Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
HLTB-n a legextrémebb érték se éri el a 100 órát Witcher 2 esetében, elvileg a legrövidebb rész a három közül.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ezt nem tudtam! Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, a Sky Force is ilyen.

Ja-ja... amikor sejthető, hogy 150 órád igényli, akkor az úgy nehéz... nekem a Witcher 2 már nem is tudom mióta így van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Én is párszor :-(

Számomra van olyan játék, ami kiváló, de grindolós.

A gond az, hogy a kiváló játékokra gyakran rá kell készülni. Például mert nehéz, hosszú, vagy mondjuk mert - horribile dictu - multi.
IMYke2.0.0.0
Jártam már úgy, ahogy írtad, hogy "végig kéne, mer'..."... bizony.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A nagy igazság meg az, hogy vannak oké játékok, vannak jó játékok, meg vannak kiváló játékok. (Az ezek alatti rétegződést hagyjuk is.)

A gond az, hogy SOK olyan játéka van az embernek ami oké, amit 1x le lehet tolni. Kevesebb, de még mindig sok olyan címe van, ami jó játék, érdemes 1x letolni. És valójában kevés kiváló játék van!

A kiváló játék könnyen felismerhető: Nem akarsz mással játszani, csak azon jár az eszed és amikor tolod folyamatosan jól szórakozol és nem unatkozol, nem tekinted grindelősnek egy percig sem. A baj az, hogy az ember nem mindig akar/tud kiváló játékkal játszani, mert piszkálja a lelkiismerete, hogy hát megvettem ezt az "oké" játékot le kéne tolni... aztán hamar ráébredsz, hogy majdnem már "muszájból" tolod, mert "ha már megvettem", meg "ha már elkezdtem", "meg nem olyan rossz ez", meg "korrekt ez". Aztán elmegy az időd az ilyenekre, miközben pár kiváló cím, még mindig el sem indult a gépeden.

Tinman
...és akkor játszom a Sims-el. Értelmes mondhatom. Mer' az aztán nem timewaste hellhole... télleg' nem.

IMYke2.0.0.0
Ismerős 😊))

Pár éve, alig vártam, hogy "erős" gépem legyen, mert akkor ezzel-meg-azzal-a-nagy-gépigényű-játékkal majd biztosan játszani fogok...
Ja...

😊))

Syndicate magyarítás nem is lesz, mert magyarul jelent meg.
(Török srácra meg nem érdemes várnotok, mert egy hete ezt írta a készítő: Hát sajnos úgy néz ki a török nem fogja megcsinálni, legalább is közeljövőben nem.
Próbálunk más megoldásokat keresni…)

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Tinman
Syndicate-hez sincs még magyarítás ugye?

A török srác meg rohadjon meg ott ahol van. Olvastam én is, hogy tavaly már kész volt a teljes honosítás, csak nincs aki visszacsomagolja, mert kell valami tool hozzá. Ez egy őrület.

grebber
Syndicate lepergett pár szart nem szedtem csak össze mert rohadtul meguntam a 41 óra alatt.
Unity egyre csak vár és vár a török srácra hogy a magyarítás jó legyen. Sajnos hazánk le van maradva informatika terén hogy itthon nem tudja megoldani senki 😞
ACIII-nak akarok majd nekiugrani most hogy meglett a fullos verzió. De előbb most a Resi 5 kap 3-5 végigjátszást immáron eredetibe is.Szemét box is viszi az időt. Nem fogok unatkozni<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Mi azzal a baj, hogy elkezded a korábbi complete részeket tolni?

Ezért ér rá nekem is az Origins GOLD kegyetlenül, mert Unity és Syndicate még nem pergett le. Előbbi idén már tényleg nagyon esedékes, évek óta megvan.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.23. 16:42:00

IMYke2.0.0.0
Én mindeközben mindig tépelődöm kicsit az AC: Origins GOLD vásárlásán... és időközben már 8 ezer alatt is be lehetett volna szerezni...
De, még kitartok, részben a lejjebb már írt okok miatt, részben azért, mert még a 7xxx Ft-ot is sokallom érte... sőt, mostanában már olcsóbb játékokra is sajnálom a lét.
Fura.

2 hónapja nem is vettem egyetlen címet sem 😊

zorrobomber
Koncepcióban imádtam még a Crew-t, a Watch Dogs-ot, valahogy egyik se lett az igazi, van egy rakás jó szériájuk amikhez lendületesen tolják a részeket, de egyik se robban akkorát amekkorát lehetne (Heroes, Settlers, Might and Magic, Anno).

