Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szóval ezek se voltak olcsók. Viszont ha most megveszem a Homeworld Remastered Collection and Deserts of Kharak Bundle-t (a Deserts of Kharak Deluxe Edition-t nemrég vettem meg) és mivel a Deserts of Kharak megvan, így a Homeworld Remastered Collection csak 4.79€ lenne (1542 Ft). Szerintem ennyit simán megér?!
amit kerulj el ha nem vagy idomilliomos (ahogy irod nem 😊 ) az a lost alpha. barmennyi magyar vonatkozasa is van es barmennyire is teszi szebbe az engine adta keretek kozott a jatekot abszolut semmi koze nem lesz mar a SoChoz tortenetben es olyan szintu idohuzo maszkalassal fejeli meg a gameplay-t ami miatt a tobbseg feladja vhol utkozben. (plusz a tokom tudja miota heggesztgetik az elmeletileg 1-2 eve "kesz" verziot. adalakkent, en amiatt regeltem sg-re h ahhoz a topikhoz hozza tudjak szolni mert ugy voltam ha kesz egy koszonom minimum jar erte. {dezo is aktiv ott vagy legalabbis olvasta})
Nálam idén (amit végig játszottam/sikerült) : TWD: New Frontier, Lucy Got Problems (<#vigyor1>#vigyor1>), Rise of TR, Dishonored 2, Dishonored: DTTO.
(amit "végig" is vihettem volna, de még játszogatok/farmolgatok : Ghost Recon : Wildlands)
Volt egy halom Fortnite PVE, de leálltam vele, ill. tekintélyes időt öltem idén is a No Man's Sky-ba.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az Eagle Flight játékban 0 motion sicknessem van, de a Here They Lie-ban kb. 3 perc se kell hozzá és igen, az pont olyan játék, hogy a controllerrel mész a fejeddel meg nézel körbe. Pokol.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Witcher 1 lepergett, de EE-t újra akarom tolni, de attól is félek, mert nekem simán 70-80 óra, ha nem több... és akkor még ott van a 2. és 3. rész. WTB: Time.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.01. 17:41:24
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Morro 80 órája az nekem most hónapok és olyan jó lenne leülni a gép elé és 4-5 órát egyben tolni. De nincs ilyenre lehetőségem. Van, hogy 1-2 óra is összejön, van, hogy 20 perc se.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2019.01.01. 10:51:48
- Snake Pass - 10/10 - Olyan kristálytiszta kondenzátuma a játékélménynek, mely jó ha évente 1 van ilyen szinten prezentálva.
- Odin Sphere Leifthrasir 9/10 - Hát én újra 10 éves gyerek lettem. Az az igazi konzol JÁTÉK feelin'. Nem akadékoskodik, nem idegesít, tele van meglepő húzásokkal, nem követi a normákat, egy bazi nagy varázslatos mese, teljesen egészséges kihívással, remekül balanszolva!
Mind a kettőt kimaxoltam teljesen.
Snake Pass: Gyakorlat teszi a mestert. Nagyon igaz erre a játékra. Ha nem érezted, hogy fejlődtél, akkor nem nagyon tanultál a korábbi hibáidból. Nem vitatom, ez nem Souls, ahol óráról-órára érzed, hogy fejlődsz. Itt a learning curve lassabb, de van egy pont, amitől már olyan természetes terelgetni a kígyót, mint kimenni a slozira, de az is igaz, hogy nagyon át kell állni erre a fajta mozgásra az agynak! És pontosan ettől lesz ez egy remekmű, mert SOHA nem volt még ilyen játék, ahol ezt a fajta mozgást kellett volna megtanulnod.
X-com 1-et tudom ajanlani, en irto jokat szorakoztam vele annak ellenere h az eredeti higitott masa. Volt egy ironman-em is vele utolsonak. (csira normalon mert gyava voltam kezdeskor 😊 )
Witcher-t csak nemreg kezdtem mert a GOG-on utanamhajitottak ingyen a masodik resszel egyetemben es tesom meselte neki elegge bejott a 3as szal gondoltam kiprobalom az elozmenyeket. Eddig bejon nagyon, nehezseg is kellemes.
