Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Mind úgy van beállítva, ne induljon el Windows-al. "

Ez a titok.
Nálam sem indul el semmi ilyesmi a Windows-zal.

//Windows Start nálam:
- SnagIt
- Avast
- Stardock Fences

Semmi más.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Azért a DaS3 messze van a DMC-Bayonetta vonaltól, de értem, mit mondasz. Többször felcseszett engem is, mint az első rész. Az elsőben, ha újra elkezdem - legutóbb tavaly tettem - pár óra után előjön a "Welcome back" érzés, visszajönnek a beidegzett dolgok, reflexek. A háromnál ezt nem éreztem így, konkrétan újra meg kellett tanulnom parry-zni 😄 Érdekes módon az elsőnél valahogy jött vissza magától. Vicces, mert anno vagy 3-4 órát elvoltam az erdőben, ahol NPC karakterek jönnek (miután a kovácstól vett medállal kinyitod a kaput), hogy fejlesszem magam parry és backstab ügyileg. Egy pillanatig nem éreztem repetitívnek, még eközben is murvajól szórakoztam, "gittin´ gud". A harmadik részben ezzel szemben igen sokszor elcseszem, valahogy randomabb érzete van a dolognak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nálam összesen 8 launcher van feltelepítve. (Uplay, Origin, GoG, Bethesda, Epic, Steam, Discord, Battlenet.) Mind úgy van beállítva, ne induljon el Windows-al. Így semmi zavaró tényező nincsen. Steam és a Battlenet amit napi/pár napi szinten elindítok (itt vannak a játékaim többségben, vagy olyan játékok, amikkel gyakrabban játszom), a többit hetente/több hetente. De ha (most épp Far Cry: New Dawn) ezen a kettő launcher-en kivüli a játék, akkor az megy addig naponta/pár naponta, amíg be nem fejezem.

Nyilván, ha megnyitok egy olyan launchert amit már régen nem, akkor frissít, esetleg valamit a pofámba tol, hogy nézd má megjelent ez, vagy bétázz amazzal, mert... de pár kattintással bezárom, a frissítés/telepítés pedig a gyors net miatt perc alatti tényezők. Értsd: Mire végigolvasok pár hírt ami érdekel a böngészőben, addigra végez velük a gép.
Tinman
Majd végigszenvedem, de 1h 46 alatt lassan én is végigtolom a DaS2-öt az a gond ezzel a videóval.

A DaS 2 nekem jobban bejött, mint a 3. rész, ami Soulsborne, meg DeS+DaS nyúlások összessége nyakon öntve a Bloodborne-al. A 2. részt dettó 3 platformon toltam végig és maxoltam ki + teljes végigjátszás, de a 3. résztől hát nem finomkodok: sugárban hányok.

És erről nem is a BB irány tehet leginkább, hanem a harc megváltoztatása azzá az idegrángásos valamivé, amiről a DaS soha nem szólt. A DaS-t pont azért szerettem meg, meg harc közben is volt időd taktikázni, a 3. részben ez visszaszorult és inkább felpörgetett akció-reakció az egész. Ezzel az a gondom, hogy nem serkentett gondolkodásra... az összes szart levertem benne én is, különösebb nehézség nélkül, de olyan KIVÁLÓ és felejthetetlen csatáim, mint a korábbi Souls részekbe az egyetlen egy darab se volt!

Idegrángásos felpörgetett DMC-Bayonetta-like játékból van a piacon. A Soulsból csak és kizárólag a Souls volt. Ezt is elvették tőlem, húzzák fel magukat az első villanyoszlopra!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Ott a GOG, az megvan launcher nélkül.

A többit is be lehet állítani, hogy ne zargasson, de kinek-kinek igénye szerint.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
"Norbi update nélkül nyomom,ne frissicsééé,bugosan kell " Nem lehet mindenki ennyire igénytelen <#banplz> Ezek a dolgok pont azok amik egy game karrierjét tönkre bassza lásd Batman Arkham Knight bárkit kérdezel kb senki se arra emlékszik mekkora király nonplusszüber game hanem hogy visszavonták a forgalmazást hónapokra mert elég trágyadomb volt sokak gépén...

