311803
-
-
Tényleg sokat kell benne lovagolni ami tényleg unalmas lesz rövid idön belül és még sok más apró szarság miatt nem lesz nálam soha mestermü kategória a RDR2, ettöl még egy jó játék de 70eurót még véletlenül se ér, szvsz. -
Mindenkinek más az ízlése amióta létezik ez az izlés dolog. Csak nem lepett meg a dolog... De meglepett ahogy látom 
Ízlés: Ahogy most toltam az uplay + ba a Far Cry Primalt majd most tolom a Far Cry 4-et + korábban kimaxoltam a Far Cry 3-at + emlékszem a Far Cry 2 okádmányságára...az jön le hogy bármivel akarják feldobni és bármit akarnak belerakni a legjobb Far Cry ever a legelső rész a mai napig. Nem ezek a csöves szar gyűjtögetős okádmányságok. Kb az ötlettelenségüket leplezik azzal hogy hogy 76 millió ugyanolyan küldetés van szabadíts fel , szabadíts ki, nyírd ki stb...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.05. 13:51:05 -
Hát annak a játéknak az fps volt a legkisebb baja :)
/nekem eddig értéknövelő tényező volt, hogy pécét nem szennyezték vele :D -
Kár, hogy STEAM-re kicseszett drága lesz a 79,99 euró... (tipp! // nyilván fullos pakkról beszélek) -
Spyro 1-2-3 neked mind lepergett már nem? Csak a prevgen verzák ugye?
Nekem a Spyro elmondhatatlanul nagy öröm, nagyon boldog vagyok, hogy meglett, eléggé a prioritási listám első 10 darabjában foglal helyet. Mert cuki, mert platform, mert remaster, mert superior verza, mert kimaradtak... -
Az 1. rész a western játékok csúcsa. Tudom, mert toltam kb. az összeset. Az RDR2-öt nem toltam, így nincs róla véleményem, csak annyi, hogy végre lesz superior verza és örülök, hogy nem aláztam meg az élményem a PS4-essel. -
Zóanagyvarázsló #308064 Egyáltalán nem rémes, de éveken belül hozzájuk sem érnék, addigra meg lesz millió más is, a Battletech meg nem is teljes. Így még jó áron sem lett volna kötelező bezsákolni. A Crash és a Spyro viszont belátható időn belül érdekel (csak más kötelezettség miatt nem települtek azonnal), terveztem beszerezni őket a téli vásárban. Valószínűleg megy majd family sharingben is, és a CoD is megérhet egy patront (ez azért kétségesebb).
Ja, a Crash önmagában is elvitte volna a bundle-t, de hál' Istennek, ezt az Activisionnél csak tudták, de nem sejtették. -
Nembaj, minden perce arany volt ott is.
A másik oldal:
jaaaaj, unalmas. Jaaaaaj, sokat kell lovagolni. Jaaaaaj, a táborban nem lehet futni. Jaaaaaj, túl hosszú.
Édesanyátok kankós nemiszerve, az.
Kibaszott mestermű az a játék, és pont. -
És megint annak volt igaza, aki nem tolta le a fosverzát egy elavult rom konzolon
-
November 5 Red Dead Redemption 2 pc.
Aztakibebaszottkurvaélet. Ennyi, kész, én most sokkban vagyok. Hiába van meg Ps4-re, olyan szinten elkezdtem nyáladzani, hogy az elmondhatatlan :D -
De tök jó, hogy megvettem a Spyrót... :S -
Kiszállt mellőlük a Bungie (Destiny) és kell a pénz... -
Igen, wishen van... de én egy picit óvatos lennék egy olyan bandával, akiknek csak némi közük volt a DoS 1-2-höz és nem egy Black Isle Studio.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.05. 08:46:10 -
Nézd így: Battletech (+2 DLC) + Sonic Mania + Planet Alpha = 12$
Így is rémes a helyzet? Szerintem abszolút nem. Ha önmagában látom valahol ezeket 5$-t, simán behúzom.
