Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegyük hozzá, hogy ez felhívás keringőre, amúgy sok játéknál vannak 1% alatti teljesítésű achievementek, tehát nem 7% csaló. (Nem is ezt modntad, nem azért.)
Dzsini
A Stanley Parable helyből egy érdekes dolog (inkább filozófiai eszmefuttatás, mint játék), az acsi rendszert is belevették a világba. Ahogy említettem van egy olyan is, amihez be kell lépni az optionsba, és ott van egy "Achievement" nevű kapcsoló, amit ha off-ről on-ra kapcsolsz, megkapod.
Ezt sikerült 40%-nak megtalálnia.
Van egy olyan is, hogy egy kedd folyamán folyamatosan fusson a játék (éjféltől éjfélig).
Van egy olyan, aminek az a neve, hogy "Unachievable", és sokaknak megvan. Annak a megszerzéséhez konkrétan visszafejtették a játék forráskódját, hogy megtalálják mi triggereli (a fejlesztő rendszeresen változtatta, hogy milyen módon lehet megszerezni, és ezzel végtelen zavart okozott a fórumokon, ahol ő is aktívan jelen van 😊 ).
A "ne indítsd el 5 éven át" achievement neve "Go outside", és az, hogy közel 7%-nak megvan, jelzésértékű (nem nehéz előreállítani a gép óráját)
Which is more memorable: changing your time-zone for a meaningless achievement that you'll probably forget all about, OR going back to play a game you enjoyed after 5 years of not playing it, experiencing all the nostalgia as you're wandering the corridors and opening doors?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.18. 12:47:19

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Csekkold a steam profilom az elmondja hogy más kb egy nap játszik annyit. (Warezba most nem játszok semmit)
Már meguntam hogy sok időt veszítek mert nem tudok angolul és mindent 2x kell végigvinnem. Így amik jönnek sok game ,de látom lesz magyarítás el sem kezdem. Vagy ha bele is játszok nem viszem végig cska ha elkészül a magyarításuk.

Next PC upgrade: 2022

Mennyit játszol egy héten...őszintén?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Nekem pl. a Waking Mars volt az első játék amin minden achi meglett és tényleg semmi olyan nem volt, amit egy sima végigjátszással ne lehetett volna megszerezni. Szó szerint élveztem azt a játékot.
grebber
Én játszok sokat? Bár tehetném de mivel egész nap csak a fórumokat nézem és kommentelgetek nem sokat játszom.
Nem én vagyok az aki a 4 órás Cod singleben is is 9 óránál jár és még nincs a végén!

Sokat majd akkor fogok ha meglesz az új gép és újra végig tolom azokat amiket már vagy 3x min csak nem ment max grafikán. És akkor végre letakarodhatnak a gépemről<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Nekem ezt írja a bullshitométer - SteamLeft:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.18. 12:33:57

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Achi szó = teljesítmény. Ha már az is teljesítmény, hogy végigviszel egy játékot, akkor szégyellje magát a gamer társadalom....Főleg a mai játékoknál, ahol szinte kézen fogva végig nem vezetnek a fejlesztők magán játékon.

Egyébként meg megértem ha te már szenvedésnek éred meg ezeket a dolgokat. Szerintem te sokunk játékidejéhez képest is többet játszol. Így lehet szépen kiégni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.18. 12:29:52

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Szerintem azok az acsik pont amiatt vannak amiért a statisztikák azt mutatják hogy a megvett játékok rettentő sok százalékok végig sem viszik steam-en. Acsibu*iknak ez ösztönző lehet mert ezek az acsik a jó acsik amiért csak játszani kell nem pedig szenvedni.

Önmagában a gondolattal nincs bajom, de azzal inkább, hogy ezért nem teszel igazából semmit sem. Ez a jé kaptam egy achi-t mert lexartam a játékot típusú achi....Ennek így konkrétan semmi értelme.

Nyilván, csak azt mondom, hogy ez Botond kérdésére nem válasz, kamuelindításokkal. Nekem mondjuk ez is olyan, mint az achievementcsalás, de hát az összepókerezhető kártyavagyonra nyilván rá van szorulva a magyar. Nálam mondjuk alapelv, hogy nem indítok el ezért játékot. Van is 89% játszatlanom 😄 (Persze sokat végigjátszottam más formában (konzol, DRM-free, dobozos.)
Teljes mértékben igazad van. Én pl. egyértelmű dolgokért nem is adnék plecsniket. X chapter completed, y chapter completed....Ezeknek mi a fene értelme van?

