Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Aggodom miattad. <#gonosz1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Crewban megvan az nagyjából 1,5-2 óra alatt is (Chicago-Los Angeles volt 1,5 óra padlógázzal)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nyilván nem személyre szabott, hanem átlagokkal számol. Szerintem ezek a számok elsősorban nálunk maximalistáknál nagyjából a minimum játékidőket mutathatják. Bullshitmérőnek azért közel sem nevezném.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez egy ilyen bicikli. Amúgy én mint tapasztalt hörcsög mondom, hogy ez most a növekedés éve volt számodra...Aztán elérsz egy olyan pontra, amikor már csak önfenntart a hörcsög és nem habzsol annyira.

Szabi
The Crew-ba hamarabb is kész lennék.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Nekem is lesz benne 1 végigjátszás ha meglesz az új gépem, de ezzel még vagy 40+ már végigjátszott game van így!
X-timed-exclusive Tombiról meg---> Az ilyen és hasoló esetekre vettem xbox 360-at<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én nem közvetlenül az öcsik miatt játszom TR-el - elkap néha a hangulat, hogy látni és játszani kéne vele.
Ha ez épp egy kis rohangálás a tengerparton, vagy egy multi-meccs, az már majdnem mindegy.

Egy végigjátszásom még amúgy is lesz benne, mert amikor a többiek óhatatlanul spojlereznek és áradoznak az X-timed-exclusive Tombiról, akkor valamivel vigasztalni akarom majd magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Multi miatt sosem maxolom ki a TR-t. Single az nulla volt ha úgy vesszük ilyen téren.Multizni meg nem fogok csak azért 20+ órákat hogy ki legyen maxolva.

IMYke2.0.0.0
Ott a pont.

Míg DarkSector PC+currgenkonzolon 40 óra alatt (se) végzett Tomb Raiderrel én 69 óránál tartok és még fogok vele játszani, hogy achi-max közelébe kerüljek...
Szóval: bullshitométer a cucc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Szintén, csak én tavaly ősszel kezdtem növelni a meglévő 3 játékom számát 😊 Most 281 játék és 196 dlc gazdagítja a steam fiókom 😄 Teljesen megfertőztetek...
wantonly
Nekem 4082 órával számol, nem sok a nagy hörcsögökhöz képest, de az átlagot bizonyára megugrom. 😊

De nem is ez az igazán érdekes.. Az sokkal inkább, hogy nagyjából 1 év és 8 hónappal ezelőtt körülbelül 5 játékom volt a steam-en. Na, most ehhez képest eléggé megtermett lett a hörcsögöm.
Botond
3,5 órás átlagos van a librarydre akkor kb, nem? Vagy mennyi az el sem indított címek száma? Nekem max 150 végig nem játszott címem van, 22 óra fölötti átlaggal...
Botond
Áh, egy kihívó! Na mingyá belövöm a PCt én is, aztán megnézem.
Botond
Gondolom alszol a maradék időben...
MerlinW
5720 continuous hours
238 days,8 hours,36 minutes

Egy év szabi és még unatkozhatom is kicsit😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Bocs mikor legutóbb néztemnem volt, sem Revelations 2, de konzolokra biztos nem, megjelenés napján lesz, annyi engedmény lesz ez végett hogy az első 2 hétben crossbuy lesz a játék.

Látom előbb lehet tölteni mint írták hivatalosan, valamint ahogy nézem kedden reggel 6-kor lesz launch, nekem akkor aktíválódik a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.17. 23:13:27

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
"Magyarországon magyar profillal állítólag sehol nem lehet majd előrendelni, tudtommal steam-en (PC) sem!!!! LOL."

Mielőtt ilyen böszmeségeket írsz legalább nézd már meg steam-en ,ott van rendelhető bármikor itthonról is.

darkSectorxxx
Aki megvette a Resident Evil Remasteredet PS4-re lehet előtölteni.
Magyarországon magyar profillal állítólag sehol nem lehet majd előrendelni, tudtommal steam-en (PC) sem!!!! LOL.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
:-D

Azt már életemben eddig 3x tettem meg, legközelebb majd a gyerekemmel fogom, ha megérem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem van 458 játékom 4029 órával számolt az oldal...ergó 8,7 órával számolt játékonként....Közelítőleg elég pontos szám én úgy gondolom.

