Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Igen belefutottál a totál káoszba amit pont az LVL20-ig ingyenes rész okoz. Persze vannak területek ahol sokkal jobb, mert nem csak 1 részen lehet LVL20-ig szintezni, sőt később is van lehetőség kevésbé népszerű területeken szintezni és kicsit elvonulni a tömegtől (ami mondjuk később már nem jellemző). Pont ugyanez volt régen a Rift-el is az alacsony szinteken játszahatatlan volt aztán igyenes lett az egész és eltűnek a "dugók".

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Ha lenne SOK időm, biztos, hogy MMO-znék megint. Nekem sajna a WoW nem jött át. LVL20-ig vittem, de amit addig tapasztaltam az számomra gamer "karrierem" legmélyebb pontja volt. Igen, tudom endgame után indul be a buli, de basszus, odáig is nekem kellett volna eljutni :-D Na mindegy, hagyjuk is, kinek ez, kinek az... nem fontos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Hát, pedig a Crew2-nek volt már egy pár ingyenes hétvégéje, ahol belekóstolhattál 😊
Én azok után megvettem, mert nagy térkép (sajnos csúnyán kevesebb részlettel, mint az 1-ben), és a repkedés-hajózás része is bejön (mióta vannak légpárnások azok is), de versenyezni benne csak ha nagyon muszáj 😊

Az új roncsderbi viszont valahogy nem talált rám benne - pedig jó mókának tűnik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mooo
Nem tudom ajánlani...
Minden elemében alulmúlja az elődöket.
Bár van benne néhány jó újítás, de se története, se hangulata... Olyan semmilyen.
Minden elmondanak a steames értékelések is, meg az is, hogy 2014-ben kezdtem el játszani és 2018-ra fejeztem be 😊
Nyilván nem játszhatatlan, de csak ha nagyon nincs más.

Wotn nekem tetszett, nem zavart a rókabőr,de a kevesebb néha több. A végére már nagyon unalmas volt, alig vártam hogy vége legyen.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2018.12.31. 02:51:14
Ismerős. Az a "baj", h az új platformok beszerzésével durván bővül a végigjátszandó játékok száma és az ember azt se tudja, h mibe kezdjen bele, mit játsszon végig. Ugyanebbe a problémába estem PS4 vásárláskor, majd Switch, utána meg PSVR esetében. Nem tudom tartani a lépést. 😊
Voltan
Ja, tényleg, a Resi7 is ki lett végezve idén pc-n, kiegek nélkül, megvettem a fullost PS4-re is a vr miatt, kipróbáltam, de az egyelőre pihen, mert majd magam alá csokiztam, annak ellenére, hogy ismerem a játékot pécéről 😄

Feleségem nem annyira díjazta az "Óbazmeg", "Akurvanyád", meg "Húakuraélet" megjegyzéseket játék közben.
Egy szobában van a tv és a gépsarkom is, szóval amikor a feleségem látta hogy az amúgy is röhejesen kinéző headsettel a fejemen kezdek rémüldözni, akkor abbahagytam a dolgot. 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.12.31. 00:07:19

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez van, csak most jutottam el idáig, hogy végigtoljam (nem ismerem se a képregényt, se a sorozatot, valszeg nem is fogom). Nagyon durva volt, ahogy alakult a társaság. Lehet, hogy érdekelne a többi is, de még majd kitalálom, hogy honnan szerezzem be - ugyebár. Bár most a gőzben mintha megint kaphatók lennének a TT cuccok - kívánságlistán lévő játékoknál van ár.
Voltan
Nagyon gyenge pontom, hogy nem vagyok az a végigvivős játékos. Én az elkezdős, abbahagyós, majd folytatós játékos vagyok, és ez elég nagy gyengém, mert rengeteg van, ami érdekel, és megvan, de bele se néztem még, illetve nagyon sok van félbehagyva, és a lista csak nő.

De amiket idén végigvittem:
Witcher 3 - az alap, az első kieg pörög most, megvan a második is, mindkettő a kártyás kiadás. Kéne Gwent-ezni is a haverokkal 😊
Doom
Rise of the Tomb Raider
Darkness 2
Full Throttle Remastered - ok, ez ment már csukott szemmel is, az eredetit anno végigvittem vagy tízszer 😊
Fallout 2 - kb. harmadszorra, sok év kihagyással újra, OMG, üt még mindig.
És kb. ennyi.

