Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Black The Fall
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/Jajdejó, hogy továbbra sincs több spoiler egy postban 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.28. 22:43:47
Adversus solem ne loquitor
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nekem az irányitás nem tetszett annyira. Pl van az a ficsör, hogy a kampóval fel lehet húzni a fára az ellenfeleket. Ezt kb 3 órán keresztül tudtam, aztán annyira nem foglalkoztam vele és másnap meg már nem is emlékeztem, hogy kell. De az alap dolgok is kicsit olyan Mass Effectesek voltak. Néha nem azt csinálta a karakter, amit én szerettem volna, és hát pl az árbóc csúcsáról leesni egy csata kellős közepén nem túl mókás. Csak hogy egy példát emlitsek.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A szobor tetszik nagyon, a többi nem érdekel. Nekem a TWD S1 nagyon betalált, nagyon szerettem és ez a szobor ez éppen onnan van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a baj, hogy sokan nem értik, hogy a gamereknek nem az Epic Store létezésével van a baja, mert vagy leszarom/vagy nem effekt, hanem azzal, hogy nem hagynak más opciót (mint a GoG tett a Witcher kapcsán) és abszolút bicskanyitogató politikát tolnak! Persze az is opció, hogy vársz 1 évet, de én pl. a Grimrock miatt simán zsákoltam volna Steam-re az Operencia-t, így meg annyira leszarom már, hogy az leírhatatlan.
Kigyi módra majd talán, esetleg rápróbálok MS Store-ban, ha lesz magyar felirata.
Tehát egyértelműen kijelenthető, hogy drámaian többet fogyasztok már belőle, mint eddig bármikor!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.19. 07:48:29
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
De hogy mennyire fail volt ez az arcozás ,mert ez nem volt semmi más csak a valvenak odaszúrás...hozom a hírt mi volt anno a Metro 2033 után megjelenő Last Lightnál, a neten minden megmarad
"In Last Light's first week on store shelves, its sales in the U.S. surpassed the lifetime sales numbers for Metro 2033 retail copies in the country.And globally, Deep Silver sold more copies of all versions of Last Light — all platforms, both digitally and at retail — in its first week of release than in the first three months of release for Metro 2033"
" Metro: Last Light sold more units in one week worldwide than its predecessor did in three months.In the US it sold more retail copies over launch week than Metro: 2033 ever did. "
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.18. 22:10:37
A Zepik Zetoros böfizés azokról a bizonyos Zeksódus számokról olyan volt, mint egy szeméttelep a város szélén: már messziről bűzlik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Outward lassan 1 hónapja lesz kint steam és epic store-on megvehető egyidejűleg itt a számok remekül tükröznék a dolgokat. De nincsenek és szerintem soha nem is lesznek.
Utána már önfenntartóvá és önfejleszővé tud válni a rendszer, ha sokan hozzák oda terméküket és sokan vásárolnak náluk. Ezt pedig majd meglátjuk. Az Epic a bolt nélkül is nagyon korrekt profitot termelő cég volt, a Fortnite "egyszeri" bevételéből bővítik a portfóliót, erre leginkább tőkeinjekcióként lehet szerintem tekinteni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.18. 21:34:26
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?
Dzsini:
Az a zászló se fog sokáig állni. Ezek ugye trendek...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.18. 21:23:11
Keményen fogy a lé, köv. free cucc: World of Goo.
Pár éve volt belőle négy felesleges példányom. Négy. Már kártyákért osztogattam, úgyse kellett a kutyának se. Jelenlegi piaci értéke 1.5€.
"A Criterion Games játéka 2008 januárjában jelent meg konzolokon, 2009 februárjában pedig PC-n. Minden platform szerverei augusztus 1-én fognak bezárni, jelentette most be a stúdió a Facebookon.
11 év hosszabb idő, mint ami az Electronic Arts online projektjei legtöbbjének jutott. A döntés az eredeti Burnout Paradise-ra vonatkozik, a Burnout Paradise Remastered nem érintett, valamint az offline mód is elérhető marad."
Nem tudom ki lesz az a marha, aki nem S-t vesz továbbra is helyette inkább. Ismét egy újabb MS bukta.
