Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
- Far Cry Primal APEX (fullos!) Edition 8.8 € - legjobb ár EVER! (UPLAY store, 20%-os kuponnal amit pontokért kapsz
(3 extra küldi! + fegyó + crafting cuccok)

- Brothers in Arms (Steam), mind a 3 rész összesen: 4.97€ (Egyesével kell a kosárba tenni, különben nincs semmi kedvezmény!)

- Tormentum - Dark Sorrow (Steam) - 2.47€ (Legjobb ár ever! Remek kaland cím!)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Egy 2018-as versenyen értelemszerűen 2018-as alkotások szerepelnek. Ha nagyon muszáj, akkor nem csak a naptári év, hanem az előző ilyen gála óta eltelt idő óta megjelent játékok. Vagy akkor legyen egy " minden idők leg-leg "-je, annak még van értelme, de ennek így semmi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ximix
Az AtomicHeart-ról infó

gugli fordítós link
Atisz
Igen, mert ott az amerikai filmakadémia dönt az azévi filmtermésről. Ha bevonnák a nézőközönséget is, minden bizonnyal lennének nem abból az évből származó filmek is a díjazottak között.
Ha a steam alapfeltételként lefektetné, hogy csak idei (/tavalyi évi) játékokra lehet szavazni, akkor meg a közönség egy jelentős része aztán tényleg látatlanban szavazna olyasmikre, amikkel nem is játszottak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Berántottam pár VR cuccot january sale alatt. Többek között az Eagle Flightot is, de még nem kezdtem bele.
Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így van... rendkívül népszerű és meg is értem. Nem az én világom, de megértem.

Tinman
Nálam az a játék 5$ ár amcsi store-ból, hogy amikor jön valaki VR szűz megmutassam neki, majd 10 perc múlva, nyargalunk át a köv. címre.

Eagle Flight-ot továbbra is merem ajánlani, az jóval több órányi élményt képes adni rosszullét nélkül.

lalakov
Nagy csalódás nekem a Division 2. Egy nagyobbra nőt DLC, ennyi. Meg akartam venni, de a béta lebeszélt róla.
Voltan
A CDPR és a Witcher 3 nálam is nagy kedvenc, de az Oscar-on sem indítanak 3-4 éves filmeket, könyörgöm.

DasIsFuck
Mint lövöldözős játék biztos jobb, de amit én láttam belőle az rettenet unalmas semmi volt. Azt nem vitatom, hogy az átlag játékosnak sokkal jobban bejön ez amit a cod vagy az apex és hasonló játékok csinálnak, mert látványos, akciódús és sokkal relevánsabb a lövöldözős részük.
Viszont pont ettől jobb a PUBG, hogy az mégiscsak az arma/dayz által képviselt vonalon indult el és nem a már meglévő trending zsánerre épített egy a lehető legtöbb játékost bevonzó játékmenetet.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Valószínűleg a Witcher 3 és a játékosokhoz való hozzáállása miatt kapta a CDPR a best developer díjat, de azért hozzátenném, hogy tavaly is jelent meg játékuk (Thronebreaker), csak nem kavart nagy vihart, mert egy kisebb költségvetésű cucc volt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.09. 14:20:10
Sajnos nem hallgattam rád és megvettem a Skyrim VR-t. Normális felbontással faszaság lenne, de akkora homálytenger, h két alkalmi játszás után nem vettem újból elő. Talán majd valamikor a jövőben, de nem nagy esélyt látok rá. Beat Saber vagy Superhot sokkal jobban megérdemelte volna.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.09. 14:18:08
IMYke2.0.0.0
A Black Ops IIII-féle BR-t azé' nem szabad kihagyni a számításból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RatBaG
Én tavaly kb tíz hónapig toltam zsinórban csak a pubg-t, de akkora foskupac, hogy nem bírtam rá szavazni. Az AC-t megint mintha futószalagon gyártanák, úgyhogy a Monster Hunterre szavaztam.
Mellesleg most már abban is van Geralt... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

DasIsFuck
Még mindig az a legjobb battleroyale játék ami a piacon van. Az az egyetlen ami még e-sport szinten is komolyan vehető lenne.

