Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Spoiler-tag mögött korlátlanul 😊

//Tinman hatására én is elkezdtem újra a játékot.

//Mellékesen: a NFS Rivals-ból jövök (EA Origin) -- kár, hogy ilyen rohadt kicsi a "pálya", és kevés az autó. Hangulatos azért.
Racer karrier kész, elvileg még 40% a 100%-os mapig.
Police karrierbe most vágtam bele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Annihilatorhoz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
való eljutással kínlódtam, a boss az könnyű volt. Megoldottam már, de a hajam kihullt. De rögtön utána elkövette a játék az eddigi legnagyobb böszmeséget: Némiképp legyengülve, mindenféle mentési pont, és ami a nagyobb baj, hogy kovács/rúna átszervezés lehetősége nélkül beqrta ezen játék legnehezebb boss harcát. Kellett vagy 5-6 halál mire kiismertem a Lost Brotherst, utána már könnyen ment, de akkor is parasztság boss harc után rögtön boss harcot betoszni... vagy legyen ok, de akkor legalább a kovácsot hadd érjem már el. El is értem, rögtön a 2. boss harc után,
amikor már nem érdekelt. Fúúúú -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A final boss-ról van szó, igaz? Nem tudom mennyire spoilerezhetek.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
DaS-ban soha nem sírtam térképért, de most ebben a LotF-ben már lekaparom az arcom. Az uccsó' Lord-ig konkrétan nem találok el... olyan elcseszett módon rakták el a kapcsolókat, amik elvileg hozzá vezetnek, hogy a 3.-at nem találom. Már hétközben is pár órát elcsesztem ezzel, meg most is.

De érted... nem az a nehézség, hogy az enemy legyűr, hanem az, hogy kergetem a saját farkam. Fúúú de utálom az ilyet... amikor meghúzol egy kart, de fingod sincs mi a következménye, majd rájössz, és zsákutca. WTF?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tudat alatt is úgy tűnik instant kizártam... nagyon nem az én világom.

zorrobomber
Tower Unite kimaradt... <#nevetes1>

Viccen kívül, mivel a golf a gyengém, és nincs benne mikrotranzakció, így teszek majd vele egy próbát. Amúgy megértem hogy csúszott át a radaron.

Tinman
Monthly lehetne erősebb, de azért még mindig bőven best buy 11$-ért (éves előfizu esetén):

- Warhammer: Vermintide 2 - CE - Okés, wishen volt.
- EARTH DEFENSE FORCE 4.1: Blood Storm - Egyszer a single-t megérheti végiglőni, de bevallom picit sem ismerem a játékot.
- Cultist Simulator - Humble Bundle a kiadója. Van benne fantázia, de ez is egy olyan cím, hogy ránéznék, ha nem lenne tengernyi érdekesebb. De van...
- Slipstream - Eléggé csípem az ilyen Outrun árkád cuccokat... tolni fogom cégben tuti :-D
- Fight'N Rage - Retro-style bunyós, tuti végigveretem, Shaq-Fu ha lement, ez is lefog :-)
- Paradigm - elborult kaland címek mindig jöhetnek
- Late Shift - FMV kaland? MINDIG jöhet! Régen is csíptem őket.

Következő:

- Absolver - 5-6 órás single téma, multija nem érdekel, nem volt wishen, okkal nem.
- Mutant Year Zero - OOOMMMMGGGG!!!! Pont minap gondoltam rá, hogy meg kéne venni, mert baromira vonz. Bármibe lemertem volna fogadni, hogy nem mostanában lesz bundlis!
- Northgard - Wishen volt. Rákívántam már korábban pár kép alapján, és továbbra is vonz.

zorrobomber
Köszi, ígéretes!

Dawn of Man

Ma jelenik meg, egészen pontosan már 1 óra múlva. Ígéretes, és amúgy sincs sok ilyen játék ami az emberiség korai időszakában játszódik. Erős közepes terméknél én nem várok többet, de az adhat némi okot reménykedésre, hogy a fejlesztők korábban már próbálkoztak hasonló stílussal. (Planetbase) Ez nyilván tapasztalat, amivel akár ez a játék jobbra is sikerülhet. Ha nem lesz túl drága, beruházok rá.

