Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Sőt, szerintem vissza kéne hozni a lemezcserét, meg a fejállítgatást(ha van itt egyáltalán olyam, aki tudja mit jelent 😄). Az is hozzátartozott egy időben a játékélményhez 😊

Adversus solem ne loquitor

Bloodborne 110% nem jön PC-re. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Nem láttam / nem emlékszem, hogy néztem volna belőle bármit is.
De, ha szomszédban laknál, akkor beásnám magam hozzátok és kérdeznék, néznék, dumcsiznánk és kölcsönkérnék / adnék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na most várjál, mihez képest remake? Az eredetihez képest, vagy a GC verzióhoz, mert nem mindegy 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.21. 19:58:46

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Talán nem kaptak elég nagy reklámot... hihetetlen mennyire frankó lett a LO. Infinitiy meg annyira elsikkadt már anno is, hogy nekem is mindig emlékeztetnem kell rá magam, hogy itt a polcon, qrvára illő lenne már letolni.

Vajon Iminek bejönne a Lost Odyssey? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Jrpg nagy ráfizetése volt az MSnek 360nál, hiába tolta őket, hogy majd azzal mekkora táborra tesznek szert, mindegyik pénzügyi bukás volt. LO még a millát sem közelítette meg ( japánban összesen 104 ezer ment el... ), a többi még tán annyit sem ( Blue Dragon, Infinity stb... ).

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 19:55:51

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Nem , remélem nem. 😊
Most nem értetlenkedek, de január óta nem értetlenkedtem, max magamat megvédtem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Vagy a PS stream-jét ami megy PS vitán? meg asszem régebben PSP-n? <#buck>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
79 új üzenet... Remélem, nem DarkSector értetlenkedett megint...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
PC <#nezze>

Ha nem érdekel egy Bloodborne, ami nem kiabálom el lehet jön pc-re is.

benőmenő
És a hologramot! <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
darkSectorxxx
Hát most már érted miért akartam ez miatt anno venni egy egész gamecube-ot? 😄

Tinman
Ha valóban vannak:
- új közelharci fegyverek
- sok új helyszín
- újabb ellenfelek
- más átvezetők
- újabb feladványok
- újabb bossok

Akkor az RE remake pontosan azt hozta el amit mindig elvártam egy remake-től. Ebben az esetben fejet hajtok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Kell valami a boxosoknak is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Egyébiránt nagyon gyenge lelkületű emberek járnak ide, hogy minden apróságon megsértődnek. Ezért kedvelem DS-t, vele lehet szórakozni, nem sértődik meg, mondjuk vissza is adja kétszeresen 😄

Tinman
Hol vannak az AAA+++ konzol only platform címek, RPG-k, akció-RPG-k, DMC/MGS/Lost Odyssey/Demon's Souls szintű új IP-k?

darkSectorxxx
Nem hidd el hogy nem, ha igen az max viccelődés volt. 😊

LOL mennyire el vagyok maradva steam ügyben!

Cseréléskor e-mail-re küld egy feljogosító ellenőrző levelet ha tárgyat akarsz cserélni.
Hát ez fasza ötlet volt, ilyletéktelenek ellen szuper megoldás. <#fogmosas>

Shep
Hát nem tudom, de biztos volt már rá példa 😄

Shep
Aha, az mióta anyázás? Az csak poén, ha anyázni akarnék megtenném de az nem az én műfajom. Ja, és nem is neki ment.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.21. 19:43:28

Tinman
Totti... azért lett így kitalálva ANNO, mert egyszerűen nem fért el a memóriában a következő helyiség/szekció. Ez egy kvázi loading screen. Akkor és ott ez egy nagyon ügyes, frappáns megoldás volt, de már a 8GB-os konzolok korában (ha-ha), már ciki.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.21. 19:42:15

darkSectorxxx
Ja hogy úgy értve online. 😄

darkSectorxxx
Mi? mikor hazudtam neked? 😊
Miért ne kötnék? Ha lenne FPS és vagy Arma és kellene azzal tólnám.
Én ezt egyetértően monddtam is hogy FPS-re egyértelműen az egér meg bill a legjobb.

Vgay majd a Steam kontroller.

kigyi
2013-ban küldött a raptr egy összefoglalót arról mekkora kocka voltam abban az évben. AZ idén nem találkoztam vele nem tudjátok hogy lehet előhozni? A 2013-as összefoglalót megtaláltam a 14-es viszont hiányzik. Más sem kapott???

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Elvileg lehet AI társakkal is tolni ,majd meglátjuk mi sül ki belőle.De főleg 4 fős coopra gyúr!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Te. "Anyád vizzel főz?"

[merlinw.org]

Shep
Kötnél te a búbánatot, azt kötnél 😄

darkSectorxxx
Hát ha online akkor nem az, én arra gondolok, ami rendes story modos mint a többi.

darkSectorxxx
Igen és kötnék is ha látnám hogy szenvedés és elesnék plusz dologtól, most is vennék fps-ekhez, de nem tudok.
Vagyis van de drága.

Shep
Ki anyázott te nagyon okos?

Shep
Az az u4 engines izé, nem?

Totti5
Olyat lehetne ahol a magadfajtának megtanítják hogy ne személyeskedjen, anyázzon idegenekkel. Érdemes lenne!

