Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA5 11EUR. Valahol valami jobb ajánlat, esetleg kuponnal? :c // itt nem mindent ismerek még hallásból se :/
megvettem, ennyit csak megér
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.26. 21:04:31
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
This sci-fi adventure game was built from handmade miniature scenery
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.26. 18:45:14
A maga módján a GOG is épített erre: sok régi játék jó darabig csak ott volt, ha nem is tudatosan építettek erre vagy vásárolták fel őket, illetve azóta vannak a GOG által kiadott exkluzívok, de az antik SSI-játékok újrakiadásáért nem fog senki rájuk megorrolni. Emellett a DotT és a Full Throttle is ideiglenesen exkluzív volt oda. A z pedig, hogy a Valve játékai Steam-exkluzívok, köztudott, inkább az szokott lenni a baj, hogy hol vannak az újabb játékok? De más a first-party játékok exkluzivitása, mint a külsősök felvásárlása.
Mindazonáltal Steamen a nagy zajban egy indie játék például jobban el tud veszni ahhoz képest, ha egy másik platformon külön hírverést kap, és a Steam utóbbi 30%-ot nyesegető módosításai is inkább a nagyobb halaknak kedveznek.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.26. 16:38:52
Why so serious?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
"It has been released again, yesterday, on Steam, this time for money. About ten monies. Which is, oddly, fewer monies than it now costs on Epic’s entirely unused launcher."
Szerintem is az lenne az ideális, ha mind2 platformon megjelenne az adott játék, de teljesen érthető, hogy az epic agresszív lépéseket tesz, ha be akarja (legalábbis részben) érni a steamet. Ha beindul az unreal engine-es játékok sorozatgyártása, sokat fog javulni a helyzet.
Ettől függetlenül nem ezzel a szinttel kellett volna most se előállni, és akkor a Metro-balhé is kisebb lehetett volna. Mert így annak van igaza, aki azt mondja, hogy objektíve sokkal mocsokabb kliens ejt túszokat.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.02.26. 14:55:09
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
12-31-2015, 02:28 PM
Holt u.a., mint ami 2015-ben volt, de tettek fel pár címet, meg egy csomó coming soon-t. Egy retekszar továbbra is.
Arra nem emlékszem, hogy a Shadow Complex meddig volt ott free és mikortól lehetett ott már csak pénzért megvenni.
Initial release December 6, 2018; 2 months ago
1.) 2015 június 8 óta van érvényben
2.) érintenie kéne minden wallet típusú szolgáltatást.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.02.26. 13:34:29
A Shadow Complex is egy baromi jó játék.
A Shadow Complex szerintem nem egy nagy játék, de a Subnautica és a Thimbleweed állítólag azok.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.26. 12:56:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gondolom a jegesmedve aktiválta be oda a Shadow Complex epic-es kulcsot anno ugye?
Mindezen idő alatt 4 meglehetősen jó játékot tettek elérhetővé ingyen és van egy húzónév (Fortnite) is. Szerintem ez nem egy rossz kezdés, még akkor sem ha tényleg elég reménytelennek tűnik a steam egyeduralmának a megdöntése.
Na kit lepett meg, hogy az n+1. kártyás szar vergődik?
"a Thronebreaker esetében pedig az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy a CD Projekt RED kénytelen volt a Steamen is kiadni a játékot, miután a GOG-on nem ért el elég játékost vele"
Ez nyilván szomorú, mert a Steam kvázi-monopóliuma továbbra is sziklaszilárd, de akkor mégis mit akar azzal a cirka 25 játékkal, meg száni klienssel az Epic store, amikor a GoG is kénytelen volt már Day1 a Witcher 3-at Steam-re is tolni? Mégis mit hisznek ezek? Egy 15 éves kliens brutális előnye ledolgozhatatlan... ehhez összefogás kéne a részükről, ami kb. soha nem történik meg.
