Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt vannak a fontosabb modok: https://www.youtube.com/watch?v=35FS4rvRvN4
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2018.12.25. 21:54:44
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
A videó linket köszi, a megtekintése után ébredtem rá leginkább, hogy nem akarom én ezt inkább. Ez egy borzalom. A Bethesda-t ezért fel kéne lógatni az első lámpavasra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem kizárt, hogy az én szememmel és agyammal van ebből a szempontból "gáz", de: 0 db stuttering
//Vagy inkább így fogalmazok: semmiféle szaggatást nem látok, szemmel. Az egérrel forgatás is (mouse sensitivity: 7 rovás), a karakter mozgása közbeni látvány is tükör simának látszik.
//Szerk.:
Ami engem jobban zavar:
- a karakter göröngyös terepen való mozgásából vertikális mozgás intenzitása
- a nagyon távoli tájelemek "LOD/poppingolása" (szép magyar szó) -- azaz a legnagyobb megrajzolt látótávolság ellenére is a karakter mozgására reagálva a LOD és a tárgyak betöltődése.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.25. 19:35:03
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Napokat kínlódtam mire az F3 GOTY-t is belőttem, de akkor még fiatal voltam és h0bó. Most viszont már egyre nehezebben vállalok aMált.
Ott tartok, hogy teljesen le kellett szednem a játékot, mert már olyan hibát is művelt, amit előtte sosem. Áldassék a gyümi... hamar lejön ezzel a nettel.
Na mindegy, indítok egy 18-as karaktert és megnézem, nálam (nekem) hogy muzsikál stuttering-ügyileg a kicsike ("új" VGA-val, hiszen annak idején HD4870-essel, utána HD7790-essel próbáltam).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1 - úgy tett, mintha először lett volna telepítve (több éve fenn van az OS)
2 - az automatikus felismerés után ezt lökte:
3 - le-"ok"-zés után az "OPTIONS"-re klikkelve: kifagyott az indítója 😊))))
Stuttering van, nem kicsi. Gondoltam a 423423 db. fix után, ami közül egyik sem segített semmit sem, kipróbálom azt a verziót, hogy totál leveszem a grafot, majd egyesével visszatolom, megnézem mi okozhatja.
A grafot levéve, vagy közepesre téve: 1 FPS-el megy nálam a játék. Eggyel.
Mindent maxra tolva meg stuttering van 60 frém mellett. Gondolom gyenge neki a 8700k, 16 GB ram, meg a 1080TI, szóval kukázom az egész konfigot, mert már elavult és veszek egy Switch-et.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az előbb írtam, ha viszont vendégprofil akkor igen.
Ha pedig letörölte, és ujra szeretné telepiteni az üsszes dlc-vel, akkor a könyvtárba és 2 gombnyomás. és telepíti kompleten
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.25. 14:14:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1 - megvette az alapjátékot
2 - feltelepítette
3 - és csak utána, később (!) vett hozzá DLC-t... amit, ezek szerint, manuálisan kell letöltenie a már telepített játékhoz...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha a profil hozzá van kötve egy ps-hez, Primary, akkor amit megveszel letölti.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"hogy a már telepített játékhoz"...
El sem hiszem, hogy megértük... megyek is nyitni a pénztárcát <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.25. 10:52:06
Aztán nemrég bedaráltam elég gyorsan az első évadot és két észrevételem volna...nagyon jól voltak a kikacsintós dolgok,amiket Adult Sheldon már említett néha...és a végén még az is betalált,hogy inkább érzelemdúsabb családi "dramady" és nem akart és tudott copy/paste lenni,csak ifjabb szereplőkkel..
Utoljára szerkesztette: xido, 2018.12.24. 22:39:34
Most elhullott a Z mint Zombi is bár ezt csodálom hogy megélte az 5 évadot..<#nyes>#nyes> De még mindig van a palettámon raklap sorozat amit el se kezdtem...+ több ezer film a gépen...soha nem lesz ennek vége 😞
Next PC upgrade: 2022
Mellesleg meg minden kedves totyiklakónak boldog karit! 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az összes The Big Bang Theory részt láttam. SOHA nem csináltak belőle gondot, hogy 1-1 létező játék ilyen-olyan módon szerepeljen benne. Ez az adott címnek és kiadónak is jó, hiszen nézett sorozatokról van szó.
Erre most azt mondod a semmiből alkottak egy ilyet? Akkor totálisan le vagyok nyűgözve! Ráadásul a script nem is követelte volna meg feltétlenül, hogy ennyiszer szerepeljen a gép és a játék a filmben és mégis rengeteg részletet meg lehet róla tudni. Az is érdekes, hogy még olyan apró részletekre is figyeltek, mind a kard és íj, mint fegyverek, a felvehető itemek, a ládák, sőt még bootscreen is van. Ez a játék szerintem valahol létezik.
(a "cég" logoja teljesen más, a sorozatbeli egyértelműen nintendo-ripoff minden ízében)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.24. 17:16:49
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Abszolút volt hitbox, pályák, szörnyek, manual, cartridge, minden.
Ráadásul létező márka a Tanoshi, a témától nem is állnak messze: Link
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.24. 15:43:15
The Quest for Adeera játék doboza:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék elején megadhatsz egy tetszőleges nevet, de ettől függetlenül a játék végéig Player One-ként fog rád hivatkozni:
Az első pálya:
Az első pályán látható barlangba belépve:
Jóval később... 8 kulcs, 10 élet, 80 nyílvessző. Ja igen... karddal és íjjal is lehet küzdeni!
Nyilván a kulcsok a jobb alsó sarokban is látható ládákat tudják nyitni:
Mélyebben a barlangban:
Vége előtti kisebb boss:
Final boss. A helyszín durván idézi a Super Mario World-ök végeit:
Ending screen. Az "I thank you" felirat alatt a játék elején megadott név szerepel amúgy:

1. Kérdés: Mikor létezett ez a konzol? Mit lehet róla tudni? Ki volt a gyártója? Képek a gépről a spoiler mögött a gépről:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Doboza, rajta "Tanoshi" felirat:
User manualja:
Boot screenje bekapcsoláskor, a "Tanoshi Gaming System" felirattal:
Controllerje:
A gép jobb oldalán látni, hogy RCA csatis, benne egy cartridge "The Quest for Adeera" a játék címe:

Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.12.24. 14:13:01
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.12.23. 21:20:11
- Fallout 4 GOTY - 11.39€
(Alapjáték + Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop, Nuka-World, tehát az összes értelmes sztori DLC, full élmény)
- Dishonored 2 (KETTŐ!) - 5€
- Injustice 2 Ultimate Edition - 5.49€
Ennyiért ez beugrott a télapó zsákjába, 2134 Ft-ot vontak, historical low 12,49€ volt eddig.
Grimoire : Heralds of the Winged Exemplar (V2) - 8,39€
Why so serious?