Shep
De ez olyan, mintha kiadnák konzolra az ARMA-t és lehetne ugyan kontrollerrel irányítani de pocsék lenne és erre azt mondanák ,hogy hát miért nem kötsz a boxra billentyűzetet, meg egeret?

darkSectorxxx
Mi a Legends?
Most én keverem valamivel?

darkSectorxxx
😄

Yes....
Mondjuk nekem már elvágták, mert 2 játék miatt kell vennem Boxot így is. 😊

darkSectorxxx
Mondok neked egy érdekes dolgot.
Itt a régi fanoknak szól ez az alkotás, akik kérték a játékot, HD-ba....nem ÚJRATEXTÚRÁZVA.
Az majd a Resi 5-6 a mai generációnak.

Ez egy feeling, a pályán is jelentősége van a környezetnek, ahogy a területeken "ki vannak emelve a fontosabb részek" ahol ügyködhetsz.
Ez az oka egyrészt.
Aki régen ezt szerette, és sírt hogy legyen, azok ezt is akarták, mert én panaszkodni ős re-seket nem láttam.
Én értem amit írsz, sheep-et is, meg aki nehezményez dolgokat, csak nem akarták annyival megbolygatni, valszeg több hibafaktor, bug stb...számtalan ellenérv is van, miért lehetett ez.

Ez csak egy vélemény. Ennek ellenére értelek, nem arról van szó.

Shep
Te úgy ki tudod forgatni az ember szavait, hogy tanítanod kellene. Nem gondolkodtál még rajta, hogy tanfolyamot indíts?

jarlaxxe
de minek...

grebber
Multis okádmány bárcsak ne jönne meglennék nélküle!
Inkább a Fable 2-öt hozták volna ki!

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Hopp -1 exklu 😄
Fable Legends jön pc-re is.
darkSectorxxx
Ez nem szlogen, hanem ehhez ez való, az egér és billentyűzet nem egy mindent megoldok téma, el kell fogadni hogy ha irányithatod is, ezek a stílusú játékokkal még szarabbul járnál, mint kontrollerrel, ezért eleve baromság, plusz itt a rezgésnek is van egy játékmeneti extrája, amit érdemes nem kihagyni...bill+egérrel ezt "cseszheted".
Szóval egy érv sincs mellette, csak az hogy na ezt is lehet benne. 😊Đ

Totti5
Bármi ami nem tetszik valakinek egy játákban ne legyen benne? ez igen! Így kell csapatni. Miért nincs minden ember háta mögött egy fejlesztő az adott gémhez és a kedves okos júzer kénye kedve szerint írja át a játékot... minek ide bármi is, ha nem jó és a köpködés megy csak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 19:19:07

darkSectorxxx
Mit vegyél?
Milyen játékok érdekelnek?
Ha megmondod meglesz a válasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt mondom mindenkinek, ne fps-t nézz meg haverok tancsát hogy megmondják mivel játsz.
Te mikkel akarsz.
Ha 1 konzol ex is a listán van , megvan a válasz, ha multi címek csak, akkor bonyolultabb, ha van pénzed vagy már erős pc-d akkor azt!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 19:21:19

Shep
Ez ám a logika, kikezdhetetlen ,mint mindig 😄

Totti5
Akkor béna maga a játék, béna játékkal meg miért játszanál?

darkSectorxxx
Bocs megint szájrágósan, de ezt nem tudom elnézni... 😊

Nem, nem kopipaszte. 😊

Resident Evil Remake mennyivel több mint az (eredeti) első rész??

- grafika
- hang
- közelharci fegyverek
- sok új helyszín
- új fegyverek
- ujraéledő és GYORSABB zombik, újabb ellenfelek
- más átvezetők, még némelyik régit is megváltoztatták kicsit
- új irányítás (platform tps szerű)
- újabb feladványok
- újabb (bossok)
- 16:9-es képarány lehetősége......
- új játszható karakterek
- acsik
- RE net

Kihagytam valamit??????????????

2002-eshez képest:

Grafika, 5.1-es hang, Irányítás 16:9, új karakterek............acsik, re.net

Modderek ezt ingyen? pffffffffffff
azért ne hamarkodd el ezt.
Lehet a végtelenségig húzzák a textúrákat, de sok dolgot nem képesek összekatyvasztani, textűrál illesztése, effektek, köd, lángok, fények, ezeket többnyire gyári remake-ekben tólnak rá....

Persze ha csak a felbontás a lényeg akkor azt ingyen.

RE4-nél is az acsik.
Meg max a karakterek cseréje az oké, de ezzel kifújt.
Szóval nem tukmálom senkire, de ha valami megér lóvét az ez. Minden platformon.

Rezgést nem írtam az tudtommal van a GC-s változatban is.

Na számolgassunk csak. <#hawaii>

Shep
Elmondom miért baj, mert rohadtul béna és időhúzó, és felesleges.

benőmenő
Totti5
Miért baj az ajtó animáció? így lett kitalálva a játék, hozzá tartozik az élményhez. Nem gamebrake dolog és nem lesz tőle világvége... nem a fejlesztő gondja az hogy egyes játékosok kedvére járjon, mert nekik valami nem tetszik...

Shep
Szó szerint d1, mert már tegnap a megjelenést követően azonnal kint volt 😊