Elég száni az Origin is, de a cirka 2 éves(!!!) Epic store az abszolút mélypont.
Már a múltkor bevezetett 0.35 EUR-s sarc is nagy görénység volt (viszlát 10-20 centekért vásárolt bundli darabok), de ez mindennek a teteje. Most akkor ott fognak ülni a pénzemen?
Why so serious?
Jöhetnék most a vesszőparipámmal, amivel sok embert megsértenék a képregényfilm nézési szokásait tekintve...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Alapvetően én a megbízhatónak tartott, korrekten érvelő szövegekre alapozok, vagy általam tényleg jobban ismertebbek véleményére, de valójában elsősorban saját tapasztalatokra, és a nagyot ritkán torzító "ösztönömre". (Értsd: azért X év tapasztalat után nagy meglepetéseket nem tudnak okozni az internet világában, pláne a sablonokból építkező AAA darabok.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.02.24. 18:48:14
Az, hogy "ajánlanád ezt a játékot?" "igen/nem" - és írhatsz hozzá valamit (igen, de... / nem, viszont... / stb.) sokkal inkább független attól, hogy ki milyen tapasztalatokkal vagy háttérrel érkezik. Nem ideális, nem is lehet az. De egy fokozatos skálánál, ahol mindenki a maga kedve szerint dönti el, hogy melyik fokozat mit jelent ez az egyszerű kérdés jobb. Főleg úgy, hogy mások beszámolóira is mondhatod azt, hogy ez hasznos / jól megírt kommentár, még akkor is, ha nem értesz vele egyet (bár ez már nehezebb feladat, az SG-n se működött a +/- rendszer, kultúrviselkedést igényelt volna 😊 )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Forrás?
//é'ted...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A steam egyszer rájöhetne, hogy egy 1-5, de inkább 1-10-es skálán terjedő értékelés sokkal jobb lenne.
Az AC1 szerintem is remek játék, de csak a fő szál. A mellékszálak teljesen tönkreteszik. Pont olyan, mint a Mass Effect 1. A fő csapásirány, nagyon jó, a mellékzöngék meg rémesek.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
1 - értékelhetetlen rém
2 - rettenet
3 - kínozni lehet vele
4 - ez egy rossz játék
5 - a fájó középszar, ami néha megcsillant némi fényt, de az ki is alszik
6 - a középszernél alig jobb
7 - korrekt iparosmunka
8 - jó játék
9 - kiváló játék
10 - a tökéletes játék, melyben a hibákat nagyítóval... instant hall of fame
Már pedig a LotF a korrekt iparosmunka és a jó játék között van félúton, de inkább húz egy jó játék fele, mert így laza 10 óra után még mindig nem unom és még mindig nem nagyon van benne olyan, amitől a hideg futkos a hátamon. Jól összerakták, noha a szellemi örökösök nem letagadhatók.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
4. bossnál elsőre sóba is haraptam, elgreedeltem, 1 mm csíkja maradt, de nekem is... csaptunk, nem jött be :-D
Összességében aki ezt leszarozza, az valamit nagyon rosszul csinál. Tele van a Steam olyan 8-as játékokkal, amibe a lábam nem törölném bele, ez meg 6/10-en áll. Vicc a community komolyan. Dugig van dilettáns, tapasztalatlan arcokkal.
Minap nézem egy játék értékelését, alatta ilyet olvasok: "Életem legjobb játéka! Soha az életben nem játszottam még ilyen jó játékkal!"
Nézem a Steam accját, van vagy 8 játéka, ebből fele ilyen free valami. Szavakat nehéz találni...<#rolleyes>#rolleyes>
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.02.23. 20:53:47
A Surge viszont egy kihagyott ziccer, szvsz baromi repetitiv lett az egyforma helyszinekkel és mobokkal, állitolag a második részre ezen már változtatnak majd, ami jó hír, mert maga a világ az bejövös.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2019.02.23. 19:10:46