Steam oldal: Dawn of Man - Steam store
Voltan
Ugyanakkor a Mortal 11-nél mi is az ajánlott? Valami i5 3xxx. Vicc ez. Nohdacu szerintem sem igaz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ennek így ebben a formában szerintem nem sok értelme volt 😄

grebber
Évek óta i7-et írnak minden ajánlotthoz i5-öm már 3 éve és minden megy... = kamu
De érthető kamu hiszen 4-5 éves hw-t nem lehet odaírni mert olyan már piacon sincs ennyi az egész.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Sokan azt hiszik ez kamu igény mert belejátszanak perceket, csakhogy egy játék az elejétől a végéig kell hogy fusson ahhoz meg kell a hardver.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Ezeket még valaki el szokta hinni?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"Dead or Alive 6 PC Specs Released: “Buy an i7-8700!”

"Koei Tecmo have released the recommended PC specifications for breast jiggle simulator Dead or Alive 6, with the demands raising quite a few eyebrows.

The minimum and recommended specifications for oppai fighting game Dead or Alive 6 have been released, revealing that players will need a surprisingly high-end system if they wish to enjoy the jiggle physics in all their glory.

In addition to requiring 16GB of RAM and 50GB of storage space, Koei Tecmo have recommended an i7-8700 CPU, which will set PC builders back over $300 (or over $400 if they have the misfortune to live in Europe). This is noticeably more demanding than similar PC fighting games, such as Street Fighter V, which recommends an i5-4690K, or Mortal Kombat 11, which recommends an i3-2100.

The full list of minimum and recommended specs are as follows:

Minimum:

Processor: Intel Core i5-4690 or over
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 11 or over

Recommended:

Processor: Intel Core i7 8700 or over
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 11 or over"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
37 új hozzászólás... hohhhóóó... OFF-szagot érzek. <#alien>

kigyi
Óóó itt mindenről van szó az offtopic-ban szoktunk játékokról is beszélni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
(és most hogy mondod ezt az egészet illett volna az offban... upsz)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na, már ma is megérte benézni ide 😊 fene se gondolta, hogy banki infókat kapok a játékos topicban <#hehe> . Lesz minek utánajárni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.02.28. 11:48:58
Tinman
Így van, szerintem is pluszosan jön ki nekik, de elég sok biztosítás ilyen, hiszen ebből élnek a biztosítók... de ha baj van...

zorrobomber
Egy pipa, ami default be van rakva. Amúgy persze, nem konkrét átverés, de a havi 800 Ft már elég jó kamatnak is, és tipikusan nem az veszi fel ezeket akinek nincs fizetése amiből le lehetne vonni csoportos beszedéssel. Szóval szerintem ez a biztosítás bőven pluszosan jön ki nekik.

Tinman
#Withsave-et használom appon keresztül. CiB. Semmi költsége nincs... sőt kamatozik a félretett pénzed.

Dzsini
Óriási fejlődés van az elmúlt pár évben FinTech fronton, egyre több a lehetőség, akár külső programokkal, akár a bank sajátjaival - az idén nyáron érkező azonnali utalással együtt járó plusz fejlesztések is rengeteg plusz lehetőséget hoznak - lehet telefonszámra, emailcímre utalni, lehet SMS-en pénzátutalást kérni, rengeteg új lehetőség jön ki, és megvan a bankközi szinten működő API, amit külső programok is tudnak majd használni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Távol álljon tőlem, hogy bankokat védjek, de nincs ott semmi átverés. Minden le van írva világosan.

A hitelkártyára írtam, hogy el kell felejteni, mert ha az ember késik, rápacsál. A hitelbiztosítás pedig nem átverés!!! Eleve 99%-os eséllyel szinte bárki megkaphatja így a hitelt, a hitelbírálat során. A másik, hogy akinek tényleg necces havi 10-15k-t perkálni évekig fixen, az se kell, hogy aggódjon a hitelbiztosítás miatt, ami viszont ahhoz képest, hogy kihúzza a szarból elég olcsó. ÉS OPCIONÁLIS! Élőszóban megszokták kérdezni, hogy kérem-e, online hitelnél egy pipa!