Next PC upgrade: 2022

Nekem fent van vagy 5-6 launcher és nagyon ritkán havonta kb. 1 alkalommal ha találkozok 1 reklámmal.
Szerencsére évek óta mindig csak egyetlen játékkal játszom egyszerre, így mindig csak az adott kliens fut, azzal az egy játékkal. Összes többi szépen be van zárva. Oké, Steam esetleg még fut mellette de az meg nem egy zavaró dolog ha nincs feltelpítve egy Steames játék se éppen. 😊

Why so serious?

Kedves játékostársak azt hiszem lassan eljutok arra a pontra,hogy csak és kizárólag tört játékot fogok elindítani. Most 4 különböző platform frissít,tolja a pofámba az eksönöket meg a barilistát mire végre meglátom azt a kurva intrót. Kilépni egy játékból nem egy "quit" hanem bezárok 1654676 alkalmazást. Agyrém!
Lehet ez csak engem zavar ennyire,de nem lehetne eladni egy játékot úgy ahogy van? Norbi update nélkül nyomom,ne frissicsééé,bugosan kell és leszarom az acsikat.
Asszem kiégtem...teljesen
Voltan
Talán ide is befér, nem csak az off-ba. Dark Souls 2 élveboncolás, nem élmény, hanem játékmechanikai nitpicking:
Íme

Nem néztem teljesen végig, túl alapos az én casual arcomnak, de beletekergettem, és érdekes dolgokat mond, mutat.
A DaS2 valahogy soha nem érintett meg igazán. Egyszer vittem végig, szemben a DaS1 háromszori, illetve a DaS3 kétszeri végigjátszásával.
Valahogy nekem nem ért össze az egész. Voltak benne olyan pályák, amiket gyűlöltem. Nem úgy, mint mondjuk Blight Townt az első részben, az rémületes, gonosz, és aljas, de mindhárom végigjátszásban élveztem. Nem, itt már elsőre is utáltam azokat a helyeket, viszolyogtam tőle, a szó legrosszabb értelmében. Az a homokba süllyedt város pl. Fujj. Végigcsináltam, de soha többé, pénzért sem. Inkább mosogatok Londonban.

Szóval ha valakit érdekel, megéri beletekergetni a videóba.

Voltan
Engem mind a két dolog zavar.

Atisz
Engem a szuperhősös filmek zavarnak éppen emiatt: rengeteg pénzből készítik a nagy semmit (igaz, a kreatív munkát és a forgatókönyvet "megspórolják"😉.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Engem az zavar ezekkel a multi-moba-destiny-like lövöldékkel kapcsolatban, hogy azt a HATALMAS mennyiségű munkát, amit a karakterek (főszereplők, enemik) megalkotásába (facerig, mocap, brutális mennyiségű animáció) beleölnek, azt mind feláldozzák a középszerű-szar-lövölde oltáron: nem narratív, a technót, karaktereket ténylegesen kamatoztató Single Player játékot készítenek ebből (akár 10000x millió kontent DLC-vel utána).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Szerintem meg lesz itt a csoportban még olyan vélemény egy 5 dollárra leárazás után, hogy "nem is volt ez olyan rossz, mint ahogy mások mondták". Tipikus hype -> csalódás (nem Mass Effect) -> még hype (dejólesz) -> csalódás (bugos szar) -> hype (de majd kijavítjuk) -> aztán a végén kiderül hogy középszar -> mire leárazzák, megtalálja magának az is, aki szereti a stílust.

Nekem mint kívülállónak egy talán nem is annyira rossz, egy ötletes (jetpcak) átlag akciójátéknak tűnik, kicsit Mass Effect "koppintás" (nem volt időnk újat kitalálni, de ne legyen Mass Effect) kinézettel.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.20. 15:55:07

IMYke2.0.0.0
"Erősen saját véleményem:

Az "Anthem" egy puki-lufi... nagyot fog durranni, de büdös is lesz...
"

//(#125638) i2k válasza Csapoati (#125635) üzenetére 2019-01-25 - 21:44:58

TBTPumpa
Pénzt én sem adnék érte, de így, hogy ajándék volt, egy letöltést talán megér.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.20. 13:38:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hosszú idő óta első Bioware játék lesz, amit nem hogy nem veszek 0 day, hanem egyáltalán nem.
grebber
EA acessbe letoljuk majd a singlet azt a párszáz ftot megéri majd.

