Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Britföldön már elérhető a Shadow, azt pár kinti ismerős használja már, és GTA5-re, Elite Dangerous PVP-re bőségesen megfelel nekik. Ők gyakorlatilag adnak neked egy virtuális High-end PC-t, amire azt telepítesz, amit nem szégyellsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én azt várom mikor lehet majd értelmesen (nagy sávszélességű internettel remélem gond nélkül) egy játékra egyébként alkalmatlan PC-n vagy bármi egyeben játszani. Ergó többet nem kellene a gépre költeni és ez rohadt jó lenne. Annak idején az Onlive-on keresztül volt alkalmam kipróbálni, de a falusi 10 Mbites internettel nem volt túl jó élmény. Most viszont a lehetőség adott.

Arra gondoltam kipróbálom a jelenlegi résztvevőket. Sokkal jobban megérné havi szinten perkálni egy adott összeget és játszani, mint 1-2-3-4 stb. évente kiadni sok sok pénzt hardware-re. Geforce NOW, Jump amit ki fogok elsőként próbálni. Esetleg nektek van tapasztalatok ilyen téren? Próbáltatok már jobbfajta internettel stream gaming-et? Érdekelne a véleményetek.
kigyi
Mindenki másra izgul engem ez nem nagyon mozgat meg 😄 Örülök neki, hogy van, mert így nem kell sokat várni a letöltésekre, de úgy ennyiben ki is merül a dolog. 15TB-ig jutottam otthon most már elegem van leépítés lesz 😄 Rossz berögződés még a régi korból amikor mindent letöltöttünk és tároltunk, mert még egyszer leszedni egy örökkévalóság volt.

A cégnél a 10Mbit az a durva főleg az otthoni sebesség után 😄 És még az is szakadozik, ha meghúzom mondjuk néhány driver letöltésével 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.02.28. 09:34:47

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Meglehetősen gyorsan eljutottam a tárhelyem végéig.
Most meg különösen, hogy hetente 2 sorozatot megzabálok.
Mellé 40-60 GB-os játékok pihennek a HDD-ken.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gondolkodom a felezésen... komolyan. Évi cirka 72k spórolás és a 150 megabittel is baromi jól ellennék.

Az ilyen 4 gigabites nettel már az a komoly gond, hogy a SATA3-as SSD is kezd szűk keresztmetszet lenni... ha közben játszol, akkor már nem fog tudni ennyivel jönni, mert a game is eszi a sebességet. Persze lehet logisztikázni, hogy az alatt a pár perc alatt lófülét se csinálsz a géppel, amíg leszáguld a cucc. A vinyóknak meg már esélyük sincs.

Durva. Nem hittem volna, hogy megérem. Ahogy az 1 TB-os microSD-t se. Kész vagyok. Teljesen.<#wilting>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.28. 08:51:23

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na de nagyon hamar eljönne az ő életében is az a pont, amikor már nem nagyon van mit letölteni... pontosabban, helyhiány. Ha Steam-ről, mind a 4k játékot le akarnám szedni, az szerintem ilyen 100 TB körüli lenne. Szóval hiába a gyors net, hamar eljön az a pillanat, amikor kijelenthető, hogy nem használod ki. Persze, mind van újabb content, de nincs az ilyen gyors nettel, hogy minden nap 100 GB-okat töltesz le, mert mit, meg hová? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
SSD-ről én nem éreztem vészesnek, meg őrület mit bepakol egyszerre a vramba, szóval no worries. :-)

benőmenő
Előző albiban 500-as UPC volt, mostaniban meg otthon is gigabites digi (eddig is volt, de most már bejön a lakásba is az optikai kábel), az "irodában" meg 2 gigabites T. Szóval a 4 gigabit egy egyetemnél nem lenne olyan hihetetlen.
De a 4G is elég gyors, ha van lefedettség. Egyszer amikor adott a Telenor ingyen 1 GB-ot még CS:GO-ztam is vele, telóról megosztva. Kicsit magas volt a ping, de simán játszható volt.
Aztán ott a PS3-as PSN, amire a network teszt kiírja gigabites nettel is, hogy 800KB/s download. <#bdead>
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.02.28. 08:21:09
A Rockstar Social Club sajnos elég hírhedt, általában jobban jár az ember a steames letöltéssel. Nálam egyébként a "nagyok" közül eddig a Windows Store teljesített alul, az Origin meg nem.
IMYke2.0.0.0
"Anthem"-t kellene megvenned még... PC-re 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
te jó ég... azt hittem ilyen töltési idők csak konzolon vannak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Józsi haverom egy ilyen net lehetőségétől magához nyúlna... jó sokáig 😊

