Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja-ja... amikor sejthető, hogy 150 órád igényli, akkor az úgy nehéz... nekem a Witcher 2 már nem is tudom mióta így van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A gond az, hogy a kiváló játékokra gyakran rá kell készülni. Például mert nehéz, hosszú, vagy mondjuk mert - horribile dictu - multi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A gond az, hogy SOK olyan játéka van az embernek ami oké, amit 1x le lehet tolni. Kevesebb, de még mindig sok olyan címe van, ami jó játék, érdemes 1x letolni. És valójában kevés kiváló játék van!
A kiváló játék könnyen felismerhető: Nem akarsz mással játszani, csak azon jár az eszed és amikor tolod folyamatosan jól szórakozol és nem unatkozol, nem tekinted grindelősnek egy percig sem. A baj az, hogy az ember nem mindig akar/tud kiváló játékkal játszani, mert piszkálja a lelkiismerete, hogy hát megvettem ezt az "oké" játékot le kéne tolni... aztán hamar ráébredsz, hogy majdnem már "muszájból" tolod, mert "ha már megvettem", meg "ha már elkezdtem", "meg nem olyan rossz ez", meg "korrekt ez". Aztán elmegy az időd az ilyenekre, miközben pár kiváló cím, még mindig el sem indult a gépeden.
Pár éve, alig vártam, hogy "erős" gépem legyen, mert akkor ezzel-meg-azzal-a-nagy-gépigényű-játékkal majd biztosan játszani fogok...
Ja...
😊))
(Török srácra meg nem érdemes várnotok, mert egy hete ezt írta a készítő: Hát sajnos úgy néz ki a török nem fogja megcsinálni, legalább is közeljövőben nem.
Próbálunk más megoldásokat keresni…)
"I've won every battle, but I'm losing this war."
A török srác meg rohadjon meg ott ahol van. Olvastam én is, hogy tavaly már kész volt a teljes honosítás, csak nincs aki visszacsomagolja, mert kell valami tool hozzá. Ez egy őrület.
Unity egyre csak vár és vár a török srácra hogy a magyarítás jó legyen. Sajnos hazánk le van maradva informatika terén hogy itthon nem tudja megoldani senki 😞
ACIII-nak akarok majd nekiugrani most hogy meglett a fullos verzió. De előbb most a Resi 5 kap 3-5 végigjátszást immáron eredetibe is.Szemét box is viszi az időt. Nem fogok unatkozni<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Ezért ér rá nekem is az Origins GOLD kegyetlenül, mert Unity és Syndicate még nem pergett le. Előbbi idén már tényleg nagyon esedékes, évek óta megvan.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.23. 16:42:00
De, még kitartok, részben a lejjebb már írt okok miatt, részben azért, mert még a 7xxx Ft-ot is sokallom érte... sőt, mostanában már olcsóbb játékokra is sajnálom a lét.
Fura.
2 hónapja nem is vettem egyetlen címet sem 😊
Mindemellett ha eltűnnének, elképesztően hiányoznának a piacról, mert sikeresek, néha azért betalál amit elképzeltek és emellett megmaradtak kísérletező kedvűnek, aminek köszönhetően rengeteg olyan játék van, ami nélkülük nem létezne.
Ki más próbálkozna új snowboard-os játékkal, 1. világháborús rajzfilmes kalanddal, egyszerre több városépítős sorozattal, tengeralattjáró szimulátorral (mondjuk ezt már ideje lenne folytatni), 2D-s krosszmotor sorozattal?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.23. 10:52:42
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler-tag mögött The Evil Within-spoiler lehet egyeseknek!
Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az Evil Within 1-ről beszéltem természetesen és a
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.01.23. 09:16:52
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eszembe sem jut a második részt megvenni, pont elég lesz a haviból az első. Így is vszleg csak akkor fogok hozzányúlni ha találok coop partnert.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.01.23. 08:35:30
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.23. 07:09:47
Why so serious?
A jobbak megvannak már belőle... <#szomoru1>#szomoru1>

1 $:
Headlander
GoNNER BLüEBERRY EDiTION
Treadnauts
Caffeine
BTA:
This War of Mine
Ken Follett's The Pillars of the Earth
Dear Esther: Landmark Edition
12 $:
Tyranny
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hardon toltam végig, az eleje nehéz, utána egyre könnyebb, ahogy kari is jobbá válik, meg te is megszokod. Van aki a baltáját dobálta egész nap én melee toltam szinte teljesen, na úgy még nehezebb :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.21. 15:04:53
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hétvégén belecsaptam a lecsóba, és oda meg vissza vagyok tőle. Iszonyatos élmény a game! BOOOOOY!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Viszont valami orbitálisan nehezek a harcok. A hármas nehézségi fokozaton tolom (a 4-ből), és minden harcnál vért pisálok. Erősen fontolgatom a csökkentését kettes szintre. Én vagyok a béna, vagy tényleg ennyire keményre vették?
Ja és a lőszer... dugig vagyok a játék első 1.5 órájától kezdve. Árulom az Ebay-en lassan annyi van -.-