Tinman
Nekem is skip.

Kongy
Egyáltalán nem sajnálom. Ők nem a multis lóf.szokban erősek, tiszta szégyen egy ilyen játék a KotOR meg a Mass Effect fejlesztőitől, és őszintén remélem, hogy megbukik anyagilag is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Meg is érdemli. Open bétában próbáltam de kb. az egyik legrosszabb AAA-s bétám volt. Ennyi bugot és ilyen mértékű optimalizálatlanságot még sohasem láttam, ilyen rövid idővel a kiadás előtt. Nem tudom mi lehet a gond, szűk határidők, kevés fejlesztő, tehetség hiánya?

Pár éve olvastam valahol egy cikket azzal kapcsolatban, hogy a mostani játékfejlesztési gyakorlat mennyire eltér a régitől és nincs idő igazán optimalizálni és befejezni a játékot.
Anthem opencriticen 64/100.
RIP in pepperoni, Bioware.
kigyi
Na azért a játékért nem kár szerintem 😄 Mondjuk nekem még sohasem volt előfizetésem 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.02.19. 19:55:50

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
PlayStation Plus - Éves előfizetés mellé Rainbow Six: Siege jár ajándékba

Az ajánlat sajnos csak azoknak él, akiknek korábban még soha nem volt aktív szolgáltatásuk.

Tehasut
Íme mind a négy:
HRM3-C5NC-XB2B
5HPN-G7NE-7TL9
QG3C-K6N5-H5JH
JPDA-CNN5-5N24

Háát, nekem ügyeskedni kellett pár helyen: valkűrök, a páncélszett elkészítése és a varjúk.
Mivel fogalmam sem volt, milyen szettet kéne elkészítenem az acsihoz, ezért utánanéztem a neten.
7 megtalálatlan varjúm maradt, eszem ágában se volt keresgélni, megnéztem a neten.
Az utolsó (a 9.) valkűrhöz pedig kénytelen voltam levenni a nehézséget minimumra, és úgyis csak kb. ötödik nekifutásra sikerült lenyomnom.

De egyébként elég fantáziátlanok és ötlettelenek a trófeák.
HeadHunter86
Nekem jöhet 😊 Köszi.
Amúgy nehéz kiplatinázni? Mert végigtoltam, mellékmissziók megvannak, uccsó valkür van hátra.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2019.02.19. 12:20:21

Tehasut
Kicsit hülyék ott a PSN-nél. Azóta még négy e-mailt kaptam, 4 különböző kóddal God of War platinum avatarhoz. Nem kell esetleg valakinek? <#vigyor2>
Tavaly látványos volt az előrehaladás, végre érződött, hogy dolgozik a projecten 400-500 ember. Ilyen tempóban év végére játék formáját fogja ölteni a szoftver, és akkor még 1 év és elkezd majd kerekedni, addigra bőven lesz hozzá tartalom, és az egyjátékos kampány is kijöhet, és akkor még 1 év mire kiteljesedik a homokozó része, amit aztán bővítgetnek majd az idők végezetéig.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.19. 08:42:38
IMYke2.0.0.0
Bizony, ez is igaz. <#nyes>

MarkBlade
A durva hogy ki tudja mikor lehet egyáltalán menni velük.. ha lehet majd egyáltalán.. 😞)
grebber
Jó lesz az a single része érdekel.

IMYke2.0.0.0
Még szép -- azok nélkül meg sem veszem 😊))

//Beteg, hogy ilyen drágán is megveszik már most azokat... 😞

MarkBlade
.. a virtuális 100.000 ft os hajókat is..
IMYke2.0.0.0
Star Citizen: milyen jó is lesz azt majd 2025-ben v1.0-s verzióval látni, és megvásárolni a saját (most Amazon) kliensük/boltjuk/forrásuk alól 😊))

Nem tudom, hogy lusták, pénz nincs rá, vagy csak lenézik a gamert, hogy "jó lesz az neki". Saját játékukat degradálják, mer ezzel azt mondják ki, hogy a 14 év alattiak meg a retardáltak a célközönség. Star Citizenben mindenesetre ezerrel dolgoznak a női animációkon. De várom! 😊

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
99%-ban a fejlesztők ilyen téren gyávák.