(kis bonusz: mikor kerdeztem milyen es mennyire magyarazza el a jatek az elozmenyeket akar a konyv reszt, akar a korabbi ket jatekot akkor mondta h van vmi rovid ize de pl rogton az elejen osszefutott egy Zoltan nevu torpevel akivel egybol ugy koszontottek egymast mint regi, orszagos cimborak szal batyo csak nezett ki a fejebol h 'oke ez biztos vmi elozmenybol egy csoka' ... de ez meg nem olyan h ne lehetne elvezni.
Elkezdtem ezutan nemsokkal en az elso reszt es mikor kov alkalommal dumaltunk megemlitettem tesonak h 'sosem fogod kitalalni ki volt az elso karakter akit kiszurtam a legelso kocsmaban ... alacsony, Zoltan nevre hallgat ... igen, ugy koszontek egymasnak mint ket regi haver' 😊 )
A Morro-t en is csak ajanlani tudom es ha csak a fosztorin akarsz vegigszaladni az siman megvan kenyelmes tempoban olyan 80 ora korul. (most volt kicsit tobb mint egy szazas) abba bele se merek gondolni mennyi volt anno mikor fullosan nyomtam es sok ceh, nagy haz, foszal + 2 dlc, no trainer, plusz nehezito mod. arra rament olyan 4-6 honap emlekeim szerint 😊
ja es BUEK 😊
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.01.01. 01:16:40

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Snake Pass: Ötletes és nagyon egyedi platformer, de nem éreztem úgy, h fejlődnék és egyre jobb lennék benne és a sokadik pályán is még ugyanúgy szenvedtem, meg össze-vissza tekeregtem, mint az elején.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Abszolút az idei winter sale legjobb leárazása é az idei év legjobb kalandélménye is egyben! Gyakorlatilag álmaim játékát hozták össze.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.12.31. 17:19:40
A Skyrim VR-t jól bírom, de csak kb másfél órás etapokban, hosszabb távon fárasztja nagyon a szemem. De jó, egészen más a feelingje így, mint az eredetinek. Még ha a grafja sokkal ocsmányabb is, érthető okok miatt. De azért amikor vr-ben aprítasz fel egy fél képernyőnyi sárkány, az azért eléggé odaver ám 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2018.12.31. 14:13:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

No hit! Insane fokozat! Alapvetően ez a legutolsó* pálya, egyben a legnehezebb, mivel a boss harcnál az 1. fázisban SÉRTHETETLEN jó ideig NÉGY db. lézerfegyó, amiből EGYETLEN lövés is instadeath hiszen a no hites hajóval megyek. A 2. fázisban pedig előjön egy 1 lövéssel ölő, pajzsot azonnal átütő "szem" ami railgun lövedékeket szór úgy, hogy folyamatosan változtatja a helyzetét.
*Van még 3 db. utólag beletett pálya, de a 13. pálya letolásával lepereg a credits, addig tart igazából a játék.
Pedig nagyon ajánlom, a Clear Sky kritikus rész, mert az a legoptimalizálatlanabb, de mégis nagyon hangulatos és a küldetések szerintem érdekesebbek is mint amik az egyben voltak. Csak az elején lévő mocsaras részt kell átvészelni és utána szabad a pálya. Meg van a játékhoz egy nem hivatalos patch (Sky Reclamation Project) amivel még emberbarátibb lesz.
A Call of Pripyat pedig játékmenetileg a legkiforrottabb epizód.
Bocsika amúgy, mint STALKER fan, ha meglátok valakit hogy még nem volt dolga az összes résszel, késztetést érzek hogy meggyőzzem hogy érdemes őket kijátszani. 😄
Ezt én nem mertem leírni, de nagyon is egyetértek! Mikor idén elkezdtem iszonyú erősen élt bennem még mindig (meg most is) az összes BG 1-2, IWD kalandom és minduntalan azokhoz hasonlítgattam és ZAVART, hogy a Divinity nagyon sokszor nem veszi magát komolyan, holott minden adott hozzá, hogy komoly RPG legyen és nem... egy csomószor baromkodik, szinte kifigurázza az RPG-ket. Éppen ezért nálam is a BG-k mögött van, sőt az IWD-k mögött. Lehet érte kövezni, de így érzem én is.
"volt egy TES3: Morrowind ujrazasom"
Ezért irigyellek. Mindig játszogattam vele, de végig? Nah.. soha és nem a játék hibájából. Egyszerűen nem volt rá annyi időm, hogy belemerüljek, ez a cím meg úgy jó.