Mondjuk azért,hogy végigjátszod x, vagy y nehézségen abban látok rációt, vagy hogy így-úgy teljesítesz feladatokat.

Műfajtól is függ, egy Doomban vagy Marióban nem mutatna jól az only silent kill achievement, de az összes titok megtalálásának vagy a csillagok megszerzésének már lenne értelme.
grebber
Az acsik 99%-a csak időhúzás és idegelés a játékosok felé.
Szerencsére van pár olyan játék is ahol nem kell atomfizikusnak lenni hogy ki tud maxolni.
Ezeknek szórakoztatni kellene ,de inkább csak meggyűlöltetik a játékot!

Shep
Hát szerintem te eltévedtél 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
Hmmm, hogy lehet ilyen fa**ságot kitalálni? Nem azért vesz az ember játékot, hogy játszon vele? A fejlesztők akkor nagyon jó játékot csinálhattak, ha nekik se tetszik :-P
Shep
Erre mondtam is, hogy ok de azért azt szerintem beláthatjuk ,hogy a plecsnik nagy része marhaság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Mikor szóba kerültek előrendelés kapcsán ezek a játékstílusok.

Na ezt akartam mutatni amire kíváncsi vagyok és csak PC-re jön majd.
De lehet már halott a cucc....Thanatophobia
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.18. 11:35:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Kereken 3000 óra na ilyen kerek szám összejött valakinek? 😄

293x nézhetem végig a Transformers filmeket 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Amit Tinman is mondott. Most csak egy példa jut eszembe hirtelen: Just Cause 2-ben volt pár olyan mozdulatsor, ölési mód, amire magamtól nem jöttem volna rá, de az achi rávezetett. Így szinesítette a játékélményt, mert ezután már ezeket is használtam aktívan.

Dzsini
Depressurizer, Auto-Categorize 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Az rendben van.

darkSectorxxx
Az azért tökéletesen érthető, hogy ha te gyüjtögetsz dolgokat, legalább kapsz érte valamit, az sci nem másnak fontos hanem neked.

kinek jutna eszébe egy játékban 2x3x nekimenni a single-nek csak hogy leöljön késsel 200 embert?
Hát a díj, az acsi. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Van nem kevés achi xy játékban, aminek a megszerzése plusz élménnyel gazdagít. Nem olyanra gondolok, hogy gyűjts össze 100 zászlót, hanem olyanra, hogy pl. only silent kill... ezek nagyon jó achik, az ilyeneket szeretem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hát nekem már a plecsni gyűjtés megértése is komoly gondokat okoz 😊

darkSectorxxx
Ja ezt én sem értem mondjuk....

Én 1 helyen csaltam régen a Ninja Gaiden 2-ben de csak mert érdekelt milyen a játék vége, semmi teljesítmény, meg acsi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.18. 11:08:41

Tinman
+100000000

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sose értettem miért jó behazudni egy teljesítményt. Még a való életben csak-csak értem mi a háttere a dolognak, de egy játékban elérhető teljesítmény kapcsán amikor mindenki tudja, hogy lehetetlen eredmény született miért jó világelsőnek lenni?

Az a baj az ilyen cselekedetek nagyon nagymértékű alulértékelési zavarra utalnak....Az ilyen embernek tuti nulla önbizalma van és így akar elismerést kicsikarni magának.

Tinman
1x nekiálltam, hogy szétválogatom kategóriánként... a "B" betűnél eluntam :-D

Tinman
Tekintve, hogy minden nap játszok valamin (konzol, PC, teló), így ez sokat nem jelent. Most is fent vagyok Steam-en reggel óta, de Battlenet-en toltam Hearthstone-t.

Tinman
"ne indítsd el a játékot 5 évig"

Más játékoknál nincs ilyen achi? Nagy kár :-D

darkSectorxxx
Ja most én arra értettem ha megcsináljuk, steam-pc, összevisszahekk.

Miért nem emlékeztek hányszor felvetettem hogy pc-n pikk-pakk 0day vannak trainerek, meg ez az acsis lószar most.
Annyira nem tart semeddig ha valakinek annyi bőr van a képén.

Bennetek megbízom, ismerlek titeket, ha mondjátok elhiszem, de amúgy az ember lelkiismeretén múlnak a teljesítmények.

Mondjuk konzolon is látom sokszor hogy jó időt futok egy játékban és a tabellán látom hogy a legjobb csávó percek alatt végigvitt egy pályát amit lehetetlen annyi idő alatt még lefutni is.