Első részéről még nem is hallottam (bank rak félre neked), de gondolom ennek is megvan a maga járulékos költsége. Asszony számláját is pont a költségek miatt szüntettük meg. Így egyszerűbb jobban nyomon követhető. Például én azért nem parkolok a melóhelyen belül mert éves szinten 8-10 eFT költség lenne, inkább sétálok 10 percet az ingyenes parkolóból. Kollégák nem is értik, mert szerintük ez havonta ~800ft csak, de annak a pénznek jobb helyet is tudok, mondjuk a játékok 😊 . Persze értem a logikát abban, amit te csinálsz és nem mondom azt, hogy a jövőben nem fogok változtatni a mostani rendszeremen.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.02.28. 11:35:47
Dzsini
Igen, sokakat ismerek, akik így spórolnak - kitűznek egy célt, és akkor arra gyűjtenek ( régen tévére gyűjtöttem, de állandóan leborultak a kupacok. azóta hűtőre gyűjtök). Nem véletlenül van mostanában egy csomó banknál meg azon kívül applikáció szinten is ilyen spórolós lehetőség - megjelölsz valami célt, amire akár automatán félre tud rakni a bank neked havonta pénzt (és akár azt le is köti, és pár százaléknyi kamatot is ki lehet belőle facsarni). Számon tartja a törlesztéseid, mindent, és nem neked kell számolgatnod. Ma már ez nem varázslat.

Nekem van egy alszámlám, ahova minden hónapban átrakok X forintot, ami a "játszós" pénzem (ez van összekapcsolva a PayPal fiókommal) - ezt költhetem olyasmire, ami nem a mindennapokhoz kell. Ebből vehetek játékokat, hülyeségeket az internetről, stb. Ha elköltöm, nincs több következő hónapig. Ha marad, akkor később nagyobb dolgokat is megvehetek belőle (pl. fejleszthetem a gépet). Nekem ez működik már sok éve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.28. 11:21:49

Én ezt a félrerakást soha sem értettem. Van egy malacpersely ahová havonta bedobok X forintot? Most is lenne pénzem gamer pc-t venni meg hűtőt is (maradva a példánál), de nem teszem. Én nem félre rakok, csak odafigyelek a költéseimre, eddig még 1x sem nulláztam le a bankszámlám, pedig szaros közalkalmazott vagyok a hozzá tartozó nevetséges fizuval. Így sohasem az a kérdés, hogy van-e pénzem valamire (nyilván egy bizonyos határon belül), hanem, hogy hajlandó vagyok-e kiadni rá a pénzt. Hitelkártyám is csak a pontok miatt van, amit vissza tudok forgatni, mondjuk tankolásba. Viszont szórakoztató eszközt hitelre még 0%-osra sem vennék. Jobb szeretem tudni, hogy az adott pillanatban mennyi pénzem van, mintsem azt számolni, hogy fut 3 hitelem és akkor mennyi pénzem lesz X hónap múlva.
Dzsini
Természetesen az értő szövegolvasás és józan ész alapvetés minden ilyen esetben.

A hülyeség ellen nem véd semmi, de a hitelnyújtó részéről is az a cél, hogy mindenki mindent időben és rendben törlesszen. Egy nem fizető, vagy rosszul fizető ügyfél csak nyűg és rengeteg plusz kiadás nekik is (hiszen nem kapnak meg olyan pénzt, amire számít a költségvetésük).

zorrobomber
Mivel én nemrég vettem fel Cetelem-et, ezért tanusíthatom hogy van benne átverés és plusz költség, csak ha figyelsz akkor ki lehet kerülni. Az egyik a hitelkártya, elvileg ez az egyszerűbb, mert egyszerűen nem kell használni. Én már nem tudom hogy töltöttem ki az igénylést, de még el se jutott hozzám a kártya. A másik egy kicsit trükkösebb, mert ha nem figyelsz az online igénylésnél akkor könnyen lehet "kérni", ez pedig a hitelbiztosítás. 10 hónapos hitelre havi 800 Ft-ot elkérni, mikor csak ~10k-t fizetek, az eléggé az átbasz...arintani akarás kategória.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.02.28. 11:05:34

