Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plague Tale review
Most nem akarom megvenni, mert óriási a backlog, de nyárra jól fog ez jönni. Bízom a srác értékeléseiben, mert számtalanszor bevált, és úgy tűnik, hogy a megérzésem sem hagyott cserben, ez egy igazi gyöngyszem lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.05.13. 19:00:21
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
most cimbi mondta h jatszhatnank Black ops-al kozosen mert jo (igaz ha magamba nezek sztem ugyanaz lesz a sorsa mint az OVerwatch-nak lett, aktivalva de soha nem telepitve) igy 9 dollarert az is meglett es a AC😮 SP-t en is eszrevettem h joarasitva van elegge igy behuztam +6 gbp-ert szal teljesult az eredeti kivansagom is 😊 Plusz a vasarlas miatt nekem is lett rogton -5 usd-s kuponom amit mondjuk rogton visszavagott azzal h kapcsoljam ossze a steam accommal mert csak akkor ervenyesitheto. (probaltam keresni h ez vajh hol lett aprobetusitve de nem talaltam szal eltettem kesobbre a dilemmat)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.05.12. 16:31:40
Next PC upgrade: 2022
Humbli továbbra is nagyon "gáláns".
Május 31.-én jár le az éves előfizetésem, így a COD monthly nekem már nem jár. Na de. Ha most a tavaszi akciójuk során veszel valamit, akkor minden elköltött 5€ felett pecsétet kapsz, az 1. pecsétnél rögtön egy 5$-os kupont monthly előfizetésre. Meg is kaptam. Ott volt a CLAIM gomb. Rányomtam, közölte, hogy claimed, majd elvitt a kuponos oldalukra, ahol NEM látszott.
Rányomtam a monthly planre az éves helyett, továbbra is 12$-t vont volna le, sehol nem akarta érvényesíteni az 5$-t. És ez így is maradt bármit is tettem! Nesze semmi fog meg jól -.-
Aztán teljesen cancelre tettem az előfizetést. Ekkor a sokadik lépésnél 3$-os kupont ajánl fel, ez megjelenik a kuponok között és érvényesíti is, ha így akarsz előfizetni.
Egyébként ha elköltesz most 6x5€-t, a store-ban, akkor ha NEM vagy aktív előfizető elvileg kapsz egy 99$-ost kupont, amivel a 132$ helyett 99$-ba kerül az ÉVES előfizetés. Aki biztosra akar menni, szerintem másik accról csinálja, okulva abból, hogy nekem az 5$-s kupont szépen eltüntette a semmibe!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//nem a tartalomnak, a stílusnak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.12. 11:49:08
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Season Pass által a 2 db. sztori DLC is jár (Hidden Ones + The Curse of The Pharaohs), így cirka 15-20 órával növelve a kalandot. A másik 3 DLC. fegyó, ruha, etc. (Calamity Blade, Horus Pack, Roman Centurion Pack), szóval semmi extra, de a 2 sztori DLC must have, ha az alapjáték megvan és tetszik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.12. 11:32:54
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
https://www.humblebundle.com/store/assassins-creed-origins-season-pass
7.19 €
Best. Price. Ever. Teljes élmény. Örök élet. Örök lőszer. IDCLIP. Amit akarsz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

És választható magyar felirat is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.11. 13:34:03
Igen, az a boss elég könnyű, a pálya húzósabb, de a DLC pályákhoz képest olyan, mint kimenni a slozira dobni egy sárgát.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ár: még nem tudni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Maga a pálya brutál nehéz volt, elbuktam vagy 5k amritát, ám a végén a főboss egyből meglett, a két lábát csaptam csak szét, ennyi eldőlés elég volt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nyilván nekem is meghatározó élmény volt az FF VII, mint ahogy sok más gamernek is, de éppen ezért fájó látni ezt a vergődést, hogy egy 22 éves játék Remake-je ennyi ideig készül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A GTA V helyett most az 1-2€-s World of Goo vihető, utána a Witcher III nyomdokain nem haladó, Stories Untold fog ingyen jönni, mely kb. 2 éve volt Humble Monthly része, utána netszerte sokáig 0.5 € volt, hogy aztán elérje a jelenlegi brutális piaci árát 1 egész € személyében.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Living Weapon + Sloth combo az gamebreaking. Ezért én nem igazán használom, főleg a videókban nem. Később viszont hamar lerázzák magukról a Sloth-ot, a DLC-ben meg a LW+S combo az úgy kb. tart 15 mp-ig és le is vered vele talán a 20%-át a HP-nek, szóval oda must have, ott én is szigorúan ajánlom, ugyanis kategóriákkal magasabb szinten van az adott DLC level, mint te magad. Ezt néhányan kemény grinddel dolgozzák le, de az igazi ffi nem grindel, hanem felveszi a harcot és győz :-)
Revenant ölés sem tetszik, mert nem dobja ki, amiért rámegyek.
Ha nem megy egy boss mondjuk 10 próba után, elteszem másnapra, nem erőltetem. Legközelebb kitervelek rá egy taktikát 😊
Használom a sloth talizmánt, szerintem az a legnagyobb csalás a gémben. 4-et tudok elsütni, 2-3-al lent van a boss élete a 40%-a környékén, ekkor jöhet a living weapon, ha adja a parti kész is. Persze a valóságban nehezebb, de kb. így játszom, eddig ez a taktikám a leghasználhatóbb.
1. Kovács.
2. Revenant ölés.
Én a 2. verziót szeretem, jóval szórakoztatóbb, mint a nyomorék kovácsnál rulettkereket játszani. (NG+ és felette viszont már kötelező a kovács.)
A 230 db. elixír addig tűnik soknak, míg majd el nem érsz pár húzósabb boss harchoz, ahol 30.-ra mész be és harconként legalább 5 elixíred elfogy majd és kezdesz rettegni, hogy 150 elixíred elfüstölt 40 perc alatt. De, ha úgy érzed próbálj meg olyan itemeket használni (charm is pl.), amik a LUCK-hoz adnak, no meg a kodamáktól kérj 100 pénzért "áldást" a weapon dropra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Uplay-es cuccal nekem is az a bajom, hogy innentől lőttek egy csomó alternatív lehetőségnek. Így majd többet kell várni egy adott játék emészthető árára vagy a játék ingyé behúzására. Majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
itt a Humble bejelentése róla
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.03. 09:05:47
(egy ideig a Humble is így működött a Steam kulcsokkal, aztán az valahogy elkopott)
Már 2018-ban így kaptam játékot mindkét helyen uplay fiókra. Lusta vagyok Excelezni, félig még alszom.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.05.03. 08:48:20
"A módszer lényege, hogy ha külsős áruházban (ilyen például a Fanatical vagy a Green Man Gaming) vásárolunk egy ubisoftos játékot, akkor már nem egy CD kulcsot kapunk, hanem a program egyből az Uplay fiókunkban jelenik meg, mintha csak az Uplay Store-ban vettük volna. Ennek megfelelően pedig az Ubisoft már nem is ad el kulcsokat olyan külsős áruházaknak, ahol nem megoldható az SKA alkalmazása."
A 3 új régióban van jó pár frankó helyszín és küldi... bár minden játék DLC-ja ilyen színvonalas lenne, mint a 3 db. Nioh DLC!
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.05.02. 19:41:05
Én minden négyzet mm-t felporszívózok 😄 Grinddal sincs semmi bajom, mert imádom ezt a játékot! Féltem tőle, mert balf@szn@k tartom magam az ilyen jellegű cuccokban, de ez elkapott, amolyan japán witcher. Meghaltam már vagy 300x.
A 3 új régió az nagyon jól hangzik.