Mindemellett ha eltűnnének, elképesztően hiányoznának a piacról, mert sikeresek, néha azért betalál amit elképzeltek és emellett megmaradtak kísérletező kedvűnek, aminek köszönhetően rengeteg olyan játék van, ami nélkülük nem létezne.

Ki más próbálkozna új snowboard-os játékkal, 1. világháborús rajzfilmes kalanddal, egyszerre több városépítős sorozattal, tengeralattjáró szimulátorral (mondjuk ezt már ideje lenne folytatni), 2D-s krosszmotor sorozattal?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.23. 10:52:42

Atisz
Látom és végül is jogos, de azért szerintem az az 1 szó annyira nem tompítja a meglepetés erejét...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát igen, a Far Cry széria gyakorlatilag a zseniális 3. rész óta ugyanaz pepitában, az Assassin's Creed meg nálam halott (de ettől függetlenül még mások imádják, szóval nem írnám le).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Bocsi, nem szóltam, mert olyan dühös lettem, hogy tartottam tőle, hogy veszekedés lesz. Ezért még a saját hozzászólásomat is töröltem.
Spoiler-tag mögött The Evil Within-spoiler lehet egyeseknek!

Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Nem az üzletpolitikával van feltétlen bajom, hanem hogy kurvajó témákat közepesen, vagy annál rosszabb minőségben valósítanak meg. Jellemző, hogy egy rakás játékuk megvan és alig nyúlok hozzájuk.

Atisz
Igen szerencsére. Abban nem vagyok biztos, hogy aki az újat megvásárolja, megkapja-e a régit is.

Atisz
"Elűnt" egy kommentem az Evil Within-re vonatkozóan (gondolom azért mert egy félmondatban említést tettem a sztori alapjáról).

Az Evil Within 1-ről beszéltem természetesen és a
z álomgépes
sztorit rendkívül olcsónak tartottam, mert az ilyesmikbe sok minden belefér, az összes hangulatos helyszínt és groteszk ellenfeleket beleértve.

Scooter
Amúgy gondolom tudod, hogyha az alap megvan, akkor a Landmark Edition is ott figyel a fiókodon.
Atisz
Ez a "mégiscsak Ubi" valamiféle szállóige vajon, mert egyébként nem nagyon értem (kapásból mondok 3-4 nagyobb kiadót ami sokkal tahóbb üzletpolitikát/mentalitást képvisel)

Atisz
Egyedül a Dear Esther ami érdekel és az már megvan (amiből egyébként szerintem jobb az alap, Source engine-es verzió). Amúgy nem rossz, bár a legmagasabb fokozatot semmi nem indokolja.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.01.23. 09:16:52

Voltan
Miről beszélsz? Ez egy kurvajó bundli. Shadow Tactics és Tyranny 10 dolcsiért? Nagyon jó. Más kérdés, hogy mivel az egyik megvan, úgy már nem éri meg feltétlen nekem sem, de erről nem a humble tehet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MarkBlade
Már kijött.. 😊 lehet Ubi de jó. Tényleg.. Nagyon szép és poszakop.. már ha vonz az ilyen téma. Itt jól oldották meg.
zorrobomber
Ez alapján még érdekelnie is kellene, anno a Hellgate London-al (ebből jön ki valami remastered, nem?) is szórakoztam jó pár órát, de mégiscsak Ubi... <#wow3> <#nevetes1>

MarkBlade
Szórakoztató szép játék pedig. Kb Diabló csak szebb és modern nem fantasy. Coop-ban pedig főleg ha 4-en vagytok nagyon jó! Ne hagyd ki.
zorrobomber
"akit ez után fog érdekelni, az meg úgy is inkább a második részt veszi meg"

Eszembe sem jut a második részt megvenni, pont elég lesz a haviból az első. Így is vszleg csak akkor fogok hozzányúlni ha találok coop partnert.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.23. 08:35:30

grebber
Óvervaccs bundle jó volt mindkét fiókomon kerestem a havi csomaggal mert volt olyan félörült akiknek kellett <#banplz> Ez a havi csomag amugy egy szemét volt tele ótvarral ezért is adtam el és szerencsére nyereséggel. Ekkor volt az a humble akció hogy a havi csomagot 4$-ért lehetett megvenni egy laza 8$-t kerestem vele<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.23. 07:09:47

