Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
vazze majdnem befértem a top3-ba 😄

zorrobomber
Na most sajnálom hogy kiléptem, ilyen jöhet még, már csak valahogy interaktívvá kellene tenni 😊

genndy
Raptr-t tudom segítségül hívni, mert az nézi a nem-Steameseket is (mostanában tologattam a NFS:MW-t (2005), de aztán felidegelt és letöröltem).
Olyan heti 10 óra, ebből hétköznaponként 1-1,5, hétvégén meg a maradék. Nem játszom sokat, mert a szabadidőt is eltöltöm máshogy is (net+filmnézés leginkább). Meg most már sokkal kevésbé tudok ottragadni egy játék előtt 3-4 órákat, az régebben megszokott volt (egyik karácsonyi szünet maradt meg erősen: kb. két hét szünet, abban amikor csak lehetett KotOR 1. Ez főleg a Karácsony és újév közötti pár napban volt durva: kelés 9-kor, 10-kor már gép, és némi ebéd meg WC-megszakításokkal nyomtam hajnali 2-ig. És még így is jó hosszú játékidő adódott, csak nem tudom megnézni mert az még a dobozos verzió volt).
Hiába jó, akkor sem köt le, elülöm a seggem, máshoz lesz kedvem, vagy menni kell valahová, csinálni kell valamit.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Jó érv, wait...not. Egyébként felőlem mindenki azt csinál amit akar de akkor ne legyen sírás az epizodikus meg félkész early access cuccok miatt.

Troger911
Szerintem ilyen mindenkinél van, mikor rááll az agya gy bizonyos dologra, legyen az bármi. Pl ha zsinórban megnézek pár évadot bármiből, akkor tuti azzal is álmodok. De játéknál is ez van!
Óóóóó. Nekem ilyen még most is van. 3 hétig csak a DAI-t toltam, 125 órát játszottam összesen és a vége felé már azzal is álmodtam.
Az kemény....Volt pár olyan éjszaka amikor az előtte való napon napirenden lévő játékkal álmodtam. Konkrétan még álmomban is toltam...minden a szemem előtt volt. Egyik ilyen a Mount & Blade volt....Reggeltől toltam hajnalig, aztán még álmomban is a lovas mozgását láttam a nagytérképen....Borzalmas élmény volt....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom érzékelhető volt-e de akartam csempészni egy nagy adag iróniát és egy csipetnyi szarkazmust is a leírtakba..

Tényleg nem jó a go....hülye dolgok vannak benne és tele van cheaterrel meg smurffel...

Természetesen toltam 1.6-ot...úgy volt, hogy megyünk versenyre is (valószínűleg kikapni vagy céltáblának...XD), de aztán elmaradt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
Haverokkal a az AvP2-be lan partyn vertünk bele 48 órát kb.. két napon át csak azt nyomtuk.. a végén beleégett a retinámba az alien látásmód és mindenhol a fehér gömbben kaparászó kezeket láttam 😄
Shep
Hát aki nem játszott sokat a régiekkel, na nem a szószra gondolok annak persze ,hogy jó 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kigyi
Leírtam ezt a 3000 órányi hiányt erre megállt a gépem és nem tudtam visszakapcsolni... Csak most sikerült beindítani nem cseréltem semmit egyszerűen elindult nem tudom mi lelte. Megijedt volna? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

benőmenő
De gonosz <#taps>
Shep
😄DDDDDDDDDDDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

😊 Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Terrariát az öcsém játszotta a profilomban, amikor még nem volt ez a sharing. Igazából a Mass Effect 1 lenne az első nálam a listán. Csak az Originen van. Második, harmadik, negyedik helyen pedig valószínűleg szintén néhány Origines játék, valamint pár PS3-as.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.18. 14:44:14
Nekem igazából az elindítással van bajom. Sose tudom mivel játsszak. De tudom bármit elindítok a listából azzal jól fogok szórakozni. Nemhiába vettem meg. Csak az első lépések a nehezek.

Erről egyébként ez a videó jut eszembe, mert friss az élmény....Mivel off megy spoilerbe.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.18. 14:38:53

518 órám van a CSGO-ban. Egyáltalán nem szar....Hanem brutálisan rossz igénytelen valami...Megyek is vissza játszani egy könnyedet...XD

Shep
Te vagy a világ legkevésbé szerencsés embere, tudjuk, nem kell minden nap megjegyezned!

