Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes ja.... Ahogy a Metrot is megvette ott az összes amikor 3 hónapja van kint azt már majdnem 50% offot kapott ..
A Quantic Dream tájékoztatása szerint elsőként a Heavy Rain PC-s változata jelenik meg, méghozzá a következő hónapban, június 24-én. Ezt követi majd a Beyond: Two Souls, amit július 27-től lehet majd megvásárolni, a harmadik játéknak, a Detroit: Become Humannek azonban nincs még pontos kilövési időpontja, de a stúdió szerint biztos, hogy még idén megkapjuk az asztali gépes kiadást, jó esetben ősz környékén.
Fontos tudnivaló, hogy mindegyik játékhoz érkezik majd megjelenés előtti demó. Itt is megegyezik a sorrend, vagyis a Heavy Rain kapja meg először a próbaváltozatot, ráadásul már jövő héten, május 24-én. A Beyond: Two Souls június 27-től lesz kipróbálható, míg a Detroit: Become Human demója valamikor a nyár folyamán érkezik meg.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.16. 20:39:51
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2019.05.16. 20:27:04
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition ingyenes a Humble Bundle-n!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.05.16. 19:28:57
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyelőre kitartok az elveim mellett, és nem telepítek Zepik Zetort a gépemre.
Hiába a Quantic Dream játékok.
//margóra: így is fulladozom a címekben 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy ez se semmi: "WE'RE GIVING YOU $10 OFF EVERY GAME $14.99 AND UP"
Brutál nyomulnak!
Heavy Rain nyilván nem, de a Beyond Two Souls és a Detroit is MAGYAR felirattal jön majd, hiszen PS4-re is úgy érkeztek!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.16. 19:11:55
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A feltöltésem nekem is kínos... 15 megabit, lefele 320. Na de nem ez a baj, hanem az amit a YT művel a feltöltött SOK GB-os videóimmal. Rommá tömöríti. Amit én itt kiadok a kezem közül az nagyon szép munka, magas bitráta, jó hangminőség. Ami a YT-on aztán lejátszhatóvá válik azt én kb. 60%-os(!!!) minőségromlásnak látom és nem túlzok!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És én sem tagadom, hogy van olyan játékom amit letoltam, majd néztem róla WT-t YT-on és jó volt. :-)
- VISZONT! A Heavy Rain, Beyond Two Souls-ért az összes PC-s eladja a lelkét és magasról szarik rá hogy melyik klienset fogja elindítani.
- A Walking Dead TELJES végső szezonja 5€-t nyilván megint csak sok embert tol az ördög markába.
- Az Operencia üzletpolitikája érthetetlen és értelmezhetetlen. Gyakorlatilag saját magukkal versenyeznek azzal, hogy 300 Ft még mindig a GamePass aminek része.
- A Subnautica kieg. alacsony ára szinten sok embert fog most más belátásra bírni.
Férgek vagy sem, ezzel most kegyetlen sok embernek fogták meg a tökét és ezt nyilván el kell ismerni.
DE!
Hogy azt az egészet egy nyomorult weblapon menedzselik még mindig le és NEM a kliensükben a Store-ban az kiba. gáz!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.16. 18:48:33
Ingyen Stories Untold és jó pár játék akciózva (és, vagy) -10 € -val olcsóbban.
Heavy Rain és Beyond Two Souls is 10 € (darabja)
Detroit 30 €
Oxygen Not Included 7,24 €
The Walking Dead játékok darabja 5 €
Operencia 6,24 €
Subnautica Below Zero 6,79 €
Szóval egész jó árak vannak. Kár, hogy annyira ellenszenves az aggresszív marketingje, hogy ezt most asszem kihagyom. Remélhetőleg a Steam is komolyabban veszi az akciózásokat a jövőben - ahogy a régmúltban is tette 😊.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2019.05.16. 18:27:03
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2019.05.16. 17:03:29
DS videói se zavartak soha, aki akarta megnézte, aki meg nem, az meg átgörgette. DS ott csúszott el szerintem egy kissé, hogy 3-4 topikba is egyszerre képes volt betenni, akár 1 nap 2x is, ha közben termelt új tartalmat. Ki is penderítette J azt hiszem 1 hétre.
Elfér itt.
Jó hogy nem majd bekakilunk, mert grebbernek nem tetszik valami...
Uplay kliensben 12€ a Gold, ami mindent tartalmaz UPLAY pontokból igényelhető 20%-os kuponnal. Sokkal jobb deal.
(A 2 db. sztori DLC (No Compromise, Human Conditions) itt is a lényeg, összesen kb. +5-9 órával dobják meg az alapjátékot.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.15. 19:25:44
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2019: WoW Classic
2020: WoW új expansion
2021: WoW BC újra
2022: WoW új expansion
2023: WoW Lich King újra
2025: WoW új expansion
A Blizzard a múltban tengődés nagymestere. Nem kell új cím, sem új ötlet igazán, a régiekből is milyen jól meg lehet majd élni. Ehh, de nem az a cég ez már, aki volt... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.15. 11:26:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.05.15. 11:06:04
The Japanese Twitter account for the NieR franchise has announced that NieR: Automata has reached a total of 4 million sales.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szívesen 😊
//Venném én is, ha nem lennék sóher. Várok még vele, miközben már két megbízható forrásból is "tudom", hogy tetszene.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 19:18:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Includes Pre-Order Bonus DLC:
Three Alternate Outfits
Coat of Arms
Amúgy: <#eljen>#eljen>
Azaz: még ezen az oldalon 😊
Mindkét (de egyikben biztosan) reklámoztam. <#buck>#buck>