Atisz
Engem a PUBG győzelme lepett meg, bár tény, hogy tényleg iszonyatosan sokan játsszák (rendszeresen) és ez végül is magáért beszél.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szerintem nem kell mindig a legújabb játékokat beszavazni és az sem (akkora) gáz, hogy évekkel korábbi játékokat jelölnek be az emberek (majd az xy játékmagazinban úgyis beszavazzák az xyz erősen átlagos - de zsírúj - játékokat a megfelelő kategóriákba).
A Witcher + CD Project Red meg tényleg amúgy is megérdemel minden elismerést.

IMYke2.0.0.0
Szerintem (!), így szavaznak az emberek:

"Á, ismerős játékcím..." - rászavaz
"Á, ezzel annak idején sokat játszottam, mikor is... 2016-ban... sebaj, hogy 2018-as címekre kellene szavazni" - rászavaz

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Számos olyan játék van, ami animében (sorozat is akár) egyszerűen sokkal jobb lenne, egyetértek.

IMYke2.0.0.0
Én is meg akarom venni majd --- egyelőre a 12+ ezer forintot soknak érzem ---, és emiatt kicsit tájékozódtam: állítólag minden benne van, amit szeretni lehet az 1-2 részekben, mindenből több van, és minden tempósabb, és (sokaknak ez a legfontosabb) 8 fős is lehet a harc... (ettől mondjuk én nem ájultam el, alapvetően rühellem a multiplayert)
Sokan jobban istenítik, mint a Monster Huntereket.

Tinman
Aki a Skyrim VR-t a legjobbnak választotta az hazudik, fingja nincs az egészről, ki sem próbálta.

Voltan
LOl, ez a Steam Awards 2018 azért eléggé vicces. Best Developer 2018 - CD Project Red. Best Environment 2018: Witcher 3. Most Fun with a machine 2018: Rocket League

WTF? Értem én, hogy ezek mind ragyogóak, na de az évszám? Eleve a jelöltek, Best Environment:
Witcher 3 (2018???) , Subnautica (OK), Shadow of the Tomb Raider (OK) FarCry 5 (OK), Dark Souls 3 (2018???)

DasIsFuck
Pár napja beszereztem a Pyre-t és Risen 3-at.

A Pyre-t 16 játékóra után sikerült végigjátszanom és végre, elmondhatom egy Supergiant játékról, hogy egy iszonyat kurva jó volt.<#taps>

A játékmenet még mindig egy 10-es skálán max 5-ös, mert iszonyat összecsapott és leszart az egész, kb placeholder szinten van sajnos..pedig milyen isteni lenne ez a játék, ha egy 3v3 arena brawler lenne és nem ez a furcsak sportjáték akármi...De tudtam én ezt előre, nem is vártam tőle semmit és nem is vettem számításba ennél a játéknál a "gameplayt".
Engem a minden más ami igazán érdekelt és hát minden más iszonyat jó!

A fő motívum a szabaduláson kívül kicsit sablonos, de a történet vezetése szerintem baromira eltalálták.
A karaktereket szintúgy, a végére nagyon hozzám nőttek. Külön jó, hogy az ellenfeleinknek is is elég részletesen ki volt dolgozva a karaktere. Ami talán zavart, hogy a karaktereink között nem igazán voltak mélyebb személyes kapcsolatok.

A zenék meg a hangok iszonyat jó voltak szintén és amennyire szinkronba voltak az éppen aktuális dialógussal az elképesztően sokat dobott az egész játék hangulatán. A sajátos kis nyelvezet is, te jó isten mennyit hozzátett az egészhez, a narrátor/announcer-t már felesleges is említeni, mert az mindig zseniális a játékaikba.
Nekem ráadásul ez a fajta utazós és egy kisebb bandát magkunköré gyűjtetéses történet alapból a zsánerem.

Ez megint egy olyan story játék aminél felmerül bennem a kérdés és vágy, hogy hol az anime vagy animációs film/sorozat belőle?
Aztán mindig megnyugtatom magam, hogy nyugaton úgyse jönne ki sok pozitív dolog belőle.

Imádtam az egészet az a lényeg!<#vigyor0>

Sega-sztok!
God Eater 3 tapasztalata van valakinek? Az első rész kellően szórakoztató volt,viszont megint ugyan az már annyira nem kell (második rész ugye copy-paste)
Thx.
Dzsini
Én szeretek egyedül is szöszölni ezekkel 😊 A Terrariaban és a Starboundban is három számjegyű órám van, és ennek elenyésző része multi...

igazából 2-3 ilyennel könnyedén ki tudom tölteni az egy évre jutó játékidőmet - ezért nem mertem máig megvenni a Minecraftot <#vigyor3>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Számomra ez a túlélő/építgető játékstílus csak multiban elképzelhető. Nem is értem, hogy lehet az ilyesmit single-ben megvalósítani.

