Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Wildstar is követhetné...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
No offense - kettőnk közt mostanában elég ritkán sikerül, de rajta vagyunk, hogy javuljon a dolog. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
20 perc 7%.

De, azt tudni kell: ennyi idő alatt dobott tulajdonképpen be a "városba". Innen meg már >>> sandbox, azaz időcsapda is lehet akár.
A főszálon végigrohangálóknak meg ugye semmi sem drága. Én, szerencsére (?), nem olyan fajta vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nincs gond 😊
Azt hittem, hogy már "fél szavakból is megértjük egymást" itt 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Dungeon - igen, az az extra verzió, ahogy később te is jelezted.
Arra fenem a fogam én is. Tologatom az abakuszt, és meglátom.

Fpocok
Ja... és lemaradt, hogy MUHAHA

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Már eleve annak kellett volna lennie és úgy lettem volna elég buta, hogy meg is vegyem.
Igazából ez felveti azt az érdekes kérdést, hogy vajon tényleg olyan gáz, hogy havidíjjal indult a cucc? <#idiota>
Fpocok
Ket napig nem vagyok erre akkor jon a hir, hogy a teso b2p lesz? Kiralysag baszod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solid Snake
7 perc = 20% azigen <#pias><#buck>
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2015.01.22. 14:06:14
ZsZso
"Miért kell mindent megmagyarázni, ha ott egy kép?"
Mert nem derült ki belőle, hogy mi az amit nézni kell 😊. Leírás, komment nélkül nehéz volt.

És hogy még jobban értsd miért értetlenkedtem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"20 perc = 7%"
Mert tán' MelinW mondta el előtted, hogy ~4 óra a teljes sztori, így ebből a szempontból nem hordozott új információt a kép számomra.

"Emellett: honosítható."
Azt hittem alapból van benne magyar nyelv. Honnan derült volna ki egy kép alapján, hogy Te honosítottad le? Én azt hittem magyar benne alapból a menü. 😊

Imy, nem akartalak bántani, tényleg érdekelt, hogy mit kell észrevenni a képen. Mivel nem írtál egy szót se róla ezért érdekelt.

zorrobomber
Igen, az a deluxe, kicsit nehezen, de sikerült az infót megtalálni 😊 ->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
zsííííír, kösz!

képre: azért kell megmagyarázni, mert nem mindenkit érdekel a hossz, vagy a magyarítás, így én se gondoltam egyikre se mint infóra, a magyarítás konkrétan fel se tűnt 😊 jó játékot a hétvégére 😊

szerk.: Dungeon of the Endless - Crystal pack - ez a "deluxe" verzió, az alap nincs leárazva(?)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 13:49:35

IMYke2.0.0.0
Hoppppááá!: "Dungeon of the Endless - Crystal pack " - Amazon - STEAM - 60% off - 7,99 dollár (270,74) = ~2170 Ft

IMYke2.0.0.0
20 perc = 7%
Emellett: honosítható.

Miért kell mindent megmagyarázni, ha ott egy kép? Ezt meg én nem értem. <#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Véleményt nem alkotok 20 perc után egy olyan játékról, amiről tudom, hogy legyen bármilyen, végig fogom játszani. 😊
Hétvégén izzítom a STEAM-en, és bárki is fog zaklatni IRL, repül Hádészba - bármennyi játékidőt is kínál, nekem jó lesz 😊

ZsZso
Mit is akartál ezzel a linkkel mondani? Nem értem miért szúrtad be. <#fejvakaras>

zorrobomber
Azt hittem hogy kattintás után véleményt fogok olvasni, nem ugyanazt a szöveget és egy semmitmondó képet 😊 De egyébként review-k alapján szerintem nem lesz gondod vele.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 13:24:10

IMYke2.0.0.0

Szabi
kuuutyaaa!!! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Indulhat a kivesézés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Amúgy elsőre 17 óra volt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Grat és részvétem, tegnap 1x végigvittem 100%-os feltérképezéssel.
Sok befejezése létezik, mindet meg kéne csinálnom majd.

Most Jill után megpróbálom Jill-t hardon, majd az összes befejezést.
Meg a ruhákat is megnézem.
Aztán ugyanez Chris-el. Mire mindent megcsinálok 100+ óra játékidőm lesz. 😊

Mivel nehezebb mint az alapjáték, ezért nekem hardon most lesz meg először a cucc ha megérem. Biztos sokat fogok anyázni. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ZsZso
Jön nemsoká a Be Mine 17. (Valószínűleg benne lesz a The Last Inua is.)

darkSectorxxx
Ja ahoz képest.