Van kivétel: Kingdoms of Amalur: Reckoning - berosálsz, milyen szexi, ahogy a betonkemény csajod sétál és fut.

//apró popó: még egy kivétel van: "Dragon's Dogma: Dark Arisen" --- ott ugye még a csaj mozgását is beállíthatod.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.18. 17:43:07

Ja a női karaktereket meg ott cseszik el, hogy nem hajlandóak rá tisztességes női animációt csinálni, aztán tényleg úgy mozgunk vele, mint egy transzfesztita. Asszem Odüsszeában pont ezt is leszarták és férfi mozgása van a csajnak. De cáfoljatok rá! (Mass Effectben ezzel tették tönkre a búgó hangú dominámat, amit az 1. részben játszottam)
Tinman
<#eljen>

A Before the Storm-nak neki se merek állni. Elolvastam Merlin hozzászólását... na most ha ő olyat írt amit, pedig neki a tolerancia küszöbe kategóriákkal magasabb, mint az enyém, akkor inkább talán most nem indítanám el mégse :-/

Viszont Bloodborne-on gondolkodom erősen. Szaratechno, de mire lesz belőle rimék addig elpusztul a Földön az összes emlős és a tükörbe nézve, be kell lássam én is ezen gerincesek közé tartozom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.18. 17:29:30

benőmenő
Csinált egy kérdőívet pár hónapja a Dontnod, hogy mit gondoltak a rajongók, miből kéne több, stb.
Pont a spoilerben lévő nyomozós részt írtam meg nekik, hogy na ilyen kéne még sokkal több egy ilyen kalandjátékba. 😊
IMYke2.0.0.0
"Én ha elkezdem azt a játékot, tuti csak nővel, és íjász stílusban, mer ha őszintén hülyén akarunk festeni görög harcosként, akkor maxoljuk ki, legyünk nővel, legyünk íjászok, és védekezzünk dárdamaradvánnyal. 😄"

Én pajzs mellett is nővel indulnék -- s ha megveszem majd az Odüsszeját, akkor biza nőnemű terminátorom lesz. <#nyes>

Ja hát ezt a játékot én már ott feladtam, hogy az első résznél valami suliban kellett bukdácsolni egy lánnyal. És akkor kiadta az opciókat, hogy miket csinálhatok egy iskolapadban. Na ne. Ahhoz hogy én tinédzser lánnyal játsszak, kell egy olyan körítés mellé, hogy például apokalipszis. Ezt is azért kezdtem, mert valami misztikum van a háttérben, amit végül nem volt türelmem kivárni.
Tinman
Ja-ja, dettó velem is ezt történt. Élveztem nagyon, majdnem ki is maxoltam, aztán belefásultam. Ettől függetlenül nagyon betalált, és nem bánok egy percet sem, amit a Black Flaggel töltöttem.

Többire: :-DDD

Tinman
Igen, a másik gond, hogy ffi vagyok. Egy 40 éves ffi nem könnyen éli magát bele egy tinilány picsogásaiba... sőt semmilyen lány picsogásaiba. Nemtom... talán nincs elég ösztrogén a véremben.

Olvasgattam, hogy ez ilyen néha belesírós játék és eskü meg is tudok én hatódni, de itt nem nagyon sikerült. Főleg azért nem, mert 1-2 dologra számítottam, így ami egy fiatalnak beüt, arra én azt mondom, hogy oké, akkor bejött amit sejtettem. Így meg már nem egyszerű meghatódni.

Tinman
Azokért a játékokért tudok odáig lenni, melyekben a gameplay is erős. Fontos a jó történet, de JÓVAL fontosabb a gameplay!