/Nem Totti (R.I.P.), hiába véded, akkor is hülye húzás ez az MS-től. JÓVAL olcsóbban kellene ahhoz adniuk, hogy vonzó legyen. Kimondom: Bruttó 40.000 Ft és deal. Ennyit ér egy ilyen herélt gép, ennyiért még talán én is bevállalnám, bár lassan már tényleg semmi exclu nincs X-en.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.18. 17:54:56
A Black Flag-ről már többször is tárgyaltuk itt, hogy nagyon fura szerzet. A főhős érdektelen, felejthető, a fő szál dettó az, kb. a sztoriból semmire nem emlékszem a BF esetében. Ellenében az összes többire, a hajózásra, a csatákra, OMG! Őrületesen élveztem a Karib környezetet és a csatákat... az egyetlen AC, amit a 2. GOTY rész óta majdnem kimaxoltam. Olyan 95% körül szálltam ki, mert az már nagyon grindelős lett volna, de pl. az összes nagy dög hajót legyaktam, a hajóm maxra volt fejlesztve, és minden ami picit is sztori, vagy event téma volt, azt mind megcsináltam.
Sokan mondják, hogy azért volt annyira jó, mert nem is igazi AC és valóban... szerintem is a legkevésbé AC ever és a 3. rész hajókázásánál rájöttek, hogy aranyba nyúltak, így jól túltolták a hajókázást benne, de ezt gyak. senki nem bánta. Nem úgy a Rogue-ben, ahol az egész nagyon sótlanra sikerült, letoltam a sztorit és uninstall, 52% körül.
Why so serious?
"There is up to 4 player co-op in AC Unity. You can join together with your friends and complete "Brotherhood" missions. The story missions do not support co-op. Very similar the Watch Dogs is that every plays as Arno but you see differnt re skins of NPCs in your game just like multiplayer in Watch Dogs. 27 Oct 2014"
//szerk: vagyis félreértettem elsőre a kérdést
Azaz:
Kooperatív: van
Sztori végigjátszható kooperatívban: nem
//szerk2: https://www.co-optimus.com/review/1426/page/1/assassin-s-creed-unity-co-op-review.html --- további infók
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.18. 15:42:08
A kisebb ház tervezésbe pénzbe és időbe került volna. Ez a mostani megoldás meg egy "parancs kihagyás" az összeszerelő gépből ami nem építi be a meghajtót...
Engem az E3 jobban érdekel ahol remélhetőleg bemutatkozik az xbox anaconda<#eljen>#eljen>
PSN ID.: Beegabor
"A konzol egyébként minden tekintetben megegyezik az Xbox One S-sel, a Blu-ray lejátszó meglétét kivéve. Az Egyesült Államokban alapból jár majd hozzá a Minecraft, a Forza Horizon 3 és a Sea of Thieves, azt egyelőre nem tudjuk, hogy hozzánk milyen csomag érkezik."
(Black Flag, III remaster az Odyssey miatt és a Unity most már megvannak, de a Black Flag volt az egyetlen, amivel ~1 órát játszogattam és nem sikerült akkor épp megbarátkozni egymással)
Unity, Syndicate, Origins megvannak, de még elindítva se voltak soha, Odyssey nekem így még nagyon nagyon távoli. Talán 2-3 múlva.
Viszont a Nioh után erősen tervben van a Unity letolása és én is úgy vagyok vele, mint te, hogy jól elvagyok ezekkel a sandbox cuccokkal, de én nem bírom őket kimaxolni, mint te, mert túl repetitívnek érzem már azt az oldalukat. 1x letolom őket és úgy jól esnek, de ennyi.
Ezekkel a "kószálj kedvedre" játékokkal nagyon el tudják kapni figyelmem 😊
Why so serious?

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.18. 09:04:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.04.17. 23:40:22
Megígérték, és próbálkoztak is, hogy helyrehozzák a fél Európányi bugot, amit a játékba beletermeltek, hogy végül ezzel az üzenettel (t)oldják meg a dilettantizmusukat:
"Assassin's Creed is Ubisoft's most important, bestselling franchise, and it's also generally the firm's most anticipated series by gamers,"
"The fact that after Unity came out, the conversation has been almost entirely about how many bugs it's got and how broken it is in certain areas, is really, really damaging for the company."
"Unfortunately, at launch, the overall quality of the game was diminished by bugs and unexpected technical issues," wrote Mr Mallat.
"I want to sincerely apologise on behalf of Ubisoft and the entire Assassin's Creed team."
S utána: It's not a bug, it's a feature!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.04.17. 23:11:29
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"