Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Elképzelhető hogy nem foglalkoztam vele, a Rise már megvolt a korábbi bundliból (ha jól rémlik). Őszintén szólva azért nem aktiválok be mindig mindent, mert ha a baráti körben valakinek viszket a feneke és azonnal pl. Sniper Elite 4-ezni akar, akkor simán neki adom. Én úgyis 2045-ben kezdek neki a szériának (vagy sose). 😊

Tinman
Én mindig feloldom a kulcsokat az a biztos.

Valami halványan rémlik, hogy mintha lett is volna írva, hogy meddig választhatsz. De én úgy tudtam, hogy ha nem választasz, akkor Rise of Tomb-ot kapsz. Az kemény, ha nem így van és buktad :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Apropó Sniper Elite... tavaly szeptemberi kulcsok között nekem miért nincs ott a Sniper Elite 4, a Staxel és a Tales of Berseria? Nem, nincs a Rise of the Tomb Raider sem, lehet hogy nem választottam, így egyiket se kaptam meg?

Kép (látszik hogy egyszerűen csak 5 kulcsom van a 8 helyett):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem is hasonlo volt a Bansihed-el. miutan nem vettem eszre vhogy a tutorial-t igy az elso kolonianal kitapasztaltam mindent h mikepp kell es erdemes majd a masodikat lassu tempoban felhuztam olyan 230-260 nepesseg korulire ugy h mindenkinek a legjobb ruhaja volt, 80-90k kaja tartalek volt felpakolva csak a trading post-ban, boven volt (~200) medicine tartalek is, szinte minden fajta kajabol volt min 1 termelve amitol ilyen komplett farm szekcio alakult ki az eredeti varoskozponttol keletre, mindenki kohazban lakott ofc, a tobbseg mar szennel futott, alig par uneducated maradt az egesz terkepen szal nem igazan maradt mar sok minden tennivalo ... mikor is egy 3adrendu piacon egyszercsak tuz utott ki es annak ellenere senki nem kezdte el oltani 2 evszakon at h csak a kozvetlen kozeleben 6 kut volt lerakva. (egyszeruen szartak ra mit jelolok ki teendonek) egesz telen es tavasszal esett a ho ill az eso de ez sem segitett picit sem. aztan mivel nem volt kedvem vegignezni ahogy az egesz koceraj leeg (ekkor mar boven langolt a piac kornyeke is) inkabb csak kileptem es toroltem a jatekot.
Atisz
Egy némiképp polírozott változat, de még így sem éri el a Left 4 Dead vagy a Dead Island szintjét. Az a gáz, hogy az 1. részt kellett volna tovább csiszolniuk, ehelyett otthagyták és csináltak egy 2. részt pepitában. Persze az ő szempontjukból érthető, így még1x el lehet adni nagyjából ugyanazt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

igen, sok fokkal jobb, ez mar egy tisztesseges Left 4 dead koppintas lett kelloen magas nehezseggel. Anno megjeleneskor behuztam mert GW-tol ritka, rendkivul barati aron arultak, cirka 16 fontert. (azota sokszor volt akciozva is). Egyetlen komoly baja van sztem ami miatt nem vettem elo immar jo ideje, megpedig h a fejlodes ilyen fos lootboxosan van megoldva ami szvsz iszonyat melleloves mert pl a L4d2-t kismillioszor vegigtoltam mar azert mert SZORAKOZTATO s nem azert h 'na kene egy jobb spear, dobd mar be f.szom'. ezaltal egy ido utan elmegy ilyen grindelos erzesbe mikor pedig anelkul marha jo lenne mert nehez tud lenni mint a franc. (pl a "tank" harcok mert hat itt a kozelharc a hangsulyos + fel lehet venni akar 2 grimoire-t is amitol az egesz partinak csokken a hp-ja 30,majd 65%-al igazan izgive teve a vegjatekot, stb)
viszont ez a grindelosdi nekem kinyirta a hangulatot onnantol h vegigvittem normalon mert nem volt kedvem mar feljebbvinni a nehezseget es az elso palyat farmolni csak mert azt ismeri mindenki a legjobban es ott a legeselyesebb h mindenki kepes a csapattaktikara.