Érdekes dolog ez a játék ajánlgatás. Itt van példának a Subnautica. Tényleg jó, de nem zsánerem nekem se a túlélős játék és így még akkor sem játszanék vele, ha fizetnének érte. Miért? Mert érdektelen számomra. Pedig a Subnautica tényleg jó egyébként. És sok hozzá hasonló jó túlélő játék van még. Bár mindig is tudtam, hogy ez engem nem... de kipróbálni, kíváncsiságból, felkapott volta miatt, azért kipróbáltam. Láttam legalább és újra elkönyveltem, megnyugodtam, nekem itt semmi keresnivalóm nincs, mert nem a zsánerem. Egyszerűen nem hoz lázba. Nekem unalmas ha arról szól egy játék, amiben alapanyagokat kell keresgélni és azokból összeállítani valamit és ezt a végtelenségig ismételgetni. Így megértem Zoo mester hozzáállását a témához.
IMYke2.0.0.0
Jáj, értem... 😊

Dzsini
Nem tudok róla - ha valami, akkor inkább Bethesda, van nekik sajátjuk.

A lista inkább a nevezéktanra próbált rámutatni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Zeternál is Zepik fogoly lesz? 😞

Tudom, írtam is alább, hogy sajnos Epic Store-os lesz.
Dzsini
áprilisban jön a folytatás
DOOM: Eternal
Disney: Infinity
Halo: infinite
Diablo: Immortal
Super Meat Boy: Forever

Nem is ment még végig, mert mindent akartam, de vissza tudtam térni. Nyilván jól jön a pályákon átívelő lendület, de inkább az adott pályát kell összerakni. Ahol tartok, addig a dark world volt nehéz és a tapaszokra gyúrás, amúgy éppen kis játékfröccsökkel összerakható 1-2 pálya gyorsan. Persze hardcore meg minden, és valóban a gyakorlás és a türelem a kulcs.
Tinman
90%, hogy adj neki esélyt, meglepne durván, ha nem jönne be.

A Super Meat Boy jó cucc, de tipikusan az a játék, amiben kellő türelemmel és jó nagy seggel, elég pro lehetsz. Meghalsz 1x, 10x, 100x és hopp, már lassan csukott szemmel, szitárral irányítva szállsz át a pályákon, hogy aztán 1 év múlva elfelejts benne kb. mindent és az ügyességed visszaessen benne a zéró közelébe. És ehhez idő kell, nem is kevés. Már pedig annyi k. jó játék van, hogy amik jobbak nála, hogy az életben nem fogom végigtolni.

Az O/ncia meg ignoron van nálam, elvégre aki Steam-en bétáztat, majd Epicen jelenik meg az valahol a földigiliszta és a poratka között van nálam félúton.

Nem mozgatott meg eddig a Subnautica, de úgy általában egyik túlélős cucc sem (kb. a Robinson's Requiem volt az utolsó, amit próbáltam), míg a Super Meat Boy és a Thimbleweed Park fasza. Persze Subnautica még nem volt olcsó, az nyilván nagy hal, én is örültem neki, aztán ennyiben maradtunk. Ha Steamre adják, tán még kis próbálom (90%, hogy nem). Lehet, hogy a Conan Exilest kipróbálom egyszer, ha már hozzám vágták, és a Howard-féle történeteket mind olvastam, a schwarzis filmeket láttam.

Nem lehet ezt szintet elvárni, az ingyenes játékaik eddig tök jók, és nem is volt mind filléres, de ami engem érdekel, az már pörgött Steamen. A baj az ótvar szolgáltatással, illetve ha paranoidok akarunk lenni a mindig gyanús kínaiakkal van. Meg a túszoknak nem örülünk, ha hozzátartoznak is a harchoz. Bár az Óperenciáig akár még be is előzhetik a Steamet <#idiota>
benőmenő
Ez egy nyúlfarknyi Demo, amit már az e3-on mutogattak, ami a 3 karakterből csak Nerot, a leginkább noob friendly karaktert tartalmazza "null kilométeresen", tehát a képességei és kombói nagyrészét ki sem lehet oldani a demoban.
Bónusz, profi gameplay. Annyira mégsem lassú. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tinman
A Subnautica egy baromi jól sikerült single, survival, craftolós, hangulatos, érdekes, nem fogom a kezed találd fel magad játék. Iszonyú jól sikerült!

