Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg játékot akarsz vetetni vele , na de kééérem <#idiota>#idiota>
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Darksector nem veszed meg nekem? 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.22. 21:16:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az annyira minőségi cucc volt, hogy... na az volt, maradjunk csak szépen ennyiben :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.22. 20:59:08
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jah, meg a Fully Loaded bundlit is megvettem. Úgy szoktam ilyenkor döntést hozni, hogy ha legalább 3 játék érdekel, akkor must buy. Na most itt kb. az összes érdekel, a vicc az, hogy még az az autós őrület is :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Soha senkinek a vallását nem gúnyolnám ki, de ha megtenném ÉVEKEN keresztül, nem csodálkoznék, ha többször figyelmeztetnének, ha többször megfenyegetnének, ha megpróbálnák rámgyújtani/robbantani a kecót, és végül azon sem lepődnék meg, ha vérbe fagyva cipelnének egyik nap ki a szerkesztőség ajtaján. Demokrácia, egyenlőség, tisztelet? Viszont nem jár?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Reboot Bundle 3.0
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Benne: Type:Rider, Finding Teddy, Little Big Adventure
FarSky, Strike Vector, Homeland (Audiobook)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még túlságosan is emlékszem a végére ahhoz, hogy beletegyek egy végigjátszást - és ezt még az achievementek megszerzésének lehetősége sem teszi csábítóbbá.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egész jónak tűnik! <#idiota>#idiota>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
: "Saints Row Bundle"
Az egyetlen pozitívuma, hogy teljesítményéhez képest baromi keveset fogyaszt.
Szép kis társaságba került:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 17:41:24
Moby téged is várlak szeretettel. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
STAR WARS™ REBELLION
Must
Szerk.: Rogue Squadron-ra már ráférne némi púder...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 15:51:16
Olvastam a játékról, ezért is demóztam. Jó szórakozás, de ez tényleg DLC szint, amiért majd max 5-7€-t adok. 20€-t nagyon távolról sem ér a cucc.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 14:53:21
[merlinw.org]
Normális esetben:
B2P - általában annyit jelent, hogy a teljes értékű játékot megkapod és ha van is benne mikrotranzakció, pénzért nem lehet venni cuccot ami előnyhöz juttatna, csak kozmetikát. További összegeket csak kiegészítőkért, játékmechanikai bővítésekért kell fizetned, ha akarsz.
F2P - annyit, hogy ingyen játszhatsz, viszont komoly korlátozások mellett enged csak játszani (többnyire ez az endgame-re vonatkozik), ha nem fizetsz elő, vagy ha nem költesz csilliókat az ingame store-ban (pl. SWTOR, Neverwinter, Defiance, Firefall, stb)
S2P - nem sűrűn használt kifejezés, a jó öreg általános előfizetői rendszer. Teljes funkcionalitást kapsz havidíjért.
P2W - a legalja, a F2P és a B2P keresztezése meghintve azzal, hogy az lesz a legmájerebb, aki a legtöbbet költi a játékra. (esetleg az aki hónapokig napi 20 órát ül a játék előtt)
[merlinw.org]
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én meg: "A főszálon végigrohangálóknak meg ugye semmi sem drága. Én, szerencsére (?), nem olyan fajta vagyok."
Adversus solem ne loquitor
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]