Stalker? Elsőt letoltam nagyon szerettem, a másik kettőt soha. Mindig terveztem, mindig elmaradt, sőt egy olyan is rémlik, hogy az akkori ATI VGA-m kevés volt hozzá... igen, pont a Clear Sky-hoz... már emlékszem.
X-Com-ot én is elkezdtem, feléig elvittem, majd nem tudom mi történt és nem toltam végig. Fogalmam sincs miért. Tök jó játék. Ismét user error. 2. részbe még bele se szagoltam.
Witcher? Te sem toltad még végig mind a 3 részt? Én sem :-) 1. rész anno lement, aztán nem tudom mire várok... tapsra, végtelen időre, mittomén', magam se értem. Asszem' félek tőle, mert beleülős játék, vagyis nem megy úgy, hogy leülök 10 percre Witcherezni.
A FC2 ismerős :-D
Életem során kb. 3x vettem elő és 3x zavartam el a pcsba. What were they thinking? Az a respawn, amikor a kereszteződésben a SEMMIBŐL újra és újra eléd tesz egy dzsippet rajta mérges szoldzsákkal... jajj. Rémálmaim.
Mert a respawn lehet "jó" és a játékmenet része, pl. úgy, mint a Dark Souls-ban. Amíg nem halsz meg, akit legyaktál az lent is marad! De a Far Cry 2-ben? Ott MINDENKÉPPEN van respawn, ha meghaltál, ha nem. Fúúúújjjjjjjj. -.-
Volt egy TES3: Morrowind ujrazasom, csak az alap, eletemben elosszor trainerekkel es nehezito modok nelkul es mindossze 3 cehet maxoltam szal konnyu is es gyors is volt. A tortenet meg mindig fasza volt de be kellett latnom h azert jatekelmenyben valoban fejlodott a sorozat az evek alatt. (Itt legfokepp a harcra es az npc-kre gondolok es nem a folyamatos butitasokra) aztan jott egy alap Stalker:SoC ujrazas, a hangulat ismet beszippantott de inkabb nem toltam ujra a full trilogiat. (Clear sky vege nagyon belemegett anno mennyire csojatek es nem elvezetes)
Total war:medieval 2 spanyolokkal long campaign, es szeretem a csatakat lejatszani szoval elhuzodott. Kar h a nehezseg annyit jelent h a szovetsegeseid 5 kor mulva "hatbatamadnak" es mindenki rad vadaszik akkor is ha lenyegesen erosebb vagy.
Ev elejen volt meg egy kis Domina ami egy irto szorakoztato gladiator menedzselos indie jatek aminek szvsz kifejezetten jol all a pixelgrafika a konstans frocsogo ver miatt. Aztan Age of Gladiators ami majdnem ugyanaz csak itt komolyan gondoltak magukat es nem pixelgrafika, ellenben a jatekelmeny eleg gyorsan elmegy repetativba es unalmasba. Mivel gyors cucc ha megvannak az alapok igy majdnem achi maxoltam masodik korre, egyedul a veszits 500k-t egy fogadason nem lett meg mert nem veszitettem egy meccset se.
Szorakoztam kicsit a Company of heroes-al de csak random palyakat, a kampanyhoz nem volt turelmem.
Miutan behuztam emberi aron a fullos X-com 2-t elkezdtem, jol haladtam csak miutan belefutottam kozepesen felszerelten az archon megatapba ami az egesz addig megismert mechanikat kijatszva tamad/mozog kileptem a csaba mert kvazi csalasnak ereztem es nem volt kedvem vegignezni ahogy 1-2 kor alatt kifilezi az alpha team-emet es kvazi azzal buko volt a kampany is. majd egyszer ujrakezdem immar okosabban.
Pathfinder adventures- marha jo cucc ami egy az egyben visszahozza egy asztali tarsasjatek hangulatat, van mobil verza is es azon szvsz tokeletes utazaskor.
Volt a Blackguards ami vegig is ment, tetszett is, egyedul azzal volt bajom h mikepp dobja a "jo" befejezest a vegen mert az nekem nagyon eroltetettnek tunt.
detto vegigment a Mass Effect: Andromeda ami az osszes hibaja ellenere nekem bejott es sokaig marha jo is volt. (aztan a vege azert mar elment unalmasba, 'legyen mar vege'-be sajnos)
Iden a Borderlands 2 volt az amit elovettem ha akartam kicsit esz nelkul lovoldozni (de meg mindig nem fejeztem be mert vmiert mindig uj karit kezdek inkabb).