30 ora szaladt bele a fentebb leirtakkal ill h vegigprobalgattam a kulonbozo class-okat csak h rajojjek h az elsore kivalasztott stilusa jon be a legjobban. (viszonyitaskepp a L4d2-ben van 130 es meg mindig ez utobbit veszem elo ha ilyen stilusra vagyom pedig a zombik mar a konyokomon jonnek ki viszont meg mindig nagyobb fun imho)
Tinman
Van egy jó hírem... meg egy rossz.

Alienwararena oldalon Vaporum kulcs osztogatás folyik.

Az egyetlen gond, hogy Kartridge kliens alá aktiválható, de ha meg akarod demózni, ne adja ég végig akarod tolni, akkor miért is ne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az utolsó 2 fejezet nekem vergődésnek tűnt. Az időhúzós
menj fel a házig, majd gyere le a safe pontig, közben nyomd a futást, mert az életben nem érsz oda. Aztán Sebastianék házának újbóli bejárása, amit kb. ekkor teszel meg !harmadszor!

Az első részből 3 boss harcot 1-1-ben nyúlni... pff... kimagyarázták persze, hogy kvázi a korábbi félelmeiddel nézel szembe, de ez a gyakorlatban továbbra is az 1. rész 3 db. boss harcának nyúlása.

A final boss harc is könnyű volt nagyon, addigra már, nagyon erős még a pisztoly is, nem, hogy a mesterlövész puska, amit végre le lehetett venni a válladról és használni.
Az elautózás a naplemente felé, az meg olyan szinten kínos, mintha egy óvódás ötlötte volna ki.

Ahogy említettem: az a gond, hogy ha nem létezik az 1. rész, akkor ez így rendben lett volna. De létezik és nagyon is erősen emlékszem rá, mert a játéktörténelem talán legodabaxósabb akció-horror cucca.

jarlaxxe
Az első rész egyértelmüen jobb, viszont az utolsó két fejezet nekem maradandó élmény volt a boss harcot imádtam és a vége meg egyszere volt szomorú meg szép is.

lalakov
A Warhammer: Vermintide 2 jobb egy fokkal az első résznél? Az nagyon nem jött be.
Tinman
The Evil Within 2 is lepergett... meg előtte az Injustice 1 és 2, is, de most ez érdekesebb.

+ Eléggé pofás küllem. Nekem ez a graf bőségesen megfelel, holott tudom, hogy szidták páran a külső helyszínek miatt, de én ennyire nem vagyok szigorú vele, mert itt a hangulatteremtés a lényeg, a célnak meg ez így megfelelt és qrvára nem ezen múlt, hogy elcsúsztak a banánhéjon egy kissé.
+ Ez egy Splinter Cell, némi horror felütéssel, de horror rész az csak max annak lesz ebben a játékban fosatós, aki eddig Nintendo konzolon kívül mást életében nem látott.
+ Valamennyire addiktív. Mivel megmaradt az 1. rész stealth kill mókája, így azzal elég sokáig elmaszatolható a core gameplay, főleg, hogy történnek más dolgok is, meg eleinte elég könnyen is halsz, így mire észbe kapnál, hogy mennyire kevéske is ez, már vége a játéknak.

0 - Nem ez a történet fog álmatlan éjszakákat okozni senkinek. Az 1. résznél páran kifogásolták, hogy nem igazán értették a sztorit, hát itt jóval egyszerűbben megérthető. Nem rettenetes a történet, de nem is kiváló. Alapvetően érthető az egész és logikus, hogy miért ezt lépték meg, de én csavartam volna jó sokat és KEGYETLENEKET!

0 - 5-6€ körül ajánlott vétel. Amúgy azt az 50-60€-s agyrémet a büdös életben nem éri meg.

0 - Nem rossz a kihívás, de nekem túl könnyű volt. Szégyen szemre normalon toltam. Már bánom.