Nyilván amivel játszol is, az nem ez a kategória, csak a motiváció büdös az elindítása mögött <#buck>

Mindenesetre ez velem jelen körülmények között nem fordulhat elő, és nem is bánom.
grebber
"Azt kell megállapítsam drasztikusan csökken a játékidőm"

Ezen csak egy 100+ milló ft-os lottónyeremény segíthetne nekem is ,hogy soha többé ne kelljen dolgoznom.Akkor megugrana elég szépen.<#eljen> De nekem a pénzzel sosincs szerencsém<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Kb. én is a többi gyűjtés 😊 CSGO amúgy is egy szar a régiekhez képest.

Remélem, hogy nálam nem így lesz. A Spyrókban is összeszedtem mindent, kivéve a 2-3-ban az összes skillpointot. SM64 majd még alakul. A Psychonautst is újra akarom játszani, annak idején négy halványlila figment kimaradt (persze nem ezért akarom újra elővenni, de szeretnék alaposabb lenni).

Mindneestre ideális esetben én szeretek platformerekben gyűjtögetni, de legalábbis értelme mindenképpen van (kihívással, felfedezéssel, feladatokkal járnak), ha pedig elfogadjuk - és miért ne tennénk -, hogy a játéknak lehet értelme. Az UC-, inFamous-, AC-féle gyűjtögetést már kevesebbre tartom, mert sokkal inkább csak a pályák feltúrása, bár az előző kettőnél berögződésből csak nekiugrottam komolyan.
Shep
Nem baj az, a Pokol első bugyrainak egyikében várnak szeretettel 😊

Tinman
Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Steam azt mondja nekem 9 (ebből kb. 6,5 csgo....2,2 mercenary kings), de volt egy kis Wot is, amit steam ugye nem tud mérni, szóval ez olyan 15 lehet max 2 hét alatt.

Azt kell megállapítsam drasztikusan csökken a játékidőm.

Utólag olvasom, hogy heti értékeket írtok...Namármost ez nekem 2 heti termés...

Utóbbi két hétben tehát 16 órát játszottam...az heti 8. Ilyen kevés még sose volt....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.18. 14:24:51

Shep
HS napi 1-1,5 óra, attól függően mennyire fogom ki az időhúzókat, meg milyen gyorsan sikerül a napi küldetés + 1 óra akármi más, utóbbi napokban pl. a Unity, de igazából jó ideje már ez a napi 1-3 óra van csak ennek most a felét a HS teszi ki, míg meg nem unom a hülyeségeit és törlöm a francba 😄 Van amikor pl. nem játszom ezért is tart nekem egy 6-8 órás játék egy hétig, vagy 1 hónapig a 22 órás Risen 2 😊

Szabi
kb 5órát csgoztam összesen, a többi az idle szerverezés volt hogy essenek a ládák 😄

"Nulla tenaci invia est via"

3 hónap alatt 14 játékot vettem....Azért ez büszkeséggel tölt el...XD

IMYke2.0.0.0
Nem all-in-one gaming - Eredeti Játékaink Klub STEAM-csoport.
Nincs az az isten, hogy ilyet minden platformmal megcsináljak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Múlt héten nem sok , jövő héten sem lesz sok .
De, utána és remélhetőleg, vissza tudok állni a heti 38-40 órámra. A korábbi heti 50-100 óra már nem lesz esélyes. Hál' istennek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Steam szerint 21.5 órát játszottam az elmúlt 2 hétben. Napi 1-2 órára jut időm, de inkább 1.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
De Imi ez sokat nem jelent!

GoG? Origin? Uplay? Konzol gaming? Mobil gaming?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
...még én végtörlesztettem helyettük, közben meg mindenkinél azt látom, hogy a szülők még a 45 éves embernek is rengeteg támogatást adnak. Emiatt 3 évig durván vissza kellett vennünk párommal mindenből. Az igazság az, hogy elég szerencsétlenek és nagyon nem képzettek. :-(

Tinman
Ez egy tök jó állapotfelmérő kérdés!

Ha többieknek is kedve van jó lenne ha válaszolnának rá!

Nálam mostanában mindennel együtt: Heti 25-30 óra.

grebber
", szüleim pedig ezek miatt kitagadnának." Nagyszerű szüleid lehetnek.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Most látom, nem mindenki "Friend" a SG-EJK-ból, de azért talán, valamennyire érdekes lehet ez a statisztika (KÉP)

Rajta:
* Legtöbb játékóra 1/2 - barátaim közötti sorrend
* Időszakban vásárolt játékvásárlás
* STEAMLeft

Tinman
Bizony.

