Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Értem, akkor kibővülnek a lehetőségek. Majd tutira fogok itt tanácsot kérni, ha eljön az ideje. Én is egy 2080-hoz passzoló konfigot fogok majd kinézni magamnak. Kíváncsi leszek. 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Én vagy 20 éve használok AMD+Nvidia kombót 😊)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
Ja, még egy dolog: az EE-hez igazított magyarítás remekül működik, csak egy-két angol mondattal találkoztam, ami nyilván a motorváltás eredménye, de elgépeléssel, hibával, félrefordítással eggyel sem! A karakterek stílusa, beszéde is remekül átjön, bár ez az eredeti szöveg erénye is, mert rengeteg hangulatjelölő megjegyzés is van benne. De irtózatos a szövegmennyiség, a játék szerintem legalább 70%-a olvasás, főleg párbeszéd, de történet, vagy tárgyleírás/működés is rengeteg van. Kell is a magyarázat annak aki egyébként nincs otthon a Planescape AD&D világában, jó hogy ezt ilyen bő lére eresztették eredetileg is. Nagy köszönet a srácoknak akik dolgoztak rajta <#worship>

@Tinman: yep, sejtettem hogy te játszottál vele és tetszett is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Szerintem rémes játék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyet kell értsek, a Metro Exodus-ból indokolatlanul sok verzió született. A kedvencem az Artyom Edition ami gyakorlatilag az ultimate collector's edition, annyira ritka, hogy mindössze 10 darab van belőle és nem lehet megvásárolni, csak és kizárólag megnyerni. A bemutatása óta nem láttam semmi infót arról hogyan lehet megnyerni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Planescape: Torment (EE, de szerencsére a játék lényegéhez nem nyúltak):
Jajjdejóvót! Még ilyet sokat. Akit szereti az RPG-ket és nem zavarja a régi izometrikus nézet+játékmechanika+irányítás, az tolja azonnal, kötelező! 34 óra röppent bele, múlt hétvégétől kezdve ezen a héten lényegében mást se csináltam amikor volt időm géphez ülni. Azt nem hiszem hogy lesz benne újrázás, mert a végén csináltam mentést, és kipróbáltam több lehetőséget is, ha minden igaz minden véget láttam, de egyébként elsőre is sikerült a 'legjobbat' választani. Meg talán mellékküldit sem hagytam ki, az biztos hogy sokat megcsináltam (egyébként elég döcögős lett volna a főszál is, még így is haltam pár grindelős helyen, pedig legkönnyebb fokozat volt beállítva).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
"The Gold Edition includes the Metro Exodus Expansion Pass, granting access to all new adventures in the post-apocalyptic Russian wilderness".

Ezek az 'edisönök' az ideghalálba kergetnek már...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
holifck.

zorrobomber
Újságírás, level 2019 <#nevetes1>
Every penis in Assassin's Creed Odyssey, rated

IMYke2.0.0.0
Emlékszel? "a tuning lehetőségét veszed meg"

Scooter
Nem is azért kérdezem, hanem azért mert ha nem overclock-olja, akkor minek? Azért, hogy jól mutasson a papíron? Alapon úgyse lesz 3200 MHz, csak 2933-on fog futni, ha nem húzza.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.01.27. 10:58:47
IMYke2.0.0.0
Csak szólok... ez az ON-tocsik(márta).

IMYke2.0.0.0
Enyém: RAM: Corsair 16 GB Vengeance DDR3 RAM (1600 MHz, CL10 KIT - CMZ16GX3M2A1600C10) -- 26137 Ft
Józsi haveromé: RAM: G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3000MHz CL15 KIT F4-3000C15D-16GVR -- 38777 Ft

Egymás elleni játékban semmi előnyt nem nyújtott neki - (erősebb és újabb gépe van, meg SSD-je, mellé vezeték nélküli 10 megabites inet (30-70 ping a szervereken) - nekem meg ugye 1 GBites (7-10-es ping)).