Voltan
Ez az egész akkor működik, ha VAN pénzed rá. Alapvető szabály a hitelfelvételnél, hogy csak akkor vegyél fel hitelt, ha annak a kétszeresét ki tudnád amúgy csengetni. MIért? A biztonság miatt. Bármikor beüthet bármilyen krach. Persze ez első pillantásra eleve értelmetlenné teszi magát a hitelfelvételt, de a dolog azért ennél összetettebb.

Ha úgy veszed fel a 0% thm-es hitelt, hogy amúgy meg tudnád probléma nélkül venni, akkor semmi gond, hajrá. Viszont ha úgy, hogy egyébként egy vasad sincs, akkor hatalmas felelőtlenség, és a tipikus takaró és nyújtózkodás esete. Sokan pedig így is meglépik, és akkor kezdődik a probléma.

McFrost
H!
Nincs valakinek fölösleges Metro Last Light kulcsa?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Dzsini
Ja, és sokan azt gondolják, hogy valami átverés meg plusz költség meg ilyesmi van ezekben - nincs semmi ilyesmi. Az összes ilyen hitel abból él, hogy van egy néhány ezrelék(!), aki késik a törleszővel. Az viszont óriási plusz kiadás. És az a pár ezrelék fizeti mindazt, amit másoktól nem kér el a bank.

Ugyanígy működnek a hitelkártyák is, a visszatérítésekkel - okosan, odafigyelve éves szinten akár néhány százezret össze lehet spórolni egy család esetén (meg kell találni a fogyasztási szokásoknak megfelelő kedvezményeket, stb.)
Viszont aki egyszer is lekési a fordulónapot, annak a fal adja a másikat (és ő fizeti mindenki másnál a cechet).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.28. 11:02:41

kigyi
Valóban, de egyenlőre nem kell várnom az első verziónál sem (szerencsére). Minden évben van egy összeg amit kényelmi funkciókra szánok. Ebből az megtakarításból veszek ki pénzt, ha valamire kell akkor ne kelljen ezzel szórakozni ott van, ha értelmes választ tudok magamnak adni arra, hogy az valóban kell-e nekem és nem csak úgy szeretném, hogy legyen (tehát használom is majd nem csak kell egy olyan, mert tetszik) akkor megveszem nem fáj. Természetesen ez a keret is véges, de a hitel felvétel is az amit fizetni tudsz. Ebből a keretből az idén belső kényelmi funkcióra is költök, tapéta, parketta stb, mert felújítom a kecót. Nem fáj nem kell hitel. Persze nem félek én a hiteltől, de én így szoktam meg eszerint élek nem szeretek függni semmitől és senkitől.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.02.28. 10:56:47

Malakai
Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy nem biztosak benne, hogy erre az adott dologra tényleg egy évig félretennének, mert mindig elmegy másra a kess, most is lehet lenne más... Vagy valaki nem biztos annyira a jövedelmében, hogy biztosan tudja, hogy félre tudja azt az a pénzt tenni x ideig. Szóval élethelyzet függő.

Csak ne arra kalkuláljon az ember, hogy ezzel még éppenhogy kijön minden hónapban, mert aztán tényleg elromlik valami, ami meg szükséges, vagy ne adj isten valami egészségügyi dolog beüt, ami miatt hirtelen megugranak a havi költségek.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.02.28. 10:53:43

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tinman
Tegyük fel szeretnél egy negyedmillás hűtőt. Mit csinálsz? Elkezdesz félrerakni havonta 15k-t, aztán cirka 1.5 év múlva bemész és kp-ra elhozod. Ez egy út, de 1.5 évig vagy nem volt hűtőd, vagy a régi zajos szar volt, ami zabálta közben az áramot. Ehelyett simán elhozhatod a hűtőt, spórolhatsz az árammal és ugyan úgy havonta "félrerakhatod" azt a 15k-t, csak ezúttal nem a köcsögbe kerül, hanem a bankhoz.