Dzsini
Acsikat Steam Achievement Managerrel 2 klikk "megcsinálni", abból semmit nem lehet megállapítani.
Pl: Universe Sandboxnál többen futtatták a játékot 1 évig, mint 1 hónapig, és elág sok mindenkinek megvan a Stanley Parable "ne indítsd el a játékot 5 évig" acsija, ami nem rossz egy 2013-as játékot tekintve. (és alig 40% találta meg az optionsban bekapcsolható Achievement kapcsolót)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.18. 10:50:16

darkSectorxxx
<#hawaii>
Úgyvan nem lesz nextgeny látvány de olcsó megoldás. 😊

darkSectorxxx
Amúgyen nem acsikat csináltam meg, ha azokat is megcsinálom kb még 10-20 óra legalább. 😄

Shep
Hát azért szerintem neked is lejönne pár nap 😊

Esetedben lehet....<#idiota>

Shep
127x megnézhetem a Transformers filmeket 😊 Egyébként az igazi akkor lenne ez a kalkulátor ha levonná belőle azokat a címeket amiket már végigjátszottál, egyből alig maradna valami.

Ha pedig a Steam-kártyázást nem tekintjük játéknak, akkor mennyi lesz, 98%?
Botond
Aham, akkor is fele az átlagod játék/órában, indief*sok lehúzzák. 😊
Tinman
Nem lehet, hanem biztos :-D

About

SteamLeft takes all the games in your steam library and compares your playtime for each game with the amount of time it takes to beat that game. Then it adds up all the differences to give you the total time in would take to beat all the remaining games in your library. These numbers are just rough estimations, but it is a fun figure to think about.

SteamLeft was made in a weekend (give or take) by two guys who have too many Steam games. Data on game time is taken from HowLongToBeat.com. Random facts about what you could be doing in your free time instead of beating your Steam library were taken from all over the internet. Be sure to see them all!

SteamLeft is being continuously updated with more facts, better features, newly-released games, and continued dismay at the time required to beat out Steam libraries. If you’d like to help ease our pains of webhosting or just buy us a cup of coffee, please consider donating.

Tinman
949 (68%)

Ez így elég korrekt: value with sales $3962

Lehet, hogy tényleg howlongtobeat alapján számol, ahogy Tinman felvetette.

Botond
Szerintem van egy nagy forgatótábla a háttérben, amibe be van írva minden játékhoz mennyi idő, vagy a címkékhez van társítva játékidő, és azt nézi meg hogy a játékaid hogy vannak címkézve és abból kalkulál. Mondjuk nekem a játékok fele rpg, ahhoz lehet 50 órát ad (hasraütés szám), megnézi, hogy mennyi a playtimeom, és ami 50 óra alatt van ahhoz beszámol 50óra mínusz amim benne van, hogy még annyi, ami 50 fölött van az meg 0, és mondjuk ezért lett nekem 22 órás átlagom végigjátszásra a sok rpg miatt, Tinmannak meg sok az indie cucc, azokat meg lehet sima 2 órára veszi mind (szintén hasraütés szám), és neki ezért lett 3 óra közeli az átlaga.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.18. 10:22:01
De honnan tudja a számláló, hogy ki játszotta végig és ki játszotta csak el valameddig?
grebber
Nyilvánvaló azokból von átlagot akik végigjátszották ennyi.

Troger911
Köszi 😊

Amúgy elszámoltam magam, mert a tavalyi nyári vásár előtt kb. 1 hónappal fertőződtem meg és nem ősszel 😊
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.18. 10:11:33
Átlagos játékidő? A statisztikák azt mutatják, hogy a játékok többségét a játékosok nagy része nem játssza végig. Ha megnézed Steamen is bizonyos játékoknál az acsikat, mindig meglepően alacsonyan van azoknak a megszerzett acsiknak a száma, amik a játék végigjátszásáért járnak. Honnan tudja ez a számláló, hogy ki játszott végig egy játékot és ki nem és ez alapján honnan tudja, hogy mi az átlag? Főleg az olyan játékoknál, ahol még acsik sincsenek. Ez alapján az a bizonyos átlag nem éppen reális.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.18. 10:09:24
Lehet ki kéne már írni bannerba a klasszikus mondatot: Omnem dimittite spem, o vos intrantes! <#wink>

Szabi
x27 😄

"Nulla tenaci invia est via"