Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
" A Heavy Rain, Beyond Two Souls-ért az összes PC-s eladja a lelkét és magasról szarik rá hogy melyik klienset fogja elindítani."

Az összes ja.... Ahogy a Metrot is megvette ott az összes amikor 3 hónapja van kint azt már majdnem 50% offot kapott ..

A Quantic Dream tájékoztatása szerint elsőként a Heavy Rain PC-s változata jelenik meg, méghozzá a következő hónapban, június 24-én. Ezt követi majd a Beyond: Two Souls, amit július 27-től lehet majd megvásárolni, a harmadik játéknak, a Detroit: Become Humannek azonban nincs még pontos kilövési időpontja, de a stúdió szerint biztos, hogy még idén megkapjuk az asztali gépes kiadást, jó esetben ősz környékén.
Fontos tudnivaló, hogy mindegyik játékhoz érkezik majd megjelenés előtti demó. Itt is megegyezik a sorrend, vagyis a Heavy Rain kapja meg először a próbaváltozatot, ráadásul már jövő héten, május 24-én. A Beyond: Two Souls június 27-től lesz kipróbálható, míg a Detroit: Become Human demója valamikor a nyár folyamán érkezik meg.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.16. 20:39:51

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Már csak az a kérdés, hogy ki fog ennyiért is venni bármit?!
zorrobomber
Plusz nem csak a steam kliens hal le sale-ek elején, hanem úgy néz ki ez is.

ZsZso
Lehet a free gamek már nem olyan nagy összegűek, de most már úgy fest, hogy hetente cserélik őket. - nem olyan egyértelmű, mert az egyik helyen "NEW FREE GAME EVERY WEEK" felirat, máshol két hetet ír ... wtf
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2019.05.16. 20:27:04

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
A Gold már megvolt az első részből. A fene tudja már, hogy honnan, de tuti nem vettem. Most ez a verzió is meglett.
Dzsini
Guacamelee és a második része az utóbbi évek legszórakoztatóbb metroidvaniaja, és a többjátékos módot akinek van lehetősége érdemes kipróbálni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
McFrost
Én egy brutál Sekiro árazást várok.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

IMYke2.0.0.0
Ez a durva, nem (csak) a Zepik árazások: https://www.greenmangaming.com/games/resident-evil-2-pc/: "RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Standard Edition" --- 50% OFF --- 22,57 font = 8430 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez is olyan, mint a zsiráf... szép-szép, de otthonra nem kéne...

Egyelőre kitartok az elveim mellett, és nem telepítek Zepik Zetort a gépemre.
Hiába a Quantic Dream játékok.

//margóra: így is fulladozom a címekben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Szerk.: Ok, behozza a kliensben is csak 2 kanyarral.

Amúgy ez se semmi: "WE'RE GIVING YOU $10 OFF EVERY GAME $14.99 AND UP"

Brutál nyomulnak!

Heavy Rain nyilván nem, de a Beyond Two Souls és a Detroit is MAGYAR felirattal jön majd, hiszen PS4-re is úgy érkeztek!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.16. 19:11:55

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
YT nagyon genyó lett :-(

A feltöltésem nekem is kínos... 15 megabit, lefele 320. Na de nem ez a baj, hanem az amit a YT művel a feltöltött SOK GB-os videóimmal. Rommá tömöríti. Amit én itt kiadok a kezem közül az nagyon szép munka, magas bitráta, jó hangminőség. Ami a YT-on aztán lejátszhatóvá válik azt én kb. 60%-os(!!!) minőségromlásnak látom és nem túlzok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#worship>

És én sem tagadom, hogy van olyan játékom amit letoltam, majd néztem róla WT-t YT-on és jó volt. :-)

Tinman
- Rime a következő free game. Emelték a tétet, mert annak a piaci ára most 3.5-4€ körül van, mondjuk 4x volt már bundlis, de a tények ugye soha senkit nem érdekelnek :-D

- VISZONT! A Heavy Rain, Beyond Two Souls-ért az összes PC-s eladja a lelkét és magasról szarik rá hogy melyik klienset fogja elindítani.

