Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. tier
* "Enslaved: Odyssey to the West" ---- megvan, 2x végigjátszva, nem kell
* "PAC-MAN Championship Edition DX" ---- másik fiókon van már pekk, köszcsy-kihagyom-nem-kell
* "Impact Winter" ---- köszcsy-kihagyom-nem-kell
2. tier
* "Little Nightmares" ---- nincs meg, ez még okés
* "11-11 Memories Retold" ---- köszcsy-kihagyom-nem-kell
* "Get Even" ---- nincs meg, ez még okés
* "Project CARS" ---- megvan, nem kell
3. tier
* "GOD EATER 2 Rage Burst" ---- megvan, nem kell
* "SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet" ---- köszcsy-kihagyom-nem-kell
4. tier
* "TEKKEN 7" ---- köszcsy-kihagyom-nem-kell (karakter tamagocsi érdekelne, de nem rajongok a verekedősökért annyira, hogy sok ezer órát küzdjek értük)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PAY $1 (ABOUT €0.89) OR MORE TO UNLOCK:
-ENSLAVED: Odyssey to the West
-PAC-MAN Championship Edition DX
-Impact Winter
PAY MORE THAN THE AVERAGE OF $7.17 (ABOUT €6.38) TO ALSO UNLOCK:
-Little Nightmares
-11-11 Memories Retold
-Get Even
-Project CARS
PAY $15 (ABOUT €13.35) OR MORE TO ALSO UNLOCK:
-GOD EATER 2 Rage Burst
-SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet
PAY $25 (ABOUT €22.25) OR MORE TO ALSO UNLOCK:
-TEKKEN 7
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
A nap folyamán engem 4-szer dobott le.
Why so serious?
Én már online vagyok.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.04.02. 19:20:28
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Steamstat 😄 😄 Poénos legalább 😄

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.02. 19:02:30
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.04.02. 18:49:18
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Van egy weblapjuk, és szart se írnak ki.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tulajdonképpen az egyetlen dolog, ami igazán tetszett benne, az a mesterek felkutatása (vagyis, hogy nem volt elég a skillek kimaxolása, az csak minimális bónuszokat adott, kellett egy mester is, aki minket is mesterré tudott avanzsálni, ezáltal speciális képességeket biztosítva).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A grafika az első és amit látsz az nem tetszik rá is nyomja a bélyegét az egészre. A játékmenet is sutának tűnik néhány esetben és ez nem a játék hibája csak ezeket ezer másik verzióban láttuk már ráadásul sok esetben jobban megcsinálva mint az eredeti csak az emlék volt szebb.
És itt a lényeg azért volt szép emlék, mert akkoriban kisebb ingerek is katarzist váltottak ki bennünk. Olyan újítások voltak a játékokban amire csak tátott szájjal bámultunk te jó ég mekkora ötlet. Ott láttuk először ott éltük át először, de ez megismételhetetlen. Csak most az a kis inger az a kis plusz ami akkor újdonságnak számított nem elég, mert már nem újdonság.
A grafikája amikor megjelent is köpedelem volt, abszolút nem igényelte a mindenáron való 3D-sítést, ami mondjuk 2000 után már alap volt, de mégis... nagy volt a sietség, nem volt idő grafikára.
Nem fejeztem be annak idején gépcsere miatt, de szeretnék majd sort keríteni még rá. Remek karakterosztályok vannak és a küldetések is tetszettek.
A Might and Magic egy mocsok: a sorozat legjobbjának kikiáltottjával játszottam, de egy nyűg volt, minden szempontból alámúlta a várakozásaimat.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nálam a valós idejűek "várnak".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ezt csak hirtelen a steam oldaláról szedtem, milyen dolgok lehetnek ingame? 😊
Review-k alapján a Grimoire is inkább a harcedzett stílus veteránoknak készült. Én a Might and Magic-ben bíztam hogy talán majd az meghozza(!) a kedvemet a stílus irányába, de eddig még mindig leginkább a Grimrock 1 kötött le... telefonon! Igen, szerintem meglepően működőképes, nem csak papíron, hanem gyakorlatban is, bár tény hogy a késői nehezebb harcokat abszolút nem teszteltem.