Az meg, hogy a Spyro Trilogy már bundlis számomra felé egy kisebb sokkal. Még a Crasht fő húzócímnek megérteném, de ez így együtt hűbzmg! Előbbit amúgy már megvettem kb. 3/4 éve 10 GBP körül fent is van a gépen, de mindig mással tolom, szóval eeekapkotttam'.
Utóbbi meg továbbra is csak hüledezés hegyek. Szerintem ezzel lábon lőtték magukat, mert ez a pakk a Crash + CoD-al így is k. jól szerepelt volna és a köv. monthlyba mehetett volna húzócímnek a Spyro.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.05. 08:43:42 -
Apropó Fallout:
Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG could be the modern Fallout we need -
Code Vein - Hihetetlen módon elegem van belőle, és gyűlölöm, és leszarom, de a helyzet az, hogy a melóból hazaérkezve ezt játszom.
Mert annak ellenére, hogy sokkal gagyibb, mint egy darkborne-sekiro-nioh, már ami a harcrendszert illeti, és én nem vagyok anime fan, mégis estéről estére ezt tolom abban a 2 órában, amit erre szánok, mint bármi mást. Napokkal ezelőtt elkönyveltem bukásnak, és le akarom törölni, de mégis mindig visszamegyek, és akkor beszippant.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most jutottam el egy olyan részre, ahol sztori szempontjából ki kell pucolni egy rakás dolgot, aminek a nagy része szemlélődés, és kvázi-átvezetők megtekintése. Nagyon anime, nagyon ügyesen kidolgozott, és fasza. Csak sajnos eddig bírtam az anime stílust, a rengeteg lelkizéssel, és utalásokkal. Én ezt most félreteszem, mert az utóbbi pár héten 10 órákat dolgoztam, és pampogó kreténeket hallgattam eleget az irodában is. Inkább visszatérek most a 300 Ft-os Gears 5-re.
A spoiler nem spoiler, csak az érzékenyek miatt. Summa summarum, én ezt most stoppolom egy darabig.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 00:16:30 -
Zóanagyvarázsló #308054 A Battletech és a Sonic miatt vaccilláltam, de ismét jó döntés volt a pause. Az újra viszont gyorsan befizettem, hátha csak benézték
-
Zóanagyvarázsló #308053 Annyiból érdekes hasonlítgatni a Super Marióval, hogy az a hagyományos mascot vonalat 3D-sítette (ha nem is elsőként, de elsők között és elsőként jól), a Tomb Raider pedig a cinematic vonalat. Az utóbbiba nyilván előbb került több sztori az első PoP után (PoP2, Another World, Flashback - nem is mind vegytiszta platformer), de fokozatosan adagolták, lásd PS1-en és most már többek között PC-n is a Spyrókat, illetve az óriási ugrást PS2-n prezentációban és narratívában. Egy Psychonautsban a körítés már kifejezetten meghatározó szerepet tölt be. -
Monthly-ról.
- BATTLETECH - Ez a mech-es körökre osztott téma jó, de már rég nem abban a korban élünk, amikor ne találnák könnyen jobbat a saját accountunkon és ezen főleg nem segít az sem, hogy 2 DLC az nem a teljes játék továbbra sem, ugyanis vannak még hozzá content DLC-k... nem is olcsón.
- BATTLETECH - Flashpoint
- BATTLETECH - Shadow Hawk Pack
- Sonic Mania - Ez nyilván frankónéró.
- The Spiral Scouts - Aha... indiecucc, láttunk ilyesmit ezret, nincs erre már ennyi idő a világon se, hiába nem rossz.
- Planet Alpha - Wishen volt. Single player. Érdekes. Fel is tettem a gépre, DaS 3 maxolgatás után jöhet. Örülök!
- Override: Mech City Brawl - Soha nem hallottam róla korábban, aztán nem tűnik rossznak, csak amikor ilyen Injustice cuccokat fillérekért szórnak, akkor miért pont ebben csapatnád? Meg van egy rakat Mortal is, amibe jól bele lehet mélyedni és az utóbbi időben olcsón is mentek.
- Puss! - Ignore on.
- Avernum 3: Ruined World - Erre tripla ignore on. Nem érdekel, hogy 2 pixellel mennyire jó szerepjátékot lehet megoldani 64k-ban. Van egy szint. Ez alatta van nálam vastagon. A büdös életben nem fogom tolni és megnézni sem. Git gud, keressenek egy grafikust, mert ennél a 22 éves Fallout 1 milliószor szebb és hangulatosabb.
vs.
-
Ne hidd :) -
Mi lett az activisionnal? Ha így haladunk még a végén lesznek steamen is 75-80% offos cod akciók vagy masszív alapárcsökkentések 
Kár, hogy humble havinál nem látni mennyi bundle fogy. Erősen havi bundle rekord gyanus lesz ez a csomag. (A másik 3 game tuti 0.2 centes hulladék lesz, de már most megérte)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.04. 21:53:53 -
Wow, a Spyro meg a Crash is várólistás volt nálam.
-
Szórakoztok velem? 
3 db. k. jó Crash rész, meg 3 db. nagyon kellemes Spyro és nyammogtok? WTF?
-
crash és cod baba -
Hááááát, nem ez miatt leszek előfizető, az biztos... -
OMG!!!!!!!!!!!!!!!
Ez durván odabax!!!! -
Velem van a baj, de nem. :(
A két szélsőt szeretik a gyerekek? (jó lehet karácsonyi ajándéknak?) -
Aztarohadtkurvaeget akkor ezért volt a 4 hónap lófasz.
Az előző havi koloncait jobb le sem irni..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.04. 19:21:33 -
2019. novemberi Humble Bundle:
Ez azért odacsap!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.04. 19:10:39 -
Majd ezt is 1900ért mint az elsőt
-
Kircsi!
Csakis Steam-re... még jó, hogy nem vettem meg a gagyi PS4-es verzát :-D -
Wow. Gondolom 60€ minimum.
Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online.
Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2019.10.04. 18:35:13 -
Ezt behúzom. -
PC-re is jön a Red Dead Redemption 2
Itt a bejelentés -
Semmivel nem toltam akkor, 1996 óta van pc-m...
Valami fekete gépünk volt mikor kicsi voltam, amíg el nem lopták, ilyen fém kapcsolóval lehetett rajta a játékok között ugrálni. Volt valami 2 pixelből álló boxolos erre emlékszem. Meg pár helyen komodoroztam ismerősöknél de egy game sem volt olyan szinten hogy ajnározzam őket. Hunck Back arra emlékszem még abban isten király voltam , meg az aztek abban is. -
Régen nehezen lehettek fosok, hiszen milliós nagyságrendben mentek el, erősen gazdaggá téve a készítőiket/kiadót és még a szaksajtó is odáig volt érte, a játékosokról nem is beszélve.
28-30 éve mivel toltad? Csak azért, mert ilyenek voltak ám akkoriban, nem volt se Crysis, se CoD. -
Nos, én 96-ban játszottam a TR 1-el és nemrég (na jó, kb 5-6 éve) játszottam újra, teljesen jó volt (igaz, nálam bejátszik a nosztalgiafaktor, ami keményen módosítja a megítélést).
De simán végigjátszom (és a helyén tudok értékelni) olyan játékokat, amikkel annak idején nem játszottam (pl. Eye of the Beholder). -
Számomra mind az. Régen is azok voltak nem véletlen nem is lettek játszva soha. Ránézek hányok. -
:-DDD
Dehá' ez egy retro konzol... nyilván nem a Crysis 3 lesz rajta, hanem a Sega MD kínálat java, amit törve majd végtelenre bővíthetsz. Pl. a Sonic-ok, Ecco, Golden Axe, Phantasy Star bajosan fosok, sosem voltak azok. Ellenben régi címek, mer', hogy ez egy retro konzol :-D