Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Arra gondoltam kipróbálom a jelenlegi résztvevőket. Sokkal jobban megérné havi szinten perkálni egy adott összeget és játszani, mint 1-2-3-4 stb. évente kiadni sok sok pénzt hardware-re. Geforce NOW, Jump amit ki fogok elsőként próbálni. Esetleg nektek van tapasztalatok ilyen téren? Próbáltatok már jobbfajta internettel stream gaming-et? Érdekelne a véleményetek.
A cégnél a 10Mbit az a durva főleg az otthoni sebesség után 😄 És még az is szakadozik, ha meghúzom mondjuk néhány driver letöltésével 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.02.28. 09:34:47
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Meglehetősen gyorsan eljutottam a tárhelyem végéig.
Most meg különösen, hogy hetente 2 sorozatot megzabálok.
Mellé 40-60 GB-os játékok pihennek a HDD-ken.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ilyen 4 gigabites nettel már az a komoly gond, hogy a SATA3-as SSD is kezd szűk keresztmetszet lenni... ha közben játszol, akkor már nem fog tudni ennyivel jönni, mert a game is eszi a sebességet. Persze lehet logisztikázni, hogy az alatt a pár perc alatt lófülét se csinálsz a géppel, amíg leszáguld a cucc. A vinyóknak meg már esélyük sincs.
Durva. Nem hittem volna, hogy megérem. Ahogy az 1 TB-os microSD-t se. Kész vagyok. Teljesen.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.28. 08:51:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De a 4G is elég gyors, ha van lefedettség. Egyszer amikor adott a Telenor ingyen 1 GB-ot még CS:GO-ztam is vele, telóról megosztva. Kicsit magas volt a ping, de simán játszható volt.
Aztán ott a PS3-as PSN, amire a network teszt kiírja gigabites nettel is, hogy 800KB/s download. <#bdead>#bdead>
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.02.28. 08:21:09
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
33.6 kbps Rockwell ISA-s modemről indítva a netes életem, ezek nekem még mindig feldolgozhatatlan sebességek. Egyszerűen nem tudom megszokni, hogy ha ráklikkelek egy 1080p filmre, akkor percek múlva nézhetem. Egyszerűen évtizedek(!) alatt ahhoz szoktam hozzá, hogy addig amíg le nem jön addig van más program. Most zavarban vagyok, hogy a megkezdett alternatív időtöltést el se kezdjem inkább, mert addigra úgyis lent van.
Egy esetben érzem KEVÉSNEK ezt a netet. A mocskos Win frissítésekkor. Sokkal jobban pörögnek azok is, de még így is egy okádmány az egész, ahogy egy szűz gépen itt tízesével szedi le a szemetjeit.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
550 megabájttal azért szerintem ilyen játékokat sehol nem lehet tölteni lefelé netkapcsolattól független sem....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.27. 19:33:37
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.27. 19:31:26
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk.: most nézem, hogy megabit...ez a ciki, nem a faláb. <#idiota>#idiota>
Dehát miért is úgy írná ki, mint az összes többi store...
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.27. 19:30:39
És tegyük hozzá, hogy az 50MB másodpercenként az is 180 giga / óra, ami ... azért nagyjából bármilyen játékra elég, és még marad is mellette. Főleg, hogy Originen is többször előfordul, hogy olyan 40% letöltés körül játszhatóba kapcsol.
Ezt nem tudta még a Steam eltanulni az Origin / Uplay párostól, egyszer próbálták egy Mortal Kombattal, és csúfos vége lett...
A kártyafarmolást sokáig segédprogi nélkül műveltem céges gépen. (Csak emiatt működtetni egy gépet nettó kreténség, hiszen az áram jóval több lesz.) Otthon csak akkor, ha közben más miatt ment a gép. Aztán segédprogira tértem rá, de nekem relatív mázlim volt, mert pár ezer db. játékból gyorsan kiszedtem/eladtam a kártyákat, így jelenleg a 4k db. játékom ellenére NULLA kártyám van bent, a többi az piacon.
És igen volt olyan, hogy több 100 kártyát kell feltolnom, azt is lehet segédprogival, de úgy is macera. Meg elég hamar elavul az ár amiért feltetted és akkor azt levenni, frissíteni, újra felrakni... rettenet. Tényleg csak az csinálja, akinek vannak üresjáratai és amúgy órabért kap közben :-)
Egyébként ebből a 4k játékból azért 2-300€ bejött, abból nyilván mindig játékot vettem. Eleve én hamar mozdultam, sok kártyát nem ilyen 0.01 haszonnal adtam el, hanem 0.05 felett, sokat számít ilyen mennyiségnél.
Azon gondolkodom, hogy Origin esetében nem volt ilyen? Ott is volt pontgyűjtő rendszer, de ha jól tudom (sajnos nem vagyok képbe) már nincsen. A kártyafarmolás részemről rettenetes. Próbáltam pozitívan hozzáállni, de a rendszer lassúsága, a folyton feljövő hibaablakok és maga az egész, időrabló szarakodás minimális pénzért cserébe. Legalábbis nekem nincs ehhez türelmem, idegrendszerem. Pláne úgy, hogy sokáig nem foglalkoztam vele, majd elkezdtem utólag, de annyi kártyám van (több száz), hogy majd beleőszültem mire egy 30-40-es adaggal végeztem.
Ubisoft: “Beginning April 1, 2019, you have 24 months to redeem the Club Units you acquired through your gaming experience or by making eligible purchases on the Ubisoft Store,” Ubisoft warns in its FAQ.
“After 24 months, these Club Units will expire and will automatically disappear from your Ubisoft Account. Each time you redeem Club Units, the oldest Club Units will be redeemed first.”
Különlegesnek ugyan különleges, de úgy értettem, hogy számomra nagyon fontos, hogy audiovizuális élményben IS nyújtson egyedit. Pl. egy Samorost is ilyen volt, meg még az is. De ilyen számomra egy Little Nightmares is, vagy egy Limbo, Inside, Snake Pass.
A STEAM nálam 50 megabájt per szeknél többet alig tud.
Origin elmegy.
//szerk.: apró popó - lehet, hogy amúgy az SSD hiánya okozza ezt nálam. Sőt, biztos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.27. 12:54:00
Ez pl. az? Olyan lehetne neked, mint a kamionosnak az ETS2, hazamész, és folytatod a melót 😄
Tech Support: Error Unknown
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.27. 12:50:21
Aztán lehet, hogy másnak mást dob a kocka 😊
Pedig rohadt jó ötlet, hogy achizod a játékokat, kapsz x mennyiségű pontot érte, amiért tudsz venni további dolgokat. Kifejezetten emlékszem rá, hogy a Child of Light-hoz vettem is Uplay pontokért cuccot meg valamelyik AC-hez is! A netes visszajelzések is üdvözülték a dolgot. Most már csak 20%-os kód jár értük.
Gyak. az egész elhalt. But why?
Ha Uplayből indítom az indítja a Steamet, viszont Steamen is "meglett" így, mint Steames játék és tudom közvetlen onnan letölteni és indítani is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.02.27. 10:00:57