Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé elfáradtam én a From témáiba, azért is tudok elleni most ezzel a LotF-el, mert bár sok dologban Souls, de egy csomó mindenben meg nem. Surge meg még különlegesebb lesz számomra, mert nem fantasy, hanem sci-fi/machine/tech alapú.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem mellesleg a From 2 évtizede építi fel ezeket a King's Field klón játékait, a Deck 13-nak meg ez volt az első Souls-like játéka és részemről egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy első lövésnek ez eléggé okés.
Amúgy a LotF-ba is rágyúrhatsz keményen a lövöldözésre. Most volt pont egy olyan böszme pajzsos mob, amin 3-at sebzek fegyóval ha védekezik, 34-et, ha meg tudom ütni, és 64-et, ha rálövök! Ez utóbbi akkor is 64-es dmg, ha fent a pajzsa.
Nincs ezzel gond. Mindenki úgy játssza a játékot, ahogy neki szimpi. Te mainly végiglőtted a Souls-t, én meg végigvagdostam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze ez egy közelharcos játék, melyben bennfelejtették a támadóvarázslatokat.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...játékokban meg büntetnek minket a térkép-hiánnyal 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Szóval, ja... nem vagyok map függő, de most örülnék neki, mert sok a felesleges mászkálás.
Az egyik olyan 7-8 óra content, a másik 3-4. Na most ez így egyben kitesz egy base game contentet máshol :-(
A körözök és kiismerem a patternjét, az nagyon nagyon sok Souls bossnál is bevállt "taktika".
Na távol álljon tőlem, hogy egy City Interactive címet itt védjek, de ahhoz képest mekkora középszar (se) retkeket szoktak ezek kitolni, ahhoz képest meglepően rendben van a Lords of The Fallen.
Másik negatívum, hogy Rogue karakterrel menni nettó szopás. A pici fegyverek, tőrök nem olyan hatásosak mint a nagy kardok és fejszék.
Egyszer ki lehet ki lehet játszani, de ha bárki el akar gondolkodni rajta, NE VÁLASSZA A ROGUE KARAKTERT!!!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
...mondjuk, engem a pályák is frusztrálnak... ...ebben a játékban idegesít a térkép hiánya, és a direktbe szopatás a sok önmagába nyíló mellékvágánnyal...
//Nem vagyok szó szoros értelemben klausztrofóbiás, de a szűk pályák sem tetszenek... eddig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.22. 22:02:39
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.02.22. 21:10:14
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bloodborne? Majdnem nekiálltam ma, mert ARPG vágytam, de a kromatikus lószar emléke újfent visszatartott, így nekiestem a Lords of the Fallen-nek. Nagy elvárásaim nem voltak, főleg egy City Interactive címtől, de be kell valljam egész kellemes meglepetés.
3 boss-t vertem le eddig. Az első kettő nekem könnyen ment, de a 3.-nál nem vágtam le, hogy a quest itemek lesznek a kulcs vagy valami más, aztán mire rájöttem, már párszor one hit killelt, mert, hogy tud olyat.
Eddig korrekt... sok shortcut, secret, nem kevés felfedezni és kitalálni való dolog, meg egy nagyon felejtős történet és zenék, nyakon öntve dark-WoW-os mobokkal/helyszínekkel, fegyókkal.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem 16 ezer még mindig qva sok egy játékért... 😞
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
<#worship>#worship>
"Hú, na ez odaver, az az igazán jó, hogy a grafika művészetileg, meg a pályadesign, bazmeg, ezek a japánok aztán tudják, hogy AKURVAANYÁDAT, HÁT VÉDEKEZTEM!!!! AZ ANYÁD NE SIRASSON, TE FÉLKEGYELMŰ ROSKADÉKEVŐ PAPUCSÁLLATKA! HOGY A FERDESZEMŰ KURVANYJÁT ANNAK AKI EZT A SZEMETET KITALÁLTA. A SÍRÁSÓ LEGYEN AZ UTOLSÓ CIMBORÁD, A HATOS VILLAMOS LEGYEN A SZABÓD, TE MOCSKOS ÁLLAT"
Szóval szerintem így fog ez kinézni az eddigi Souls tapasztalataim alapján 😄 Imádom őket 😄😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.02.22. 14:52:53
Why so serious?
Beszámolót írhatnál majd 😊)
A Sekiro-t azért megveszem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Zseniális játék, és baromi nehéz is. Találó, hogy a platformerek Dark Soulsa. Ha meghalsz, a hullád helyén ugyanúgy ottmarad a nálad lévő "lóvé", és ha odafelé újra megmurdelsz, bukod az összeset. Jelenleg a Steam 30 játékórát ír, és a charmok felét se szedtem még össze. Mire végzek vele, szerintem cserélnem kell a DS4 kontrolleremet, annyira erősen nyomom az analóg kart az ugrabugra közben. <#vigyor2>#vigyor2>
Kedves kúrmányunk felújított egy kúriát valahol Pesten, valamiféle "Nemzeti tudósok háza", vagy mi a faszom címmel. Volt képriport is az Indexen. Namost én aztán fakezű balfasz vagyok, az alapszintű glettelésen, meg a festésen túl én már mestert hívok, mert nem vágom a témát. Szóval a képek alapján még én is ledobtam a hajamat. A lehető legdurvább luxus anyagokkal dolgoztak (borzalmas ízlésficammal ugyan, de még én is láttam ránézésre, hogy ott minden négyzetcenti egy vagyonba került), viszont olyan szintű gány melóval összerakva, hogy annál neked jobbat rittyent a fóti Hidegburkolós Józsi két sör között. Fél centis résekről beszélünk, meg olyan huzalozásról, hogy csoda, hogy senkit nem kúrt agyon még ott az áram. Szóval burkolásilag is, meg elektro szinten is katasztrófa. Egyrészről nagy gratula a kibaszott államnak, hogy ezt így sikerült (milliárdokért ofkorsz), másrészt örökérvényű tanúlság, hogy vehetsz te akármilyen prémium cuccot, ha balfasz hányja föl, akkor az egy rakás szar marad.