Amik mennek:
ELITE - újra felfedeztem, és megint nagyon élvezem
GTA5 - talán sose viszem végig, de mindig visszatérek. A sztori már annyira nem érdekel, de élvezem az open world-öt.
Hollow Knight - full dlc-kkel újrakezdve
Dead Cells - nem lehet megunni

És aztán jött a PS4, és "nyakamba szakadt" egy aranybánya. Szóval amik konkrétan installálva vannak és próbáltam, és kivégzésre várnak:

RDR2 - van benne vagy 50 órám, és 8%-nál járok... 😄
God of War - OMG, ez kész. Ez pörög, ha PS4-el játszom, fantasztikus. Még a felénél sem járhatok, de érzés szerint már vagy 15-20 óra benne van.
Horizon Zero Dawn - valahol az elején, a GoW kiütötte most, de megyek vissza, kegyetlen jó ez is.
Skyrim VR - ismerem, végigment anno, de így egész más, sokat pörög ez is.

Plusz PS4-re is sok egyéb cím, amiket még csak ki sem próbáltam, de megvannak.

Hát így kb.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
A gondolatmenettel én is egyetértek.

Néha jól tud esni egy kis homokozó játékmenet, de úgy 90%-ban a dramaturgiailag, narratívában kegyetlenül jól összerakott anyagokra vágynék --- erősen kerülve a "művészi" indie témát, amit nekem kell kihámoznom a pixelhalmazból a "vajon mire gondolhatott kispénzű költő"-eszmére felfuttatva...
S ha így nézzük: tényleg a szórakoztató cső-játékra is 'vóna igény' - r.é.s.z.e.m.r.ő.l.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
PS4

Uncharted összes
Order 1886
Until Dawn
God of War
Red Dead Redemption 2
Kill Zone 4
Spiderman

PC
S. o. t. Tomb Raider
Call of Csulu (ez technikailag egy botrányosan gyenge játék U4 engine de tíz évvel ezelőtti színvonalat mutat, ha nem 15, viszont brutálisan erős a hangulat és ha beszippant nem tudod abbahagyni)
Hitman 2
FarCry 5
Meg még asszem TR előző része újra, ill a Vampyrt vagy félig de beleuntam, meg durván benehezedett.

Próbálom a hulladékokat kerülni, inkább kevesebb, de minőségibb legyen, 1-2 kakukktojás még így is becsúszik lsd. KillZone, FC5.

Egyébiránt pont azon gondolkodtam a minap, hogy PC-re az idén alig jött valami említésre méltó, igaz másra sem nagyon, főleg végtelen órás sandbox hülyeségek. Végigfutottam a jövő évi felhozatalt is, hát elég gyérnek tűnik. RE2, DMC, Desperados, ps4-re talán vagy 2 cím és ennyi. Tudom az én hülyeségem de valahogy nekem hiányoznak a régi "cső" játékok ahol volt egy értelmesebb történet és a végére értél pár óra alatt, jó volt örültél, akár újra nekikezdtél, de manapság egy 1000000 órás homokozó játékot soha az életben nem fogsz újrakezdeni, elve egy végigjátszás is hónapokba telik (RDR2 nekem 2 hónap volt és nem maxoltam ,csak a fő storyt nyomtam meg a mellék küldetéseket) és hát lássuk be őszintén a játékidő 80%-át az teszi ki, hogy valamilyen közlekedési formát használva A-ból B-be bandukolsz. Nyilván van akinek bejön, hogy 10 perceket lovagol a pusztában.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva megvettem akciósan a Crew 2-őt, de Forza után... meg miután az első versenynek 5x kellett nekiindulnom az autónak csúfolt sínen tologatott téglával, ragequit-eltem...😊 Crew 1-ben a vezetés ezerszer élvezetesebb volt.

[merlinw.org]

MerlinW
Subnautica, AC Odyssey és Tomb Raider. Mást asszem nem.

A végtelenek meg:
Rocket League
Warframe
Monster Hunter World
Forza H4
No Man's Sky
Astroneer

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.30. 23:10:24

[merlinw.org]

grebber
Ah haladok. De előbb leszek agyi fogyatékos mintsem ezt valaha végigviszem.. Sajnálom ,hogy nincs itt olyan acsi halj meg 5000x vagy ilyesmi..nem is kéne érte bohóckodni külön mert már most haltam vagy 20 ezerszer. Ez a szoba most végérvényesen lehetetlennek tűnik 😞
Jönnek a láthatatlan kardos csirák egyből a legénységet zéróra viszik.. sajnos a gépi ai dísznek van mert kb senkit se ölnek meg.+ 4 irányból jönnek..Sírtam kb annyira szar érzés hogy ilyen kibaszott nehéz..<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Mit értesz nehéz fokozaton a Halo 2-nél? A heroicot vagy a legendaryt? Úgy rémlik, az előbbin volt meg neked. Én jó pár pályát játszottam mindkettőn, és nagy a különbség. Nem csak durabilityt és damage-t tekintve, de az ellenség leosztását és az AI-t tekintve is. Konkrétan a legelső pályán is van olyan rész, ahol heroicon csak páran bohóckodnak, legendaryn meg elfogyhatatlanul özönlenek.

