Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a játékmenet is tetszik, méltó az elődökhöz. Pár óra alatt a benyomásaim nagyon jók.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Nekem az első rész tetszett, annyira, hogy másodszor is végigjátszottam, amit nem sok gém mondhatott el magáról az utóbbi időben. Bár lehet ennek az is volt az oka, hogy azért viszonylag hamar végig lehetett menni rajta, mig pl egy 500+ órás Fallout 4-t nem biztos hogy lenne időm és türelmem megismételni.
Nagy szarba lehet a cég ha még a pár db fő karaktert se tudták motion capturelni elég kiábrándító...van olyan karakter akinek konkréten egy dekát se mozog az arca... egy mass effectet ilyenért szénné téptek pedig ott az alap fos is nonplusszüber volt a metrps foshoz képest.
A gametime-ot szépen huzzák azzal hogy keresgélni kell a lőszert meg mindent amiből lőszert lehet kraftolni mert kurva kevés van állítólag még easy szinten is.Ezt a játékot nem az Epic store "öli" meg valljuk be.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi, ezen jót felnevettem 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ilyen filléres bundliban volt benne, pár kép alapján nem tűnt rémisztőnek, így letoltam.
+ Iszonyatosan NEM PC. Pofátlan, szemtelen, néha közönséges, de alapvetően vicces.
+ Van az egésznek egy múltidéző bája, amikor még rohadtul nem kellett arra figyelni, hogy homokosokat versz el egy játékban, vagy éppen vietnámiakat, vagy egy nőt...
+ Alapvetően ez egy n+1. brawler, oldalra scrollozós verekedős stuff, pont olyan, mint amilyenbe anno a 2-20 forintosokat szórtuk a kocsmában. Nem több, viszont kevesebb.
+ Jópofa átvezetők és boss harcok. (Fingó segg rulz! <#banplz>#banplz>)
+ Ezek a fura poénra vett niga nóták nem is rosszak :-D
+ Nincs gond a kép világgal... egy verekedős marhuláshoz teljesen oké.
+ Az irányítással, a felvehető tárgyakkal, az ellenfelek változatosságával sem akadt gondom.
+ Ez egy agyrágó. Meló után letolsz egy pályát és még szórakoztál is, mert nem frusztrál, nem akadékoskodik, csak csapasd az ellent!
0 - Hogy honnan a bánatból jött az ötlet, hogy a rég elfeledett Shaquille O'Neal-t előkaparják és elkészítsék a MÁSODIK nevével fémjelzett játékot 2018-ra (2014-ben kezdték a gyűjtést), arról elképzelésem sincs. Nem hiszem, hogy pl. egy Miami Vice játék is képes lenne manapság jó eladásokat hozni. Azok a korok elmúltak, a mai kölyköknek halvány fingja sincs Shaq-ről és valljuk be, nekünk se túl sok.
- Indiegogo szökevény. Olyan 20$ körül kaptad a játékot, ami egy NEKEM(!) 3 órás marhasághoz iszony túlzó összeg. Ha már pár extrát is akartál a játékhoz, 40-50$ is lazán elmehetett rá, ami rablás fényes nappal.
- Rém buta A.I.... nem is A.I. ez egy script halom olyan algoritmussal, hogy "menj Shaq felé és öld meg".
- Nem ér fel a klasszikus Double Dragon, Knight of The Round, Cadillacs & Dinosaurs címekhez.
- A Shaq Fu "első része" amúgy szép nagy bukó volt, erre se vár más. Amúgy jelenleg is 20€ Steam-en, ami érthetetlen, annyiért soha senki nem fogja megvenni.
Érdekes látni, hogy metán a kényszeresen polkorrekt firkászok mennyire lehúzták, a userek meg összességében fel, mert átlag 6-7/10-et hozott a playerek oldaláról, ezzel viszont elérte, hogy tátongó szakadék van a firkászok és a játékosok véleménye között. A 3/10 nyilván egy iszonyat szar játék, a 6/10, meg egy egyszer letolható címet takar és ez pont ilyen. Belököd normalra és végigbuttonsmasheled a cuccot 3 óra alatt cirka 0.3$-ért... bőven megér ennyit, mert nem azt mondom, hogy letehetetlen remekmű, de 1x végig ökörködni rajta teljesen okés, mert ilyen durva poénokat, ilyen anti-PC megnyilvánulásokat, sőt rasszista benyögéseket a büdös életben nem látsz már játékban. És akkor mi van, ha röhögsz egyet a kínaiakon, vagy Paris Hiltonon? Semmi.
6/10.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nekem csak az Origins, Odyssey nincs meg, de ha 2500 lett volna belőlük a Gold, akkor se vettem volna meg őket, mert még messze vagyok tőlük. Ez az AC ez egy olyan játék, ahol mindig kőkeményen érzem mennyire nincs már annyi időm gamelni, mint régen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

///Upsssz... a III-asra kattintottam véletlenül... bocsi. Nincsenek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.11. 19:37:55
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.11. 19:30:37
Nem érdemes az 1. részbe ennyit beletenni... te is tapasztalod, hogy a zászlógyűjtögetés az úgy eléggé alja gameplay, a mellékküldik 70%-a is blöeh. Le kell zavarni a végjátékig, hogy értsd a sztorit és ezt az energiát inkább a 2. részbe beletenni. Hidd el, az 1. rész után olyan érzés lesz, mintha helyrezökkenne a világod :-)
Maximálisan egyetértünk --- hálivúd (is!) erősen túltolja a kretént ebben a témakörben.