ON:
A Bloodborne nagyon bizgeti a csőröm, de őszintén szólva nem vagyok kész még egy akkora idegrohamra, amiket a Dark Souls széria csinált nekem. Headset dobálós, kurvaanyázós dolog, a házasságom nem bírna még egy ilyet 😄
The official Japanese PlayStation website has delivered some bad news for avid fans of the long-existing Vita handheld as physical production of the device is slated to soon end completely, despite having games continuously produced for it for almost a decade.
Following up a previous announcement detailing the end of production for physical game cartridges in both the American and European markets (come March 31st), Japan will also no longer produce the Vita itself at some point in 2019.
Those hoping that Sony are planning some sort of new handheld device may be disappointed to know that this may not be the case."
Igen, 1.3-tól okés már!
Minap voltam egy ügyfélnél, gyönyörű szép iroda, de ilyen 1950-es évek Amerikája stílusban megcsinálva! Csöngött a telefonja, felvette én meg közben néztem a mesterek munkáját és megakadt a szemem egy akkora böszmeségre az ajtókereten, hogy szó szerint hátrahőköltem. A "mester" díszlécekkel körbeszegelte az ajtókeretet, de a tetején nem volt neki egybe olyan hosszú léce és 2 db-ból hozta össze, ráadásul a 2 léc illesztésnél iszonyú trehány módon.
A lényeg: Azt mondta a csaj, hogy csak erre tud gondolni, de nem talál jobb asztalost. Mondom neki: Ennél drámain jobb munkát végzek a fával, pedig IT-s vagyok.
Na de a kérdésre, hogy miért teszik bele?
Erősen úgy vélem, hogy egyetlen ember önigazolása ez. Megcsinálnak egy tök szép és hangulatos objektet a grafikusok, amit aztán szétcsesznek egy ilyen post process effekttel a fakezű kollégáik. Erre egyetlen magyarázat van: Az effektezésért más felel, mint aki a textúrázását műveli és így akarja a saját hasznosságát bebizonyítani.
Ja és From Soft ellenében, hadd dicsérjem meg a Deck13-at és a City Interactive kiadót, ugyanis a userek írtak nekik pár mailt, hogy tegyék bele a CA kikapcsolásának lehetőségét és bele is tették. Ilyen leveleket a From is kapott Bloodborne ügybe... le se szarták a népet.

//Mondtam már, beszéltünk is róla: hasonlóan rühellem, mint a "képernyőre fröccsenő cucc"-effektet...
Mind a NÉGY Onimusha játékot végigtoltam, én nagyon szerettem az összeset... az 1. rész ráadásul kicsit ilyen survival Resi-like játék csak a szamuráj érában :-)
Amúgy ilyeneket láttam és kezdtem begolyózni:
Hasonót utoljára a Jean Reno-s Onimushában éreztem, az ún. "Ez meg mi a fasz?" feelinget, de az aztán valahogy hozzámnőtt, és végigtoltam, szerettem. A Bayonettánál sokkal zsigeribb volt a dolog. Éreztem, hogy én ezt akkor inkább nem 😄 Evvan, mea culpa.
Ez nem grafikai hiba -- a fejlesztők előszeretettel használják ezt a filmes effektet. Bizonyos helyzetekben nagyszerűen elfedi a grafikai hiányosságokat.
Ugyanakkor, az ilyesmire (is!) érzékenyeknél ellenreakciót, rosszabb esetben rosszullétet tud okozni (különösen, ha animálják!).
Amugy a Lords of the Fallen igencsak jó játék egy Beginner Casual Gamereknek készült Light/Easy Dark Souls Clone.
Lords of The Fallen. Életemben először indítottam el. Az első ezredmásodpercben kiverte a szemem a hiba. Minden "szellemképes", duplázott vonalú ahogy "kell". Most buzerálom az ini-t, hogy megöljem, mert menüből nem lehet -.- (Lehet, de egyetlen kapcsolóval egy csomó használható effektet is kikapcsolsz. Idióta barom fejlesztők!)
Aki szerint ez normális, az a halállistám első helyére kerül azonnal... közvetlenül nyuszika elé!

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.22. 10:50:01
A DaS 3-ben a felcseszést nálam kizárólag a joyrángatós harc okozta, a többi az elment, de nem estem hasra. Nagyon sokat én is elvoltam egy csomó helyen, ahol később percek alatt átvágtam. Jófajta betanulós, exploration game feelin'.