Olvasgatni lehet róla példa az IGN-en vagy halós wikin. A tapasztalataimmal egybevágnak, de a számokat érzésre emlékből vagy a nem próbált dolgokat nyilván nem tudom megerősíteni.

A Halo 1 egyébként nem volt vészes legendaryn PC-n, de könnyű sem. A Halo 2 viszont brutális volt, nem is szenvedtem minden pályát legendaryn végig, elég problémát okozott az XP-re hackelés is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.12.30. 22:50:47
Shep
Ja, azt hittem, van ilyen opció a kliensben csak én nem tudok róla. Azért köszi,.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nincs rá semmiféle alkalmazás, vagy opció - a kliensben és a webes profilon, a "Games"-re klikkelve és ott a "Playtime"-re rendezve végignéztem a címeket.
Nyilván, a feltelepítettekkel könnyebb dolgom volt, de azért nyálazni is kellett.
Továbbá, nekem van egy kis súgóm is:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Resi 7, Moss, Superhot VR és Xenoblade Chronicles 2 még folyamatban van. A Beat Saberben meg inkább a free mode-ot, vagy mi a fene a neve, játszom, mint a kampányt. Ez a maximum megtett méter a kezekkel dolog nagyon nem szimpi a kampány bizonyos pályáin.

Subsurface Circular 2-3 óra. Snake Passt most jut eszembe, h félbehagytam, mert kiakasztott. Fran Bow 5 óra max. CHUCHEL 2-3 óra, OneShot szintén, ahogy a Gorogoa és Life is Strange 2 Episode 1 is.

Szal így már nem is olyan nagy az a lista. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.30. 22:18:37
Shep
Azt hol látod, hogy mivel játszottál az idén?

MarkBlade
Overwatchal vagyok így. Ahogy van kedvem meg kis időm az kitőlti. A legnagyobb problémám az ilyen csapat alapú játékokkal hogy egy idő után csak jó csapatban tudsz fejlődni. Azt meg nehéz találni. Időm igazából van. Mondjuk a WOW az olyan mint a munka.. végtelen farmolás.
Tinman
Első lépes a felismerés. :-)

Nekem is van ilyen címem, de éppen ezért húztam be egy ideje a féket és nem veszek "drága" játékokat. Úgyis csak magamat szívatnám, mert:

- nincs DLC, majd lesz, egyben kéne
- még bugos, még nincs kész, bétázza más
- keményen magas ár, hogy aztán fél év múlva 60%-ot kapjon, 1 év múlva meg 75-öt

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A délután folyamán nézegettem a STEAM-es (és csak azt) library-t, hogy ugyan-má'-melyikkel-is-toltam-idén---

Van olyan cím a fiókomon, amit a rákerülését követő 6+ év után játszottam végig... durva...

Ez erősen arra mutat, hogy abba kellene hagynom a vásárolgatásokat.

Tinman
Így már értem. Azt hittem első letolás. Ennyiszer nem tolnám le, mert elveszi a helyet az újabb címek elől, persze ez is egyéni preferencia kérdése.

A Halo 2-t toltam le anno PC-n nehéz fokozaton. Jajj. Nem volt jó élmény. Van amit élvezetes letolni nehezebb fokozaton, mert ott van tisztességes kihívás, de most az, hogy te könnyebben halsz, a mob meg nehezebben, mert több lövés kell bele az nekem kevés. Az az ideális állapot, amikor a magasabb nehézségi fog valami csoda folytán jobb A.I.-el bír, vagy újabb, még nem látott ellenfelet kapsz a nyakadba. (Sky Force Reload-en nem kicsit meglepődtem, amikor 13. pálya insane fokozatán a boss mellé még betolt egy addig SOHA nem látott ellenfelet. Jó is az ilyen!)

Tinman
Persze... az emberek különbözőek. Nekem is bejönnének ezek az endless cuccok, ha lenne még +2 belőlem közös tudattal. Így viszont igyekszem őket elkerülni.

Hearthstone-t is 4.5 éve tolom, de annak megvan az a rohadt nagy előnye, hogy tolhatom 5 percet is, meg 5 órát is és ha 5 percet toltam se ér különösebb hátrány és ez nagyon jó. Nincs az, mint az MMO cuccoknál, hogy minden nap órákat vesz el az embertől.

Tinman
Őrület ^^

Nekem ezekhez már nincs türelmem. Anno az első játékom X360-ra a Lego Batman volt. Nem nagyon volt más játékom egy ideig, mert a konzolvételezés megcsappantotta a számlám, de még úgy sem bírtam túl sokáig szegénnyel tolni. Nekem gamingben/filmen sem jön át a Lego téma.