- A Walking Dead TELJES végső szezonja 5€-t nyilván megint csak sok embert tol az ördög markába.

- Az Operencia üzletpolitikája érthetetlen és értelmezhetetlen. Gyakorlatilag saját magukkal versenyeznek azzal, hogy 300 Ft még mindig a GamePass aminek része.

- A Subnautica kieg. alacsony ára szinten sok embert fog most más belátásra bírni.

Férgek vagy sem, ezzel most kegyetlen sok embernek fogták meg a tökét és ezt nyilván el kell ismerni.

DE!

Hogy azt az egészet egy nyomorult weblapon menedzselik még mindig le és NEM a kliensükben a Store-ban az kiba. gáz!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.16. 18:48:33

ZsZso
Megérkezett az első igazi Epic Store Sale.

Ingyen Stories Untold és jó pár játék akciózva (és, vagy) -10 € -val olcsóbban.

Heavy Rain és Beyond Two Souls is 10 € (darabja)
Detroit 30 €
Oxygen Not Included 7,24 €
The Walking Dead játékok darabja 5 €
Operencia 6,24 €
Subnautica Below Zero 6,79 €

Szóval egész jó árak vannak. Kár, hogy annyira ellenszenves az aggresszív marketingje, hogy ezt most asszem kihagyom. Remélhetőleg a Steam is komolyabban veszi az akciózásokat a jövőben - ahogy a régmúltban is tette 😊.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2019.05.16. 18:27:03

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

McFrost
Szeretek nézni értelmes és hasznos videókat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

wesker24
Régebben én is szoktam felrakni Youtube-ra végig játszás videókat, napi rendszerességgel, de aztán később felhagytam vele mert semmi értelmét nem láttam. Nem érte meg a beleölt munkát meg a fáradtságot, akkor még iszonyat lassú Upload Speed-em volt, mostanra meg már sokkal jobb Netem van sokkal Jobb Upload Speedel, lenne is mivel játszani, de a Youtube inkább egyre jobban kinyirja a Gamereket és mindenkit inkább a Twitch-re üldöz. A legutolsó videó amit felraktam az is már 2 éve volt.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2019.05.16. 17:03:29
jarlaxxe

Brutálisan jó az öreg Boromir még mindig.

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy azért innen is nézi valaki Tinman játékát. <#eljen>

McFrost
Így is élvezetes nézni, hogy én már túl vagyok ezen a részen, mert ez a gém igazán szuper! Nem semmi az a bökő! 😄

Tinman
Steep ingyen Uplay kliensgben pár napig. Nojsz' úgyis ki akartam próbálni.

Tinman
Én úgy vagyok ezzel, ha 1 embert is zavar, akkor csak konfliktusforrás. Amúgy én személy szerint örülnék neki, ha más tagunk is tenne be ide érdekességet SAJÁT gameplayből.

DS videói se zavartak soha, aki akarta megnézte, aki meg nem, az meg átgörgette. DS ott csúszott el szerintem egy kissé, hogy 3-4 topikba is egyszerre képes volt betenni, akár 1 nap 2x is, ha közben termelt új tartalmat. Ki is penderítette J azt hiszem 1 hétre.

IMYke2.0.0.0
Szívesen, de nem törlöm 😊
Elfér itt.
Jó hogy nem majd bekakilunk, mert grebbernek nem tetszik valami...

Tinman
Pls töröld... nem akarok ebből balhét. Köszi! <#worship>

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
https://store.ubi.com/ie/deals - "Special Deals" - Most "Gold" pakkokat árulnak.

Tinman
Mondanám, hogy a Watch Dogs 2 alapgame Fanatical-on kuponnal (MAY10) jó deal 7€ körül, de hazudnék.