kigyi
Nálunk elérhető a 2000 is, de minek 😄

Volt, sőt! Még most is van. A Mass Effect 3-ból nekem pl van 1275 Origin pontom. Ez már évek óta benn van és évek óta nem lehet beváltani semmire. Ami azért enyhén szólva is szánalmas, pedig anno verték rá a nyálukat, hogy gyűjtsük őket, milyen jó lesz majd nekünk, mert be lehet majd váltani. És azóta se. A fekete pénteken vásárolgattam is, mert ugye nem sűrűn akcióznak, de ez az Origin Store egy borzalom. Nekem valahogy sikerült összehoznom (véletlenül) hogy kosárba tudjak vásárolni, de a játék illetve termékek leirása is botrányos, sokszor nem derül ki pontosan, hogy mit is tartalmaz a csomag és sok időt el kell bohóckodni azzal, hogy összeguberálja azt, amire tényleg szüksége van. Aztán a nagy nézelődés közepette eltűnt a kosaram. Az egy dolog, hogy nem tudtam visszahozni és hogy utána egyenként kellett szarakodnom, de voltak olyan csomagok amiket utána meg sem találtam.
Tinman
Kevesebb, mint 150 lelkes faluban itt van az 500-as. Nem tudom feldolgozni. Komolyan nem.

Tinman
Pont ma gondolkodtam rajta, hogy nekem idehaza túlzás a 350 megabites net (40 MB/s csúcsmaxon lefelé), 500 Ft-al lenne drágább az 500-as, de kidobott pénznek érzem.

33.6 kbps Rockwell ISA-s modemről indítva a netes életem, ezek nekem még mindig feldolgozhatatlan sebességek. Egyszerűen nem tudom megszokni, hogy ha ráklikkelek egy 1080p filmre, akkor percek múlva nézhetem. Egyszerűen évtizedek(!) alatt ahhoz szoktam hozzá, hogy addig amíg le nem jön addig van más program. Most zavarban vagyok, hogy a megkezdett alternatív időtöltést el se kezdjem inkább, mert addigra úgyis lent van.

Egy esetben érzem KEVÉSNEK ezt a netet. A mocskos Win frissítésekkor. Sokkal jobban pörögnek azok is, de még így is egy okádmány az egész, ahogy egy szűz gépen itt tízesével szedi le a szemetjeit.

darkSectorxxx
Megabitet azt lehet, mert PS-en is töltök néha annyivan 60-40 MBájttal.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
darkSectorxxx
Nekem sajnos csak ilyen 200 Mb/s körül szokott menni a dolog....
550 megabájttal azért szerintem ilyen játékokat sehol nem lehet tölteni lefelé netkapcsolattól független sem....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
500 megabit most már sok otthonban elérhető, és az MS Store simán hoz annyit (többet is).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Egyetemen lőtte haver, szóval elsőre nem gyanakodtam. Ott azért elég jó kábeles internet van.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.27. 19:33:37
darkSectorxxx
Igen 500/8 / 62 MB/s kb amit tud a netem
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.27. 19:31:26

benőmenő
Bakfitty! <#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk.: most nézem, hogy megabit...ez a ciki, nem a faláb. <#idiota>
Dehát miért is úgy írná ki, mint az összes többi store...
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.27. 19:30:39
kigyi
Amíg lassú netem volt imádtam ezt a funkciót, hogy x letöltés után játszhatsz a játék mondjuk harmadával. Viszont most már a gyors nettel nem érdekel pillanatok alatt leszedem ami kell. Most már csak arra kellene rászoknom, hogy le is töröljem a játékokat ne csak letöltsem 😄

Dzsini
Nekem annak kb. a felét hozta amikor próbálgattam - simán előfordulhat, azért is írtam, hogy amit a kocka dob (ahogy Steamnél is szerver ugrálással biztosan lehetne gyorsabbat, lassabbat is találni, lehet, hogy az Origin ezt önmaga intézi).

