Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Pár éve, a vakbélműtétem után végignéztem mind a 10 évadot + filmeket, amíg lábadoztam. 😊 Valaha volt legjobb és legigényesebb sci-fi sorozat.
Második helyen rögtön jön mögötte a Babylon 5, amit szintén pár éve nyálaztam végig ismét, összes nagyfilmmel együtt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Értem, mert ismerek olyat aki csak gyűjti de nem nézi. Mondjuk én nem nagyon szeretek sorozatokat újranézni, max 1-1 részt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Csodák nincsenek, nem 2 fillér volt. 22 ezer, ebuy ( ami persze összességében nem sok a tartalmat, lemezek számát nézve )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 21:09:41

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Tényleg, raptr összefoglaló. Hát az nekem se jött. Pedig nem bonyolult a címe:
http://raptr.com/¨<¨>felhasználónév/summary/2013
Ez alapján csak a végén kellene átírni az évszámot, de hibát dob. Nincs ilyen oldal 😞

Aha, fórumot nézve volt is ilyen felvetés, válasz:
"Unfortunately, we will not be doing the 2014 Gaming Summary this year. We have all hands on deck right now to fix issues, work on new features and we just simply can't afford to drag someone off their current project to collect the data for the gaming summary. Sorry for the inconvenience."

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebből csak a főfilm ami jó. Az viszont nagyon.
Totti5
Mindent megnézek, hisz azért veszem, nem díszenk! mivel ezek a legjobb minőségűek lemezen mind videó mind audió tekintetében, teljesen új élmények az eddigi gyene rippelt letöltött / tvben látott verziókkal szemben.

Botond
Én elnök embereit évente végignézem. 😄 Pont tegnap végeztem a hetedik évaddal.
Rapid81
Ezt mennyiért és honnan? Összes rész megvan, de netről leszedett, nem igazán jó minőségben. Anno még nem volt 720p. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Most szenvedek vele, erősen túlértékelt, rém gyenge cucc, vagy ha úgy jobban tetszik, akkor nem tett jót a kor ennek sem.
Shep
Ezeket amúgy újra végig is nézed, vagy csak a gyűjtemény miatt veszed őket?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már csak maga a Damnation megéri 😄DD

Botond
Nekem 1541-esem volt rögtön 85-ben. 😛 Vámot kellett fizetni rá szüleimnek! 😄
Tinman
Bundlestarson nagyon rendben van a 2 új bundle!

Nekem már mind megvan, de ha nem lenne, ezerrel venném!

Codemasters bundle

Voyager bundle
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.21. 20:59:36

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nincs, angol. ( ez is volt a cél, mert magyarul már számtalanszor láttam oda vissza, s így teljesen más élmény volt az egész ) + a frogatársól CGI-ről készült extra videók az epizódokhoz kötve nagyon jók! Nem kevés meló volt egy pár másodperces jelenettel is. Iyenkor mindig ledöbbenek...

( filmek is benne vannak, de ezek a DVDk külön voltak már meg, csak máshova készült a kép )

Tinman
"Hogy ne legyen gond többé a verziókkal, a Windows 8.1-re ingyen fel lehet majd telepíteni a 10-es verziót."

Asszem életem egyik legjobb döntése volt anno MS-től Win 8-at venni 8.700 Ft-ért :-D

Nem is tudom... ez miért pont neked ment? :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.21. 20:59:24

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bon
SG1 gyüjteményről megnéznék egy képet, szép látvány lehet. Amúgy van rajtuk szinkron?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jajj, ezt a hasonló mondást én is hallottam: "Szörnyek nem léteznek, azok maguk az emberek." (egyik kedvenc idézetem)

Spoilerezni nem akarok, ez áll tőlem a legkevésbé, de az elégtétel jelen van az SH-ban is, de csak a legvégén.. Persze a végigjátszástól függ hogy melyik befejezést kapod, de ha jól játszol, akkor félig-meddig happy ending-et kapsz. Talán ez is egyenlő a reménnyel amire te gondolsz, de lehet rosszul gondolom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
<#eplus2>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
A vicc az, hogy szvsz itt csak nekem van ilyen pólóm :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Volt nekem is egy hasonló korszakom. Talán korral jár, de már nem szeretem a lelkileg mélybe húzós dolgokat. Nem mondom pl. van olyan film, ami drámai volta ellenére képes mégis pozitív érzéseket ébreszteni az emberben, de alapvetően a pozitív dolgok állnak közelebb hozzám, ezért is tudok szinte rajongani pl. egy Rayman Origins/Legends-ért :-)

Érdekes amit írsz az SH széria és posztapok téma kapcsán. Előbbiből nekem mindig is hiányzott a remény. A kis örömök amiket egy jó survival játékban átélsz (egy nyugodt szoba, egy szép kilátás valahonnan, egy meglelt kötszer, egy barát) szinte mind hiányoznak az általam eddig látott SH részekből. Játszottam párral, de egyiket sem vittem végig, szóval pls. no spoiler.

Ellenben a posztapok világok nagy része tele van jó dolgokkal! Az emberek mivel jóval kisebb számban élnek, ezért a klasszikus "jó" oldalon állók, megbecsülik a másikat, van remény, a pusztulás tetején "nyílik még a sárga rózsa", az ember lét értékei jóval hangsúlyosabbak, az értékítélet jóval tisztább, az összetartás erősebb, etc. Egy ilyen világ a SH őrületétől nagyon messze áll... szerintem.

Ahogy egy bölcs anya mondá vala: Nem a szörnyektől kell félni, hanem az emberektől...

ÉS MÉG A MAI NAPIG NEM ÉRTEM MIÉRT NEM ADJÁK KI ÚJRA AZ ELSŐ NÉGY RÉSZT DOBOZOSAN, VAGY LEGALÁBB FELRAKHATNÁK STEAM-RE, DE MÉG AZ SEM!!! :'(

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Így igaz!

