Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ekkor még eléggé az elején voltam, de nem sokat változott a véleményem később se... noha megértem, hogy van akinek túl monoton lehet a sok harc, de én remekül szórakoztam végig.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.06. 17:26:00
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
szerk.: jut eszembe az utolsó 2 Vita-s hónap PS Plus címei is beugrottak:
Fallen Legion: Flames of Rebellion
Super Mutant Alien Assault
Papers Please
Iconoclasts
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.06. 16:04:35
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Áprilisban (9-én és utána): tízévesek vagyunk...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a "semmitmondó" Twitter csatornám lesz 10 éves az idén. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.04. 22:21:47
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//Szerk.: A játékamagyarításos topik jövőre 20 lesz 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.04. 20:14:23
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.04. 20:09:09
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.01.04. 19:39:00
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
- Project Cars 2 - okay, ha rám szakad az időtenger rápróbálok
- Wizard of Legend - nemtom...
- Qube 2 - oks, érdekes
- Observer - vótmá', ettől függetlenül jó töltelék, sokaknak nem lehet még meg, mert 12$ pakkban volt anno
- Sundered Eldrict Edition - wishen volt, metroidvánia platformer, darkos, jóféle
- Regions of Ruin - nem tűnik ördögtől valónak, de annyi ilyesmi van, hogy nagyon +1 sor feelin'
- Darkside Detective - dettó
- Yakuza 0 - OMG!!!!! Nagyon örülök neki, már majdnem megvettem :-)
- The Division - Fair enough, nyilván uplay key, de okés, érdekelt
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.04. 19:37:15
Humble január
Just Cause 3 XXL
Project Cars 2
Wizard of Legend
Qube 2
Observer
Sundered Eldrict Edition
Regions of Ruin
Darkside Detective
Humble február
Yakuza 0
The Division
A csoport tényleg 10 éves, bakker? 😄
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
1 játékot kivéve mondjuk, ami akkor 85%-os volt (amennyiért meg is vettem), most meg 90 😞
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
x,x,y,le,jobbra+x
Vagy én őrültem meg, vagy tényleg bugos a tutorial és hiába csinálom meg, nem enged tovább.
Tudom, hogy nem vagyok itt törzstag és ritkán írok ide, de egy próbát megér alapon segítséget szeretnék kérni.
Tudna valaki küldeni paypalra 2 és fél eurót? Amint megjavul ez a szar küldöm is vissza, de jelenleg nem érzékeli a kártyámat már több órája, és egy sráctól vennék gamet akciósan, de nincs annyi a számlámon és az a rohadt kártya meg valamiért nem működik (van rajta fedezet)
Eléggé ki vagyok már tiltelve, mert lefoglalta nekem a srác még így akciósan.
Btw jelenleg így néz ki a paypalom
EZ MÉGIS MICSODA?
Próbáltam már mindent, böngésző restart, history clear, másik böngésző etc.
Előre is hatalmas köszönet, ha valaki tud segíteni.
<#nevetes1>#nevetes1>
Lost Alpha-ról tudok és igen, instant elkerülős az számomra. :-)
Why so serious?
Végül a Risen 2 mellett döntöttem, mert jobb játéknak tartom a Riseneket, meg jobban is preferálom az rpg-ket.
Ennek örömére újra nekiálltam az első résznek és olyan 40x óra alatt végig is vittem😊 (Ezzel az utóbbi 1 hónapba már 2 játékot játszottam végig, 2 év alatt nem játszok végig ennyi játékot😄)
A harcrendszer elképesztően rosszul van megvalósítva a játékban, de azon kívül egy nagyon jó kis játék. Nagyon sok olyan kis dolog volt benne, ami így alig észrevehető, de mégis rengeteget dobott az összképen.(No meg elég keményen Two Worlds 2 és Divinity 2 Dragon Knight után érzetem volt néha😄)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most, hogy jönnek a rebootok, hamarosan itt a 2. rész, mit mondtok, érdemes végig játszani a régebbi változatokat is? Én a 4. résszel kezdtem régebben (a kedvenc részem is egyébként, sőt az egyik kedvenc horror játékom is), most viszont végig akarom játszani az összes részt, úgy, hogy megismerjem a teljes történetet. Milyen sorrendben érdemes játszanom? A régi részeket hagyjam ki és elég a rebootolt változat? Vagy pont fordítva? Inkább a régebbi részekkel játszak és a rebootok nem lényegesek?