Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Crysis lónyugtatón?

MerlinW
Kellemes játék ez a Valley, 4 óra hangulatos kikapcs.

[merlinw.org]

Tinman
Olyan 5k körül vettem lemezen, kiplatináztam, engem nagyon elkapott. 5k-ért vitték is tovább tőlem :-)

Ekkor még eléggé az elején voltam, de nem sokat változott a véleményem később se... noha megértem, hogy van akinek túl monoton lehet a sok harc, de én remekül szórakoztam végig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerül -e valami Atlus cuccnak behúznia. A Persona 4-et tologattam és nem borzasztó, de sose fogom végigvinni. Nem elég hogy iszonyat lassú a tempója, a save pontok órákra vannak egymástól, ez így együtt nem kompatibilis a "van egy órám a vonaton játszani" módszerrel. Elég lenne annyi hogy bárhol lehessen menteni és lehet imádnám, de így kuka.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.06. 17:26:00

Voltan
Bezzeg ps4-re az Odin Sphere most 17 ezer LOL 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
PS Vita beszerzések:

szerk.: jut eszembe az utolsó 2 Vita-s hónap PS Plus címei is beugrottak:
Fallen Legion: Flames of Rebellion
Super Mutant Alien Assault
Papers Please
Iconoclasts
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.06. 16:04:35

grebber
3Error
No, akkor tolok majd egy giveaway-t. Ünnepek előtt akartam, de nyüzsgés volt. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Kivárom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
10. = 10-ik...

Áprilisban (9-én és utána): tízévesek vagyunk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igazából azt írtad, hogy "idén 10. évesek lettünk". Én azért még bevárom az áprilist és majd akkor örülök neki.

IMYke2.0.0.0
Leírtam, hogy idén leszünk 10 évesek. A többiek ennek (mármint a 10-nek) örülnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Még negyed év... nem korai még egy kicsit?

TBTPumpa
Gratula a 10. évfordulóhoz! És a játékmagyarítós topik. Félelmetes belegondolni, hogy jövőre már 20 éves lesz! Még legalább ugyanennyit? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem a "semmitmondó" Twitter csatornám lesz 10 éves az idén. 😊

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.04. 22:21:47

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az MK9 jobb és tartalmasabb, plusz ott a kiválót challenge tower benne. A kombókat viszont nem éreztem könnyebbnek abban sem. Én elszórakoztam az Injustice-szal, de ha nem köt le, akkor valószínűleg tényleg kár erőltetni.
darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Neked is 😊

darkSectorxxx
Gratula, Boldog 10.-et! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Bizony, idén 10. évesek lettünk 😊

//Szerk.: A játékamagyarításos topik jövőre 20 lesz 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.04. 20:14:23

zorrobomber
Én nem ragaszkodom hozzá. Privibe jöhet ha van valami cserealap.

grebber
Steamgifts alapján rengeteg embernek, lehet megint hónapokig vadászni..<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.04. 20:09:09

Next PC upgrade: 2022

Van akinek nem kellene a observer?
Tinman
Hogy-hogy februárban? Ezeket mind most kapod azonnal, ha van aktív előfizud. Ha nincs és most fizetsz elő, akkor meg Yakuza 0 + Division jár azonnal.

grebber
Ha elő vagy fizetve akkor megkapod a Yakuza 0-val + köv hónap első pénteken a többit

De ugye most nem kötelező plusz pénzt fizetni a Division-ért? Ha jelenleg előfizus vagyok, februárban megkapom őket, igaz?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.01.04. 19:39:00

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Már 10 euro alatt szórták gondolom a kutya se veszi már mindjárt itt a második része... így löktek rajta egy végsőt 😊

lalakov
A The Division éppen megvan, de örülök, hogy végre Uplay játék is bekerült a kalapba.
Tinman
- Just Cause 3 XXL - sajna már megvolt, kártyapénzből vettem pont előtte pár hete
- Project Cars 2 - okay, ha rám szakad az időtenger rápróbálok
- Wizard of Legend - nemtom...
- Qube 2 - oks, érdekes
- Observer - vótmá', ettől függetlenül jó töltelék, sokaknak nem lehet még meg, mert 12$ pakkban volt anno
- Sundered Eldrict Edition - wishen volt, metroidvánia platformer, darkos, jóféle
- Regions of Ruin - nem tűnik ördögtől valónak, de annyi ilyesmi van, hogy nagyon +1 sor feelin'
- Darkside Detective - dettó

- Yakuza 0 - OMG!!!!! Nagyon örülök neki, már majdnem megvettem :-)
- The Division - Fair enough, nyilván uplay key, de okés, érdekelt
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.04. 19:37:15

Ainz
Humble Monthly
Yakuza 0
+
The Division
grebber
Ide is...

