbseries.ini"-ben, de kellenek a fájljai
- NexusMods - New Vegas Stutter Remover
- New Vegas Script Extender (a játék gyökerébe kell másolni az archívumban lévő könyvtár tartalmát)

//A srácnak alapvetően ugyanolyan gépe van, mint neked. (régebbi prockóval)

Tinman
Köszi... már olyan 5 órám belement és még mindig stutteringel.

Tinman
Szerintem te nem látod. Controllerrel irányítva nagyon előjön. Billentyűzettel akkor látod leginkább ha strafe-elsz. Menj közel egy sziklához és oldalazz balra 10 mp-ig. Talán így látni fogod. Engem kicsinál, más észre se veszi, szokásos :-(

FEARka
GMG12 kóddal még -12% Deus Ex: Mankind Divided Digital Deluxe Edition végén £3,56

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók