Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
A kiadó nem lát pénzt ennyi és nem több.
De megint milyen érdekes a konzolmókusok egyből védik magukat de pc-sre meg puffognak lenézik stb ,miközben ugyanazt csinálják. Nevetséges alávaló képmutatás
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Pont ugyan ezt érzem a könyveknél is! Kiveszem a könyvtárból, elolvasom és látom fél szemmel baszki, hogy már 112 ember vette ki előttem u.a. a könyvet! Rohadt retkek... hát ebből mennyit lát szerencsétlen szerző, meg a kiadó?
Second hand = Lófaszt se lát a kiadó a játékból = warez lófasz se lát a kiadó a játékból szóval mi a különbség?
Azzal meg nekem ne jöjjön senki hogy alemezt valaki egyszer kifizette... GTA 5-öt is 25+ millióan kifizették pc-re szóval a többi sok milliárd ember akkor fel van jogosítva hogy nyugodt szívvel warezoljon. Tiszta sor.
Akkor fel is adom amit 3 évig bírtam és mindent warezba szerzek majd be hsizen egy kiadó se tesz a warez ellen semmit ergo zöld utat adott neki..
Köszönöm ,hogy meggyőztetek mondhattátok volna ezt 3 éve is hogy a warez jó dolog
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És az első user elveszíti a hozzáférést, tehát ha újra akarja élni az "élményt", újra be kell szereznie. Persze akár ő is megveszi mástól, amely esetben ez a "más" veszíti el a hozzáférést...
Amíg ez működik, nincs is semmi gond. :-)
(Csak, hogy ne tegyünk úgy, mintha nem tudnád, hogy mi a különbség a warez és a továbbadás között)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Értem, hogy neked ez nem tetszik, de ettől még törvényes. Én is lusta vagyok már régóta lemezekkel szarakodni, de abszolút nem ítélem el azt aki meglépi. Amíg a kiadó, fejlesztő zöld utat ad ennek, addig nem értem mi a gondod.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.22. 17:58:47
Csak a sok csicska konzolos felsőbbrendűnek érzi magát miközben ugyanúgy veszi vérpistától a használt játékot amiből a kiadó már nem lát semmit ergo meglopja őket aka. warezol.
Bundlekból legalább minden eladott bundle után kapnak pár centet <#eplus2>#eplus2>
Ahogy korábban is írtam már sokszor sok helyen ,felőlem akár 1 game se jöjjön innentől nem tudna érdekelni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Gondolom vannak, akik az iparban úgy vélik, hogy ha már "jóelőre" megkongatják a vészharangot (meg hát van, aki szimplán ebből él), akkor még idejében lereagálják. Mert ez tőlük függ, egy nagy multinak nincsenek piacelemzői. :-D Nem telik a sok pénzszámoló mellett. :-(
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az egyik vonal az, hogy te kvázi egy baromi erős gépet "bérelsz" valahol a távolban, amit neked nem kell fenntartanod, szerelned, fejlesztened, és kapsz egy távoli elérést, ahova azt telepítesz, amit nem szégyellsz (pl. felrakod rá a Steamet, és akkor azzal játszol, amit ott megvan). Ezzel a saját hardver egy részének fenntartását és annak a helyhez kötöttségét váltod ki. Ilyen pl. a Shadow
A másik vonal az, hogy te egy előfizetési díjért cserébe kapsz egy játéklistát, amiből tetszés szerint játszhatsz - ilyen pl. a Playstation Now.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.22. 14:55:34
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Reálisan nézve azért game streamelésnél sokkal nagyobbak a költségek a szolgáltató részéről, mint egy video streamelőnél.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.22. 14:43:06
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.22. 14:41:34
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Viszont, ha nem jár a game a felhővel akkor ugyanúgy szükség lesz megvenni mondjuk steam-en nem? Mint ahogy az NV szolgáltatásához is kell, ha jól tudom.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nekem csak sale-k idején növekedik a lista, de máskor nem is járok Sparba. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.22. 14:22:06
A Nokia azért bukott, mert mire kijöttek az érintőkijelzős telóikkal már a fél világ elpártolt tőlük máshoz. Aztán kaptak még egy esélyt az Androiddal, de nem, továbbra is a Symbiant erőltették még a késve érkező érintőkijelzős telóikon is. Ez a 2 iszonyat balfax húzás végzett velük és lökte oda őket ahol most vannak.
Ehhez hasonlítod te a Valve/Steam-et? Ne vicceljünk már gyerekek. A Valve ebben a játékban nyugodtan elmegy egy Google kaliberű cégnek, ha már minden áron telecom céghez akarjuk hasonlítani. A Valve iszonyat jókor volt jó helyen. A játékaikkal megalapozták a jó hírüket, a digitális terjesztéssel meg letarolták a piacot. Olyan messze vannak a Nokiától amennyire csak lehetséges.
Epic? Mit hozott el nekünk az Epic eddig? Semmit. Lófaxt, duplanullát.
