Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a titok.
Nálam sem indul el semmi ilyesmi a Windows-zal.
//Windows Start nálam:
- SnagIt
- Avast
- Stardock Fences
Semmi más.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nyilván, ha megnyitok egy olyan launchert amit már régen nem, akkor frissít, esetleg valamit a pofámba tol, hogy nézd má megjelent ez, vagy bétázz amazzal, mert... de pár kattintással bezárom, a frissítés/telepítés pedig a gyors net miatt perc alatti tényezők. Értsd: Mire végigolvasok pár hírt ami érdekel a böngészőben, addigra végez velük a gép.
A DaS 2 nekem jobban bejött, mint a 3. rész, ami Soulsborne, meg DeS+DaS nyúlások összessége nyakon öntve a Bloodborne-al. A 2. részt dettó 3 platformon toltam végig és maxoltam ki + teljes végigjátszás, de a 3. résztől hát nem finomkodok: sugárban hányok.
És erről nem is a BB irány tehet leginkább, hanem a harc megváltoztatása azzá az idegrángásos valamivé, amiről a DaS soha nem szólt. A DaS-t pont azért szerettem meg, meg harc közben is volt időd taktikázni, a 3. részben ez visszaszorult és inkább felpörgetett akció-reakció az egész. Ezzel az a gondom, hogy nem serkentett gondolkodásra... az összes szart levertem benne én is, különösebb nehézség nélkül, de olyan KIVÁLÓ és felejthetetlen csatáim, mint a korábbi Souls részekbe az egyetlen egy darab se volt!
Idegrángásos felpörgetett DMC-Bayonetta-like játékból van a piacon. A Soulsból csak és kizárólag a Souls volt. Ezt is elvették tőlem, húzzák fel magukat az első villanyoszlopra!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A többit is be lehet állítani, hogy ne zargasson, de kinek-kinek igénye szerint.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Lehet ez csak engem zavar ennyire,de nem lehetne eladni egy játékot úgy ahogy van? Norbi update nélkül nyomom,ne frissicsééé,bugosan kell és leszarom az acsikat.
Asszem kiégtem...teljesen
Íme
Nem néztem teljesen végig, túl alapos az én casual arcomnak, de beletekergettem, és érdekes dolgokat mond, mutat.
A DaS2 valahogy soha nem érintett meg igazán. Egyszer vittem végig, szemben a DaS1 háromszori, illetve a DaS3 kétszeri végigjátszásával.
Valahogy nekem nem ért össze az egész. Voltak benne olyan pályák, amiket gyűlöltem. Nem úgy, mint mondjuk Blight Townt az első részben, az rémületes, gonosz, és aljas, de mindhárom végigjátszásban élveztem. Nem, itt már elsőre is utáltam azokat a helyeket, viszolyogtam tőle, a szó legrosszabb értelmében. Az a homokba süllyedt város pl. Fujj. Végigcsináltam, de soha többé, pénzért sem. Inkább mosogatok Londonban.
Szóval ha valakit érdekel, megéri beletekergetni a videóba.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem mint kívülállónak egy talán nem is annyira rossz, egy ötletes (jetpcak) átlag akciójátéknak tűnik, kicsit Mass Effect "koppintás" (nem volt időnk újat kitalálni, de ne legyen Mass Effect) kinézettel.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.20. 15:55:07
Az "Anthem" egy puki-lufi... nagyot fog durranni, de büdös is lesz..."
//(#125638) i2k válasza Csapoati (#125635) üzenetére 2019-01-25 - 21:44:58
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.20. 13:38:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pár éve olvastam valahol egy cikket azzal kapcsolatban, hogy a mostani játékfejlesztési gyakorlat mennyire eltér a régitől és nincs idő igazán optimalizálni és befejezni a játékot.
RIP in pepperoni, Bioware.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.02.19. 19:55:50
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az ajánlat sajnos csak azoknak él, akiknek korábban még soha nem volt aktív szolgáltatásuk.