- NEM SIKERÜLT! A TEW 2 NEM ér fel az 1. rész nyomába. Végig reménykedtem benne, hogy talán majd a vége felé bebátorodik, de nem. Ez egy herélt TEW. Mikami hiánya kőkeményen érezhető. John Johanas van helyette, a seggfej kretén kis pöcs, aki Mikami saruját se nyalhatná meg. Hogy a fszba gondolta a Tango, hogy ennek a SEMMIT felmutatni nem tudó embernek adja át a mestertől a direktori széket? Ez a kis szarházi csinált ebből egy a játékból egy nagyon US szájízű valamit, ami totális bukta lenne, ha Shinji és Itaru Yokoyama nem teremtik meg ezt a kiba. jó világot.

- A hangulat, már csak ÁRNYÉKA az 1. résznek. Ez komoly probléma. Az 1. részt kb. végigborzongtam, ezt meg... hát ezt nem.

- BUTÍTÁSOK TÖMEGE egy második részben? WTF? Tele van most is az egész játék fekvő dögökkel. Ellopózhatsz mellettük, de ha durvul a dolog a közelbe, akkor felkelnek és bedarálnak. Ergo ki kell nyírnod őket, már csak a zöld gél (kvázi XP) miatt is. Az előzményben fogtad a gyufát és felgyújtottad őket a snecibe. A gyufák száma limitált volt, de működött, hasznos volt. Itt ilyen nincs. De ostobaság az van! Ugyanis fogod fejbe lövöd a fekvő mobot, szétloccsan a fele feje, majd felugrik és Resident Evil szerű csápokkal a fejéből kikandikálva ront neked és sok esetben még KETTŐ lövés kell belé. Ez egy full alap mobra igaz. Baromság.
***Ahogy az is, hogy NINCS Molotov koktél! Tudsz üres üveget dobni és odacsődíteni őket, de csoportos eloszlatásra vajmi kevés fegyvered van, erre szolgált a Molotov. Van ugyan most is kevés robbanó nyíl, de abból egyrészt tényleg kevés van, másrészt az boss harchoz kell, harmadrészt nevetségesen szarul működik maxolva is, ugyanis a tömegbe lőve annak instant halál akire lőtted, de a többiek is felrobbannak, csak éppen vissza fel is kelnek!
***A saját kis menedéked a korábbi részben elég sok érdekességet tartogatott az ember számára, itt jóval kevesebb interaktív elem van.
***Kivették a csapdákat is...

- Az előzményben tényleg szinte minden fegyverre szükséged volt. Itt a kés, shotgun és a pisztolyon kívül alapvetően kibaxhatod az összes többit a kukába! Főleg a lángszórót, amit eleve elég későn kapsz meg és amikor kéne, akkor pont olyan lényekkel fogsz harcolni, amik a szájuk kiöblítésére is kerozint, meg izzó szenet használnak -.- (Nem sorolom tovább a butításokat, van belőle még egy rakat!)

- Újrafelhasználás és lustaság! Volt egy NYITOTT helyszín, amit 3x kellett kitakarítanom a játék különböző pontjain. A semmiből telebaxták ellenféllel, mikor újra megérkeztem, persze megmagyarázták, de abszolút arról szólt, hogy a kezdeti lendületes ötletelés a játék közepétől alábbhagyott és kiizzadták u.a. a helyszínt más mobokkal. De nem csak itt érhető tettem a recycling. Millió helyen, nyilván az 1. részből és rohadt sokat koppintva, komplett játékbeli elemetek is, pl. egy olyan komolyabb moból rögtön kettő is amolyan boss harcként, ami elől bújkálni kell és NAGYON idézik a korábbi részben látottakat. Aztán a vége felé jönnek az 1. rész
boss harcai közül is
, csak úgy, mert már fogalmuk se volt mit találjanak ki. -.-

- Az ilyen nagyobb nyitott terek egy FESZES horror-gore címben NEM jók! Mert az van, hogy miután kitakarítottad egy kongó placc lesz, ahol lófasz se történik, te meg ott lootolod a SZEMETESKUKÁT lőporért. További baj velük, hogy elveszik a drámai survival hangulat, hiszen minden van hová elfutni, mindig van hová elfutni és a játék 90%-a nevetve végigsunnyogható úgy, hogy komplett mob seregeket ölsz meg egyetlen egy késsel.