Humble január

Just Cause 3 XXL
Project Cars 2
Wizard of Legend
Qube 2
Observer
Sundered Eldrict Edition
Regions of Ruin
Darkside Detective

Humble február

Yakuza 0
The Division

Rapid81
Dettó. 😊

A csoport tényleg 10 éves, bakker? 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Az advanced tutorialnál léptem ki. A sztorit vittem tovább, de csak fájdalmas szenvedés az egész. Mortalban nagy király volt anno, de itt ez a nyomi irányítás, meg a nyomj meg 6 gombot egy szaros combóhoz az nekem sok. Chapter 3 végén léptem ki, fárasztó.

Atisz
Az őszi szél megint erősebb volt 😊

1 játékot kivéve mondjuk, ami akkor 85%-os volt (amennyiért meg is vettem), most meg 90 😞

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Játszd úgy, ahogy jönnek (mondjuk a revelations részek kissé érdekesen ágyazódnak be a szériába).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem bugos, de ismerős az érzés. Meg lehet csinálni, utána már a játék könnyű lesz (az MK9 a referencia), ha nem csavarod fel a nehézségi szintet.
Tinman
Van ember ezen a bolygón, aki az Injustice TUTORIALT képes letolni? Konkrétan nem tudok a tutorialon végigmenni és olyan szinten frusztrál, hogy az leírhatatlan.

x,x,y,le,jobbra+x

Vagy én őrültem meg, vagy tényleg bugos a tutorial és hiába csinálom meg, nem enged tovább.

IMYke2.0.0.0
//Én mondjuk sehol sem vásároltam 😊

Ugyanez a helyzet nálam is. Becsúszott pár PSVR játék PS winter sale-ből és ennyi volt a téli vásár. 😊
Ainz
Nvm megoldottam.
grebber
Nem vagy vele egyedül az 100%

Én a Skyforce-t vettem meg a 30as kívánságlistámból😄, Itt ajánlottátok, tényleg nagyon szórakoztató addiktív!

Ainz
Sziasztok!

Tudom, hogy nem vagyok itt törzstag és ritkán írok ide, de egy próbát megér alapon segítséget szeretnék kérni.
Tudna valaki küldeni paypalra 2 és fél eurót? Amint megjavul ez a szar küldöm is vissza, de jelenleg nem érzékeli a kártyámat már több órája, és egy sráctól vennék gamet akciósan, de nincs annyi a számlámon és az a rohadt kártya meg valamiért nem működik (van rajta fedezet)
Eléggé ki vagyok már tiltelve, mert lefoglalta nekem a srác még így akciósan.
Btw jelenleg így néz ki a paypalom
EZ MÉGIS MICSODA?
Próbáltam már mindent, böngésző restart, history clear, másik böngésző etc.
Előre is hatalmas köszönet, ha valaki tud segíteni.
IMYke2.0.0.0
STEAM Winter Sale 2018 vásárlásom: 0 (nulla).

<#nevetes1>

Tinman
Játékmeneti belenyúlást nem szeretem. Graf mod és kb. ennyi.

Lost Alpha-ról tudok és igen, instant elkerülős az számomra. :-)

Tinman
Ezekből a Lucy got problems izékből elképesztő mennyi vagy Steam-en. Anno 1-2-t próbáltam, de nekem ezek nagyon kevéskék.

MerlinW
Jah, számomra is a RE 1-2 után a sorozat véget ért.

[merlinw.org]

A második még jó, viszont kár, hogy a 3. részre amellett, hogy a harcrendszer továbbra is szar, minden mást is eléggé elrontanak benne... 😊

Why so serious?

DasIsFuck
Steam sale-en vacilláltam a Risen 2 és Lost Planet 2 között. Mind kettő seteében a franchise végigjátszás motivált és minkét szériából volt már egy-egy játékom.
Végül a Risen 2 mellett döntöttem, mert jobb játéknak tartom a Riseneket, meg jobban is preferálom az rpg-ket.

Ennek örömére újra nekiálltam az első résznek és olyan 40x óra alatt végig is vittem😊 (Ezzel az utóbbi 1 hónapba már 2 játékot játszottam végig, 2 év alatt nem játszok végig ennyi játékot😄)
A harcrendszer elképesztően rosszul van megvalósítva a játékban, de azon kívül egy nagyon jó kis játék. Nagyon sok olyan kis dolog volt benne, ami így alig észrevehető, de mégis rengeteget dobott az összképen.(No meg elég keményen Two Worlds 2 és Divinity 2 Dragon Knight után érzetem volt néha😄)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Fpocok
Ha sorrendben akarod akko zéró, első rész remake, kettő három emulátorral, és code veronica.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MoRT2195
Resident Evil rajongók/szakértők!!!

Most, hogy jönnek a rebootok, hamarosan itt a 2. rész, mit mondtok, érdemes végig játszani a régebbi változatokat is? Én a 4. résszel kezdtem régebben (a kedvenc részem is egyébként, sőt az egyik kedvenc horror játékom is), most viszont végig akarom játszani az összes részt, úgy, hogy megismerjem a teljes történetet. Milyen sorrendben érdemes játszanom? A régi részeket hagyjam ki és elég a rebootolt változat? Vagy pont fordítva? Inkább a régebbi részekkel játszak és a rebootok nem lényegesek?