Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SweeneyTodd
Az elöbb kaptam meg hogy egy... <#fogmosas>

Most meg játékot akarsz vetetni vele , na de kééérem <#idiota>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

kill3r21
Bakker mindenhol 18k az Order 1886...pedig kell 😄
Darksector nem veszed meg nekem? 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.22. 21:16:21
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem emlékszik valaki arra, hogy régen (DoS-os 386SX - 486 DX2 66 korszak) volt egy randi szimulátor, ahol többek között egy piros ruhás vörös hajú nőt is meg lehetett khm... ismerni. Baromi jó és szexi képek voltak benne és tök jó pózok/válaszok/etc. Nem ilyen rajzolt pedó szemét volt, hanem 35-40-es valódi nők, nem kicseszett kislányok!

Az annyira minőségi cucc volt, hogy... na az volt, maradjunk csak szépen ennyiben :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.22. 20:59:08

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Humble kártyás Tier 3-at megvettem ma... sokat gondolkodtam rajta, de csak nem hagyott nyugodni a dolog. Nem bántam meg, a Scrolls-ban is van lehetőség dögivel, bizonyos téren több is, mint a HS-ban... term. ez utóbbit sem hagyom ott.

Jah, meg a Fully Loaded bundlit is megvettem. Úgy szoktam ilyenkor döntést hozni, hogy ha legalább 3 játék érdekel, akkor must buy. Na most itt kb. az összes érdekel, a vicc az, hogy még az az autós őrület is :-)

Tinman
Iszonyat nagy +100000!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Soha senkinek a vallását nem gúnyolnám ki, de ha megtenném ÉVEKEN keresztül, nem csodálkoznék, ha többször figyelmeztetnének, ha többször megfenyegetnének, ha megpróbálnák rámgyújtani/robbantani a kecót, és végül azon sem lepődnék meg, ha vérbe fagyva cipelnének egyik nap ki a szerkesztőség ajtaján. Demokrácia, egyenlőség, tisztelet? Viszont nem jár?

IMYke2.0.0.0
Endlesst megvettem végül...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ha AAA+++, tegnap megjelent játékok lennének benne 1$-ért, akkor sem venné meg. Undorító, amit a "sajtószabadság" jelszava mögé bújva művelnek ezek a lelki szegények.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Én ezen rágódom még, a Dungeon of the Endless mellett...
Reboot Bundle 3.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
HB Weeklyben: Je suis Charlie
Benne: Type:Rider, Finding Teddy, Little Big Adventure
FarSky, Strike Vector, Homeland (Audiobook)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Amúgy nagyon viszketett a buy gombon az ujjam...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jó taktika 😊

Addig húztam az időt, amíg lekéstem a múlt heti humble weekly-t....Így kell spórolni srácok....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én azt kihagyom. Egyelőre.
Még túlságosan is emlékszem a végére ahhoz, hogy beletegyek egy végigjátszást - és ezt még az achievementek megszerzésének lehetősége sem teszi csábítóbbá.

Amúgy a Spec Ops: The Line is le lett akciózva 4 euróra. Ezt valszeg be is húzom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Én mondjuk életemben nem játszottam Dating Simmel... <#nemtudom>

Ez a HuniePop felkeltette az érdeklődésem. Játszott már ezzel valaki?

Egész jónak tűnik! <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81

IMYke2.0.0.0
A The Crew is kapott 33%-ot...

IMYke2.0.0.0
The Evil Within - STEAM - 66% OFF - 20,40 euro

Moby
Kár 😊)

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
http://www.bundlestars.com
: "Saints Row Bundle"

benőmenő
Nem valami gyors, cserébe drága.
Az egyetlen pozitívuma, hogy teljesítményéhez képest baromi keveset fogyaszt.
zorrobomber
Már késő 😊

Szép kis társaságba került:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 17:41:24

darkSectorxxx
Akit érdekel vagy érdekelt a Resident Evil HD Remastered, melyik platformon kb milyen, az itt lesheti meg, vélemények észrevételeket is ide kérjük. THX.