Szó se róla, én se adnék érte annyi pénzt. De ez kb ugyanaz, mint a múltkori (ősz eleji/nyár végi?) Óvervaccs. Annyiból rosszabb, hogy már jön a második rész. Szóval akit érdekelt, az már kipörgette, akit ez után fog érdekelni, az meg úgy is inkább a második részt veszi meg. De ha véletlenül volt is olyan, akit érdekelt, de még nem vette meg, az befizetett a havi bundliba. Kiváncsi leszek hétvégére bekerül e a top 15 eladásba. A havi után meglepődnék, ha igen.
grebber
7 euro az drága. Pont ez a jó a haviba legyen bármilyen über a game nem ér többet ilyenkor 2-3€nál mert ez az az összeg amire kijön ha a többi hulladékot eladod mellőle. Szóval a 7 euro baszott drága 😊

Bár kicsit öngólnak érzem, hogy a Division-os havira rábaszták a 7 ojrós akciós Division-t.
Engem egyedül a Tyranny érdekelne ezek közül, de az meg ráér, most úgyse lesz rá időm.

Why so serious?

grebber
Nagyon úgy néz ki a jó bundleknak véglett befellegzett itt a humblent. Egyedül maradt a havi csomag 😞

IMYke2.0.0.0
Ehh...
A jobbak megvannak már belőle... <#szomoru1>

Tinman

genndy
Humble Caffeine Bundle
1 $:
Headlander
GoNNER BLüEBERRY EDiTION
Treadnauts
Caffeine

BTA:
This War of Mine
Ken Follett's The Pillars of the Earth
Dear Esther: Landmark Edition

12 $:
Tyranny
Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Köszi, akkor küzdök tovább, várva, hogy könnyebb lesz.
Tinman
Igen letoltam, és nálam is év játéka volt tavaly :-)

Hardon toltam végig, az eleje nehéz, utána egyre könnyebb, ahogy kari is jobbá válik, meg te is megszokod. Van aki a baltáját dobálta egész nap én melee toltam szinte teljesen, na úgy még nehezebb :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.21. 15:04:53

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tehasut
Tinman, ugye te toltad a God of War-t?
Hétvégén belecsaptam a lecsóba, és oda meg vissza vagyok tőle. Iszonyatos élmény a game! BOOOOOY!!! <#nevetes1>
Viszont valami orbitálisan nehezek a harcok. A hármas nehézségi fokozaton tolom (a 4-ből), és minden harcnál vért pisálok. Erősen fontolgatom a csökkentését kettes szintre. Én vagyok a béna, vagy tényleg ennyire keményre vették?
Tinman
Nekem absz. nem volt bonyis sztori, igaz én magyarítással toltam. Inkább elég eredetinek, egyedinek mondanám a sztorit.

Tinman
Na igen, a nehézség kérdése az elég Achilles-ín. A gond az A.I.-el van, amit néhány helyen úgy próbáltak meg ellensúlyozni, hogy több dögöt tettek be. Nem 1x megesett már eddig is, hogy rám rontott vagy 5, elsprinteltem a full alap futással, a sarokig, befordultam és szevasz, már nem találtak, utána meg egyesével kés a fejükbe. Ennél már csak az a kínosabb, hogy amikor mennek vissza a script helyükre, akkor néha beakadnak az ajtófélfába és ott moonwalkolnak.

Ja és a lőszer... dugig vagyok a játék első 1.5 órájától kezdve. Árulom az Ebay-en lassan annyi van -.-

wesker24
Csak annak tünik nagyon bonyolultnak a story aki nem játszott az Evil Within 1-el na meg persze a DLC-kel, mert aki egyböl az Evil Within 2-vel kezd az meg csak néz mint borjú az új kapura hogy most mi van ? <#hehe>
wesker24
Jah ezt mondtam én is az Evil Within 2 sehol sincs az Evil Within 1-hez képest mert a Játék 90 %-a The Last of US és csak 10 %-a Res Evil és egy kis Silent Hill. Ami a Horrort illeti na az teljesen kiveszett belöle, ugye az Open World miatt, Zero kihivás, Zero Izgalom, már nincs meg az az érzés amikor az életedért kell harcolni, egyetlen dolog menti meg az Evil Within 2-öt az pedig a játék legvége kezdve Chapter 14-töl na ott vissza köszön az eredeti Evil Within 1 érzés na igen de alapból olyannak kellett volna lenni az egész játéknak és nem csak egy fejezet erejéig.
Atisz
Nagyon bonyolultnak tűnt a sztori, amit a rengeteg hatásvadász jelenet még rosszabbá tett. Engem sikeresen elriasztott.