Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul elég nagy lesz az olló a DLC-k ajánlott szintje és a valós szinted között. Úgy 30-40 simán. Nem lehetetlen 0 grinddel megoldani (még nekem is sikerült), de nem is sétagalopp.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.02. 15:09:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nyó'c perces:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.01. 22:27:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem minden esetre egyáltalán nem érint, mert én Switch-re vettem meg.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.05.01. 22:20:44
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Megjelenik: 2019.05.14 -- PC + konzolok
Engine: várhatóan Unity 5 (én tippelem!) -- ~50 GByte...
STEAM: adatlapja, és 45 juró
"1348. The plague ravages the Kingdom of France. Amicia and her younger brother Hugo are hunted by the Inquisition through villages devastated by the disease. On their way, they will have to join forces with other orphans and escape huge swarms of rats using fire and light. Aided only by the link that binds their fates together, the children will face the darkest days of History in their struggle to survive."
Játékmenet: single player. Testvért is igazgató, puzzle-megoldós, fegyver nélkül patkányokat másokra uszítgatós, katonákat elkerülős.
Trailer:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.01. 22:19:37
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van választék.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.01. 20:49:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ami a BT-t illeti, a Steam Controller is szakadt vele néha egy-egy kis időre 2,5 méterről is, a mellécsomagolt hosszabbító nélkül meg 3+ méterről nálam nevetséges volt.
PC-re én egy Xbox One kontrollert ajánlok. Kényelmes, jó használni és mindig öröm a kezembe venni, mert gyönyörűen néz ki. És amúgy elemet se kell sűrűn cserélni, csak akkor is elég gagyi hatást kelt ez számomra. De szerencsére már nem néz ki One kontrollernél olyan otrombán az elemtartó helye, mint 360-nál. 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A hangátvitelt nem próbáltam, és Win10 van (és vezetékmentes füles, ha épp). Akkor én megúsztam a problémaforrásokat 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.01. 20:34:16
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A témában gyakorlatilag az összes felsorolt buktatót kitapasztaltam a saját káromon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.01. 16:07:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajna egy olyan világot élünk, ahol ha felteszed azt, hogy megeszel egy kukacot ketchuppal, az több 10k nézettséget hoz, míg ha némi értelmes contentet szolgáltatsz, azt alig nézik meg páran.
Nagyon sokáig a legnézettebb videóm az volt, amit egyszer egy havernak tettem fel, tel. kamerás, zizegős fos, NDS-en toltam a Trauma Centert, 1 perc alatt készítettem el a videót, nulla munkával. Hetek alatt 1000-es nézettséget hozott. Vicc.
2018.02.21.
"As of today, your channel, TinmanHU will no longer have access to monetization tools associated with YPP because it doesn’t meet the new threshold of 4,000 hours of watch time within the past 12 months and 1,000 subscribers. If you meet the new threshold at some point in the future, you'll be automatically re-evaluated for YPP. The reviews typically take 1-2 weeks."
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.05.01. 15:19:17
Ezt is tőled tudtam meg, az első videódból. <#worship>#worship>
Az 1. tutorial boss, nem is nagyon értelmezhető boss-nak. A 2. esetében viszont kapásból feltekerték a nehézséget olyan 7/10-re, mivel még gyenge vagy, nincs felszerelésed, kevés a Ki, kevés a HP és gyak. one hitelni tud a boss. Nem egy játékosról tudok, aki ott abba is hagyta a Nioh-t. Pedig van egy beépített cheat az alapjátékban: Living Weapon. Na én azt szándékosan csak nagyon ritkán használom, ugyanis rohattjó' érzés anélkül legyakni a genyókat. A 2. boss videója is fent van már, term. living weapon nélkül van meggyalázva, de még nem élesítettem, mert rengeteg a melóm itthon is, meg a jó idő miatt sokat futok + kisfiammal is kell tartalmas időt tölteni, szóval olyan 2-3 naponta tervezek feltenni 1-1 videót. :-)
Olyan jó lenne újra YT partner lenne... hiába van 470.000 megtekintésem összesen, nincs 1000 feliratkozóm (kb. 270 kéne hozzá), így minden fillér a YT-nak megy, pedig mocskosul kéne egy vinyó, mert amit most művelek az zsonglőrködés, egyszerűen nem férek el. 50 megabit/sec-el rögzítek FHD, 60 frémmel, csúnyán nagy fájlok kreálódnak, de muszáj, mert a rohadék YT rommá tömöríti az anyagaim, pedig ezek a nagy fájlok rohadt jól néznek ki a gépemen, de a YT-on már nem azt látom viszont :-(
A DaS1-et játszottam először, és bár nyilván vért izzadtam vele, de mikor visszatértem rá a 2 és 3 után nevetségesen egyszerűnek tűnt (kb. Anor Londo-ig, onnantól továbbra is a kurva anyját 😄)
Most a Sekirót gyötröm, és vele párhuzamosan elkezdtem a Bloodborne-t is, de az most pihen, mert mindenki tanácsára, és saját józan eszem unszolására is rájöttem, hogy nagyon nagy hiba ezt a kettőt együtt játszani. 😊
Ha agyonütnek sem tudnám megmagyarázni, hogy miért kínzom magam ezekkel, de alighanem az a válasz, hogy azért, mert eszméletlenül zseniálisan vannak összerakva. Ez legalább akkora pszichológiai bravúr, mint a facebook, meg a szociál média. Ez utóbbitól sikeresen távol tartom magam nagyrészt, de ezektől a játékoktól nem megy. Mert hiába rúg fejbe, köp le, és röhög a képedbe százszor, tudja, és te is tudod, hogy ugyanezt te is meg tudod vele tenni, csak nagyon oda kell tenned magad.