Na most hozzá képest a C64-es küllemű Axiom, meg a Maniac Mansion utóérzés nyilván remek cuccok, csak nem érnek fel nálam a Subnautica-hoz. Számomra ez egyértelmű színvonalesés. A Subnautica-t már-már az AAA cuccok közé tenném, holott tudom, hogy nem az. De olyan, mintha az lenne.

De gondolod, hogy a szolgáltatás színvonala az Epicnél jobb lesz, mint a Steam-nél? Elképesztő előnyben van a Steam. Nem dolgozza le az egy Epic kínai pénzekkel se.

DMC 5 demó végigjátszás után csalódás. Gyors menetű, látványos, kombókban gazdag játékot vártam, ehelyett egy lassú, lomha, karddal össze-vissza csapkodós valamit kaptam. Hacsak a játékban megvehető képességek, kombók nem javítanak a harcon, akkor ez elég soványka.
Én csak a színvonalesésre reagáltam. Amúgy éppen a Subnauticáról nem tudom, hogy micsoda, bár érdekesnek tűnik. Jól beaktiváltam, hogy többet ne kelljen elindítani a klienst <#kuss>

De hát éppen erről beszéltünk korábban, hogy nem a túszokban való versengés a mi érdekünk, hanem a szolgáltatás színvonalában. Az ingyenes játékokon meg nyilván nem kell "megsértődni". Az már bosszantóbb, hogy a Super Meat Boy Forever is epices rab lesz.
Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Igazából azzal nincs bajom, hogy valaki konkurenciát akar teremteni a Steamnek, illetve az sem érdekel, hogy "plusz egy launcher". Csak ezt úgy illene, hogy abból a pénzből amiből most lefizetnek mindenkit, inkább építenek egy fasza store-t, indítanak jó kis akciókkal és hasonlók. Nyilván egyszerűbb megoldás megdobálni mindenkit egy teherautónyi pénzzel és remélni a legjobbakat, de ez anno a Microsoftnak se annyira jött be.

Why so serious?

Tinman
Így van. Sajnos én így estére fogalmazásgátlót veszek be, hogy jobban tudjak aludni, ezért ha a két Z-betűs fórumozótársunknak szúrná a lelkét az Axiom Verge és a Thimbleweed téma, akkor megnyugtatom őket, hogy továbbra is azzal van a bajom, hogy miért egy lfszmiska store-ba kapjuk ezeket, amikor Steam-re/GoG-ra jobban elfogadnám és ott még tolnám is. Előbbi helyen az extrák miatt, utóbbi helyen meg az ELVEK miatt. A 2 játékkal semmi bajom, a gameplay tuti jó bennük, az előtt pedig meghajolok.

Én leszedtem tegnap Epic Store-t, megnézni milyen. Elő van jegyezve még Metro, de körbenéztem store-ban és se achievementek, se cloud save, se semmi így nem igazán tudtam eldönteni mitől lenne jobb itt játszani vele, mint torrentről. Nyilván, hogy "támogatom a fejéesztőket" amit szívesen teszek, csak hát a kiadójuk úgy döntött inkább felnyalja a zsíros lóvét és középső ujjat mutat nekem ami annyira nem erősíti a bizalmat. 😄

Why so serious?

Tinman
Az... a 46. randomfos kliensre kiszórt, "úgyisleszbundliban" olcsóság, amit a játékosok nettó 95%-a beaktivál, majd elfelejt. Komolyan nem tudom kinek jó ez.

Tinman
Az a vicc, hogy pontosan u.e. a következtetésre jutottam én is! Ott kipróbáltam és eldöntöttem, hogy veszem Steam-re :-D

Már a második ingyenes játék is az amúgy rohadt jó Super Meat Boy volt, az grafikára szintén lemarad, Steamen meg ezer éve filléres tétel. Ahhoz képest az Axiom Verge és a Thimbleweed Park bombaüzlet.
mooo
Bizony milyen jó is volt az ingyenes Subnautica, így ki tudtam próbálni, hogy rájöjjek mennyire tetszik és megvegyem steamre achizgatni. Beteg vagyok <#rinya>
Tinman
+1

Tinman
A gond az, hogy iszonyú sok baromi jó játék van, ezeknél sokkal jobban prezentálva.

Egy Subnautica kezdéshez képest ez kifejezett visszaesés, na de nem is vártam mást.