Kmarha
Na végre ott pihen a steam könyvtárban a RE HD. Csak így most hogy dolgozzon az ember? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

grebber
3 hónap alatt egy világmérető epic fail előző rész után ez bődületes eredmény.
A platformkénti bontásra kíváncsi lennék ,hogy mennyi fogyott pc-re tippre 100-200k között lehet valahol vagy még ennyi sem.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ye. Nem későn kicsit?

zorrobomber
Deathtrap Dungeon - $3.50 (ha jól látom Square Enix sale van, de nem minden ad steam kulcsot, pl. Anachronox)

Gamersgate-nél ma(?) kettőt fizetsz hármat vihetsz(nem próbáltam, csak felugrik egy ilyen reklám).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 11:16:10

grebber
ZsZso
Igen, azt mutatta be, hogy milyen lehetőségek vannak az eszközben (ahogy láttunk más hasonló kamu videókat is). Ahhoz képest azért elég szerény a tudása szerintem.
HoloLensnél is kiváncsi vagyok, hogy a fent bemutatott feature -ökből mennyi lesz megvalósítva. Azért necces, mert míg a Natalnal ugye már elvileg létező projectekkel szédítették a népet ez még inkább csak koncepció, tippek, hogy mire lehet képes az eszköz.

Totti5
Ez megint más, ez nem az eszköz, hanem már egy konkrét cucc ami arra let volna ( ami sosem létezett, csak Molyneux fejében... )

ZsZso

Totti5
Itt a Natal vagyis a Kinect első videója. Mi ebben a kamu? ilyen lett. Ezeket tudja.
Natal.

Scooter
Nincs mit. Remélem működik még. Igen, azért mondom. A dátum miatt. Bár egyszer már volt egy olyan ami lejárt, az nem így nézett ki. Ott ki volt írva, hogy már lejárt.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.01.22. 09:10:15
zorrobomber
Köszi, vittem(egy havernak), bár lehet nem fog működni! (Be sure to redeem this game to your Steam account before October 6, 2014 @ 10am PT. )

ZsZso
Kicsit OFF, de azért beszúrom, nekem új volt. Valószínűleg ez is egy olyan kamu videó mint anno a Natallal volt. HoloLens

Scooter
Tropico 3 akinek kell. Úgy néz ki, hogy még működik, bár nem vagyok benne biztos.

Tropico 3
darkSectorxxx
Bazd nem tudom mit sírsz, most néztem a Resi PC-s változatában van billentyűzet támogatás. 😊
Vagy tegnap nem ez volt a bajod?

Maak
Azigen, grat, szep...nem is...SZEP! /me irigy

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Virágboltiban nézted vagy hogy tudtad már elindítani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Én SG1-et gyakorlatilag folyamatosan nézem. Két pasi meg egy kicsi-vel felváltva megy háttérben meló közben évek óta😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 03:44:19

[merlinw.org]

MerlinW
Jó volt ez az új Saints Row. Sajna a sztori csak 4 óra, de vidám mint mindig. Jól szórakoztam megint.

[merlinw.org]

Moby
IMÁDOM!

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Na végre...szarember.

Totti5
Természetesen imádom azt is😊 Tavaly év végén 14 ezer volt zavvin a BR kiadása az Atlantisnak. Természetesen azzal a lendülettel berendeltem. Azóta is várom ( jan 6ra kellett volna megjönnie )... ellopták, eltünt, nem lesz az már meg. Futhatom a köröket lassan a supportal hogy mi legyen...

Woooooooow. Atlantist nem tervezed valami hasonlóban? Vagy az nem jött be annyira?
darkSectorxxx
Első emulátorosal még végigfutottam a játékon, most évekel később magam tolom, és mennyire logikus minden rejtvény, magam rájönni az utalásokra.
JUJJ. <#szeret>

Troger911
Na, talált 5 hibás filet, letöltötte újra és most jó.Tudnám mitől sérültek meg... Vinyó elvileg rendben van.
bon
Na vajon miért? Nem is tudom... 😊
Utoljára szerkesztette: bon, 2015.01.21. 21:28:50

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Troger911
Na, öröm-boldogság. Tegnap este még játszottam a Blackguardsal, erre most állás töltés közben kilép... Minden mentést megnéztem, most ellenőriztetem a fileokat. Ennyit a mai játékról...