Ellenben IRL? Imádom! Meg utálom is egyben, mert egyre kevesebb szülő engedheti meg a gyerekének, pedig szerintem az összes gyereknek alanyi jogon járna évente 1 db. olyan készlet amit ő szeretne, mert rengeteget fejleszt rajta és milliószor hasznosabb, mint a tv-n zombulni. De olyan árakon mennek már a készletek, hogy az félelmetes... 1-1 pofásabb épület súlyos tízezrek, de néha 100-150k körül is látok. A SW, meg egyéb licencelt cuccok meg használt autó árakig is elérnek. És az ember azt gondolná, hogy no panic, majd idővel lejjebb megy az ára a kiszemelt példánynak, de nem! Csak drágul, sőt te is tudod, hogy az egyre régebbi, bontatlan, vagy 100%-os perfect állapotúak aranyáron mennek. Nincs ez rendjén. Nagyon nincs.

Tinman
Az komoly... nem lesz kevés idő, ha ezen a 3 címen át akarod magad rágni. Ezeknek a jRPG cuccoknak a rákfenéje a csata. Az ember elég kitartó, de amikor 242342323x tolják el u.a. random mobot amire kb. 1 kattintás és halott, akkor úgy eléggé elmegy a kedvem az egésztől.

Anno FF III-at is azért hagytam abba kb. a 3/4-nél NDS-en, FF I-et meg PSP-n, dettó 3/4 körül. Ez utóbbit még nem engedtem el, de a 3. részt PC-n tolom majd le, ha lesz rá türelmem.

grebber
Anno csak warezba vittem végig. Ez volt az egyik ok amiért leáltam a warezzal...Mert anno így játszottam:

1 . 0 day warezba leszed amilyen gyorsan csak lehet (az időm engedte) letolni..
2. jött magyarítás letoltam újból hogy értsem is mit játszottam
3. mivel jó volt megvettem bundleba...

Nos manapság a 12 órázás meg a focimeccsek edzések + külön futások mellett 1 végigjátszásnak is kegyetlenül tudok örülni..és ezt már nem warezba akarom..(ez alol kivételt fog képezni a Sony gépe és játékai..de ez még tervben van. Ha ps5-ön mennek majd a ps4 digit game-ek akkor lehet nem lesz ott se warez.) De most a box minden időm elviszi... Rohadék Halo 1 Legendary végigjátszással szerintem elleszek vagy 2 hónapot.. végre átértem a 2 pályára és most kezdődnek csak az igazi gyötrelmek..Aki teheti tolja le így szerintem életem egyik legnehezebb fps játéka...Anno a Hard Reset-et tartottam annak de így visszatekintve az hurkatöltelék ehhez képest.. minden mm-t lövés tervezni kell..

MarkBlade
Igen.. 😉 de ha egyszer ezek a jók.. illetve amik bejönnek..
Dzsini
A Ninjago volt a legrövidebb (17 óra), a leghosszabbak a Marvel 2 (62 óra), City Undercover (55), DC Super Villains (44), a többi 20-30 óra környékén (a legjobb meg a Jurassic World, ha csak egyet kellene, akkor azt ajánlanám). Hétköznap munka után fáradtan tök jó zen kikapcsolódás nekem... hétvégén jutott a többire idő, amikor tudtam koncentrálni meg figyelni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Még nem játszottam, de megvettem az előzményeket is 😊

Tinman
A végtelen játékok másik rajongója :-D

Tinman
Dragon Quest? Sikerült jó árat kifognod? Toltad már? Hogy tetszik?

Tinman
TWD S1? Hogy-hogy csak most? Többi részt tervezed, vagy az S1 alapján inkább felejtős?

Tinman
Ezeket mind végig? ^^

Kiba. sokat játszol akkor! Hogy a fenébe sikerül rá ennyit időt összehozni?

Tinman
King Bounty Wotn-t szedtem ki, mint számomra meglepő cím. Mikor kijött letoltam, de vegyesek voltak az érzéseim. Persze, persze KB cím, van egy varázsa, meg érdekes csaták, de nagyon rókabőr szegény.

Heroes 6 mennyire tetszett neked? Bevallom az 5.-ig mind toltam (az 5-öt végig is), de a 6. részre még eddig rá sem néztem.

Tinman
Ezen itt eldobtam a hajam!

Legok! AZTAQRVA! Hogy bírod ennyire a repetitív cuccokat? Mert úgy 1x végigtolni ezeket teljesen okésak, de maxolni? Why? How? :-D

De meg cirka 13 db. Lego címet egy évben? What the heck? Ennyire betaláltak?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.30. 19:15:50

Tinman
Dark Messiah? Még nem toltad le? Vagy újrázás?