- Az, hogy egy
reverendás pap
az egyik rossz arc, az már nekem kínos, ahogy az is, hogy a félrecsúszott vallási őrületet lovagolja meg már a tököm se tudja hányadik film és játék. UNCSI!

- Egy ilyen játékba rohadtul kell az az őrület, ami az 1. részben ott volt. Kellett bele a beteges, egyedi látásmód, attól baxott oda. Ebben is van, de csak nyomokban és sokszor van olyan vótmá' érzésed és az egy rád hatni akaró játékban sosem jó ómen, ha "vótmázol"...

- Még mindig eléggé zavaró, hogy a képernyő simán 35%-át a főhős háta takarja ki. Ez 15 éve oké volt. Ma már nem az.

- Nevetséges technikai vergődések. 60 frémnek 60 frém, csak szar a frame pacing, meg szar a VRAM kezelése, ezért még olyankor is képes beszaggatni, amikor semmi különös nincs a képernyőn és ami főleg röhej, hogy min. butítva is hót' u.e. adja elő.

- Egyszer úgy kiakadt a diafilmek nézése + pause közben, hogy nem reagált aztán semmilyen gombra. Menübe ki, betölt, működött. Bug lesz ez.

Mint NEM The Evil Within 2 cím, nem rossz, egész jól elvan vele az ember és 42342. alkalommal se uncsi levadászni hátulról a mocskokat, de mint egy LEGENDA 2. része? Muhahaha.

Két értékelést tolnék rá:

1. Nem TEW cím: 7.5/10
2. A TEW második része: 6/10

27.5 óra alatt toltam végig, lassú, stealth módban. Ennyit a HLTB eredményekről... ott a kimaxolása ennyi, az meg 2 végigvitel simán.

Kb. megkaphattam a személyim, amikor a Duran Duran - Ordenary World slágere hódított, de az Evil Within 2-ben is elhangzik párszor egy szerintem érdekesebb újragondolása.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.01. 22:11:38

Tinman
Uplay-en a Lunar Sale ezzel a 20%-os kuponnal, amit pontokért kapsz egész okés... érdemes átböngészni a felhozatalt.

Pl. Far Cry Primal fullos pakk 9 ojró körül...

Tinman
Humbli Monthly élvezetek... vagy csak részben.

- Tom Clancy's The Division™ - okés
- Tom Clancy's The Division™ - Survival DLC - naná, hogy okés
- Yakuza 0 - Már ezért megérte az egész nekem.
- Rapture Rejects - Foscsi.
- Rapture Rejects - Humble Exclusive "Safari Outfit" DLC - Naná, hogy foscsi.
- Sniper Elite 3 - Wishen volt, de sajnos meg kell hozzá majd venni a SP-t, mert van benne pár sztori DLC. Sale-kor elég jó áron lehet majd "upgradelni".
- Rock of Ages 2: Bigger & Boulder™ - Okés, jópofa indie.
- Full Metal Furies - Nem ájultam el tőle.
- Aaero - Wishen volt! Faja kissé REZ utóérzésű, remek zenével megspékelt űrhajós 3D-s csapatás.
- Bleed 2 - Nem érdekel, random indie lövölde.
- Super Daryl Deluxe - Különös indie cucc, platformer, akció, egyedi köntösben... kár, hogy van tengernyi jobb játék nála.

Következő hónap:

- Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition - KIRÁLLLLLLYY!!!
- Cultist Simulator - Humble Bundle a kiadója. Van benne fantázia, de ez is egy olyan cím, hogy ránéznék, ha nem lenne tengernyi érdekesebb. De van...
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1 The Shadow of New Despair - Egyszer a single-t megérheti végiglőni, de bevallom picit sem ismerem a játékot.
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Mission Pack 1: Time of the Mutants
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Mission Pack 2: Extreme Battle
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Ifrit
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Blood Storm
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Gleipnir
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Spark Lancer.
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: BM03 Vegalta Gold
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Gigantus Tank, Bullet Girls Marking.
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Gigantus Tank, EDF IFPS Markings
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Gigantus Tank, Natsuiro HS Markings
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Reflectron Laser
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Sting Shot.
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Volatile Napalm
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Pure Decoy Launcher 5 Pack A
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Pure Decoy Launcher 5 Pack B
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Depth Crawler Gold Coat
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Gigantus DCC-Zero Marking
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Gigantus DCC-Gogo. Marking

IMYke2.0.0.0
Az nem lesz...
...helyette sok tucat önjelölt riporter/megmondó/social warrior/gamer isten(nő)/önjelölt kritikus/témát meglovagló kis JuhTyúker videó annál inkább...

