Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt sikerült 40%-nak megtalálnia.
Van egy olyan is, hogy egy kedd folyamán folyamatosan fusson a játék (éjféltől éjfélig).
Van egy olyan, aminek az a neve, hogy "Unachievable", és sokaknak megvan. Annak a megszerzéséhez konkrétan visszafejtették a játék forráskódját, hogy megtalálják mi triggereli (a fejlesztő rendszeresen változtatta, hogy milyen módon lehet megszerezni, és ezzel végtelen zavart okozott a fórumokon, ahol ő is aktívan jelen van 😊 ).
A "ne indítsd el 5 éven át" achievement neve "Go outside", és az, hogy közel 7%-nak megvan, jelzésértékű (nem nehéz előreállítani a gép óráját)
Which is more memorable: changing your time-zone for a meaningless achievement that you'll probably forget all about, OR going back to play a game you enjoyed after 5 years of not playing it, experiencing all the nostalgia as you're wandering the corridors and opening doors?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.18. 12:47:19
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Már meguntam hogy sok időt veszítek mert nem tudok angolul és mindent 2x kell végigvinnem. Így amik jönnek sok game ,de látom lesz magyarítás el sem kezdem. Vagy ha bele is játszok nem viszem végig cska ha elkészül a magyarításuk.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem én vagyok az aki a 4 órás Cod singleben is is 9 óránál jár és még nincs a végén!
Sokat majd akkor fogok ha meglesz az új gép és újra végig tolom azokat amiket már vagy 3x min csak nem ment max grafikán. És akkor végre letakarodhatnak a gépemről<#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.18. 12:33:57
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként meg megértem ha te már szenvedésnek éred meg ezeket a dolgokat. Szerintem te sokunk játékidejéhez képest is többet játszol. Így lehet szépen kiégni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.18. 12:29:52
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mondjuk azért,hogy végigjátszod x, vagy y nehézségen abban látok rációt, vagy hogy így-úgy teljesítesz feladatokat.
Szerencsére van pár olyan játék is ahol nem kell atomfizikusnak lenni hogy ki tud maxolni.
Ezeknek szórakoztatni kellene ,de inkább csak meggyűlöltetik a játékot!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na ezt akartam mutatni amire kíváncsi vagyok és csak PC-re jön majd.
De lehet már halott a cucc....Thanatophobia
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.18. 11:35:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
293x nézhetem végig a Transformers filmeket 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kinek jutna eszébe egy játékban 2x3x nekimenni a single-nek csak hogy leöljön késsel 200 embert?
Hát a díj, az acsi. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én 1 helyen csaltam régen a Ninja Gaiden 2-ben de csak mert érdekelt milyen a játék vége, semmi teljesítmény, meg acsi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.18. 11:08:41
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a baj az ilyen cselekedetek nagyon nagymértékű alulértékelési zavarra utalnak....Az ilyen embernek tuti nulla önbizalma van és így akar elismerést kicsikarni magának.
Más játékoknál nincs ilyen achi? Nagy kár :-D
Miért nem emlékeztek hányszor felvetettem hogy pc-n pikk-pakk 0day vannak trainerek, meg ez az acsis lószar most.
Annyira nem tart semeddig ha valakinek annyi bőr van a képén.
Bennetek megbízom, ismerlek titeket, ha mondjátok elhiszem, de amúgy az ember lelkiismeretén múlnak a teljesítmények.
Mondjuk konzolon is látom sokszor hogy jó időt futok egy játékban és a tabellán látom hogy a legjobb csávó percek alatt végigvitt egy pályát amit lehetetlen annyi idő alatt még lefutni is.
Pl: Universe Sandboxnál többen futtatták a játékot 1 évig, mint 1 hónapig, és elág sok mindenkinek megvan a Stanley Parable "ne indítsd el a játékot 5 évig" acsija, ami nem rossz egy 2013-as játékot tekintve. (és alig 40% találta meg az optionsban bekapcsolható Achievement kapcsolót)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.18. 10:50:16
Úgyvan nem lesz nextgeny látvány de olcsó megoldás. 😊
About
SteamLeft takes all the games in your steam library and compares your playtime for each game with the amount of time it takes to beat that game. Then it adds up all the differences to give you the total time in would take to beat all the remaining games in your library. These numbers are just rough estimations, but it is a fun figure to think about.
SteamLeft was made in a weekend (give or take) by two guys who have too many Steam games. Data on game time is taken from HowLongToBeat.com. Random facts about what you could be doing in your free time instead of beating your Steam library were taken from all over the internet. Be sure to see them all!
SteamLeft is being continuously updated with more facts, better features, newly-released games, and continued dismay at the time required to beat out Steam libraries. If you’d like to help ease our pains of webhosting or just buy us a cup of coffee, please consider donating.
Ez így elég korrekt: value with sales $3962
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.18. 10:22:01
Amúgy elszámoltam magam, mert a tavalyi nyári vásár előtt kb. 1 hónappal fertőződtem meg és nem ősszel 😊
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.18. 10:11:33
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.18. 10:09:24