Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.03.25. 11:13:27
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
YESS!!!
"Nintendo is working with Sharp on the displays for the new Switch models."
Ez az egyik legfontosabb... az a 720p kijelző egy rossz vicc! Az olcsóbb modellből meg kiveszik a vibrálást, de hát úgy kell annak, aki gagyit vesz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.25. 09:46:01
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Score attack, meg kártya bónusz és egy egyébként fun harcrendszer, amik 90%-a teljesen overkill. Meg ott a Film+-on ismétlős kategóriájú sztori, ami igyekszik olyan komoly lenni, mint a vakbél gyulladás.
#306074: Én biztos, hogy nem fogok az online-hoz hozzányúlni, örök multi ellenesként.
Én a küldiket ledaráltam, aztán ment (megy) kis online.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak azzal közel 20 órányit játszottam benne.
Rise of the Tomb Raider:
Most értem a Score Attack mód végére, 99%-ban Survivor nehézség mellett = nagyon fincsi és nagyon nehéz volt.
Sok pályaszakaszt kellett újráznom a Gold Medalért, és sokat kellett taktikázni a kártyabónuszokkal is (gyakorlatilag szorzók, ha a "büntetéseket" választod, cserébe a végpontszámod megsokszorozhatod), de megérte.
A Score Attack = a játék (újra) végigjátszása
Még az Endurance-ek, Cold Darkness Challenge-ek és a legnagyobb nehézség van hátra a 100%-ig 😊
//Szerk.: ahogy nézem, a Score Attack ~30-32 órába került 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.24. 12:55:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.03.23. 21:54:48
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A deffenzív harc nem azt jelenti hogy nem támadod az ellenfelet, hanem azt hogy nagyon sokat védekezel kit3érsz, ugrálsz és csak néha 1-1 biztos pillanatban szúrsz oda.... 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A másik pedig az, hogy a parryzést itt nagyon tudni kell, az nem megy valakinek, tényleg ne is vegye meg a játékot.
Igaz, de nem türelemjáték, szerintem ebből a szempontból zseniális a cucc, hogy néha ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból, random vannak agresszív, és nagyon defenzív ellenfelek, tök reális ebből a szempontból a dolog. A valós harc is így működik. Védekezéssel nem nyersz csatát, támadni is kell, és akkor bizony nyitva marad a védelmed óhatatlanul is.
A From Soft szerintem megint zseniálisat alkotott abból a szempontból, hogy itt is az alapjait tekintve kőegyszerű a harcrendszer ( a DaS-féle sem volt bonyolult alapvetően, ugye ), de tök más, mint eddig, és megtanulni marha könnyű, belejönni nagyon nehéz, elsajátítani pedig már művészet. Ha valamit, hát ezt nagyon-nagyon értik a From háza táján.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.03.23. 11:23:01
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Zseniális 😄 Aztán kiadtak egy olyan bughalmaz fospermetet, hogy öröm volt nézni 😄 Azóta is hegesztik a modderek. Viszont emellett ragyogó játék volt, egyik all-time fav nálam, amúgy is nagy WoD rajongó vagyok. Szerintem ez az új trailer is odabasz nem kicsit. Még az is lehet, hogy előbb játszunk ezzel, mint a Cyberpunk-kal, nyöhe.
//Szólj, ha Kugli nélkül tudsz bármit is a fejlesztőkről: "Hardsuit Labs"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És igen ezt másképpen kell játszani.
Souls játékokban csak néhány ellenfélnél volt block.
ITT viszont az ellenfelek 90%-a ha nem parry-zed vagy tudod valahogy elkapni gyenge pontját, VÉGIG védenek minden támadást.
Nem tudod csak ugy tápolás után pikkpakk leverni a védelmüket, a kis alap ellenfeleknek is vagy 10-12 csapás mire áttöröd a védekezését.
Ez iszonyú türelemjáték és itt nagyon élet halàl kérdése, hogy mennyire tudod használni a védekezést, mert a tökéletes védekezés, parry az ami itt győzelemhez vezet...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A többi From játék ehhez képest kutyafüle persze ez már nem is souls és marhára nem is ugy kell játszani.
Feltétlenül támogatni akarom a 2. részt, de úgy, hogy közben valami örök emlék is maradjon meg belőle a polcomon.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2019.03.23. 10:13:01
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.23. 10:01:45
Viszont egy haver nagyon kapacitált, hogy ezt látni kell, legfeljebb refundolom. Beadtam a derekam, és hú, a fene egye meg, nagyon nem bánom!
Ez valamiért eszméletlenül betalál eddig, hihetetlen módon élvezem. Gyönyörű, ragyogóan optimalizált, a hangok-zenék mesteriek, az akció pedig nagyon átgondolt, marha látványos, és ragyogóan működik. Szóval two thumbs up a játéknak, minden olyan kollégának, aki eddig, hozzám hasonlóan ódzkodott a stílustól, melegen ajánlom, mert ez valami egész új nívóra emeli a dolgot. Le a kalappal, Capcom, RE2, most meg ez, hát mit mondjak, parádés! <#eljen>#eljen>
(Most meg a Sekiro is befigyel, anyááám...)
S ahogy Zsolti írja: a steam kliens halál felesleges hozzá.
Valaki tud jobb árat a Watch_Dogs Complete-re, mint a steam-es 4.99€? Én nem találtam jobbat. Ennyiért nagyon kéne.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.03.22. 20:43:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Why so serious?
Kocsilopásos szöveget meg hatalmas...az bűncselekmény barátom ami ellen nyomoznak ha elkapnak szopás van a böriben meg seggtágítás
A warez ellen meg senki nem tesz semmit se pc-n se konzolon és nem is nyomoznak ha warezolsz..
De ha van még ilyen balfasz példa hozhatod muterék is had röhögjenek itt mögöttem
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Why so serious?