Nekem eléggé kellemes emlék, de 12 éve pergett le :-(

MarkBlade
Nekem nincs ilyen hosszú listám.
WOW kiegek kijátszva és letéve ismét..
Destiny és Forsaken is.
Overwatch folyamatosan fejlődni próbálok benne.
Total War Warhammer 1-2
Elite
Subnautica
Kerbal
És pár dologba belenéztem..
IMYke2.0.0.0
Szigorúan a végigjátszás számít, és nem a játszás?
Csak az idén megkezdett és befejezett címek számítanak, vagy azok is, amiket tavaly, vagy évekkel korábban kezdtünk meg, és idén fejeztünk be?

Ha a "játszás" számít: ebben, azaz a 2018-as évben 105 játékkal játszottam.

Amikkel idén, és folyamatosak ill. "végig" játszhatatlanok (végtelen, körök), vagy csak szórakozok / multi:
~~~~~~~~~~~~
* GRID 2
* Grand Theft Auto V = teniszezek benne
* Killing Floor (1)
* Nation Red
* Sins of a Solar Empire: Rebellion

Végigjátszottam - korábban megkezdve, idén befejezve (öcsimax):
~~~~~~~~~~~~
* Agents of Mayhem
* Alien Breed (1) Impact
* Bang Bang Racing
* Batman: Arkham City GOTY Edition
* Bejeweled 3
* Bioshock Infinite + 3DLC
* Bombshell
* Borderlands 2
* Bound By Flame
* Duke Nukem Forever
* Gauntlet Slayer Edition
* God Mode
* Kingdoms of Amalur Reckoning
* Mafia 2 + DLCs
* Prey (2017) --- DLC utólag jött
* Renegade Ops
* Ryse: Son of Rome
* Saints Row (3) The Third
* Saints Row 4
* Saints Row Gat out of Hell
* Thunder Wolves
* Torchlight (1)
* Torchlight 2
* Wolfenstein The New Order
* Zack Zero
* Zombie Army Trilogy

Végigjátszottam - idén megkezdve, idén befejezve (tényleges végigjátszás és/vagy öcsimax):
~~~~~~~~~~~~
* Brothers - A Tale of Two Sons
* Call of Juarez Gunslinger
* Call of Juarez The Cartel
* Homefront (1)
* Shadow Warrior (1) 2013
* Shadow Warrior 2
* Sniper Ghost Warrior (1)
* Sniper Ghost Warrior 2
* Torch Cave (1)
* Wolfenstein The Old Blood

Végigjátszottam - idén megkezdve, idén befejezve, legalább egyszer (nem öcsimax még) és "újrázások":
~~~~~~~~~~~~
* Binary Domain Collection
* Bulletstorm: Full Clip Edition
* Empires
* Resident Evil 5
* Shadow of the Tomb Raider
* Stories: The Path of Destinies