Az utóbbi pár évből a Bard's Tale 4 mellett a Might & Magic X és a Grimoire körökre osztott még. A régi Bard's Tale-ek is kaptak kissé felújított változatokat. Ezeket nem próbáltam még.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.04.01. 15:54:32
Az láthatóan többünkben mély nyomot hagyott 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem igazán hiányzik az a fajta körbe-körbe futkározás, jó időzítés a támadásra, mint egykor pl. a Grimrock második részében a patkány boss-nál. Főleg a Sekiro után nem. 😄 Az kellően lefárasztott ilyen téren. Vagy mikor mérgező, tűzsebző, akármilyen lény köpései elől ki kell mozogni. Érted, gondolom. Sok példát fel lehetne hozni.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.04.01. 10:55:13
Egy kisebb beszámoló jellegű dolgot had ejtsek meg itt. Múlt héten pénteken késő este kezdtem bele a nagy kalandba és ami a legjobban meglepett benne az a játékidő. 13 pálya van a játékban és én az 5. pálya elején vagyok, de már majdnem elértem a 12 óra játékidőt. Ez egyébként több dologból adódik:
1. Rengeteg szöveg és párbeszéd van, amit elolvastam.
2. Ha titkok után keresgéltem, ne adj Isten kicsit elidőztem logikai feladványokkal az mind mind időt vett el.
3. A körökre osztott harcrendszer is lassító tényező, időnként át kell gondolni mit érdemes lépni.
4. Vissza lehet menni korábbi pályarészekre.
5. Eladás, vásárlás, fejlesztések, felszerelések kiválogatása, szereplők kiválasztása is mind idő. El lehet veszni a részletekben na.
Aztán ott van a képi világ. Én sokszor megálltam, és rácsodálkozva néztem körül. Nem csak amiatt, mert rejtett dolgokat kerestem, hanem jól esett a szememnek amit lát. Nagyon jó munkát végeztek a készítők, szinte már alig lehet ráismerni a dungeon crawler műfaj határaira. A mozgással és a tágasabb terekkel elérték, hogy szabadabban, az ismert kötöttségek nélkül kalandozzunk. (90 fokos forgás elhagyása, mozgás közben is lehet egérrel navigálni, sőt egérrel irányba is állhatunk és a környezet kialakítása is olyan, hogy időnként fel sem tűnik ez a négyzet alapú mozgást megkövetelő szűkös kialakítás.)
És ott van akkor a mondavilág, ami a mi népmeséinken és szereplőin alapul. Remek szinkronszínészek, kiváló munkával és sokszínű karakterekkel elérték, hogy kellő motivációm legyen minden egyes párbeszédet végighallgatni a tábortűznél, vagy csak egy egyszerű megjegyzésekkel tűzdelt sima odamondásokat. Igen mert bármelyik személy aki velünk van, de akár a mi általunk kiválasztott hős is, akit a játék elején kreálunk, mindenhez hozzáfűz valamit. Ez bizony remekül hozza azt a beleélést ami egy ilyen játékban különösen fontos.
Eddig egy mesés utazás, kellemes fejtörőkkel, nyugisabb, taktikus harcokkal, remek látványvilággal és kiváló szinkronnal, zenével. Nehéz rá rosszat mondani vagy írni. A magyarítás védelmében azt hoznám fel (május végén érkezik, hivatalosan megerősítve), hogy rengeteg, de tényleg rengeteg szöveg van a játékban. Szerintem amit már eddig láttam az egy könyvnyi mennyiség és bizony nagyon messze vagyok a játék befejezésétől.
Többet most nem írnék, én elleszek vele egy jó 2 hétig még biztos, aztán amint kijött a honosítás, elkezdem újra és harcos orientáltság helyett a mágiára helyezem a hangsúlyt, meg itt ott bevetek némi nehezítést, hogy a komolyabb kihívás is meglegyen. Végszóként csak annyit mondanék, ha tetszett az Eye of the Beholder, Lands of Lore, Legend of Grimrock, Vaporum vagy bármely hasonló játék ami a dungeon crawler fps műfajba sorolható, akkor ne hagyd ki, mert ez egyrészt a miénk, másrészt a Zen Studios a szokásos minőségi alkotásai mellett, most egy új műfajban is remekül helyt állt és olyat rakott le az asztalra, amit a nemzetközi szakma is megirigyelhetne. Minimális nüanszok mellett, amikre majd a végső értékelésem folyamán kerítek sort.
És talán a egy igazán fontos elem még nem hangzott el: Mertek kitalálni új dolgokat és nem a már meglévő játékoktól lopkodták el az ötleteket. Ez bizony nagyon komoly plusz pont lett nálam, mert így nem csak látványilag, de tartalomban is újat kaptam.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.04.01. 10:36:47
Más:
Hm pedig mintha még írtam is volna a topikjába ,de az sg azt mondja nincs is neki....(Alzheimer, párhuzamos dimenziók ,álmodtam..?)
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
The Division 2-t Magyarul!