Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Sokkal inkább érdekel az, hogy hogyan is muzsikál majd a különféle hardvereken, szóval ennek nézek majd utána vétel előtt. A kliensháborút meg letojom. A véleményem azért persze megvan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Addigra ráadásul megkap majd minden patch-et, és DLC-t.
Sehová sem kell sietni. A Metro (nem bp-i) megvár.
//Tudom, hogy ez grebberesre sikerült, de most egy húron pendülök vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"A játék az Epic Games Store rendszerében lesz aktiválható, más rendszerekben, Steam-en nem, a későbbiekben, 2020-ban sem, a dobozban Epic Games Store kulcs lesz."
Kétlem, hogy dobozos játék esetén az előrendelt változatokra más vonatkozna...
Why so serious?
Ha meg valami csoda folytán nem, akkor a support (már nem a steam, hanem a Deep Silver) biztos lép az ügyedben és történetesen nem Bethesdának hívják.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kivéve hogy nem. Epicen drágább több régióban, ráadásul te fizeted tranzakciót is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Ugyan olyan áron veszed meg ott is csak nem steamen játszod.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.01.29. 18:55:33
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Prohardveren vannak ilyen retek emberek, hogy lebeszélsz vele mindent, számlaszám, címet és tel. számot cseréltek, majd benyögi a 200 ezres tételnél, hogy inkább eladja másnak, mert annak nem kell postázni... mindezt úgy, hogy p.k. árát is utaltam volna. És nem 1x jártam így. Az ilyenekkel csak 20 percet adjatok egy sötét pincében a Nevada sivatagban... csak húszat. -.-
Szóval, ez is erről szólt. Epic-ék bekopogtattak valószínűleg nem is oly rég a Deep Silverhez egy zsák lével, hogy akkor le kéne venni Steam-ről a cuccot. Azok meg a pofájukba röhögtek. De az Epic csak annyit mondott: "Nézzetek bele a zsákba.".
Belenéztek. Már nem röhögtek. De akkor is ágáltak ellene, a végén kihoztak egy timed exclut.
Jah, nyilván nem pont így volt, de a lényege ez volt, az k. élet.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.29. 17:29:16
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kb úgy vagyok, mint 4 éve ilyenkor, az új géppel két címet tűztem ki magam elé, gta 5 és a witcher 3, nem sajnáltam rá a steames árat (a gta-nál különösen megérte). most meg az exodus lebegett előttem az idei megjelenések közül...
Per Aspera Ad Inferi.
Mi meg ne tegyünk úgy, mintha ez annyira felháborító dolog lenne és nem lenne egyébként Uplay, Origin és GOG accountunk.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.01.29. 16:57:05
Ratbag írta tegnap, hogy nem lehet megvenni, tegnap még lehetett, tök világosan le van írva minden az adatlapján. Nem értem, mit nem ért ezen senki :-D
"Sales of Metro Exodus have been discontinued on Steam due to a publisher decision to make the game exclusive to another PC store.
The developer and publisher have assured us that all prior sales of the game on Steam will be fulfilled on Steam, and Steam owners will be able to access the game and any future updates or DLC through Steam.
We think the decision to remove the game is unfair to Steam customers, especially after a long pre-sale period. We apologize to Steam customers that were expecting it to be available for sale through the February 15th release date, but we were only recently informed of the decision and given limited time to let everyone know."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.29. 16:34:57
Why so serious?
Látom, hogy mindenki sír az activity feed-ben, de még mindig nem értem miért.
A Valve most már komolyan kezdhet elgondolkozni, hogy a 30% talán túl sok egy játékplatform üzemeltetéséért.
Van benne kakaó, kis japó őrület :-)
Nekünk nem volt szükségünk rá, vagy az Epic-nek? Naná, hogy küzdenek az ár ellen.
Részemről amúgy is necces lett volna így a Resi2 meg a DMC5 között időben és anyagiakban is, de most már tuti kivárok egy jóárasított GOTY verzát.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Egy kivétel volt: az Odin Sphere, egészen addig amíg be nem szólt
a Vita, hogy öö, miért vetted ki a memory stick-et
én: de hát nem vettem ki
Vita: de, kivetted, a mentésed meg meghalt
én: az összes?? de hát direkt méterenként külön mentést csináltam, mint ahogy minden játékban
Vita: igen, az összes...
"Later today, sales of Metro Exodus will be discontinued"
Mivel még mindig megvehető, így éjfélre gondolok, mint záróra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.28. 20:44:21
Van 60€-d erre? Steam-re akarod? Nosza, volt rá k. sok időd és még MA is megveheted. Holnaptól Epic Store exclu (timed exclu) lesz 1 évig. Ez csak az Epic store halálát hozza előbbre... ez nekik komoly összegekbe fáj, nem fogják ezt bírni. Akkorát zuhan ezzel az Epic store, hogy az Epic fail kifejezés új értelmet fog nyerni.
Yes - Metro Exodus will return to Steam and on other store fronts after 14th February 2020
Parasite Eve 2, best game EVER!
//Vagy Hofisan: még jó, hogy bele nem léptünk...
Metro Exodus changes track to Epic Store exclusivity
Állítólag Zen 2 lesz majd a Sony-ékéban. 12 maggal.
//Ha valaki nem hinné... --- "AMD's Zen 2 CPU and Navi GPU rumoured for PS5 and next Xbox"
//De hardver témával menjünk át az OFF-ba!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.28. 12:29:00
Next PC upgrade: 2022