Bár visszajönnének a régi szép idők, amikor kint 35 fok volt, mindenki a strandon én meg bent lehúzott redőny mellett toltam a Terror from the Deep-et, meg a BG1-et.

Ez ma már elképzelhetetlen. Párom 100%, hogy hamar elhagyna, melóhelyről kirúgnának, szüleim pedig ezek miatt kitagadnának...

Tinman
Az rendben van, hogy elindítom a kártyás játékot és leteszem alt+tab-ba melóban, de nekem olyan a melóm, hogy van, hogy megdöglök annyi, van, hogy fél napos üresjárat. Na most ilyenkor nagyon gyakran meg is nézem azt a szerencsétlen játékot, játszok is vele keveset. Van már egy listám az ilyen egymásra találásokról, amikor nem gondoltam volna, hogy x cím bejön, aztán azt vettem észre, hogy élvezem, így kapott egy flag-et, hogy: lekőtóni'.

Tinman
1369 maraton... az úgy derék :-D

Mondjuk 1-2 éve olvastam egy házaspárról, akik éveken keresztül minden nap(!) lefutották a marcsát ^^

Tinman
Super Mario 64-ben elkezdtem gyűjteni a csillagokat... én akartam, nagyon akartam, tényleg akartam, aztán az egész átment egy rohadt frusztrációba, így a játék kb. 55%-nál örökre ott hagytam.

Ellenben a New Super Mario Brothersben mindent megszereztem, minden megcsináltam, mert az egy annyira, de annyira tökéletes játék, hogy a 2. része miatt hajlandó leszek egy újabb konzolt venni.

Végigvitelért jogosnak tartom az acsi-t, részteljesítésért viszont nem. Pontozást viszont jó ötletnek tartanám.

IMYke2.0.0.0
Hamarosan elkészülök egy érdekes statisztikával. 😊
Lesz döbbenet. Szerintem.

Botond
Igen, ezt mondom én is, hogy nehéz végigvinni játékokat. Van akinek azért mert béna, van akinek azért, mert véges ideje van rá, bármelyik akadály is tornyosul előtte és küzdi le, az bizony eredmény, acsit ér. 😊 Nézz át xbox topikba, ott az egyik srácnak végigvitte a teljes 360 kínálatot szerintem, van 200k GSe, az úgy azé csak értelmezhető teljesítménynek, nem? Nekem van 12k GSem, én még egy út elején járok aminek az első harmadán se fogok sose átjutni, de mégis messzebb jutottam, mint a haverom, aki 1 hónapja vett 360at és 1k GSe sincs. Steamen is pontozni kellene nehézség szerint. Chapteren átjutsz 10 pontos acsi, ha úgy jutsz át, hogy közben 1 hajad szála se görbül akkor 30 pont.
IMYke2.0.0.0
7 darab.

Legtöbbje:
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer - 228 óra
Call of Duty: Modern Warfare 3 - 93 óra

Ittenik 90%-a nem azért nem viszi végig a gyűjteményét, mert nem akarja, hanem időhiány miatt. Szerintem.

Botond
67 órásnak mennyi játéka van? 1?
Botond
Ezzel nem tudok egyetérteni. Igenis teljesítmény végigvinni egy játékot. Nem azt mondom, hogy nagy, de mivel itt elég sokan elég sok játékot nem játszottak végig (engem is beleértve ofc), így aki 1-2t végigvitt az igenis is többet ért el. Plusz ezekből tudod, hogy a haver éppen hol tart, miről sztorizz vele, hogy ne legyen spoiler.
IMYke2.0.0.0
Most néztem meg egy ismerősömét - 12033 óra; 1316 játék... <#vigyor3>

Van olyan ismerősöm is, akinek kemény 67 órát kellene csak folyamatosan játszania, hogy minden játékát végigjátssza... <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.18. 13:25:13

Scooter
"A "ne indítsd el 5 éven át" achievement neve "Go outside", és az, hogy közel 7%-nak megvan, jelzésértékű (nem nehéz előreállítani a gép óráját)"

Ott a pont. Erre nem is gondoltam.
IMYke2.0.0.0
Zorrobomber lebukott - bizony, ő GabeN (kép):

Hint - a SteamLeft-en írd be az id-det és vidd az egeret az eredmény fölé...

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.