HRM3-C5NC-XB2B
5HPN-G7NE-7TL9
QG3C-K6N5-H5JH
JPDA-CNN5-5N24
Háát, nekem ügyeskedni kellett pár helyen: valkűrök, a páncélszett elkészítése és a varjúk.
Mivel fogalmam sem volt, milyen szettet kéne elkészítenem az acsihoz, ezért utánanéztem a neten.
7 megtalálatlan varjúm maradt, eszem ágában se volt keresgélni, megnéztem a neten.
Az utolsó (a 9.) valkűrhöz pedig kénytelen voltam levenni a nehézséget minimumra, és úgyis csak kb. ötödik nekifutásra sikerült lenyomnom.
De egyébként elég fantáziátlanok és ötlettelenek a trófeák.
Amúgy nehéz kiplatinázni? Mert végigtoltam, mellékmissziók megvannak, uccsó valkür van hátra.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2019.02.19. 12:20:21
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.19. 08:42:38
//Beteg, hogy ilyen drágán is megveszik már most azokat... 😞
99%-ban a fejlesztők ilyen téren gyávák.
Van kivétel: Kingdoms of Amalur: Reckoning - berosálsz, milyen szexi, ahogy a betonkemény csajod sétál és fut.
//apró popó: még egy kivétel van: "Dragon's Dogma: Dark Arisen" --- ott ugye még a csaj mozgását is beállíthatod.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.18. 17:43:07
A Before the Storm-nak neki se merek állni. Elolvastam Merlin hozzászólását... na most ha ő olyat írt amit, pedig neki a tolerancia küszöbe kategóriákkal magasabb, mint az enyém, akkor inkább talán most nem indítanám el mégse :-/
Viszont Bloodborne-on gondolkodom erősen. Szaratechno, de mire lesz belőle rimék addig elpusztul a Földön az összes emlős és a tükörbe nézve, be kell lássam én is ezen gerincesek közé tartozom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.18. 17:29:30
Pont a spoilerben lévő nyomozós részt írtam meg nekik, hogy na ilyen kéne még sokkal több egy ilyen kalandjátékba. 😊
Én pajzs mellett is nővel indulnék -- s ha megveszem majd az Odüsszeját, akkor biza nőnemű terminátorom lesz. <#nyes>#nyes>
Többire: :-DDD
Olvasgattam, hogy ez ilyen néha belesírós játék és eskü meg is tudok én hatódni, de itt nem nagyon sikerült. Főleg azért nem, mert 1-2 dologra számítottam, így ami egy fiatalnak beüt, arra én azt mondom, hogy oké, akkor bejött amit sejtettem. Így meg már nem egyszerű meghatódni.
Nézd, én értem, hogy szükség van erre az interaktív mozi műfajra, a Fahrenheit óta ezt magam is támogatom, de azt gondolom, (azt szeretném!), ha ezekben több gameplay lenne igényesen kivitelezve az feltétlenül emelné ezen alkotások színvonalát. Nem azt mondom, hogy erőltetett puzzle-ök legyenek benne, ahol 40 darabból kirakod Mózes képét, de pl. a LiS-ben levő olvasd le
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt is értem, hogy nem csak a 40 éves gamerek a célközönség, akik nem 2 játékkal tolták (idén már ez a 6. játék amit letolok!) eddig életükben és a 14 éveseknek is kell örömforrás, de biztos vagyok benne, hogy egy 14 évest is gondolkodásra lehet késztetni. Mert a LiS-ben k. keveset gondolkodott, a Telltale-TWD részekben meg még ennyit se.
Éppen ezen okok miatt nem vagyok rá képes 7-nél többet adni, azt is csak azért, mert nem igazán van ebben a tini témában konkurenciája.
Plusz ő ugye egész más élethelyzetben van, míg (a nickedből ítélve) téged és engem is a young-adult korszakba talált meg ez a sztori.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a játékkal. Rettentő sokáig ezt éreztem benne:
Az 5. epizód szokásos gyógyszer elgurulós részénél meg ezt:
+ Nyilván nem vagyok tufa, a történet alapvetően okés.
+ A melankólikus, kézműves latte-ízű zenék passzolnak a közegbe, noha ilyen zenéket akkor se hallgatnék, ha öngyi' akarnék lenni.