És tegyük hozzá, hogy az 50MB másodpercenként az is 180 giga / óra, ami ... azért nagyjából bármilyen játékra elég, és még marad is mellette. Főleg, hogy Originen is többször előfordul, hogy olyan 40% letöltés körül játszhatóba kapcsol.

Ezt nem tudta még a Steam eltanulni az Origin / Uplay párostól, egyszer próbálták egy Mortal Kombattal, és csúfos vége lett...

kigyi
Origin-en általában 60-80MB/s sebesség között szedek a azért nem rossz szerintem, de persze csak szerintem.

Tinman
Origin-nal kapcsolatban nem rémlik ilyen... azoknak a nyomorultaknak még bevásárlókosaruk sincs, így ha 2 játékot akarsz megvenni egyszerre, azt 2 tök külön tranzakcióval lehet csak. Rettenet.

A kártyafarmolást sokáig segédprogi nélkül műveltem céges gépen. (Csak emiatt működtetni egy gépet nettó kreténség, hiszen az áram jóval több lesz.) Otthon csak akkor, ha közben más miatt ment a gép. Aztán segédprogira tértem rá, de nekem relatív mázlim volt, mert pár ezer db. játékból gyorsan kiszedtem/eladtam a kártyákat, így jelenleg a 4k db. játékom ellenére NULLA kártyám van bent, a többi az piacon.

És igen volt olyan, hogy több 100 kártyát kell feltolnom, azt is lehet segédprogival, de úgy is macera. Meg elég hamar elavul az ár amiért feltetted és akkor azt levenni, frissíteni, újra felrakni... rettenet. Tényleg csak az csinálja, akinek vannak üresjáratai és amúgy órabért kap közben :-)

Egyébként ebből a 4k játékból azért 2-300€ bejött, abból nyilván mindig játékot vettem. Eleve én hamar mozdultam, sok kártyát nem ilyen 0.01 haszonnal adtam el, hanem 0.05 felett, sokat számít ilyen mennyiségnél.

Ez jó lenne tényleg. Csak támogatni tudom ezt a fajta gondolkodásmódot.

Azon gondolkodom, hogy Origin esetében nem volt ilyen? Ott is volt pontgyűjtő rendszer, de ha jól tudom (sajnos nem vagyok képbe) már nincsen. A kártyafarmolás részemről rettenetes. Próbáltam pozitívan hozzáállni, de a rendszer lassúsága, a folyton feljövő hibaablakok és maga az egész, időrabló szarakodás minimális pénzért cserébe. Legalábbis nekem nincs ehhez türelmem, idegrendszerem. Pláne úgy, hogy sokáig nem foglalkoztam vele, majd elkezdtem utólag, de annyi kártyám van (több száz), hogy majd beleőszültem mire egy 30-40-es adaggal végeztem.
Tinman
Most mondok egy példát... mondjuk 20.000 Uplay pontért egy 9.99€-os DLC. Szerintem korrekt lenne, de nincs ilyen. Steam-ről ez szerintem hiányzik. Nem a kártyafarmolás felé kell terelni akaratlanul is az embereket, hanem arra, hogy vegyék a játékokat halomra és aztán ösztönözni őket ilyen figyelmességekkel.

Köszi! Ezt jó tudni.
IMYke2.0.0.0
Te: "Most például van 915 pontom, ami jó lesz későbbiekre."

Ubisoft: “Beginning April 1, 2019, you have 24 months to redeem the Club Units you acquired through your gaming experience or by making eligible purchases on the Ubisoft Store,” Ubisoft warns in its FAQ.
After 24 months, these Club Units will expire and will automatically disappear from your Ubisoft Account. Each time you redeem Club Units, the oldest Club Units will be redeemed first.”