Uplay kliensben 12€ a Gold, ami mindent tartalmaz UPLAY pontokból igényelhető 20%-os kuponnal. Sokkal jobb deal.
(A 2 db. sztori DLC (No Compromise, Human Conditions) itt is a lényeg, összesen kb. +5-9 órával dobják meg az alapjátékot.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.15. 19:25:44

Scooter
Én is venném, ha nem lennék szarrágó. <#vigyor> Gépre tellett, de erre már sajnálom. <#alien>
Atisz
Tényleg a jobbak: a Crime Secrets: Crimson Lily és a Lost Grimoires: Stolen Kingdom a műfaj legjobbjai. A Grim Legends szériával nem játszottam (még), akik kedvelik a stílust azok szerint az is nagyon jó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Nagyon sok aktív kalóz WoW Classic szerverről tudni, ahol az ilyen igényű játékosok élnek - ha ezeknek egy részét vissza tudják terelni a legális útra az nekik is jó (bevétel) és a játékosoknak is (lényegesen nagyobb közösség, akikkel lehet együtt játszani újra).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kongy
Mondjuk én ezt múltba révedést csak részben sajnálom. A WoW esetén annyira nem vészes ez, mert én pl a Cataclysm változásait vegyes érzelmekkel fogadtam anno. És tudom, hogy rajtam kívül még rengeteg ilyen ember van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Ha sikeres lesz (miért ne lenne az), jön a BC és Lich King szerver is, a Blizzard nyilatkozata szerint. Szóval minden évben lesz WoW az elkövetkezendő 6 évben.
2019: WoW Classic
2020: WoW új expansion
2021: WoW BC újra
2022: WoW új expansion
2023: WoW Lich King újra
2025: WoW új expansion

A Blizzard a múltban tengődés nagymestere. Nem kell új cím, sem új ötlet igazán, a régiekből is milyen jól meg lehet majd élni. Ehh, de nem az a cég ez már, aki volt... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.15. 11:26:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nosztalgia vonat meddig fog kitartani. Nem biztos, hogy mindenki emlékszik arra, hogy anno mennyi időt emésztett fel az életünkből. Én arra emlékszem, hogy minden nap raideltünk, a fejlődés hosszú és fáradtságos volt, netről keresgéltünk 1-1 questhez hol spawnol a mob. Most ezekre család, gyerek mellett nem lenne annyi időm és őszintén szólva kedvem se. De azt se tudom mondani, hogy nem érdekel, mert szép emlékek is vannak bőven.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.05.15. 11:06:04
IMYke2.0.0.0
Square Enix Celebrates 4 Million NieR: Automata Sales

The Japanese Twitter account for the NieR franchise has announced that NieR: Automata has reached a total of 4 million sales.

3Error
Venném én is, csak büdzsé nem engedi jelenleg. No meg az idővel is gond van, mint mindenkinek.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Szívesen 😊

//Venném én is, ha nem lennék sóher. Várok még vele, miközben már két megbízható forrásból is "tudom", hogy tetszene.

Tenkjú. Meg is vettem.
IMYke2.0.0.0

Dzsini
apropó WoW - holnap kezdődik a WoW Classic béta (lehet jelentkezni rá a kliensben), augusztus végén jelenik meg.

TBTPumpa
Én az új WoW Gyűjtői változattal vagyok így. Mire beléptem a webshopba, már el is fogyott... Kötelet és zsilettpengét kérek, most azonnal!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 19:18:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Out of stock. :'(
dartonite
Koszi szepen, erre szuksegem volt mar.
IMYke2.0.0.0
https://www.cdkeys.com/pc/games/a-plague-tale-innocence-steam-pc: "A Plague Tale: Innocence PC + DLC" --- 37,19 euro = ~12046 Ft

Includes Pre-Order Bonus DLC:

Three Alternate Outfits
Coat of Arms

Scooter
Bevallom, hogy nem minden posztot olvasok el. Nem lenne rá energiám. A videókat se mindig indítom el, mégha játék is.
Amúgy: <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Alattad a link a hozzászólásra.

Scooter
Hol? Topic-ban?
IMYke2.0.0.0

Azaz: még ezen az oldalon 😊

IMYke2.0.0.0
"Én csak tegnap vettem észre steam-en"

Mindkét (de egyikben biztosan) reklámoztam. <#buck>

Scooter
Én csak tegnap vettem észre steam-en, de ment is a kívánságlistára! Valami eszméletlen gyönyörű.
Jah. Amiket láttam belőle, hallottam róla, nagyon tetszetős. Közeljövőben tuti becsúszik.