Nézd, én értem, hogy szükség van erre az interaktív mozi műfajra, a Fahrenheit óta ezt magam is támogatom, de azt gondolom, (azt szeretném!), ha ezekben több gameplay lenne igényesen kivitelezve az feltétlenül emelné ezen alkotások színvonalát. Nem azt mondom, hogy erőltetett puzzle-ök legyenek benne, ahol 40 darabból kirakod Mózes képét, de pl. a LiS-ben levő olvasd le
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kódot a tükörből, vagy fejtsd meg a koordináták, rendszámok alapján
, hogy mi a szitu megoldásokból több kellene! Az nem "játszás", hogy nyomogatom az "A"-t és megy a duma, meg tolom a kart előre és történik egy scriptelt esemény. Ezeket nyugodtan lehetne nettó átvezetőbe tenni, mert így csak felesleges időhúzás, amiből ha jól tudom a Before the Storm-ban még több van!

Azt is értem, hogy nem csak a 40 éves gamerek a célközönség, akik nem 2 játékkal tolták (idén már ez a 6. játék amit letolok!) eddig életükben és a 14 éveseknek is kell örömforrás, de biztos vagyok benne, hogy egy 14 évest is gondolkodásra lehet késztetni. Mert a LiS-ben k. keveset gondolkodott, a Telltale-TWD részekben meg még ennyit se.

Éppen ezen okok miatt nem vagyok rá képes 7-nél többet adni, azt is csak azért, mert nem igazán van ebben a tini témában konkurenciája.

Jah, AC-ből a kalózos az, ami hihetetlen módon játszatja magát. Több száz hajócsata kellett, hogy belecsömörljek. Viszont miután megtörtént, már azzal sem tudok játszani. 😄 Meg mindig elbasznak valamit. Kalózosban például, hogy kötelezően két kard kellett, akármilyen kardról is volt szó, és ráadásul az a hülye fúvócső a háton ahogy csattogott, akármilyen öltözék is volt rajtunk. Kénytelen voltam kizárólag párducruhában szaladgálni, mert csak ahhoz passzolt a fúvócső. Lehetett volna 4 pisztoly, csak kettőnek a csöve nem fért el a ruhán, ami nekem nagyon nem tetszett, ezért csak két pisztolyt vittem, és mindig figyelni kellett, nehogy felfejlesszem véletlen, mer aztán bámulhatom játék végéig a béna csövetlen pisztolyokat.. Meg az a bugyuta döfőorr, ami olyan hiteltelen volt a karibi térségben, hogy kénytelen voltam lemondani róla, na de viszont az ellenség meg alkalmazta. Azok a hülye döfőorros briggek! AC Odüsszeával nem játszottam, de abban is folytatják ezt a hagyományt, mer eldöntötték, hogy pajzs helyett egy dárdahegy az jó lesz a karakternek a bal kézbe. Bazmeg. Aki ezeket kitalálja...eleve innentől csak a csaj karakter jöhet szóba, mert csak egy nőnek juthat eszébe, hogy pajzs helyett majd dárda maradvánnyal fog védekezni! Mondjuk mer nem bírja hordani a pajzsot. Én ha elkezdem azt a játékot, tuti csak nővel, és íjász stílusban, mer ha őszintén hülyén akarunk festeni görög harcosként, akkor maxoljuk ki, legyünk nővel, legyünk íjászok, és védekezzünk dárdamaradvánnyal. 😄
benőmenő
Tinman, nem egy Ájdzsíenn, a 7/10 az még bőven jó.
Plusz ő ugye egész más élethelyzetben van, míg (a nickedből ítélve) téged és engem is a young-adult korszakba talált meg ez a sztori.
Hááát....érdekes azért egy ellenvéleményt is olvasni. Én megjelenéskor oda-vissza voltam érte. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Life is Strange lepergett.

Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a játékkal. Rettentő sokáig ezt éreztem benne:

Az 5. epizód szokásos gyógyszer elgurulós részénél meg ezt:

+ Nyilván nem vagyok tufa, a történet alapvetően okés.
+ A melankólikus, kézműves latte-ízű zenék passzolnak a közegbe, noha ilyen zenéket akkor se hallgatnék, ha öngyi' akarnék lenni.
+ Alapvetően játszatja magát. Úgy elvagy vele, mint egy közepes limonádé sorozattal, amiből ha már láttál 2 részt, akkor why not alapon megnézed a többit is. Kb. 20 óra gameplayt adott, szinte mindenre klikkőtem'.
+ 1-2 korrekt karakter. Hasra nem estem, de kedvelhetők.