//Havernak én raktam össze a gépét... Ziponról.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.27. 10:53:27

Scooter
Egy kérdés. A memóriát overclock-olva használod? Én Intelt fogok venni, de az csak 2666 MHz-en használja maximum a RAM-ot. Húzni meg nem látom értelmét. Bőven jó lesz nekem 2666 MHz-en is. Ahogy látom az a Ryzen is csak 2933 MHz-en tudja.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.01.27. 10:45:51
Dzsini
Egyáltalán nem. Az Intel ráadásul kék 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Mivel mindig vagy csak piros, vagy csak zöld gépem volt, azért kérdem, hogy nem zavar be semmilyen szinten, ha Andree példájából kiindulva AMD proci és Nvidia kártya van benne?

grebber
Játékoknál kb fikarcnyít se számít a gépet meg gondolom játékra veszi

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Betonkemény lett volna ez a gép SSD nélkül. 10 éve vettem az 1. SSD meghajtóm. Tíz. Aki mai modern gépekbe, főleg gamerként nem használja, az pont olyan idióta, mint aki skinekért fizet és ezzel vastagon a káros játékipari folyamatok részese.

Van olyan cég, ahol "SSD srácnak" hívnak. Azt a gépet amiben SSD van, többnyire 1.5 óra alatt nulláról úgy újrapakolom, hogy az összes programot, drivert, frissítést, és az elmentett adatokat is visszapakolom. Amiben nincs az beleszalad néha a 4-5 órába is.

Minap kaptunk pár olyan Sandisk (kiváló ár/minőség arány) 480GB-os SSD-ket, amelyekért 18.000 Ft-ot kellett perkálnunk/db. Alig pár hónapja u.e. került dettó a 240-es.

Jelenleg 970 EVO-t használok, kiszálltam a SATA SSD-ből. A gyakorlatban nem mellbevágó a különbség amit a SATA-hoz képest tudnak, papíron annál inkább. A helyzet az, hogy HDD-ről SSD-re váltás az egy nagy gyomros érzés, nagyon érezhető a különbség az SSD javára, de SATA-ról NVME-re váltani, már jóval kevésbé tűnik fel.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.27. 09:08:54

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gratula a géphez!
Nem tudom, hogy már végleges-e a rendelés, de ha nem, akkor nagyon ajánlom, hogy az SSD-t cseréld ki 970-esre. Ez az alaplap támogatja az NVMe PCIe M.2 SSD-t, ami kábé 5× gyorsabb és annyira nem földhözverő az árkülönbség. összehasonlítás
darkSectorxxx
Ha van lóvé 2080-ra, akkor miről beszélünk. Majd SSD ára lenne probléma...? 😄

Amúgy gratula, használd egészséggel... 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Niiiiiiiice

Parasite Eve 2, best game EVER!

Drágát. 😄
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
AMD Ryzen 7 2700x
HyperX 16GB Predator DDR4 3200MHz CL16
MSI GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 Duke OC
SAMSUNG 500GB 860 EVO SSD (ez Tinman hibája, annyit dícsérte az SSD-ket, hogy ha már egyszer belefért a keretbe akkor szereztem egyet).
Plusz ház és 750 wattos táp. Még nincs meg, jövő héten tudom elhozni.

Why so serious?

Voltan
Milyen gépet vettél?

Én előrendeltem, addigra új gép is meglesz, szóval tervezek egy teljes széria kört. Első két rész már megvolt korábban, de a sima változatok, azóta beszereztem a Redux változatokat, szóval majd azzal.

Why so serious?

darkSectorxxx
Ja akkor visszaszívtam. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Úgy értettem, hogy ebben a topikban nem nagyon esett szó a Metróról. Bocsi, nem voltam egyértelmű. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Nem olvastál neten híreket akkor 😊

grebber
Várom nagyon, mert az egyik kedvenc szériám.
A degenarativ képességem miatt majd kb egy 2022-23-as bubdle kertén belül be is szerzem majd. Addig beérem a képekkel videokkal mások általi leírásokkal

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Meg van mind a 2 rész, de még egyikkel sem játszottam, pedig a látottak alapján nagyon tetszik 😞

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Itt közületek ki várja a Metro Exodus-t? Eddig nem nagyon láttam az elmúlt hetekben hogy egyszer is szóba jött volna. Most játszom újra a játékokat, már a Last Light-ot nyüstölöm és a könyveket is elkezdtem már. Hihetetlenül rá vagyok hájpolódva, ilyet legutoljára a Witcher 3-nál éreztem. Komolyan mondom, a kelet-európai fejlesztőkben tudok csak 100%-ban megbízni.