És akkor ebben az 5-600 órás csgo-k nincsenek is benne, amit konkrétan nem tudsz végigjátszani.

Ha pontos számot nem is tud az oldal megállapítani, arra mindenképp jó, hogy szembesülj vele annyi játékod van már a hátralévő életed se lesz elég a végigjátszására....És akkor a következő végigjátszásokat már nem is számoljuk.

Nekem mit dobott....Watch the entire Start Trek Original Series 61 times...XD

Dj Tommy
Nálam csak ennyi. <#vigyor>
1471 continuous hours
61 days,7 hours,48 minutes

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Steam mér játékidőt? Mér!
Nehéz csinálni egy olyan kis programocskát, amit egyrészt kiszűri milyen játékaid vannak és az átlagos játékidőbel összekombinálja a kettő? Szerintem nem....

Nekem sem kutya:

grebber
És? Ez a bullshit kalkulátor szerintem a nézem a talajt 67 órát játékidővel számol.

Ez most olyan kérek az építészemtől egy időpontot mikorra húzza fel a házam és mondja 80 éven hogy azon belül biztos. Na kb ennyit ér ez a kalkulátor!

Troger911
Nekem 5846 óra. Kezdő hörcsögtől nem is rossz 😊
Tinman
Hmmm... ha hirtelen unatkozó lottómilliomos lennék, egy napi 5 órás átlaggal számolva 7-8 év alatt végeznék is a Steam könyvtárammal.

Ez csak egyet jelenthet: Azonnal vennem kell rá valamit :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Szerintem nekem a tizede lesz ennek, ha a már végigvitt cuccokat levonja. 😊 És szerintem azt az értéket senki nem fogja tudni alulmúlni. 😊
Tinman
Le vagy maradva. Jó régóta létezik howlongtobeat ;-)

Tinman
Columbus tehet egy szívességet...

grebber
Ez is ugyanolyan bullshit calculator mint a pénzes része.

Honnan az anyjából tudná már mennyi idő alatt visz végig az ember egy játékot? -> Kb Találgat.Ilyet mindenféle netes calculátor nélkül mondok én is.

4029...167 nap 21 óra....10 órával számolva laza 1,5 év folyamatos játék. Biztos összejön....xD

w77d
6125 óra... ha minden nap 10 órát játszok, azaz a játék, alvás, evés, kullantáson kívül mást nem csinálok, akkor majdnem két év... raaaaaajta

Rapid81
Meg az enyémet. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

<#taps>
Botond
A héten meg a jövő héten Tinman accát számolja. :s
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Áh, 1 órája kaptam email címemre egy Origin biztonsági kódot, pedig én ez alatt GTA 4-eztem. Nem akarják abbahagyni. Megváltoztattam a jelszavamat (megint). Az ilyeneknek úgy beverném a képét!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

lalakov
:-D
A baj az volt és van, hogy van 458 játékom steamen...néha nem tudom mivel játszanék.

darkSectorxxx
Látom a FL az SS-nek az előzménye még jó hogy azt nyomtam le először, most jöhet az SS. 😄

IMYke2.0.0.0
Viszont, ennek semmi köze ahhoz, hogy egy akkora pályán, mint amit a videón láthattunk kábé idővákuum "csatlakozni más játékába és vadászni rájuk" = hamar uncsi lesz.

lalakov
Látom mindkét előzmény megvan és alig vagy nem is játszottál velük. :o Mi volt a baj? Ha a félelem, akkor ne este játssz, mert az sok lesz. 😊
Ne már...még a végén én is elcsábulok egy kis zombifosásparkourgamingre.....XD

Ismersz már annyira, hogy imádok mindent ami sandbox....

darkSectorxxx
Igen irogatok néha. lassan vége a dlc-nek...S

kigyi
Ha valakit érdekel egy GTA SA cserélhető vagy jelképes összegért átvehető 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Jim Morrison
ahányszor bekapcsolódom csak áll a karakter 1 helyben 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lalakov
Nem hiszem. A Dead Islandben sem szoktam hozzá. Még a végén is majdnem kiugrottam a székből. 😊 Most a Riptide-dal játszom, szintén megszokhatatlanok a zajok.