0 - Nem rossz a szinkron, de néha nagyon túltolják. A sima egyszerű konverzésönbe is annyi energiát tolnak bele, hogy az ellenkezőét érik el vele, így túljátszott lesz a szerep és ez néha kizökkentett.

- Megint egy "non-game" cucc. Szeretem a kalandjátékokat, de azért szeretem őket, mert a feladványok gyakran jópofák, érdekesek, némi gondolkodást igényelnék. Itt ilyen megint nincs, helyette a szokásos kattintgatás van, ráadásul tele van szórva az egész játék olyan tárgyakkal, elemekkel, melyek szinte semmit nem adnak hozzá az összképhez, viszont ha elmész egy mellett és nem kattintasz, akkor meg úgy érzed, hogy hátha pont most maradok ki valami fontosból. Így mit csinálsz? Ég város, ég a ház is, nem is egy ház, hanem száz is? Who cares? Te szépen elolvasod a tegnapi újság címlapját, megnézed a mókusok párosodását, csinálsz egy fotót a döglött katicáról, megkérdezed a tejárust, hogy van-e 2.8%-os alpoki nedű és AZTÁN teszel valamit a történet érdekében. Ezt 5 epizódon keresztül csinálni fárasztó, szar, nem vicces. Kicsit sem.

- Kamu döntések sokasága. Nem akarok bemenni az úszodába Klóí'. Le vagy szarva Maxabó, gyössz' és pont. Nem akarok bemenni a dirihez Kloáka! Kérdezte itt valaki a véleményed Maxantás? Gyössz'. És tengernyi ilyen van.

- Meg vannak a tényleges döntések, amik módosítják kicsit a sztorit, de olyan következmények vannak, amik teljesen életszerűtlenek. Amikor Day1 kiállsz valakiért és akkor is az történik, amit a script akar, az úgy k. gáz.

- Mondanám örömmel, hogy meglepetések sorozata volt számomra a játék, de az egyetlen meglepit el is lövik a játék legeléjén, a végén meg tudtam, hogy a kis hal
mögött kell legyen egy nagyobb hal is, így nem lepett meg amikor kiderült az, aminek ki kellett derülnie.

- Feleslegesen végrehajtandó dolgok, amikor úgyis tudod, hogy 5 perc múlva
visszamész az időben.

- Animációk, lipsync, textúrák és effektek minősége.

- Recycling a csúcson. Maréknyi helyszín... újra és újra és újra. Az 5. epizódban meg aztán elszabadul a pokol és dugig van unalmas, vótmá'/lépjünk már tovább, felesleges részekkel, melyek esetében egyértelműen érződött, hogy gyerekek töltsük ki valamivel az időt, mert alapvetően a 4. epizód végén is lezárhattuk volna, némi apró kiegészítéssel a sztorit.

- Ahhoz képest, hogy kőkori játék, még mindig van benne pár csúnya bug. Pl. flickerelő árnyékok, csukott szájjal beszélő jányok', textúra gondok. Egyik sem vészes, de nem vagyok vak.

- Az a javaslatom van, hogy a honosítást készítő ürgének dobjunk össze egy alapfokú angolra. Nem szégyen, ha valaki nem tud angolul, csak akkor ne maszatolja össze a játék kódját a próbálkozásával. Jó hír, hogy a Before The Storm-ot is ez a szerencsétlen fordítja, így nem kell bevárni senkinek a honosítást, nyugodtan tegye át kantoni nyelvjárásra, jobb élményben lesz része.

Játékként ezt se lehet értékelni, max (érted, max! Ha-ha!) 3/10-re, mert a 0/10-es TWD utóbbi epizódjaihoz képest itt több az interakció, tini mesefilmként jó szándékom jeléül egy 7/10-et tolnék rája.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.17. 21:15:17

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.