Előrendeltem két helyről is az Aurora Edition-t, a legtöbb magyar boltban már elfogyott. Plusz az ára még nem fix, de a legtöbb helyen 20 ezerért árulják, ami azért érdekes nekünk, magyarok számára, mert nemzetközileg ez egy 100 eurós cucc.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.01.26. 09:58:53

Atisz
Az is igaz.

Másfelől viszont a Resident Evil 2 a legnépszerűbb rész (még nálam is) világszerte a mai napig és úgy néz ki, hogy tényleg egy jó portot kapott a játék.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Rákívántam... de most TEW2 előbb lepereg.

Másikra: :-DDDD

Az ötlet nem rossz, de nem tervezek Hágában bíróság elé állni <#idiota>
1-2 órás rövid, de jóféle különálló epizódok, a többféle kimenetel miatt el lehet lenni velük. Nem direkt előzmények, inkább csak időrendben korábban játszódnak, és a karakterek hátteréről többet meg lehet tudni.

Az egyik Kaer Morhenben és környékén, a másik Vizimában játszódik.
Tinman
Ezek az előzmény DLC-k milyen hosszúak kb.?

Tinman
Na akkor emberkísérlet jön majd, a szokásos tempóban nekiesek és nézni fogom mennyi idő míg letolom.

Tinman
Halo 2-öt dobjunk rája legendary fokozaton.

Tinman
Nálam a Sonic vezet továbbra is. Ki sem jött. Volt még kb. 1 hónap. Amazonon nyomták rá az 5*-ot, azzal a szöveggel, hogy pre-ordereltem, nagyon várom, jajdejólesz.

Voltan
😄

Voltan
Jó, persze, értem, mit mondasz. Sokan, ha elindul a nevezett játék, már pattintják a pozitív feedback-et Steam-en. Ez gáz, igen.

Inkább az a kérdés, hogy arra mit adjunk, aki 10-est dobott a Halóra. Szerintem kényszerzubbonyt.
Az EE nem ad sztoritartalmat az alapjátékhoz, csak két a menüből elérhető előzmény-DLC-t.

Amivel hosszabb, az az, hogy angolul és németül is bővített, javított fordítást kapott, de magyarul továbbra is csonka maradt (nemcsak a szinkron, a
felirat is). A töltési idők csökkentése miatt még rövidebb is lehet a játék, bár nekem úgy rémlik, hogy már az 1.1 is drasztikusan javított ezen a téren. (Nem tudom, melyik verzióval játszottál, én 1.0-n kezdtem, és mentem fel 1.3-ig.)
benőmenő
A második rövidebb. Amikor legutóbb újrajátszottam 50 óra sem volt az elfes chapter 2-vel normálon, pedig megcsináltam a mellékküldiket és lekraftoltam a legdurvább cuccokat.
Nyilván az alternatív szálat is megnézve lesz ez is vagy 70 óra.
Tinman
Igen, k. jó játék. Mit adjunk rá, ha a Halo-ra 10/10-et adtunk? Legyen 312312/10.

IMYke2.0.0.0
90%-ban minden cím így kezd.

//szerk.: Hogy aztán 48-72 órán belül elkezdjenek száguldani a mínuszok rá...
Ugyanis, először a gyors netesek, jobb esetben az előtöltősök 0,1-0,6 óra után plusszolnak.

A lassabb netesek, megjelenés napján vásárlók és épp ezért később pontozók vannak többen...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.25. 10:50:56

Voltan
Vaaagy, mondjuk tényleg kurvajó a játék (az), és sikerült úgy optimalizálni, hogy a random retard faktor (akinél lassan, vagy egyáltalán nem fut valami miatt, vagy nincs benne szélesvásznú csillámpóni támogatás, és rögtön jön a negatív értékelés) annyira nem játszik.

Tinman
Nekem a W1-be közel 100 óra ment bele elsőre... nagyon lassan haladtam benne, szándákosan. (És az még nem is az EE volt.)

Tinman
Zavarban vannak az eNberek. Alapvetően a szemetet is felplusssszolják, aztán ha jön egy tényleg jól sikerült cím, már nem tudnak mihez kezdeni. Szegények.

Atisz
5 órával a megjelenés után máris 'overwhelmingly positive' kategóriás a Resident Evil 2. Új rekord?