+ Alapvetően játszatja magát. Úgy elvagy vele, mint egy közepes limonádé sorozattal, amiből ha már láttál 2 részt, akkor why not alapon megnézed a többit is. Kb. 20 óra gameplayt adott, szinte mindenre klikkőtem'.
+ 1-2 korrekt karakter. Hasra nem estem, de kedvelhetők.
0 - Nem rossz a szinkron, de néha nagyon túltolják. A sima egyszerű konverzésönbe is annyi energiát tolnak bele, hogy az ellenkezőét érik el vele, így túljátszott lesz a szerep és ez néha kizökkentett.
- Megint egy "non-game" cucc. Szeretem a kalandjátékokat, de azért szeretem őket, mert a feladványok gyakran jópofák, érdekesek, némi gondolkodást igényelnék. Itt ilyen megint nincs, helyette a szokásos kattintgatás van, ráadásul tele van szórva az egész játék olyan tárgyakkal, elemekkel, melyek szinte semmit nem adnak hozzá az összképhez, viszont ha elmész egy mellett és nem kattintasz, akkor meg úgy érzed, hogy hátha pont most maradok ki valami fontosból. Így mit csinálsz? Ég város, ég a ház is, nem is egy ház, hanem száz is? Who cares? Te szépen elolvasod a tegnapi újság címlapját, megnézed a mókusok párosodását, csinálsz egy fotót a döglött katicáról, megkérdezed a tejárust, hogy van-e 2.8%-os alpoki nedű és AZTÁN teszel valamit a történet érdekében. Ezt 5 epizódon keresztül csinálni fárasztó, szar, nem vicces. Kicsit sem.
- Kamu döntések sokasága. Nem akarok bemenni az úszodába Klóí'. Le vagy szarva Maxabó, gyössz' és pont. Nem akarok bemenni a dirihez Kloáka! Kérdezte itt valaki a véleményed Maxantás? Gyössz'. És tengernyi ilyen van.
- Meg vannak a tényleges döntések, amik módosítják kicsit a sztorit, de olyan következmények vannak, amik teljesen életszerűtlenek. Amikor Day1 kiállsz valakiért és akkor is az történik, amit a script akar, az úgy k. gáz.
- Mondanám örömmel, hogy meglepetések sorozata volt számomra a játék, de az egyetlen meglepit el is lövik a játék legeléjén, a végén meg tudtam, hogy a kis hal
- Feleslegesen végrehajtandó dolgok, amikor úgyis tudod, hogy 5 perc múlva
- Animációk, lipsync, textúrák és effektek minősége.
- Recycling a csúcson. Maréknyi helyszín... újra és újra és újra. Az 5. epizódban meg aztán elszabadul a pokol és dugig van unalmas, vótmá'/lépjünk már tovább, felesleges részekkel, melyek esetében egyértelműen érződött, hogy gyerekek töltsük ki valamivel az időt, mert alapvetően a 4. epizód végén is lezárhattuk volna, némi apró kiegészítéssel a sztorit.
- Ahhoz képest, hogy kőkori játék, még mindig van benne pár csúnya bug. Pl. flickerelő árnyékok, csukott szájjal beszélő jányok', textúra gondok. Egyik sem vészes, de nem vagyok vak.
- Az a javaslatom van, hogy a honosítást készítő ürgének dobjunk össze egy alapfokú angolra. Nem szégyen, ha valaki nem tud angolul, csak akkor ne maszatolja össze a játék kódját a próbálkozásával. Jó hír, hogy a Before The Storm-ot is ez a szerencsétlen fordítja, így nem kell bevárni senkinek a honosítást, nyugodtan tegye át kantoni nyelvjárásra, jobb élményben lesz része.
Játékként ezt se lehet értékelni, max (érted, max! Ha-ha!) 3/10-re, mert a 0/10-es TWD utóbbi epizódjaihoz képest itt több az interakció, tini mesefilmként jó szándékom jeléül egy 7/10-et tolnék rája.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.17. 21:15:17
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.