Még nem jutottam a végére - 2. szekvencia:

- AC2-ben viszont érdemes elmerülni, mert az 1. rész hibáit kijavították. Az "sajna" a magunkfajtának 40-50 óra. Kiachimaxoltam.
- AC: Brotherhood + DLC-k... hát ez is megvan vagy 40 óra simán.
- AC: Revelations, még nekünk se nagyon több 25 óránál.
- AC3-ban a sztorit és a DLC-ket, mellékzöngéket megoldani a magunkfajtának 65-80 óra. Nagy darab, de nem rossz, nagyon sokféle dolgot lehet benne művelni, meglepne, ha nem tetszene, de a Remasterre ne várj, kifejezetten szép a játék maxon még ma is!
- AC: Liberation kb. 15 órás kaland nekünk... eléggé handheld feelingje van a cuccnak, ráadásul anno PC-n szívtam is vele, nem akart 60 frémmel menni, aztán kiokoskodtam utána már élvezhető volt, de a leggyengébb AC szerintem.
- AC 4: Black Flag - Hát ugye ez nálam iszonytató mód betalált. Esküszöm neked, hogy a Sea of Thieves és a többi ilyen kalózos-baszós játék később mind EMIATT jött ki, hogy aztán bukjanak a semmibe. Na de ebben olyan k. jól lehet szórakozni, hogy vááááááááááá! És a Karibi szigetvilág pazar! Majdnem teljesen kimaxoltam, csak eluntam kb. 80 órányi játék után, ami hidd el nagy dolog egy AC-tól!
- AC: Rogue - Cirka 20-25 óra alatt tudtam le, alig vártam, hogy vége legyen. A 4 rész másolása, szinte semmi újdonság, rohadtul felejthető főhős. Az menti meg, hogy a sztoriban van egy csavar.
- AC: Chronicles - China, India, Russia. - A China a leggyengébb, a Russia a legjobb köztük szvsz. Kb. 35 órányi kaland a 3 rész, a China a leghosszabb.
- AC: Unity - A honosításra várunk millió éve. Kész van hónapok óta, de baszik rá mindenki, pedig én már FIZETNÉK érte!
- AC: Syndicate - Nem állok neki a Unity letolása nélkül.
De ugye már sokszor írtam, hogy évente 2 AC letolása bőségesen elég, mert kiégsz benne, belefáradsz.
Pont a Flash sorozat kapcsán gondolkodtam azon, hogy mennyire jó a sokszínűség a színészek tekintetében. A fekete csaj nagyon jó, színészként is okés, az apja dettó remek karakter... aztán megjött a boy és feljött bennem a horogkereszt.
Egyszerűen vannak szerepek, amikre feka karik nem alkalmasak, vagy nagyon gyengék benne és vannak olyan szerepek, melyekben baromi jók. Egy feka felügyelő általában remek húzás, ahogy egy feka bíró is... de egy feka tudós többnyire vergődés. De Hálivúdot ez nem érdekli, tolják be agyatlanul a különféle rasszokat minden szarra, de ez nem jó.
A Mars S01-S02-ben a kínai csaj, mint vezető és lead actress is jó nagy fosvót'. De a PC miatt ezerrel tolták. Hibásan.
- Első rész még mindig telepítve van.
- Nem szándékozom alapvetően visszafelé haladni, de mivel a Zoridzsinszban sötétbőrű férfival játszom, meglehetősen gyorsan csömöröm lett a srácból, és mivel a Zodesszí még brutálisan (a pofátlan jutott először eszembe) drága, maradt a Szindikátus.
Ráadásul, ott még csini is a hölgyike.
Tudom, hogy van egy sötétbőrű hölgyike is főszerepben a Liberationben... de na...
//Ja, és nem tartom magam rasszistának - leginkább válogatósnak, és ha van rá mód, akkor a nőket favorizálom a digitális szabadidőmben (is).
//A komplett AC-sorozat-végigjátszásról nem tettem még le. A Junity és a Zodesszí hiányzik már csak a tarsolyból.
Az egész GoW-ot menthetetlenül körbelengi az elit szint. Arról sajna nem a Santa Monica tehet, hogy a hw nem bírja el fix 60-al... ők igyekeztek, ez mocskosul látszik az egészen.
A lényeg, hogy jól szórakozz... a régiek, már amúgy is elég oldschool cuccok. A 3. remasteredje is úgy kellett, mint balta a Tejbe.
Bloodborne-nál Theme volt pl.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hétvégén végeztem a GoW-val, erre ma kaptam egy mailt a PS Networktól:
"Congratulations for earning a God of War Platinum Trophy.
Grab your free Platinum avatar by redeeming the voucher code below - they will sing of your deeds in Valhalla."
Milyen kis figyelmesek. Ez az első kiplatinázott PS játékom. A többinél is van ez, vagy csak a GoW-nál?
A pont tranzakció 0,01 mp alatt meg is történt, a kódot mutatta, vágólapra helyezve ráadásul automatikusan behelyezte a kosárhoz, miután a WecsGodzKettőGold-ot töröltem, és bedobtam helyette a Szindikátus Goldot...
//*** = csajjal akarok már esszesszínszkedni.
Ha nem kapsz kódot valamiért, arra való a support, de ez is le lett írva már.
Jóval valószínűbb, hogy van Uplay pontja egy játékosnak, mint wallet pénze a humblin xD
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.02.11. 10:14:31
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Support segít. Nagyon régen volt hasonló gondom, hamar megoldották.
Ja, vettem én is ilyet, de végül nem használtam fel (Primal-on gondolkodtam én is), aszongya küldött róla emailt, hát nem. Szóval most pontok és kód nélkül vagyok. Uplay <#eljen>#eljen>