Idén megkezdve - még nem végigjátszva:
~~~~~~~~~~~~
ELEX
FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
Goat Simulator
L.A. Noire
Life is Strange: Before the Storm
Metro 2033
Motorsport Manager
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas
Outcast 1.1
PROTOTYPE 2
Satellite Reign
Sniper Elite 3
Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
The Bard's Tale
The Fall of the Dungeon Guardians - Enhanced Edition
The Warlock of Firetop Mountain
Yakuza 0

és milliónyi beletekintés

MoRT2195
Ma vittem végig a PS4-es Spider-Man játékot, ki is van platinázva (nem mintha nehéz volna), egyszerűen imádtam minden pillanatát. Marvel rajongóként elképesztően jó volt vele játszani és alig várom a folytatást (mert tuti lesz). Egyetlen negatívum, hogy nem nagyon volt komoly boss harc. A végén tűnt fel mindenki, de gyorsan el is lett gyepálva mindenki, szóval ez kicsit csalódás. De ettől eltekintve a legjobb Marvel játék és remélem, hogy felépítenek egy - a filmhez hasonló - játék univerzumot is. 😊
Most vettem meg a DLC-ket is, az még hátra van, illetve a new game+ is kötelező. 😄
Nekem ez volt az idei menü:

F.E.A.R.
F.E.A.R.: Extraction point
F.E.A.R.: Perseus mandate
F.E.A.R. 2: Project Origin, Reborn
F.E.A.R. 3
Assassin’s Creed: Unity
The Ball
Syberia 2
Destiny 2 (Forsaken már nem és nem is fog)
Project cars
Project cars 2 (időnként)
God of war HD
God of war 2 HD
Syberia 3 (fordítás miatt kb. 5x)
Forza 7
Mass effect
The walking dead (season1)
Assetto Corsa
És amik még a befejezésre várnak:
Doom (az eredeti; 4. fejezet vége felé kapálózok)
Mass effect 2 (irány az Omega-relén túl)
God of war 3 (Zeus-szal még van egy kis megbeszélnivalónk)
wesker24
Jah igy van a Resident Evil Series immár 3 kategóriában van:

A régi Classic Survival Horror : (The Original Resident Evil Trilogy) Resi 1-2-3 és a Resi Code Veronica X (Ps2)
A Third Person Modern Kaland Res Evil Részek: ( Resi 0 HD- Resi 1 HD- Resi 4,5,6 and the Two Spinoff Resi Rev 1-2)
És a Kakkuktojás a Resi 7 (Ami nem is igazán Resident Evil inkább csak egy Resi Spinoff)
Fpocok
Vagy ahogy én nevezem a két csoportot. A jó, és a fos RE részek 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
A Resident Evil-t szériát 2 részre (most már 3-ra) kell osztani: az eredeti, kaland részekre; az akciódús 3rd person részekre (és a first person kakukkmadárra).

Nekem is a 4. a kedvencem (eddig), az első részek közül viszont a 2.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jaj! Sokat. Szerintem ki is fogok felejteni dolgokat.

PC:
Quantum Break
A Hat in Time
Subsurface Circular
Injustice 2
Snake Pass
Fran Bow
A három új Shadowrun játék (Returns, Dragonfall, Hong Kong)
Cuphead
CHUCHEL
Ni No Kuni 2
Half Life
Half Life 2 + Episode 1 és 2
Night in the Woods
Celeste
OneShot
Vanquish
Life is Strange Before the Storm
Life is Strange 2 Episode 1
Gorogoa
Assassin's Creed Origins
A Way Out
+ Overwatch még fut rendszeresen

PS4:

Shadow of the Colossus
God of War
Detroit Become Human
Red Dead 2
Spider-Man
Astro Bot Rescue Mission
Beat Saber
Resident Evil 7
Moss
Superhot VR
+ Assassin's Creed Odyssey még folyamatban van

Switch:

Bayonetta 1 és 2
Super Mario Odyssey
Xenoblade Chronicles 2
Lovers in a Dangerous Spacetime
Octopath Traveler
Snipperclips
+ Captain Toad Treasue Tracker folyamatban van
és Super Smash Bros Ultimate fut rendszeresen

Tán nem hagytam ki semmit. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.30. 15:06:57
mooo
Two Worlds
Call of Duty - Advanced Warfare
Borderlands 2
Call of Duty - Modern Warfare 3
Call of Juarez - The Cartel
Darsiders Warmastered Edition
Darksiders 2
Divinity: Original Sin EE
GTA 5
Jurassic Park: The Game
King's Bounty: Warriors of The North
Heroes 6
Soma
X-Com Enemy Within
The Division
Civilization 6 (sok óra és még ki tudja hol a vége)
Football Manager 2018 (szintén)
Utoljára szerkesztette: mooo, 2018.12.30. 14:13:03
Dzsini
- Kéccázzal a szántásba 4 (sosem lesz vége)
- The Crew 2 (sosem lesz vége)
- Elite Dangerous (sosem lesz vége)
- Dead Cells (sosem lesz vége)
- Spelunky (sosem lesz vége)
- Hollow Knight (speedrunok és a legutóbbi kiegészítés még nem)
- Lego Batman 3
- Lego City Undercover
- Lego DC Super Villains
- Lego Harry Potter 1-4(bugos)
- Lego Harry Potter 5-7
- Lego Jurassic World
- Lego Lord of the Rings