Moby téged is várlak szeretettel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
Inkább vegyé tőlem dobozost! 😄
darkSectorxxx
Galaxis örzői 8 bit. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Áááááóóóóáááá
STAR WARS™ REBELLION
Must not buy!!!!

Szerk.: Rogue Squadron-ra már ráférne némi púder...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 15:51:16

Én a S2P helyett a P2P-t tudom (pay to play). Persze nem azt mondom, hogy a S2P nem létezik, de ezt még így nem hallottam.
Botond
Kösz, B2P és S2P nem része az aktív szókincsemnek. 😊
Botond
Nyilván értettem elsőre is. 😄
MerlinW
Ismered az SR sorozatot. Ami nem főszál, az az ismétlődő challenge-ek tömege. Olyan melléküldetés nincs mint a korábbi részekben voltak, a loyality-k is arról szólnak, hogy csinálj challenge-eket. Persze lehet gyűjtögetni, kimaxolni stb, szórakozni, de történetileg maga a játék 4-4,5 órát nyújt (úgy hogy ebből 1-1,5 órát én is gyűjtögettem, lövöldöztem.).

Olvastam a játékról, ezért is demóztam. Jó szórakozás, de ez tényleg DLC szint, amiért majd max 5-7€-t adok. 20€-t nagyon távolról sem ér a cucc.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 14:53:21

[merlinw.org]

MerlinW
MMO-kra vonatkoznak ezek: Sub to Play, Buy to Play, Free to Play, Play to Win, stb.

Normális esetben:
B2P - általában annyit jelent, hogy a teljes értékű játékot megkapod és ha van is benne mikrotranzakció, pénzért nem lehet venni cuccot ami előnyhöz juttatna, csak kozmetikát. További összegeket csak kiegészítőkért, játékmechanikai bővítésekért kell fizetned, ha akarsz.

F2P - annyit, hogy ingyen játszhatsz, viszont komoly korlátozások mellett enged csak játszani (többnyire ez az endgame-re vonatkozik), ha nem fizetsz elő, vagy ha nem költesz csilliókat az ingame store-ban (pl. SWTOR, Neverwinter, Defiance, Firefall, stb)

S2P - nem sűrűn használt kifejezés, a jó öreg általános előfizetői rendszer. Teljes funkcionalitást kapsz havidíjért.

P2W - a legalja, a F2P és a B2P keresztezése meghintve azzal, hogy az lesz a legmájerebb, aki a legtöbbet költi a játékra. (esetleg az aki hónapokig napi 20 órát ül a játék előtt)

[merlinw.org]

zorrobomber
Addig szerintem a főszálon végigrohanással sincs baj, amíg úgy érzi jól magát az ember, és utólag nem panaszkodik a hossz miatt.

ZsZso
Tételesen kérnénk, mert ez így nekem kevés <#vigyor>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Olvastam.

Én meg: "A főszálon végigrohangálóknak meg ugye semmi sem drága. Én, szerencsére (?), nem olyan fajta vagyok."

Moby
Nem. Vagyis igen, de azért fut külön terminuson, mert valamilyen folyamatos online szolgáltatáson alapuló (tehát mmo, vagy mmo-like), de egyszervásárlós, havidíjmentes.

Adversus solem ne loquitor

Botond
Ja, meg az xbox/steam/origin/gog/dobozos játékaim.
Botond
Köszi mindenkinek, ez a kifejezés eddig kimaradt az életemből, pedig elég sok b2p játékom van, pl anno1404, borderlands1-2, stb. 😄
ZsZso
Vagy a mostanában sokszor szóba került Star Citizen és Elite 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Vagy a Secret World.

[merlinw.org]

benőmenő
Megveszed és játszol.
Lásd pl. a Guild Wars 1-2 ami így eszembe jut és mmo.
MerlinW
Ezen mondjuk nem csodálkozom. Eléggé mellényúltak azzal a játékkal.

[merlinw.org]

Fpocok
Nincs hsvidij, de az alapjatekot meg kell venni. Wildstar is koveti majd.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Buy to Play. Nincs havidíj, csak megveszed játékot.

[merlinw.org]

MerlinW
Botond
Mi az a b2p?
MerlinW
Ühüm.

[merlinw.org]