Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(3 extra küldi! + fegyó + crafting cuccok)
- Brothers in Arms (Steam), mind a 3 rész összesen: 4.97€ (Egyesével kell a kosárba tenni, különben nincs semmi kedvezmény!)
- Tormentum - Dark Sorrow (Steam) - 2.47€ (Legjobb ár ever! Remek kaland cím!)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha a steam alapfeltételként lefektetné, hogy csak idei (/tavalyi évi) játékokra lehet szavazni, akkor meg a közönség egy jelentős része aztán tényleg látatlanban szavazna olyasmikre, amikkel nem is játszottak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eagle Flight-ot továbbra is merem ajánlani, az jóval több órányi élményt képes adni rosszullét nélkül.
Viszont pont ettől jobb a PUBG, hogy az mégiscsak az arma/dayz által képviselt vonalon indult el és nem a már meglévő trending zsánerre épített egy a lehető legtöbb játékost bevonzó játékmenetet.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.09. 14:20:10
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.09. 14:18:08
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mellesleg most már abban is van Geralt... <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Witcher + CD Project Red meg tényleg amúgy is megérdemel minden elismerést.
"Á, ismerős játékcím..." - rászavaz
"Á, ezzel annak idején sokat játszottam, mikor is... 2016-ban... sebaj, hogy 2018-as címekre kellene szavazni" - rászavaz
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sokan jobban istenítik, mint a Monster Huntereket.
WTF? Értem én, hogy ezek mind ragyogóak, na de az évszám? Eleve a jelöltek, Best Environment:
Witcher 3 (2018???) , Subnautica (OK), Shadow of the Tomb Raider (OK) FarCry 5 (OK), Dark Souls 3 (2018???)
A Pyre-t 16 játékóra után sikerült végigjátszanom és végre, elmondhatom egy Supergiant játékról, hogy egy iszonyat kurva jó volt.<#taps>#taps>
A játékmenet még mindig egy 10-es skálán max 5-ös, mert iszonyat összecsapott és leszart az egész, kb placeholder szinten van sajnos..pedig milyen isteni lenne ez a játék, ha egy 3v3 arena brawler lenne és nem ez a furcsak sportjáték akármi...De tudtam én ezt előre, nem is vártam tőle semmit és nem is vettem számításba ennél a játéknál a "gameplayt".
Engem a minden más ami igazán érdekelt és hát minden más iszonyat jó!
A fő motívum a szabaduláson kívül kicsit sablonos, de a történet vezetése szerintem baromira eltalálták.
A karaktereket szintúgy, a végére nagyon hozzám nőttek. Külön jó, hogy az ellenfeleinknek is is elég részletesen ki volt dolgozva a karaktere. Ami talán zavart, hogy a karaktereink között nem igazán voltak mélyebb személyes kapcsolatok.
A zenék meg a hangok iszonyat jó voltak szintén és amennyire szinkronba voltak az éppen aktuális dialógussal az elképesztően sokat dobott az egész játék hangulatán. A sajátos kis nyelvezet is, te jó isten mennyit hozzátett az egészhez, a narrátor/announcer-t már felesleges is említeni, mert az mindig zseniális a játékaikba.
Nekem ráadásul ez a fajta utazós és egy kisebb bandát magkunköré gyűjtetéses történet alapból a zsánerem.
Ez megint egy olyan story játék aminél felmerül bennem a kérdés és vágy, hogy hol az anime vagy animációs film/sorozat belőle?
Aztán mindig megnyugtatom magam, hogy nyugaton úgyse jönne ki sok pozitív dolog belőle.
Imádtam az egészet az a lényeg!<#vigyor0>#vigyor0>
God Eater 3 tapasztalata van valakinek? Az első rész kellően szórakoztató volt,viszont megint ugyan az már annyira nem kell (második rész ugye copy-paste)
Thx.
igazából 2-3 ilyennel könnyedén ki tudom tölteni az egy évre jutó játékidőmet - ezért nem mertem máig megvenni a Minecraftot <#vigyor3>#vigyor3>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A lista inkább a nevezéktanra próbált rámutatni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DOOM: Eternal
Disney: Infinity
Halo: infinite
Diablo: Immortal
Super Meat Boy: Forever
A Super Meat Boy jó cucc, de tipikusan az a játék, amiben kellő türelemmel és jó nagy seggel, elég pro lehetsz. Meghalsz 1x, 10x, 100x és hopp, már lassan csukott szemmel, szitárral irányítva szállsz át a pályákon, hogy aztán 1 év múlva elfelejts benne kb. mindent és az ügyességed visszaessen benne a zéró közelébe. És ehhez idő kell, nem is kevés. Már pedig annyi k. jó játék van, hogy amik jobbak nála, hogy az életben nem fogom végigtolni.
Az O/ncia meg ignoron van nálam, elvégre aki Steam-en bétáztat, majd Epicen jelenik meg az valahol a földigiliszta és a poratka között van nálam félúton.
Nem lehet ezt szintet elvárni, az ingyenes játékaik eddig tök jók, és nem is volt mind filléres, de ami engem érdekel, az már pörgött Steamen. A baj az ótvar szolgáltatással, illetve ha paranoidok akarunk lenni a mindig gyanús kínaiakkal van. Meg a túszoknak nem örülünk, ha hozzátartoznak is a harchoz. Bár az Óperenciáig akár még be is előzhetik a Steamet <#idiota>#idiota>
Bónusz, profi gameplay. Annyira mégsem lassú. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most hozzá képest a C64-es küllemű Axiom, meg a Maniac Mansion utóérzés nyilván remek cuccok, csak nem érnek fel nálam a Subnautica-hoz. Számomra ez egyértelmű színvonalesés. A Subnautica-t már-már az AAA cuccok közé tenném, holott tudom, hogy nem az. De olyan, mintha az lenne.
De gondolod, hogy a szolgáltatás színvonala az Epicnél jobb lesz, mint a Steam-nél? Elképesztő előnyben van a Steam. Nem dolgozza le az egy Epic kínai pénzekkel se.
De hát éppen erről beszéltünk korábban, hogy nem a túszokban való versengés a mi érdekünk, hanem a szolgáltatás színvonalában. Az ingyenes játékokon meg nyilván nem kell "megsértődni". Az már bosszantóbb, hogy a Super Meat Boy Forever is epices rab lesz.
Why so serious?
Why so serious?
Egy Subnautica kezdéshez képest ez kifejezett visszaesés, na de nem is vártam mást.