- Lego Marvel Super Heroes
- Lego Marvel Super Heroes 2
- Lego Marvel's Avengers
- Lego Ninjago Movie Video Game
- Lego The Incredibles
- Lego Star Wars The Force Awakens
(és a többi folyamatban szép lassan, még 9 van hátra - Batman 1,2, Indiana Jones 1,2, Movie, Pirates of the Caribbean, Star Wars Complete Saga, Star Wars III, Hobbit - és a Worlds, ami "sosem lesz vége"😉

Amik még szerepeltek valamennyit
- Mark of the Ninja Remastered
- No Man's Sky (az idei frissítésekkel nagyon szuper lett)

... asszem ennyi

grebber
Idén ezek peregtek le

Cult: Fear Inside (rettentő gyenge és rövid fps)

Action Alien ( 6 órás atomhent fps )

The Tower (Episode 1 nagyon rövid fps)

ABZU (acsimaxolva pc-n)

Crazy Buggy Racing (rémesen gagyi fostenger ,de szerencsére rövid)

Escape The Past (~ 40 perces point and klikk)

Woodlands (fake game töröltem a picsába a fiokomról)

Bambino Rally 3 (Bödület gyenge autós játék)

Ocean City Racing Redux (Akár jó autós game is lehetett volna de nem lett az)

Among the Innocent: A Stricken Tale (acsimaxolva)

Far Space (acsimaxolva)

Lumber Island - That Special Place

AIDEN

Dark Messiah of Might & Magic

Bonbon

Dead Space (soakdszorra)

DarkLast - fake game

Decay The Mare

The Land of Pain

Wolfenstein Old Blood

Warhammer 40k Space Marine

The Fidelio Incident

Evil possession

Viktaram

Line of Sight Vietnam

Watch this

The Entity

Lethe Episode One

Hegis' Grasp

Zombi Shooter

Before Nightfall kb 1 órás tűzifagyűjtőgető szimulátor

Mahjong Solitaire

Venal Soul (Chapter One) ~ 1 órás horror fps

George's Memories EP.1 ~ 10 perces walking sim

Bernie’s Nightmare 35 perces foshulladék

No70 Eye of Basir (2x is)

Battlefield Bad Company 2 (sokadszorra)

Shadow Ops Red Mercury

ÜberSoldier 2

Metro 2033 Redux (2x is)

Last War 2044

35mm

Robin's Island Adventure

Layers of Fear

Gears of War 4 (Xbox One X-en)

Gears of War Ultimate Edition (easy-n , insane-en főellenségig, coopban insane-en)

Gears of War 2 (coop hardcore)

Abzu (xbox one x acsi maxolva)

Hellblade (xbox one)

Rush: A DisneyPixar Adventure

Halo CE Anniversary (normálon és most pereg a epikusan nehéz legnehezebb szint ahol vért izzadva szopok...)

Tinman
Idén miket toltatok VÉGIG?

Rámentem a minőségre a mennyiség helyett, és emiatt 2018-at egy baromi jó évnek éltem meg gaming szempontból!

- The Evil Within 1 + 3 db. DLC - A k. anyját... hugh... hát nem gondoltam volna... simán bejött legalább annyira, sőt néhány elemében még jobban is, mint az Outlast 1, így jár rá a határozott 9/10.

- Sleeping Dogs + all DLC - 8/10, ráadásul úgy, hogy szigorú vagyok vele szemben. Nyilván egy GTA V után közvetlenül tolva nem tud talán nagyon betalálni, de kis időt ráhagyva már okozhat kellemes órákat.

- Divinity Original Sin EE - 8.5/10, remek harcrendszer, érdekes történet és helyszínek, változatos ellenfelek, kiválóan balanszolt, nem bugos. A hibáíról már (s)írtam itt eleget.

- Wolf Among Us - Játékként: Értékelhetetlen. Interaktív képregényként, tekintettel az egyediségére, hangulatára: 9/10.

- Game of Thrones S1 - Játékként: Nagy büdös nulla. Interaktív képregényként: 5/10 és ezzel a létező legfosabb interaktív movie ever!

- Remember Me - 7.5/10 és csak annyit, hogy talán még nem is játszottam olyan játékkal ahol ennyire igényesen odafigyeltek volna a környezetre. 5 éves cím, de maxon ez még ma is elég impozáns. Persze ennek is megvan az árnyoldala... cserébe a gameplay, az enyhén szólva sem volt túl acélos.

- Gears of War: Judgement - Soha nem gondoltam volna, hogy a tényleg frankó GeoW 2 után én még komolyan veszek egy GeoW játékot, de ez kiharcolta az elismerésem. Nálam ez akkor is 7.5/10, ha a sajtó másképp gondolja... bár azt is megértem, hogy aki a témával kel és fekszik, annak ez most némileg kevés, főleg a kevéske multi pálya és a teljesen átvariált single kampány miatt.

- Gears of War 4 - Egy igazán korrektül összerakott játékként fog nálam megmaradni, főleg, hogy jót tett neki a Jimmy-fia-Krisztián húzás, meg a Vanquish no meg a horror feelin'. 7/10. (Korábban 8/10-et adtam rá, de annyit nem ér.)

- God of War - vastagon 9.5/10, mert erősen addiktív, mert a mellékzöngéi is baromi jók, mert érdekes minden perce, mert a harc változatos, a sztorit végig ismerni akarod, a helyszínek látványosak, érdekesek, a mitológiai háttér gyakorlatilag kifogástalan és ha lepergett a credits, örömmel mész még vissza felderíteni a kimaradt részeket. A GoW (2018) egy új etalon lett.