Sokakban még mindig benne van a CHF alapú égés, amikor a fél ország füstölt... eleve nem értettem már akkor sem, hogy miért frankban vesz valaki hitelt, amikor forintban kapja a fizetését. Ebbű' baj lesz gondoltam. Oszt' lett. Hatalmas.

Ismerek egy idősebb lángosos bácsit, aki álmai Folkszvágenjét CHF-re vette. Az ótó' Day 1, 9 milla körül volt. A bácsika 15 millát már letörlesztett de még van pár milla hátra. Gyak. ráment az élete. Na a 0% THM az pont nem ilyen.

Dzsini
Két irányból közelítheted meg:
Félreteszel egy évig minden hónapban X pénzt, aminek a végén megveszed a terméket, és örülsz neki.
Megveszed a terméket, örülsz neki, és egy évig minden hónapban X pénzt "félreteszel", hogy fizesd a kölcsönt.

A végén mindkettővel ugyanott vagy, de 1 évvel tovább örültél neki 😊

kigyi
Azért az más a te példád egy kényszer szülte eseményen alapul, de gamer PC-t nem kényszer venni 😄
Inkább nem veszek meg valamit ha nincs rá pénzem. Persze, ha egyszer valami nélkülözhetetlen dolog miatt kell, mert nem telik rá, de nélküle azért komoly probléma élni akkor más a dolog.

Tinman
Amikor legutóbb vettem a PS4 Pro, csúcs hűtő, csúcs mikro kombót (idén járnak le), voltak ott olyanok nem is egy, akik 30 millás terepjáróval érkeztek 0%-ra venni egy csomó mindent. Why not?

Van már régóta olyan is a bizonytalan jövedelműeknek, hogy hitelbiztosítás. Ez 10k-s havi törlesztőnél alig egy +ezres, de ha annyira lezüllesz, hogy nem tudsz havi 10k-t se pengetni, akkor se lesz baj.

benőmenő
Egy példa:
Ha mondjuk hirtelen bedöglik a hűtő és olvad minden a fagyasztóban, akkor kényelmesebb havonta 10 ezret fizetni fixen, mint hirtelen egyszerre előkapni 100k-t.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.28. 10:42:04
Tinman
Pedig egyszerű. Szeretnél egy 400k-s gamer konfigot, van rá pénzed, de fájna egyben kipengetni. Egyszerűbb lenne, ha holnapra ott lenne a gép és fájni se fájna. Erre perfekt.

Teljesen felesleges rettegni a 0% THM-es hiteltől. Alaposan át kell olvasni persze a kondíciókat, meg az esetlegesen hozzáadott hitelkártyát kettévágni, elégetni, felsózni (a sorrend mindegy) és jó leszel. Ja és MINDIG időben fizetni, de az alap! (Csop. besz.-el easy.)

Annyit fogsz belőle érezni, mint a Shadow esetén: Fizetsz havonta egy kisebb összeget, cserébe élvezed a terméket, ami a Shadow-val ellentétben egy idő után a TIÉD! Eladhatod, bővítheted, beforgathatod egy másik konfigba, etc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.28. 10:41:20

Én még 0%-os hitelt sem veszek fel, igazából nem is értem mi a jó ebben. Ha van pénzem veszek, ha nincs nem veszek.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.02.28. 10:37:08
Tinman
:-DDD

Szerintem egyszerűbb 0% THM*-re venni gamer konfigot akkor már. Mert ez a Shadow ez nettó kifizetett píz', az mindig mínusz. Ellenben ha van teszem azt egy 400 ezres gamer PC-d, amit törlesztesz mondjuk 2 évig, akkor egyrészt havi szinten se rokkansz bele a törlesztőbe, másrészt mikor letörleszted tiéd a PC, van még értéke vastagon. Harmadrészt kliens gép úgyis kell, az Win nélkül is legalább 100k, azt is bele lehet forgatni egy ilyen hitelre vett gamer PC-be.

