Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Survival-horror lesz. Kétlem hogy walking simet csinálnak belőle.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Csökken a szinvonal. Mondjuk nem mintha játszanék ott bármivel mert acsikat nem adnak így kb ncoreról is leszedhetném..

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Hopp, na köszi, ezek nem rossz címek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ez egy kb walking sim lesz mint a Get Even....

zorrobomber
Két baromi jó játék ez, amik nem hogy bundlizva nem voltak, de pl. a Thimbleweed a Lunar sale-ben kapta meg a lowest ever árát, ami valami 7.99 euro körül volt, Axiom Verge szintént 10 euro körül szokott árulva lenni. Nem többek, de nem is kevesebbek annál, mint amit ígérnek.

Mint STALKER fan, alig tudom kivárni az őszi megjelenést. Ez a játék váratlanul ért. Chernobylite

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Axiem Verge free az Epicfail store-on... következő cím a Thimbleweed Park.

Jól látszik, ahogy a fogy a lé... lassan jöhetnek a Steam-ről már kibaxkodott indifosok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Red Dead Redemption 1 a világ legjobb western játéka. Vajh' miért volt nagy hype a folytatása körül? Ami meg az egyik legIGÉNYESEBB játék lett ever... az már más kérdés, hogy játékként kevésbé acélos, mert "kissé" elnyújtott, és a realisztikus jellemzői miatt pl. k. sokat kell benne lovagolni.

A GTA V meg a világ legjövedelmezőbb szórakoztatóipari terméke lett. A hype miatt? Nem. Azért lett az, mert egy kibaxott szórakoztató és igényes játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Attól még el kell ismerni, hogy igényes játék. Ezt objektíven ki lehet szerintem jelenteni. Hogy bejön-e az embernek, vagy sem, az már más kérdés.

DasIsFuck
Mert a hype adja el ezeket, semmi más. Lehetett volna bármilyen, úgyis meglett volna ez a siker. Sőt, igazából annyi pénz van beletolva egy ilyen címbe, hogy nem is tud igazán rossz lenni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Voltan
Miért? Halálos precizitással van az megcsinálva. Olyan aprólékos, amilyet még az életben nem láttam. Ja, játékmechanikailag vannak vele gondok, persze, de a megvalósítás az egész egyszerűen hihetetlen.
Mint egy hajómodell az üvegben, vagy egy focipályányi homok-rajz egy buddhista kolostorban. Van értelme? Nem feltétlenül, de kibaszott lenyűgöző.

DasIsFuck
Nem mintha az igényesség adná el az RDR-hez hasonló játékokat...

Voltan
Igen, a lényeg, hogy valóban nincs igény igényes single player játékokra. 😛
Azzal ne jöjjön senki, hogy a multi miatt vették meg ilyen sokan.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.02.07. 02:58:04

IMYke2.0.0.0
2022-ben úgyis kiadják PS5-re is...
Szóval, meg lesz az a 100 millió is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Red Dead Redemption 2 nem is lett nagy eresztés csak 23 millió fogyott eddig<#banplz>

mooo
Pont most játszottam végig a Subnauticát, jó kis utazás volt. Kár hogy ebben nincs magyar nyelv 😞
Dzsini
kikerült az Early Accessből az Astroneer - építgetős-survivalos-bányászós-űrhajós

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Hát nem nagyon megy nekik a matek, de mindegy leszedtem majd kipróbálom, ha élesítik aztán eldömtöm mi legyen a játékkal veszem vagy nem veszem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Mert nem tudnak demót programozni, azé'...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Anthem demó is 40GB fölött volt, pedig az csak demó. A teljes játék mérete is hasonló (1-2 GB eltérés lesz csak).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.06. 13:48:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Gondolom mert az alap pálya az benne lesz. Csak szimplán le lesz zárva a nagy része.

kigyi
Division 2 private beta 41.89GB 😄 lol és ez egy kis szutyok beta..........

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lalakov
<#vigyor2>
Voltan
Az alapjátékot nagyon csíptem, ahogy megvettem, együltő helyemben 2x végigtoltam. Jó is hogy emlékeztettél a DLC-kre mert most féláron voltak Steam-en, szóval behúztam őket ötért. <#eljen>

MerlinW
321 óra után azt mondom, nem rossz 😊

[merlinw.org]

Atisz
Az már Gundi 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

DasIsFuck
Szóval a mai nap a végére értem a Risen 2-nek.
Összességében élveztem a játékot, minden idegesítő hülyesége ellenére is csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett lezárni.
Nincs ennek a Risennek olyan nagy lore-ja vagy mély története, akkor legalább azt a keveset le lehetett volna zárni a végén.