És ez valahol zseniális.
...mingyá' installálom is...
//belelóg a bimbibe...
//tudom, hogy ennék sokkal nehezebb lesz a tényleges játékmenet 😊
//szerrk.: sőt, Tinman-mester is írja:
"Boss: Derrick The Executioner - Difficulty: 1/10"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.01. 13:26:47
Tinman-nek végtelen, és örök tisztelet a videóiért 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szóval köszi Tinman, bamzeg, köszönöm szépen! 😛
Single Player alatt is szükség van az arcade-os driftelésre - és ha ráérzel a technikára és az ízére: frenetikus élményben lesz részed. A legnehezebb szintre pakolt AI ellen is győzedelmeskedni fogsz, igaz, akkor már vért izzadva = a sikerérzés garantált.
A játékban nincs akkora pozitív catch up, mint a Need For Speed-ekben (azaz: a gépi ellenfelek nem várnak be túlságosan látványosan nehéz szint mellett), igaz, rohadtul sem húznak el tőled, ha nem vagy kezdő.
A driftelés itt nem olyan, mint a NFS-ekben, vagy más arcade cuccokban: itt a kanyarsebesség megtartásához szükség van a "gázpumpálásra" és a kormány igazgatásra, nem elég bedobnod a kocsit íven a kanyarba és utazni.
Online látható a driftelés igazi haszna, amikor alapvetően "jól" autózgató ellenfeleket tudsz sírba küldeni a drifteléseddel 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.01. 05:40:34
https://www.cdkeys.com/pc/games/wrc-7-world-rally-championship-pc-steam-cd-key: "WRC 7 World Rally Championship -- 15,29 € = ~4940 Ft
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.30. 20:17:13
...eddig vagy 6-szor volt már (ez/ilyesmi lego) a bundlö...
1$:
LEGO Harry Potter: Years 1-4
LEGO Batman: The Videogame
BTA:
LEGO Harry Potter: Years 5-7
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
The LEGO Movie - Videogame
12$:
LEGO City Undercover
LEGO Worlds
LEGO® Batman 3: Beyond Gotham
Utoljára szerkesztette: genndy, 2019.04.30. 20:04:16
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tehát, ha online szeretnéd csapatni a játékot, akkor:
- Drift pakk ajánlott (a Mitsubishi kötelező belőle - igazi meta-járgány)
- Peak Performance pakk ajánlott (a Volkswagen Golf Performance erősen kell - meta-jármű)
- McLaren Racing pakk kell (a Brands Hatch online kötelező)
- GTR Racing pakk kell (a nappali Yas Marina pálya sokat forog online).
Bathurst Track Pack (1 új pálya, 3 autó)
Classic GRID Pack (2 autó)
Drift Pack (4 autó)
GTR Racing Pack (1 autó)
Headstart Pack (1 autó, 15% kedvezmény a játék boltjában)
IndyCar Pack (1 új pálya, 2 festés)
Peak Performance Pack (6 autó)
Spa-Francorchamps Track Pack (1 új pálya, 2 autó)
Super Modified Pack (4 autó)
McLaren Racing Pack - Brands Hatch GP pályát teszi elérhetővé
Demolition Derby -A játékmód arra épül, hogy szilánkosra törd az egyik pajtásod kocsiját. + Jupiter Eagle Ray Mk 5 Demo Derby nevű kocsit
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.04.29. 20:22:10