Nem remlik pontosan h a Fallout 4 dlc-ekkel iden fejezodott be vagy meg tavaly de tuti h nyomogattam azt is eleget, plane h oktober vegen belekezdtem egy 3ik karrierbe, most Horizon-nal. (Amitol meg lassabb lesz az egesz) aztan ahogy kijott betabol F76-ban lodoztem, haracsoltam.
Volt 1-2 kor Endless Space-em ill Civ 5om, tobbnyire eleg emlekezetesek is voltak. (Pl mikor a 4 varosos Ramses meccsemben cultural victory-ra hajtva leesett h ha nem tamadom be a 25-30 varosos Alexandros-t a terkep marhara masik felen akkor nyerni fog ~50 koron belul diplomatic v-al.)
Per pill meg egy Witcher 1 van elkezdve.
Az igen! Nekem nincs ennyire elhúzódó. Ugyanis elefánt vagyok. Ha eltelik PÁR HÓNAP, már akkor nagyon nehezen szokom vissza az adott játékba és jobban járok, ha újrakezdtem.
A Thief (2014) volt az egyetlen ilyen játék, amit tavaly úgy toltam le, hogy elvittem a feléig áprilisban, majd valamikor szeptemberben fejeztem be. Közben mindent csináltam, csak a játékkal nem játszottam. De ez már nálam extrém, így is baromi nehéz volt visszarázódni... az ember még az irányítást is elfelejti és ha nehezebb pályán tartottál éppen, az úgy nagyon nem jó élmény.
A 4 év nem is sok a Far Cry 2-höz képest, mert annak 3-4x futottam neki és 6 év kellett 😊
Általánosságban viszont a halo 1-2 nehézségi skálázása jól hangzik, csak a gyakorlatban nem élvezetes. Iszonyúan hullámzik az egész. Heroic alatt túl könnyű, miközben már a heroic is rendre a kellemes kihívás fölé szalad, a legendary meg brutális. Ráadásul hiába regenerálódsz, folyamatosan futkosol vissza a lőszerekért, fegyverekért. Szinte tárkiürítésenként. Pedig elvileg erre is megoldás volt az auto-heal. Muhaha, hagyományos FPS-ben nem volt ennyi backtrack! (Az első részben meg a "skálázódó" pajzs miatt medkitért is érdemes volt visszaszaladozni, de nem muszáj.)
De még ez is elviselhető lett volna, ha nem ugyanolyan szobákban zajlik a játék, nem tesz backtrackre a sztori is rendszeresen. Mert ez így a visszafutkosással felerősítve elég érdekes élmént adott. Az erényeik ellenére nem tudok viszolygás nélkül emlékezni a Halókra. De ha lebutítottam volna a nehézségi szintet, akkor meg a lényeg veszett el, hiszen éppen AI-ban és kihívásban tudtak domborítani.
Megjegyzem: több esetben véletlenszerű irányokból jött az ellenség, tehát betanulni sem lehetett a tökéletes technikát, ahogy a checkpointon egyből rusholtak. Élmény volt ez, amikor én még a GfWL hibaüzeneteit olvastam, de közben már lőttek. És két pisztolylövéstől feküdtem...
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2018.12.31. 10:58:38
Akkor jól éreztem, hogy ráér nekem még a 6. rész letolása... sigh... na és a 7.? Toltad? Abból egy fullos gyűjtőim van, amit még fel sem bontottam, lakásdísz<#banplz>#banplz>
Skyrim VR? Hogy bírod? Őszintén :-D
God Of War nálam is az év játéka lett :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.31. 10:49:12
"meg elfogyhatatlanul özönlenek."
Ez az egyik legolcsóbb módja a nehézség növelésének.
Halo-ból nekem a 4. rész jött be igazán. A többi single kampányát letoltam, aztán el is felejtettem kb.
Snake Pass? Az egyetlen játék számomra amire végül a 10/10-et rádobtam. Minden pillanatát imádtam. Ki is maxoltam :-)
Mi húzott fel benne?