A harcrendszere mondjuk túltett az első részén.
Ok, hogy itt is borzalmas az egész, de a muskéták teljesen brokenek a játékba.

Tinman
A DLC-ket az alapjáték indítása után a CHAPTER menüben éred el az alsó sorban. Mihelyst elindítod az elsőt, a többit már nem kell kiválasztanod, a történet szerint fogsz egyikből a másikba haladni, egészen a 3. DLC legvégéig.

CarajoEsp
Abban tudnàl segíteni, hogy a Dlc-ket külön tudja az ember jàtszani nem èpül bele az alap játèkba?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Most már kezd lassan Vágó Pityunál is 50millás kérdés lenni, hogy lesz-e még valaha értelmes humble bundle... (mert az oké hogy a havikat elviszi a vállán a sok hulladék körítáés mellett az az 1-2 akát több éves de AAA cím.) De ezek a köztes csomagok...

Régen baszki a fejünket nem tudtuk forgatni kb egymásra licitálva versengtek a kiadók..most meg idejét se lehet tudni mikor vett az ember értelmes csomagot <#levele> Már a haviba is sokszor olyan mellékes fostartályokat raknak hogy hiába 20 euro a steamen 0.5 euroért is undorodva éppenhogy valaki elviszi...

Atisz
A 40 EUR-s Crusader Kings 2 azért elég jó az 1-es bundliban (én annak idején 5-ért vettem).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Paradox...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Kösz! Átjött az irónia is! :Đ
Fene tudja, hogy ugrottam át azon részét az írásodnak?! TLDR 😄
Jah, csak megerősíteni tudom, hogy a speedrun nem mókás! 20 elbukott nekifutás után sem!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Atisz
Mondjuk tényleg durva, hogy mennyire nincs lőszer a játékban (ami mondjuk az egész RE szériára jellemző, de ami itt van...). Az meg hab a tortán, hogy átlag 7-8 fejlövés "kell" a sima (!) zombinak, hogy végre lefeküdjön (és akkor persze még 1-2x felkelhet). Persze hardcore nehézség mellett. Aztán persze rájön az ember, hogy RE 4 módszerrel érdemes játszani és sokszor a láblövés (ami szerencsés esetben 3-4 után le is szakad) a megoldás.
Az mondjuk az én hibám, hogy az összegyűjthető titkokat és dokumentumokat ezen a nehézséget hajtom :/

Nekem a legtöbb gondot az okozta, hogy a sok megoldást/utalást a játékban meglévő feladványokra olyan későn kapunk meg, hogy akkor már szinte nehézséget okoz a visszagyalogolás a szóban forgó helyszínre (már persze ha "becsületesen" akarjuk megoldani ezeket, nem ráguglizva).

Voltan
Nem is az egyén ellen írtam, nem hivatkoztam rá név szerint. De egész fura, hogy egy ilyen alapos és informatív térkép mellett valaki elakad...

benőmenő
Nem szép dolog kibeszélni valakit a "háta mögött" egy másik topikban, de én is eléggé ledöbbenek, amikor több helyen olvasom, hogy egyesek elakadnak a játékban, meg hogy túl nehéz.
Szerintem elképesztően jól dizájnolt a Resi 2 flow-ja és mindig megvan a fő csapásirány, meg az a 2-3 mellékvágány a korábbi helyszíneken található extra cuccokhoz.
Voltan
Nézzetek át esetleg a RE2 remake topikba, vicces. Azt még megértem, hogy valakit frusztrál a folyton megjelenő tyrant, vagy a kevés muníció, és inventory management. De hogy valaki ne tudná megfejteni a feladványokat, vagy ELTÉVEDJEN????? Anyám..

Tinman
Neked is grat :-)

"ha ki akarod maxolni az jóval több lesz, de szerintem felesleges maxolgatni, az már munka lenne." - írtam. Nincs erre affinitásom, mert elsőre üt, megismered a sztorit utána meg szénbánya. De nyilván, aki ki akarja maxolni, annak have fun, már amennyire ez bárhol is fun :-D

Grat!
Nekem is bejött nagyon! (18 óra, 22 teljesítmény)
Jól fölépített és a DLC-kkel, szépen bezárja a kört.
Kimaxoltad? Szerintem, a Hard to the Core is meg tudja markolni...<#eplus2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tinman
Little Nightmares + 3 DLC lepergett