Továbbra is lehet belőle játékokhoz vásárolni különféle dolgokat. Fegyver, jármű, ruházat stb. Illetve ott a 20%-os kedvezmény amit írtál is. Szerintem ennél nem kell több. Játszok valamelyik játékkal, kapom a pontokat, majd vagy abban vagy egy másikban veszek érte valamit. Igazából el sem tudtam költeni amiket összegyűjtöttem. Pedig szoktam vásárolgatni belőle, bár van amit ingyen is meg lehet szerezni. Most például van 915 pontom, ami jó lesz későbbiekre.
Tinman
Tech Support, szakadok :-DDDDD

Különlegesnek ugyan különleges, de úgy értettem, hogy számomra nagyon fontos, hogy audiovizuális élményben IS nyújtson egyedit. Pl. egy Samorost is ilyen volt, meg még az is. De ilyen számomra egy Little Nightmares is, vagy egy Limbo, Inside, Snake Pass.

IMYke2.0.0.0
Uplay tényleg gyors.
A STEAM nálam 50 megabájt per szeknél többet alig tud.
Origin elmegy.

//szerk.: apró popó - lehet, hogy amúgy az SSD hiánya okozza ezt nálam. Sőt, biztos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.27. 12:54:00

Dzsini
Két menet között pedig felüdülésként egy kicsit ebből 😊

zorrobomber
Kinek mi számít különlegesnek... 😊

Ez pl. az? Olyan lehetne neked, mint a kamionosnak az ETS2, hazamész, és folytatod a melót 😄
Tech Support: Error Unknown
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.27. 12:50:21

Dzsini
Lehet, RS kliensem sincs. Nekem letöltés sebességnél az Uplay és az MS Store a verhetetlen (stabilan kiakasztja a gigabitet mindkettő), utána jön a Steam olyan 600mbit körül, és az Origin csúnyán lemaradva (250 jó esetben) kullog a sor végén.

Aztán lehet, hogy másnak mást dob a kocka 😊

Tinman
Nekem nagyon bejönnek az ilyen egyedi cuccok. Szerintem az indie témának ez kellene, hogy legyen az egyik szent kötelessége, nem pedig a Soda Drinker, meg Pee on Hitler szintű rémek prezentálása, hogy aztán elmondhassuk 57.000+ játék van már Steam-en. (Aminek szerintem simán 70%-a szemét.)

zorrobomber
Másodjára-harmadjára megnézve (mert a látvány miatt muszáj volt), azért a szinkron kicsit gyengébb minősége megütötte a fülemet, de ettől függetlenül mindenképp tesztelős lesz, már csak a sci-fi sztori miatt is.

IMYke2.0.0.0
De STEAM-ről hússzor gyorsabban tölt le mindent - és nem, nem csak a premier dátumán volt szar a RS szerverparkja.

Tinman
Amúgy van valakinek ötlete arra, hogy a Uplay pontok miért nem lettek népszerűbbek?

Pedig rohadt jó ötlet, hogy achizod a játékokat, kapsz x mennyiségű pontot érte, amiért tudsz venni további dolgokat. Kifejezetten emlékszem rá, hogy a Child of Light-hoz vettem is Uplay pontokért cuccot meg valamelyik AC-hez is! A netes visszajelzések is üdvözülték a dolgot. Most már csak 20%-os kód jár értük.

Gyak. az egész elhalt. But why?

benőmenő
Egy ilyen klienseken átívelő játékom van, a Wolf Among Us. Uplayen vettem, mert ott volt olcsóbb, viszont steamworksös.
Ha Uplayből indítom az indítja a Steamet, viszont Steamen is "meglett" így, mint Steames játék és tudom közvetlen onnan letölteni és indítani is.
darkSectorxxx
Ennyi.

Jim Morrison
+

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Uplay címeknek tényleg semmi előnyük nincs Steam-re. Kerülöm is azokat, melyek Uplay játékok, de Steam-esek. Minek fusson 2 kliens 1 játékért? Vitz.

Scooter
Tudom. Far Cry 3-hoz is kell Uplay, de akkor is steam-es.
Dzsini
Pedig ugyanúgy kell hozzá a Rockstar Launcher (ami Store is egy kicsit).

Scooter
Attól függ kinek mi. Nem steam-es, nem kell. <#vigyor1> <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.02.27. 10:00:57
Tinman
NA ez valami!

Tinman
A világ legjobb sandbox játéka? Hát annyit meg :-D