"Ha megveti a lábát a cloud gaming"
Ez már egy másik téma! Amúgy igen, valószínűleg a cloud gaming a jövő, de nem félteném a zsírosra hízott Steam-et. Majd lesz nekik cloud licencük is és veheted azt onnan havidíjért.
CD Galaxis? Dettó késve reagált a digitális terjesztésre. Na rájuk él a Nokia hasonlat.
A Steam-en rengeteg a szemét, ezt nem is vitatom. A "szarasteam" élharcosa vagyok (sőt a fogalom atyja, hagh!), mert ezek a retkek a monopolhelyzet miatt iszonyatosan lassan és lomhán lépnek csak meg 1-1 fejlesztést. De oltári nagy naivitás azt hinni, hogy PÉNZÉRT majd nem lesz tele az Epic Store is 10 év múlva ezres nagyságrendű szeméttel. Az Epicnél ez ugyan úgy a pénzről szól. Ugyan úgy beengedik majd a Sodadrinker Pro-t, csak várd ki a végét.
De egyébként ezzel a "Steam-en sok a szemét" dologgal úgy vagytok sokan, mint az Interspar-al. Tele van szar szeméttel, én meg bemegyek és 30 perc alatt egy komplett család nagy (heti) bevásárlását letudom tele normális kajával és egyébbel. A Steam-en erre jó a Wish. Kerülnek fel a játékok, naponta 1x cirka 2 percre ránézek és teszem wishre ami érdekel. 500-as wishem van...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.22. 14:15:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy ott a CDGalaxis. Röpke tízen valahány éve szinte mindenki oda járt vásárolni, vagy rendelt tőlük, ha vidéken lakott. (576 elég féreg cég volt.) Az volt a játékboltok mekkája. Ha valamilyen Blizzard játék megjelent a sorok az utcán álltak. Ha mentem hozzájuk vásárolni, nagy százalékban, sorba kellett állni és várni. Most meg az Isten háta mögötti helyen vannak és csodálom, hogy egyáltalán léteznek. Kálvin térnél, teljesen frekventált helyen jó elérhetőségi lehetőségekkel könnyen megközelíthetők voltak és volt még egy másik üzletük a Móricz-on a budai vásárlóknak. Most meg Tétényi út... Ja és a jó bevált GLS futárt leváltották a Sprinter-e. Azzal még a legnagyobb ellenségemnek se küldenék csomagot. Katasztrófa az a cég. Szóval süllyedő hajó effektus.
Steam-el pedig ma a legnagyobb bajom: Tele van szeméttel. Régen olyan faszán megtaláltam az engem érdeklő kis indie cuccokat. Most egy 5 perc keresés után agyfaszt kapok a rengeteg szartól, ami közt kivesézni melyik lesz a nekem való, borzalom. Még úgy is, ha az ajánlottakat nézem. Mindent szart felengednek, aminek ilyen Desura vagy hasonló szintű cuccban még azt mondom helye lenne, vagy indiedb oldalon modnak még megérteném. Ezzel kezdeni kéne valamit, mert például nekem a Steam emiatt presztízs értéket vesztett.
Igaz, nagyon sokkal jár előre, a lemaradás behozhatatlannak látszik, de akkor mondok másik példát. Huawei. 5 évvel ezelőtt lehet még kiröhögték azt akinek ilyen mobilja volt. Ma meg egy szinten vannak az Apple-el, de lehet 2-3 év múlva piacvezetők lesznek. Ja csak úgy megjegyzésképpen: Már nekem is Huawei mobilom van. Nem hittem volna.
Szóval pár rossz döntés, döntések sorozata, újítás hiánya, elbizakodott, kényelmes lét a Valve részéről, és jön a lejtmenet. Kérdés milyen meredekségű lesz az. (Bár úgy tűnhet az Epic mellett teszem le a voksom, nekem mindegy ezeknek a sorsa. Inkább csak a realitásokban gondolkozom. Lehet rosszul, szarul látom, simán elfogadom, ha így van.)
Kívülről nézve el se nagyon lehet képzelni azt a csatolódást, amit az a játék összehozott...
és a Minecraft 90 millió fölötti aktív játékosnál jár még mindig
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.22. 11:02:46
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még nagyon sok idő el fog telni addig, amíg nem lesznek minden egyes hétköznapon valami miatt a hírekben.
A Steam esetében aktív userről van szó, az Epic esetében pedig a free játékokra érkező, beregelek, beaktiválom, kilépek arcokról is. Persze a Fortnite és a Metro nyilván milliós nagyságrendek és igen az Unreal-esek is benne vannak ebbe.
A 85 millió aktív usertől attól tartok még fényévekre vannak. Ha a Steam-nek gyak. konkurencia nélkül ehhez 10+ év kellett, akkor nekik nyilván nem fog menni pár hónap alatt. Csodák itten kérem nem nagyon akadnak.
...vagy, az Epic az Unreal-eseket is beleszámolja...
"A GDC-n tartott prezentációjuk során az Epic Games elmondta, hogy jelenleg 85 millió regisztrált felhasználóval rendelkeznek PC-n."
A Valve 90 millió aktív felhasználóval rendelkezik.