+ Ejj bmeg. Megmarkolta a lelkem.
+ Aki még 1x azt meri mondani, hogy nincs olyan videójáték, melynek bármi köze lenne a szóhoz, hogy művészet, azt kikötözöm egy Tesla elejére.
+ Az alapjáték is egy teljes, kerek egész történet, DE! Eszedbe se jusson, a DLC-ket ignorálni, mert a történet egy mellékágát fogod megismerni, ami nem kevésbé fontos! Ráadásul a DLC tele van igazán érdekes fejtőrökkel és a 3 DLC szorosan összefügg, sok új helyszín is akad!
+ Egy játék, ami abból a szempontból oldschool, hogy nem fogja a kezed. Néha úgy érzed magad, mint Vincent Vega a "hazamészkiveredannyi" örökzöld előtt, de figyelj és mindig világos lesz.
+ Minduntalan Miyazaki mester neve ugrott be, pedig nem volt benne a keze a dologban, de hozza azt a szintet, számos aspektusában!
+ Nem horror, de nem ezt adnám a kisgyerekemnek, szóval csak okosan, ha gyerkőccel tolnád. (14+) Amúgy is ajánlott az egyedüli átélés.
+ Nagyon okosan adagolja a nehézséget. Az alapjátékot könnyűnek mondanám, aztán a DLC-k történetében előre haladva nehezedik egyre inkább és a 3. DLC-ben már elég sokat agyaltam, hogy akkor most pontosan mire is gondolhattak. De mindig ott a megoldás, csak légy nagyon körültekintő!!! (Nem kell ehhez WT! Ha WT-hez nyúlsz szégyelld magad!)
+ Nyilván pazar zene (ahol van) és kiváló atmoszféra.
+ Első osztályú küllem, látvány.
+ Kiváló történetmesélés, miközben EGYETLEN szó sem hangzik el. Köszönjük a honosítást annak az idiótának, aki elkészítette. LOL! (Hint: Ne arra bszd el az időd, amiben annyit kell honosítani, hogy "Press A to jump" öreg. Száni vagy!)

0 - Megkapta a vádat, hogy nagyon rövid. A Complete hosszúsága viszont szerintem pont okés. Az alapjáték 4-5 óra, lassú, felfedezős, titkokat is keresős, nézelődős tempóban. A 3 DLC kb. 2-2.5 óra. Tehát összesen 7 óra könnyen belemehet... ha ki akarod maxolni az jóval több lesz, de szerintem felesleges maxolgatni, az már munka lenne.

- Az irányítással vannak gondok. Kb. fordítva gondolkodtak, mint mindenki más ebben a stílusban. "X"-el futsz és az RT az akciógomb, ami véletlenül sem lövést jelent. Jaj. És nem, nem konfigolható át. Évtizedes berögződéseket kellett levetkőznöm, simán 30x haltam az irányítás miatt.
- A kamerával vannak gondok, néha belehalósak. Szerencsére ez a gond, nem jellemző, de amikor arcon csap, akkor kedved lenne ALT+F4-et tolni, hiába tudod, hogy egy remek élmény részese vagy.
- 1-2 helyen WTF checkpoint elhelyezés.
- Elcseszett árazás. Sokáig az alapjáték árában adták a Season Pass-t, ahogy az alapjáték tulajainak gyak. teljes áron meg kellett venniük újra a Complete kiadást, mert úgy jobban jártak vele, mint megveszik az SP-t. Vicc. Szerencsére kulcsos oldalról erre jött megoldás relatív hamar.

A hibái ellenére én erre nem tudok 9.5/10-nél kevesebbet adni. KÖTELEZŐ, ha tetszett az Inside, Limbo, Black The Fall...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.04. 22:26:53

IMYke2.0.0.0
https://store.steampowered.com/sale/lunar2019/: "STEAM Lunar Sale"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.04. 19:06:16

darkSectorxxx
<#vigyor3>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Igen.

darkSectorxxx
Akció van?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

köszi, jobb lenne ha a fiókomon lenne, "véglegesen" ,de még átgondolom ezt a lehetőséget.
Fpocok
1 euró az origin access egy hónapra. Abban benne van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Olcsó Crysis 3-at tud valaki valahonnan? Hamarosan kész a magyarítás hozzá, emiatt jó lenne beszerezni.
Nekem is volt szerencsém kipróbálni a Vermintide-ot, de csak a Free Weekend erejéig, de nekem is nagyon tetszett. Gyakorlatilag ez a játék elevenítette fel a legjobban a régi Left 4 Dead-es érzést. A Left 4 Dead-et pedig imádtam. Legjobb coop élményem ever.