- The Walking Dead - New Frontier - Játékként egy rakás szar, továbbra sem lehet értékelni semmilyen szinten. Se kihívás, se egyedi megoldások, se ügyességet igénylő részek. Az egyetlen meglepetést az okozza, amikor belebambulsz a percekig tartó dumába/átvezetőbe, majd 0.5 mp-re kidob eléd egy balra nyilat, hogy akkor most avatkozz közbe, mert ha nem akkor instant death. Ez nem gaming. Köze nincs hozzá. Semmi. Zéró. Nulla. Rajzfilmként szerintem továbbra is egész jó és örülök neki, hogy némi frissítés is történt új arcokkal, mert működnek, a régiek meg eléggé kifáradtak már. Összességében kellemes filmecske volt, ha YT-on végignéztem volna a vágatlan verziót, akkor olyan 7.5-öt feltétlenül dobnék rá és term. várom a folytatást.

- Blackguards - 8/10 feltétlenül jár neki, mert az utóbbi évek nagy AAA+++ RPG címeinek is példát állíthatna harcrendszer, kereskedelem, tárgyhasználat terén.

- Blackguards 2 - Egy kellemes TBS kaland, elképesztően jó főhőssel és érdekes sztorival, de annyi fronton történt visszalépés a síró casual réteg nyomására, hogy éppen az a varázsa csorbult, amivel az elődje abs. kitűnt a tömegből. Ellenben nem szórakoztam továbbra sem rosszul, sőt a jól kitalált TBS harci puzzle-öknek hála, kifejezetten vártam az újabb és újabb ütközeteket. Mindent összevetve 7/10-nél nem lehet rosszabb, mert véletlenül se volt szenvedés vele játszani.

- Of Orcs and Men - Összességében nem lett ez annyira cefet szar, mint a Cursed Crusade és a The First Templar, de nem jár messze tőlük. Simán 5/10-et mázolnék az arcára, de van benne stílus és elég egyediség ahhoz, hogy fél pont extrát megérdemeljen, tehát 5.5/10 a vége. Alapvetően az egész, a röhejes harcrendszeren megy el... tettek volna bele egy Die By The Sword szintű kaszabmókát és máris 7/10 alatt nem is gondolkodnék... de nem tettek.

- Resident Evil 0 Remaster - 6.5/10-nél nem adnék rá többet és nem ez lett a kedvenc Resi részem. (Azt hiszem nekem az a 4.)

- Sky Force: Reloaded - ezt kismilliószor toltam végig (összes hajóval, 3 nehézségi fokozaton), majdnem kimaxoltam, meg még mindig van benne tennivaló így laza 50 óra után is. Mestermű. 9/10 alatt semmiképpen nem adnék rá.

+ továbbra is rengeteg Hearthstone, nyilván az összes PVE kontent is mindig hamar letolva.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.30. 10:21:32

Tinman
Bezsákoltam közben a 12. pályát is Insane fokozaton. Brutál. Insane-en vagy. Eleve hard as fck. Aztán no hit kell. Úgy értem 1 lövedék és halott vagy. És tök jó, hogy átmész a pályán sérülés nélkül, de akkor jön egy olyan boss, hogy telefossa a képernyőt lövedékekkel, lehetőleg 3 fajtával és a mozgástered lemegy ilyen pixelméretűre.

És van egy különös érdekesség, amit nem értek:

A játékosok mindössze 2%-ának van meg a "Trigger Happy" achi, ami annyit takar, hogy az összes pályát told le a Limp Berserker hajóval, ami EGYETLEN betaláló lövéstől azonnal felrobban. (Ez nekem is már megvan.)

De itt jön az érdekesség. Ahhoz, hogy az Insane fokozatod fullos legyen és megkaphasd az egyes pályákért a teljesítés achit, ahhoz NO HIT kell! Tehát a kirívóan nehéz 11. pályát a játékosok 4.4%-a abszolválta Insane fokozaton (már én is).

4.4 vs 2.0%, holott pont fordítva lenne logikus, hiszen alapvetően a no hites hajóval "könnyebb" megcsinálni egy pályát, mint mondjuk a 11. pályát no INSANE fokozaton no hittel, mert az ottani boss 2. fázisában egyetlen másodpercre se hagy pihenni, egy bazi nagy lézerágyúval folyamatosan KÖVET és soroz, és átszeli a képernyőt a nyaláb, hozzáérsz véged, pajzs nem véd ellene. Strange.

3Error
Nem teszem, nem akarok a világnak még egy ilyet, mint én. <#idiota> (Tin, félre ne érts - becsülöm, hogy ilyen "tökös" vagy <#wink>)
Öregszünk? Hát nem kicsit érzem magam sem... Olyan tech/IT/etc., dolgokról "maradok le", amiket régen fejből tudtam. Bár akkor kevesebb volt az infó.
Nem baj, a bakancslistám amúgy sem hosszú... Oh wait, nincs is bakancsom. <#zavart1>
azért egy ázsiait /lehetőleg csajt/ még valahogy "megjelölök" 😄
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.12.29. 19:12:58

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]