//https://www.youtube.com/results?search_query=Artifact

Tessék, itt az első: Artifact is FINALLY Dying - 1 week ago
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.01. 17:31:10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És ebből majd lesz háliwúdi film, hogy "Hogyan veszitsünk el ötvennyócezer játékost három hónap alatt?"
Utoljára szerkesztette: Darun, 2019.02.01. 17:02:46
Tinman
Remekül szórakozom az Artifacton :-D

60.000 induló játékosból gyak. 3 hónap alatt 1.700-ig jutottak.

#nemkellHL3PORTAL3ROFL

Banished bár egyetlen ember munkája (lesz egyébként folytatása, már dolgozik az új terepgenerátoron a srác - levélben küldött is róla képeket) egészen komoly potenciállal rendelkezett és nagyjából tudta is hozni, amit vállalt. Nem volt könnyű, de ha megtanultad (több próbálkozás vagy guide, tutorial videó nézése után) a kezdetet, akkor elég jól el lehetett benne lavírozni. Nekem csak annyi bajom volt, hogy mikor már felépült egy nagyobb méretű falu, nem volt teendő benne. Ezt azt, még átépítettem, esetleg bővítettem, de tulajdonképpen már készen voltam, innentől kezdve meg annyi volt a játékélmény, hogy néztem miként élik a napjaikat a lakosaim. Nem volt túl acélos. 😊

Új játékot meg nem igazán volt kedvem elkezdeni, mert egyrészt elég hosszú idő volt mire egy tényleges nagy és működő falvat létrehoztam, másrészről már hiányzott az újdonság varázsa, és minden épületet ismertem. Esetleg máshogy kinéző települést létre lehetett hozni, de annyira azért nem volt nagy a választék a terepsémák közt se.

Itt azért jobb a helyzet. Ez lényegesen látványosabb, szabadabb kezet adó programnak néz ki. Csak félek ez is olyan, ha végeztem egy településsel, akkor már másikat nem biztos, hogy bevállalnék. Bár ezt rá lehet fogni arra is, ezekben a játékokban ennyi van.
kigyi
Pedig tök egyszerű igaz, ha a random úgy sorsolja nem egyszerű elég kaját termelni 😄 A megfagyással nem volt gondom fa van vágni lehet és a házakat is lehet kőből építeni ami kevesebb fűtést igényel. Én szerettem a játékot játszanék is vele, de erre kell sok-sok óra és nem jó heteket kihagyni. Ezen vérzek el minden ilyen játékban pedig nagyon szeretem őket jó néha egy kicsit ezekkel szöszmötölni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Hú, a Banished-el nem tudtam dűlőre jutni, mindig éhenhaltak 😛

... vagy elvitte őket valami betegség
... vagy megfagytak
... vagy ...

Az egy ilyen sport volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Éppen akartam mondani egy Banished klón vagy egy Settlers koppintás harc nélkül.

zorrobomber
Rég wish-en van, nagyon jól néz ki.

Egyszer külön keresgéltem a témában, akkor néztem ki, meg ezt is még:
Workers & Resources: Soviet Republic

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.01. 09:44:00

Hasonló cipőben járok. Nálam a 20 euró még elfogadható, ha több kivárok. Van még egy dolog ami kissé zavar. Bár újszerűnek állítják be (gridless), de nekem nem tűnik többnek egy Banished klónnál. Kinézetet leszámítva.
kigyi
Nem néz ki rosszul, de gyanús, hogy nem adok érte annyit amennyit kérnek 😄

Ha szereted a középkori városépítős játékokat, akkor lehet ez tetszeni fog: Foundation

/Ma jelenik meg korai hozzáféréssel. Árral kapcsolatban nincs információm./
Tinman
MGS Trilogy Remastered... abszolút rendben.

