Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
* "Watch Dogs" (1) --- van hivatalos magyar
* "Watch Dogs 2" --- van hivatalos magyar
* "Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist" --- van hivatalos magyar
* "Might and Magic: Heroes VI" --- van hivatalos magyar
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.31. 11:29:48
A Forza Horizon 4 teljes magyar feliratos, az AC: Black Flag és Syndicate, a Division (2?) és a Watch Dogs (2?) is az, a Rayman Origins is - úgyhogy az Ubi azért - ha nem is minden játéknál, de foglalkozik ilyesmivel.
Nem olyan sok, de azért még vannak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.31. 10:26:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Meg páran már siránkoztunk az itthon kapható, bazári angol-cseh borítós dobozokon, amik szintén ennek az összevonásnak az eredménye.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.03.31. 10:21:04
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ma ott tartunk, hogy már az Origin kliensben sincs magyar nyelv.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.03.31. 10:15:15
//Én még csak gondolkodom az előrendelésén 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.31. 06:08:26
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.31. 01:52:11
[merlinw.org]
Ráadásul az egész utóélete is érdekes, hiszen a Witcher 2-3 sajnos már nem kapott magyar szinkront, az 1 viszont kapott több nyelven még egyet, de a magyarra már nem jutott pénz, így a játék a mi nyelvünkön máig csonka, a felirat is, teljes hobbifordításról sem tudok.
Ami azt illeti, mindkét magyar fejlesztésű játékot érdekesnek találom, és személy szerint míg a Vagrust nem tudom, hogy miért játszanám magyar nyelven, addig az Óperencia egyértelműen magyarul érdekel.
(és a GR Wildlands még így is droppolja a frame-et 54-60 között, nah az lol)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.03.30. 17:32:24
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mondom, nagyon szeretnem ha sikerulne a project mert a Stalker:CoP-ra szamomra osszeraktak a legjobb tortenetalapu fps-t amibe annyi stilust es fineszt zsufoltak minden erolkodes nelkul h elmeny jatszani a mai napig.
"Valve's VR headset is called Index, and it's coming soon
The Valve-produced headset is going on sale in May, suggests a Steam teaser."
Along with the announcement, Ukrainian developer GSC Game World has updated their official website with a piece of high-resolution art as well as a new music track.
No further details on the title have been revealed yet.
S.T.A.L.K.E.R. 2 will be released sometime in 2021 for currently unannounced platforms."

//Más kérdés: miért jó, ha 100 FPS-ed van, de cserébe töredezik a kép?
//szerk 1.:
Most ilyesmit is olvasok:
"-frameLimit 1
in a text file called commandline in games dir"
//Inkább szavaznék a fix képkockákra... persze, ha volna GSync vagy FreeSync 2 monitorom, az más lenne...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.29. 17:08:24
Így is csak a szükséges skilleket és fegyvereket fejlesztettem.
//Még mindig Lara a királynő.
Nyilván tudod, hogy egészen más "világ" a Sekirohoz képest... laza "kis" túra lesz 😊
Nem tudom mennyi van, de az első területen vagyok még csak, és ~30 órám van benne 😊
Why so serious?
Nekem tuti több lesz annál.
Why so serious?

Nem nézték meg volna tegnap este? Mondjuk zárt ajtók mögött etc?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nézem a Gearbox előadását a PAX Easten, de ekkora lebőgést rég láttam XD
Először lebuknak a megrendezett kártyás dologgal.
Majd az egyik öreg fejlesztőnek nem adják oda a mikrofont bemutatkozásnál.
Most meg a remastered bejelentésnél szaggat az egész XD
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2019.03.28. 19:50:13
Most már sajnálom. Sokkal többet elértem volna és nem érezném magam egy kis senkinek, akin átnéznek, szívességeket várnak el, de azonnal teljesítve és a többi. Jó nem panaszkodom, elvégre megvan a saját kis életem és szeretem a munkám, a hobbimra meg bármennyi időt rááldozok ami szükséges. Mert azt is szeretem. Mondhatni egy második énem az, egy másodállás amit idestova már lassan 30 éve csinálok. És azóta nem untam meg. Ami nagy szó nálam, de szerintem ez az egész életemet végig fogja kísérni.
Szóval ja vannak még dinoszauruszok és ki fogunk halni, de én nem is bánom. Szerintem egy 20-30 év múlva annyit változik a világ, hogy már nem fogunk tudni alkalmazkodni hozzá. Ahogy idősödik az ember, úgy még inkább ragaszkodik a gyökerekhez, a megszokott dolgokhoz, sokkal nehezebb lesz átállni.
