Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
X-timed-exclusive Tombiról meg---> Az ilyen és hasoló esetekre vettem xbox 360-at<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Ha ez épp egy kis rohangálás a tengerparton, vagy egy multi-meccs, az már majdnem mindegy.
Egy végigjátszásom még amúgy is lesz benne, mert amikor a többiek óhatatlanul spojlereznek és áradoznak az X-timed-exclusive Tombiról, akkor valamivel vigasztalni akarom majd magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Míg DarkSector PC+currgenkonzolon 40 óra alatt (se) végzett Tomb Raiderrel én 69 óránál tartok és még fogok vele játszani, hogy achi-max közelébe kerüljek...
Szóval: bullshitométer a cucc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nem is ez az igazán érdekes.. Az sokkal inkább, hogy nagyjából 1 év és 8 hónappal ezelőtt körülbelül 5 játékom volt a steam-en. Na, most ehhez képest eléggé megtermett lett a hörcsögöm.
238 days,8 hours,36 minutes
Egy év szabi és még unatkozhatom is kicsit😊
[merlinw.org]
Látom előbb lehet tölteni mint írták hivatalosan, valamint ahogy nézem kedden reggel 6-kor lesz launch, nekem akkor aktíválódik a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.17. 23:13:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mielőtt ilyen böszmeségeket írsz legalább nézd már meg steam-en ,ott van rendelhető bármikor itthonról is.
Magyarországon magyar profillal állítólag sehol nem lehet majd előrendelni, tudtommal steam-en (PC) sem!!!! LOL.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt már életemben eddig 3x tettem meg, legközelebb majd a gyerekemmel fogom, ha megérem :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És akkor ebben az 5-600 órás csgo-k nincsenek is benne, amit konkrétan nem tudsz végigjátszani.
Ha pontos számot nem is tud az oldal megállapítani, arra mindenképp jó, hogy szembesülj vele annyi játékod van már a hátralévő életed se lesz elég a végigjátszására....És akkor a következő végigjátszásokat már nem is számoljuk.
1471 continuous hours
61 days,7 hours,48 minutes
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nehéz csinálni egy olyan kis programocskát, amit egyrészt kiszűri milyen játékaid vannak és az átlagos játékidőbel összekombinálja a kettő? Szerintem nem....

Ez most olyan kérek az építészemtől egy időpontot mikorra húzza fel a házam és mondja 80 éven hogy azon belül biztos. Na kb ennyit ér ez a kalkulátor!
Ez csak egyet jelenthet: Azonnal vennem kell rá valamit :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Honnan az anyjából tudná már mennyi idő alatt visz végig az ember egy játékot? -> Kb Találgat.Ilyet mindenféle netes calculátor nélkül mondok én is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(heavy load miatt nem tudom megnézni 😞)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/