Ez sem hülyeség, nekem nincs "gyenge" lelkem, de a 2. rész végén nagyon elszomorodtam, persze nem vágtam fel tőle az ereimet, de lehangolt. De nekem pont ezért tetszett. Sokan mondták hogy melankólikus vagyok, és egyre inkább kezdem elhinni. Szeretem a gondolkodós, már-már depresszív dolgokat, történeteket. Ezért áll ennyire közel hozzám az SH széria és a posztapokaliptikus világok.

IMYke2.0.0.0
Az mindig félelmetesebb, ami "továbbgondolásra" és erős beleélésre késztet - könyv/mesélés/film -, mint ami egyszerűen kiszolgál, és egy idő után eltompítja a "meglepődésed", vagy az empátiád, beleélésed .
Egyetértünk.

Amikor a fantáziájára, lelkére van bízva a félelem az embernek: nincs annál komolyabb fear factor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
A 4. rész majom szörnyeitől még a mai napig is kiráz a hideg, ahogy 2 beteg világától is.

Jajj, tényleg. Na akkor e kivételével. 😊

Tinman
Pont ez az! A Resident Evil-féle nyílt brutalitástól nem tartok, azt szűri az agyam ahogy kell, de a SH hangulata, durván amolyan depressziós, reménytelen, szürke, halott, egyfajta dobozba zárt őrület, na meg a felszín alatt megbúvó nettó gonosz az bizony kicsinál :-(

darkSectorxxx
Van ott azért félsz. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Valkyria Chronicles. Persze kivétel erősíti a szabályt. Ezen az egyen kívül én se tudok többet.
Kívánom hogy felülkerekedj, mert tényleg egy élmény lesz. Hogy őszinte legyek a Silent Hill játékok nem is a félelemre mennek rá, hanem simán maga a világ nagyon beteg meg a történet.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.01.21. 20:20:04

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship>
Pár exklut lenyomnék - hideg élelmet vinnék, és a kutyaólban is elférek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem toltam, mert félősös vagyok, de 1x akkor is felülkerekedek rajta és letolom SH saga-t.

darkSectorxxx
Downpour. <#szeret>

Totti5
Azt remékelni kellene, nem HDsítani. Viszont abból van új rész, amivel visszakacsintgattak az elsőre a Downpour. Toltad?!

Silent Hill: Origins ? stb..
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 20:14:55

darkSectorxxx
Igen írtam, az eredetihez képest, majd amikre most hirtelen emlékszem a 2002-es GC-hez képest.
Egy normál embernek ez semmi, annak akinek ez kedves, minden apróbb változtatásokkal be akarja szerezni , akár gyilkolna is érte. 😊

Tinman
Akkor zorrobomber szavaival élve: U.a. a köröket futjuk, tehát back to sírás listámhoz és áll a HD flame.

Mondom ezt úgy, hogy manduláig benyeltem az ICO és Sotc HD-t... csak egy picit most kezdenek ezek nagyon elszaporodni. Bezzeg Silent Hill 1 HD, ami mocskosul kéne ennek a világnak, arról szó nincs -.-

darkSectorxxx
Aha...neked csak aaaahhhhhhhaaaaaaaaaaa. 😊

grebber
Hm CoD World at War 2...

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Abba játékba konkrétan szerelmes vagyok a mai napig... el nem tudom képzelni, hogy neked, mint anime/japán stílusok kedvelőjének szinten ne jönne be. Sajna már nincs meg, de annyit pofázok róla, hogy beszerzem újra és ezúttal nem adom el. Term. ha erre járnál, jöhetsz gamelni :-)

darkSectorxxx
ŐŐŐŐŐŐ, jogos én sem emlékszem.

Totti5
Természetesen a GC verzió lett kiadva és nem más.

Tinman
Viccősz'?

Volt rá kis progim, meg kis órás csavarhúzóm ;-)

Tinman
Szóból vetted ki a számat :-D

Mert akkor ha jól vettem DS szavaiból, akkor a GC verzió van rimékelve, nem a PS1-es classic... akkor pedig akkora hű de nagy rimékről csak nem beszélhetünk, hiszen extra content úgy tűnik akkor mégsincs olyan sok (achi, re.net, bitchplz).

Shep
Az irányítás? Ahhhhhhaaaaa

Én amúgy NAGYON boldog ember lennék ha tényleg így történne, de úgy se fog, hidd el nekem! 😊

Legalább is én még nem láttam PS exkluzívot megjelenni se PC-re, se Xbox-ra.

IMYke2.0.0.0
Meg a gyorsmásolást is a BD-író helyett 😊

darkSectorxxx
Csak ne lenne epizódikus, és félek hogy attól még primitív lesz feladatok terén mint az első.
Bár ne így lenne.

Totti5
Resident Evil Revelations 2 erősen integet neked! Új mindenben.

Halo 2 remékben sem írták tovább a játékot, vagy vettek ki belőle ezt meg azt csak mert... kipofozták amennyire érdemes és ennyi. Milyen jogon tehették volna amőgy? Bungie megálmodta annak ami, más meg belekontárkodik?! Resi 1 készítői és a azok akik most hozzányúltak megint lehet köszönőviszonyban sincsenek egymással már.

darkSectorxxx
Jó persze elhiszem ahogy sok más külsős sem. 😊

darkSectorxxx
Leírtam, 1 sorban van a GC-hez képest.
már az irányítás önnmagában elviszi a HD kiadást. Legalábbis a rajongóknak.

Érdekes hogy volt egy speckó kiadás demo szerűség a Zero emberkékkel, nekem meg is van kár hogy a játékban nem tették bele véglegesen.