Egy szégyenteljes Silent Hill HD Collection van ugyan, de abban a nagy hádézés' kimerült a 720p-be, meg a 30 frémbe, úgy, hogy az 1. rész nincs benne. Ritka nagy pöcsök a Konaminál, ez részemről vitán felül áll.

Voltan
Igen. Viszont a Silent Hill 2-3 még ma is vállalható szerintem kinézet szinten is, az elsőnek azonban esetleg jöhetne egy színvonalas remake-je multiplatformra, mondjuk olyan szint, mint most a RE2. Nagyon sokaknak kimaradt az első rész, simán megérné szerintem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
MGS-nek szerintem csak az első három része volt jó, bár nekem már a harmadik is nyögvenyelős volt. SH-ból is a 2-3 ami zseniális, az 1-4-5 csak árnyék. Az elsőt azért szeretjük, mert az volt az első, de a második rész minden téren verte az összes tesót 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.02.01. 00:11:03

[merlinw.org]

grebber
Eltévedtem a topikok között azt hittem i2k a silent hillesre reagált... de azt nem is ide írtam..éjjeles után nem aludtam meg is látszik

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ezt csak úgy megemlítette, hogy annak a szériának is leáldozóban, holott az is egy bődületesen nagy név volt. A közös metszetük tehát a patinás név, valamint a remaster hiánya. Lássuk be: MGS sorozat remaster is kéne a korábbi részekből. Nem kicsit.

Ezt nem értem. A Capcom-nak mi köze a Metal Gear-hez és Silent Hill-hez?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Nincs eszük.Ezek már nem akarnak semmit kezdeni a SH szériával 😞 Metal Geart is kinyírták...evvan

IMYke2.0.0.0
Ha van eszük, akkor tényleg azt teszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
100% hogy már rég heggesztik...Egy hét alatt 3 milla Resi 2 többet mond minden szónál..

IMYke2.0.0.0
"Resident Evil 3 Remake Possible: “Only if Fans Demand It”"

"Now that the highly anticipated Resident Evil 2 remake has debuted, fans have been wildly curious about the possibility of a Resident Evil 3 remake, with producer Yoshiaki Hirabayashi stating that such a thing could happen if the fan demand is high enough.

The Resident Evil 2 remake’s producer, Yoshiaki Hirabayashi, previously mentioned that the Resident Evil 2 remake came to fruition due to the fact that it was something the fans desperately wanted; now he has stated that if fans want the same of Resident Evil 3, they need to make their plea be known.

Capcom had previously informed the masses that they intended to make more remakes after Resident Evil 2, with possible candidates expanding beyond that of the Resident Evil franchise, as titles such as Ghosts ‘n Goblins and Dino Crisis could be lucky winners.

While fans will no doubt band together to stir up attention for a Resident Evil 3 remake, the other potential choices will surely make for some interesting suggestions as well."

grebber
Vedd meg ha teheted és élvezd ki mert a VI már tuti bethesda fosán jön csak.

Dzsini
Elvileg simán ha átmásolod, menni fog - persze ha modokkal tele van szórva, akkor történhetnek furcsaságok.

"The Special Edition does boast the option to load saves from the original game – achieved via manually copying files from your My Documents/My Games/Skyrim folder to My Documents/My Games/Skyrim Special Edition "
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.31. 13:41:24

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Mentések kompatibilisek? Az hótziher hogy én új mentést nem fogok kezdeni, és én is ugyanebben a cipőben vagyok.

Dzsini
Szerintem érdemes megvenni az SE-t, mert rengeteg bugfix került bele, javítottak egy pár kört a grafikus motoron, plusz 64 bites, így stabilabb, sokkal jobban viseli az esetleges több modot, ha azt is használnál (amit az utóbbi pár évben már portoltak az SE-hez).