Tényleg amúgy Grebber-el mi van? Az internet az élete, aztán csak úgy eltűnt, napok óta nem látni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az ingyen dolgozás az egyik véglet, de azt is lásd, hogy a magyar játékpiac nem nagyon termeli ki egy komoly iroda árait, bár mintha a Sony esetében működne a dolog. Amúgy a Witcher fordítását/szinkronját a forgalmazó finanszírozta, és licencdíjat fizetett a fejlesztőnek.
Mondjuk azért jól tükrözi egyesek hozzáértését, hogy a Witcher 3-ban a megjelenéskor a színes szövegrészek után mindig hiányzott a szóköz.
Ha javítok egy nyomorult destop PC-t, akkor kérés nélkül is kitakarítom, mert nekem kínos ahogy kinéz... vagy ha megkérnek egy szoftveres hiba javítására és látom, hogy egy toolbar kínozza őket, akkor nyilván kérés nélkül azt is elintézem, de millió ilyen van, hogy az ember próbál korrekt lenni. Sokszor kérek öltözék/autó alapján jóval kevesebb munkadíjat, mert látom, hogy nekik pár ezres is tétel. Én ezt hittem alapvetően ezek a normális dolgok, és igen, azt hittem, hogy egy magyar játéknál fel sem kellene merüljön a magyar felirat jelenléte... persze tudom, jobb elvárni majd mástól, hogy ingyen szeretetből megcsinálja, lehetőleg kösziért.
Remélem kihalok és a fajtám is, aztán majd meglátjuk milyen világ jön utána ilyen Apple, meg Exxon-féle óriásokkal.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha az ember nem reklamál, akkor egyre nagyobb szarokat nyomnak le a torkán és egyre drágábban.
Azzal meg példálózni, hogy a fejlesztőknek is meg kell élni, meg hogy kicsi piac vagyunk felesleges..
A CD project szépen belerakta az első witcherbe a lengyel szinkront és feliratot.. ja és a magyart is 😊))
Ha egy magyar, vagy többségben magyar fejlesztőcsapat, szarik rá és nem tesz magyar feliratot/szinkront a játékába, akkor ne is lepődjön meg, hogy szét lesz fikázva.
Az utolsó ugandai studiók is belerakják az anyanyelvük a termékeibe.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2019.03.28. 15:59:32
Nekem szinte havonta akad olyan "konfliktusom", amikor cégekkel, üzletekkel szemben fellépek és követelem az igazam. És nem hiszed el, de 95%-ban ezeknek az a vége, hogy elismerik a maszatolást, bocsánatot kérnek, sőt ilyen olyan kedvezményeket. vagy bonus terméket is kapok... amik amúgy nem igazán érdekelnek, a legutóbbi KFC-s afféromnál se éltem az ingyen kaja lehetőségével, egyszerűen csak felhívtam a figyelmüket arra, hogy amit csináltak balesetveszélyes és nettó suttyóság is. (Drive thru esetlben a shake-re nem tettek tetőt, de akkor sem, amikor direkt kértem!)
És tudod miért csinálom ezt? Nem azért mert nincs jobb dolgom, hanem azért, mert idehaza egyre inkább divat lett mindenbe beleszarni, közömbösnek lenni, demotivált emberként kereskedni, miközben ezek az emberek tőlem (is) kapják a fizetésüket. Nélkülünk éhen döglenének. Másrészt pedig azért, mert én tényleg úgy érzem, hogy amit kiadok a kezeim közül, arra úgy figyeltem, mint a sajátomra. Az embernek legyen már felelőssége azután amihez köze van!
DE! Könnyen lehet, hogy el vagyok tévedve, mert ez a világ már rég nem ilyen. És valóban... egyre inkább látom, hogy igazad van, és amit én alap dolgoknak gondolok, az ma már a fizetős extra, a bonus, a DLC.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.03.28. 15:02:58
A külsős fordító azért végez olcsóbb munkát, mert azt hiszi, hogy ez valami kegy, miközben a hivatásos fordítók ebből meg is tudnak élni, és ez így lenne rendjén! Aki fordítani akar/szeret és jó is benne, az fordítson és éljen meg belőle! Amint ez bekövetkezik, nekem mint vevőnek is jobb és gyorsabban elkészülő felirataim lesznek.
"sokan az idejüket és energiáikat nem kímélve minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy te, mint vevő, magyarul játszhass a játékkal."
De én ezt hol kérem ingyen!? Gyerekek, az ég áldjon már meg benneteket, ez munka, üzlet! A fejlesztő dolgozik valamin azért, hogy nekem eladhassa, én meg fizetek érte, hogy szórakozzam a termékével! Még jó, hogy energiát és időt öl bele... ingyen nincs sült galamb, mert ezt úgy hívják, hogy munka és én ezért fizetek neki, amikor készen lesz a munkájával!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.28. 14:47:12