Ez ilyen lusta emberek gamer PC-je, akik akkor se vágnak eret, amikor éppen szarakodik a net.

*Az első 0% THM hitelemet még 1996-98 körül vettem fel. Egy Panasonic VHS magnót vettem rajta. Később tv-ket, hűtőt, mikrót, flagship okostelót, sőt még konzolt is! Az ár amennyiért vettem őket mindig maximálisan versenyképes volt. A legalacsonyabb netes árhoz képest pár ezer Ft eltérés volt, de a konzolt esetében pl. még annyi sem! SOHA nem vertek át (Cetelem), soha semmi probléma nem volt és baromi kényelmes úgy jó cuccot venni, hogy a havi törlesztője pár mekis ebéd árába fáj többnyire. (És mivel nem járok mekibe... :-D)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.28. 10:32:43

Az én szokásaimat nézve viszont annyira nem jó az árazása, meg munkagép mindenképpen kell. Még ha a te példádat nézem az i3 mellé egy olyan monitor is kell, ami ki tudja használni a Shadow adta felbontást és ha mindezt összeszámolom, még mindig olcsóbban jön ki egy közepes gamer gép üzemeltetése. Downtime akkor van, amikor nincs net. Lustaság persze nagy úr 😊
Dzsini
Havi 10 ezer forinttal számolva mondjuk 3 év alatt 360 ezer, cserébe ők frissítik helyetted a játékgéped, nincs garanciázás, nincs downtime, ilyesmik...

Emellett otthon egy kis kliensgép persze kell, de ahhoz egy filléres i3 bőségesen elég, amivel az egyéb irányú hobbikat műveled, és az nem is nagyon avul el.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.28. 10:17:38

40 Eur havonta a németeknél, de 12 hónap hűséggel 30-ba fáj. Ha azt nézem, hogy olyan 4-5 évente cserélek PC-t, akkor határeset. Persze a high end pc, meg az összes platformról való elérés nagy extra. Viszont játékhoz ehhez is kell egy 4k képes monitor és az azt meghajtó pc, hogy maximálisan ki tudjam használni. Persze ahogy mondtad nálunk ez még nem elérhető. Ötlettel nekem sincs gondom, az árazást tartom egy kicsit magasnak.
Dzsini
Nem tudom, bizonyára egy frame-pontos verekedős játékhoz sok, egy FPS-nél talán határeset, egy GTA-hoz elég.

Tőlünk még nem elérhető, tehát tesztelni se lehet - viszont ha rákeresgélsz biztosan van bőven róla elemzés.
Nekem alapvetően az egész ötlet tetszik, hogy havidíjért kapsz egy tisztességes virtuális gépet, amit kedved szerint belakhatsz, és nagyjából bármiről tudsz hozzá kapcsolódni.

Kíváncsi lennék, hogy egy jó árazás mellett lenne-e hatása a HW árakra.
Voltan
Ez marha jól hangzik, nem ártana, ha ide is jönne hasonló.

Mennyi lehet a valós ping? Tudom sok mindentől függ de, én ezt látom a legnagyobb korlátozó tényezőnek.
A gyors internet nem azért jó, hogy mindent amit szeretnél a gépeden tudhass. Szerintem azért nagyon jó, mert bármihez amihez épp kedved szottyan, legyen az film, játék, egyéb szinte percek alatt a gépedre töltheted és nem kell előre bekapcsolni, hogy majd letöltse vagy órákat, esetleg akár félnapokat is várni valamire. Megkapod szinte azonnal és ez nagyon jó érzés. Nem beszélve a kényelemről.

Nagyjából olyan ez (hülye példával), mikor ssd-ről indítod a rendszert és 10-15 másodperc múlva már azonnal elkezdhetsz dolgozni rajta. Nem pedig másfél percig várni míg megvan a hdd boot és utána még 3-5 percig, hogy kikerregje magát és használható is legyen. 😊