Modokkal mindkettőt agyon lehet vágni persze, és szebb grafikát is ki lehet csiholni a régiből, mint a natúr SE, de szerintem már nincs igazán sok indok a nem-SE változatra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.31. 13:35:10

Scooter
Ahogy látom az The Elder Scrolls V: Skyrim DLC-it már nem lehet kapni külön a steam-en. A Special Edition-ben pedig mind benne van. Szóval vagy külön kell megvenni a kiegészítőket, ahol még kapni lehet, vagy behúzni a Legendary Edition-t. Nem igazán érzem úgy, hogy érdemes megvenni a Special Edition-t. Valaki tud olcsó Legendary Edition-t vagy külön a 3 DLC-t? CDkeys-en a Legendary Edition 7.99€! Ennél olcsóbbat nem találtam.
Tinman
0.92€ nem Epic Store-on :-P

https://store.steampowered.com/app/224480/Octodad_Dadliest_Catch/

Ennyit megérhet, ha még nincs meg + kártyás.

Jim Morrison
olyasmi, már elég sok minden van rajta, de ha végigfutsz a listán a legtöbb 5perces játék mint ami felkerül steamre, nem található meg. korrekt címek vannak fent.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MarkBlade
Most nézem a Discord is indított játékvásár részt. Olyan lesz mint a steam? Érdekes..
3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Shader tároló frissítés volt (előfordul pár havonta). A köv Steam verzióban már nem fogod ezeket látni. Nem kell vele foglalkozni, automatikusan eltűnik 1-2 napon belül, vagy ha elindítod az aktuális játékot. A látszik/nem látszik téma meg érzékeny, mert GDPR. Alapvetően nem tölthet le semmit a kliens a tudtod nélkül. Gondolom a köv stabil kliensben módosul az EULA is, amiben elfogadod, hogy a jövőben a háttérben történnek ezek a dolgok.

[merlinw.org]

PeeTeR
"Most of these updates are just shared redistributable updates and not real game updates. The end result should be that you need to download less content going forward. You should see only a few real downloads of any size and the remainder should be size 0 updates. This is not communicated well in the client and will be looked at."

pornhub - the world's biggest archive of nothing.

kigyi
Nálam is eljátszotta már ezt párszor, de nem indítgatnám el egyenként, mert minek majd felrakja a következő indításnál a semmit 😊

IMYke2.0.0.0
Mi a t*k*m van ezzel a STEAM klienssel!?
Az ÖSSZES telepített játékomhoz 0 byte-os javítást küld és mindegyiket manuálisan kell elindítanom, mert holnapra és az utánra időzíti a letöltésüket...!

Tinman
Pedig jó dolog lehet harmincezerért Metro Exodust bétatesztelni only epic store-ost. True story. <#banplz>

Én megérteném ezt a Steam-es sirás-rivást, ha nem lenne egy millió kulcsos oldal, ahol bagóért lehet venni játékot. Jelenleg 207 játékom van aktiválva a fiókomra és ebből a PéjDéj 2 DLC-ket leszámitva semmit nem vettem Steam-en. (bár épp pár napja irt valaki egy játékot, ami ott ojcsóbb mint bárhol máshol, de valami olyasmit, ami engem nem érdekel) Ráadásul kulcsos oldalról az új megjelenéseket is be lehet szerezni ált 10% kedvezménnyel, de aki türelmes és nem akar már a 0. napon játszani, az kifoghat jobb vételt is. Ja hogy az emberek nem türelmesek?
Ez az exkuziizé meg pont olyan szemétség, mint... egy csomó dolog, amiket mások követnek el. És oké, aki már megvette, annak ott virit Steam-en, de ez azért előrevetiti azt, hogy a későbbiekben lesznek olyan exklu cimek, amik már eleve csak Epic-re fognak kijönni. Mert nem elég hogy van Bnet, Origin, Lyúpléj meg Steam (a GoG-ot is felraktam de azon nincs semmi, ami miatt használnom kéne), most még keleltt +1, mert az vicces.
grebber
"EA Access Basic €0.99 egy hónapra, február 4-ig él az akció. (Azoknak is akik voltak már előfizetők, de most épp nincs aktív access előfizetésük)"